2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Allah analı babalı büyütsün. Sağlıklı uzun ömürler versin. Allahım benide kavuştur artık kızıma.

canım bende aynı şekilde park yatak ve içine visko yatak aldım.eşim başta visko değilde elyaf gibi bişey almıştı onu sevmedim visko ile değiştirdim visko gayet güzel bence. ama kayınvalidem onun üstüne yün yatak da yaptırdı öyle sereceğiz yani yatağını

Kızlar iyi akşamlar ne var ne yok :)
40. haftasını bitirmek üzere olan bir başkası var mı acaba merak ettim :==)
bu arada nişan geleli 24 saati geçti ama hala bende tık yok :)

mrhb canım nişan geldi demişsin nasıl oluyo o kanama mı oluyo az az bilgi verirsen sevinirim ALLAHım bi avazda kurtulup bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsi inşallah

üüüüüüüüüüüü herkesler doğuruyo valla takip edemiyorum bende bugün kayınvalidedeydim söööle bi baktım geçmişe ...iii geceler

evet canım aynen öle ben nasıl üzüldüm elşm ayagım boşaldı....bana şöle bilgi bile vermiyo kaç gün geciktin bi degerine bakalım demiyo

çok teşekkür ederim canım inana böle şeyleri duymak moral oluyo bana

yaa inan dün gece sabaha kadar uyumadım her an kanama olucak dış gebelik diye bekliyorum öle moralim bozulduki sata gör 6 haftalık ama yumurtlama günüme göre 3 hafta 3 günlük

mrhb canım nişan geldi demişsin nasıl oluyo o kanama mı oluyo az az bilgi verirsen sevinirim ALLAHım bi avazda kurtulup bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsi inşallah
Akşamdan biraz belim ağrıyordu ve kemiklerim ağrıyordu ama bunlar hep oldugu için düşünmedim bir şey olacağını. çünkü sabahtan doktordaydık ve bir sıkıntı yoktu. Akşam wc ye gittiğimde her zamanki gibi önce peçete kullandım çünkü kanama vs var ise görebilmek için. Peçeteye koyu kahveden kırmızıya doğru giden yumurtanın akı kıvamında bir şey geldi ve nişan olduğunu anladım. normal akıntıdan rengi çok farklı ve fark edilmeyecek gibi değildi. Zaten şaşırdım. Miktarı akıntıdan daha çoktu ki ben de akıntı çok fazlaydı. İlk görünce çok şaşırdım beklemiyordum ama hemen anladım. Doktoru aradım ve önemli bir şey olmadığını söyledi. Günümü beklememi ve gelmeme gerek olmadığını söyledi. Bu arada nişandan sonra bir iki akıntıda kahve rengine yakın geldi. Şimdi ise normal renginde akıntı devam ediyor. Ama kasılma sancı vs bir şikayetim yok. kızımın hareketleri de normal.

iyi geceler kızlar.
bugün kontrole gittim başka yerlere uğradık bu yüzden geç yazıyorum..
37+1 günlüğüz,3140kg olmuş meleğim.
ondan önceki gidişimde 15 günde 770 gr almıştı.yani bu gidişimde 15 günde 340 gram almış.
bende 15 günde 3 kilo alıyordum,bu gidişimde 15 günde 1 kilo almışım.bunun sebebini şimde açıklıyorum ELEVİT !!!
evet, 15 gün önce bıraktığım bu ilaç benimde bebeğiminde kilo az kilo almamıza sebep olmuş.
doktoruma söylediğimde devam etmem gerektiğini söyledi.

meleğim kordonunu boynuna dolamış. 'haberimiz olduğu sürece sorun teşkil etmiyor bu durum'dedi doktorumuz.

şimdi çatı muayenemi anlatayım.
öncelikle mahremiyete olan saygıları çok mutlu etti beni.
doktor sadece bir kere baktı örtünün altına.
hemşire yanı başımda 'derin nefes al,sakin ol,kasma kendini ' gibi sakinleştirici sözler söyledi.
ben hiç acı hissetmedim.ama eminimki kendimi kasmış olsam,nefesimi tutmuş olsam ciddi ciddi canım yanardı.
olacak olanlara kesin uyarı;sakin olun,derin nefes alın,bu şekilde daha çabuk biteceğini bilin.
muayene sonrasında ' muayene ettiğim için hafif kan gelebilir,görünce korkma ' dedi.(bunu bilmekte fayda var diye bu ayrıntıyı yazma gereği duydum)

normal doğum için kemik yapım uygunmuş.açılmam hiç yokmuş.

benim normalde de sancım var kasıklarımda ama muayeneden sonra biraz şiddetlendi.
1-2 saat sonra normale döndü herşey :))

kızlar ishal var bende 3-4 gündür.doktora söyledim.test yapalım salgın var bu aralar dedi.
eğer böyle bir durumunuz varsa ihmal etmeyin,muhakkak söyleyin doktora.
ben örnek veremediğim için haftaya taptıracağım.

doğumdan sonra göğüs uçları yara olmasın diye şimdiden önlem alabilir miyiz dediğimde bana bir krem ismi yazdı -kağıt şuan yanımda değil,gidip almaya üşendim diğer odadan :) -

eşimin doğuma giremeyeceğini,özel odamda sancı çekmek yerine sancı odasında olmam onun gözü önünde olduğum anlamına geldiği için hiçbir şekilde eşim yanımda olamayacak !buna üzüldüm doğrusu..

uzattığımın farkındayım ama şunuda anlatmadan geçemeyeceğim; üç erkekten çocuktan sonra kızına 40 haftalık gebe olan biri ile konuştum NST odasında.
doğumdan çok korkuyordu.sancısıda çıkınca onu sakinleştirmek bana düştü korkma, herşey yolunda, bak allah sana kız bebek nasip etmiş.bunu düşün..vs.. diye diye ona morel verdim
aslında onun bana bişiler demesi gerekmez miydi:44::44::44:

geçmişi bi okuyup geleyim :)

Son düzenleme:
ben de aynısını aldım canım.satan kişi genelde bunu sattıklarını söyledi.

gözün aydın canım.allah analı babalı büyütsün..darısı bizlerin başına sağsalim inşallah.

Merhabalar;

Bizde bugün 38 haftalık olduk..bugün kontrol için doktorumuza gittiğimizde çatımın dar olduğunu ve normal doğumun çok riskli olacağını öğrendik(bebişim iri bir bebek..bunu doktorum daha önce söylemişti)..eşimle birlikte sezeryana karar verdik.Allah nasip ederse 11 Ocakta epidural sezeryanla oğlum kucağımda olacak..Dualarınızı eksik etmeyin hanımlar çok korkuyorum...:18:

Benim doktor 16sına kadar kendi gelmezse sezeryan dedi. Hiç aşağıya inmemiş, rahimağzı sert ve arkaya dönükmüş. %90 doğuramazsın dedi. Moralim çok bozuldu. 9.9cm baş çapı. Kanala nasıl sokabilirim acaba? Bilen var mı? Kalça sallamaktan dansöz oldum. Başka bir yöntem bilen var mı acaba?

Allah analı babalı büyütsün...gözünüz aydın cnm..Rabbim güzel yazılar yazsın...

Canım Allah bağışlasın, ne mutlu bebeğine kavuştun. Darısı sırasını bekleyen biz hamişlere...

bende elevitten şüphelendim belki etkisi vardır diye bebegin kilosuna kestim eleviti.biraz daha kilo alırsa doguramıcam sezeryan yapacaklar saglıcakla kucagıma alayım tabi ama korkuyorum işte sezeryandan kendimi normale çok hazırladım ben

kızlar size komik bişi anlatayım gülün:)) eşim 20 gündür ecdeydi bugun işe başladı.bende 4 gözle evden gitmesini bekliyordum gece heycandan uyuyamadım mutfak dolaplarının altlarını boşalltım sabah bunu gören eşim bi hışım bagırdı çagırdı sonra eline fotograf makinadını alıp üst rafların tek tek fotografını çekti:)) eger tek tabak yerinden oynarsa kötü olur diye bagırdı bagırdı hafıza kartınıda cebine koyup gitti( şimdi hevesle temizlik yapacagım diye beklerken hiçbişeyi elleyemiyorum güleyimmi aglayımmı? 2 hafta kaldı evden gitsinde iş yapayım diye beklerken o ne yaptı.sandalya tepesine çıkıp düşüp bebegine bişey yaparım diye ...tövbe tövbe sanki benim canım degil o.ben koruyamam bebegimi sanki....kimsem yok bu işleri ben yapmassam çok bilmiş sülalesi pis diyecek doguma gelince((

Maşallah size Oğlunuza Rabbim sağlıklı uzuun ömürler versin inş. Çok şanslıymışsınız, herkese nasip olmaz böyle kolay doğum.. Maşallah tekrar tekrar Darısı bizlereeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…