- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.801
Arkadaslar hemen yazip cikayim haberiniz olsun istedim
Bebegimiz Lucas Cinar 02.01.12 de saat 6.20 de Epudral sezeryanla 3.200 GR 52 cm dunyaya geldi.... Biraz once eve geldik
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Bebegime bakmaya doyamiyorum:))))))))
kızlar oyun park yatakları var ondan aldım ben ... içinede visko yatakları varmış eşim almış gelmiş baza yatakları gibi kalın değil ince 6 cm kalınlığında gibi en güzelini aldım diyoo ama siz ne aldnız
Kızlar iyi akşamlar ne var ne yok :)
40. haftasını bitirmek üzere olan bir başkası var mı acaba merak ettim :==)
bu arada nişan geleli 24 saati geçti ama hala bende tık yok :)
sizlerin dogum tarihleriniz ne zaman ?
benim 25 ocak.
ben de aynı şekilde devlet hastanesine gitmiştim, tam bu rutin testlerin yapılma zamanıydı. oradaki doktor baktı ve kese var ama içi boş dedi, yada göremiyor olabilirim dedi. hemen ardından kendi doktoruma gittim, hem keseyi gördü hem bebeği gördü hem kalp atışlarını dinletti. ben nefret ediyorum devlet ve araştırma hastanelerinden, asla gitmem sağlam insanı öldürür onlar. nasıl telaşlandık nasııl üzüldük kendi doktoruma gidene kadar... senin ne kadar üzüldüğün adamların umrumda bile değil, yalan yanlış sallıyorlar...
çok teşekkür ederim canım inana böle şeyleri duymak moral oluyo banabenmde tek çizgim silikti dr gittik testte değer düşük ama gebelik var bir hafta sonra bi daha yapalım hem ultrasona bakarız dedimişti ultrasonda görnmedi ama değerim artmıştı alttan muayne etti ve kalp atışlarını duyduk 8. haftada baya geç üstelik dert etme bence geç döllenme vardır hamilesin tebrik edrim
inanmıyorum yaaa erkenden alcaktı desenene vicdansızmış ultrasonda 2 hafta geri çıkıyosa kilosunu bilmiyorum bebeğinin ama ne kadar dursa kardır allah korumuş canım
az kalmış canım cumaya bi sıkıntı olmaz heralde allah yardımcın olsun şimdiden
hadi bakalım pişsinde sağ sağlim patlamadan
hayırlı olsun, inşallah devamı gelir. ben de silik bi çizgi gördüğümde gittim, kan tahlili yaptılar, hamilesin dediler tebrik ettiler, 2-3 hafta sonrasında da(tam zamanı hatırlamıyorum) ultrason olması gerektiğini belirttiler, şimdi baksalar bile görünmezmiş, senin asabi doktor niye hemen ultrasona almış ki, enteresan. 2-3 hafta sonra gittiğimde keseyi ve bebeği gördük, kalbi de atıyordu. dua edin bol bol bundan sonrası için, sağlam tutunsun bebişmoralinizi de bozmayın moral bozukluğu olumsuz etkiler çünkü hamileliği
Akşamdan biraz belim ağrıyordu ve kemiklerim ağrıyordu ama bunlar hep oldugu için düşünmedim bir şey olacağını. çünkü sabahtan doktordaydık ve bir sıkıntı yoktu. Akşam wc ye gittiğimde her zamanki gibi önce peçete kullandım çünkü kanama vs var ise görebilmek için. Peçeteye koyu kahveden kırmızıya doğru giden yumurtanın akı kıvamında bir şey geldi ve nişan olduğunu anladım. normal akıntıdan rengi çok farklı ve fark edilmeyecek gibi değildi. Zaten şaşırdım. Miktarı akıntıdan daha çoktu ki ben de akıntı çok fazlaydı. İlk görünce çok şaşırdım beklemiyordum ama hemen anladım. Doktoru aradım ve önemli bir şey olmadığını söyledi. Günümü beklememi ve gelmeme gerek olmadığını söyledi. Bu arada nişandan sonra bir iki akıntıda kahve rengine yakın geldi. Şimdi ise normal renginde akıntı devam ediyor. Ama kasılma sancı vs bir şikayetim yok. kızımın hareketleri de normal.mrhb canım nişan geldi demişsin nasıl oluyo o kanama mı oluyo az az bilgi verirsen sevinirim ALLAHım bi avazda kurtulup bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsi inşallah
ben de aynısını aldım canım.satan kişi genelde bunu sattıklarını söyledi.kızlar oyun park yatakları var ondan aldım ben ... içinede visko yatakları varmış eşim almış gelmiş baza yatakları gibi kalın değil ince 6 cm kalınlığında gibi en güzelini aldım diyoo ama siz ne aldnız
Bebegimiz Lucas Cinar 02.01.12 de saat 6.20 de Epudral sezeryanla 3.200 GR 52 cm dunyaya geldi.... Biraz once eve geldik
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Merhabalar;
Bizde bugün 38 haftalık olduk..bugün kontrol için doktorumuza gittiğimizde çatımın dar olduğunu ve normal doğumun çok riskli olacağını öğrendik(bebişim iri bir bebek..bunu doktorum daha önce söylemişti)..eşimle birlikte sezeryana karar verdik.Allah nasip ederse 11 Ocakta epidural sezeryanla oğlum kucağımda olacak..Dualarınızı eksik etmeyin hanımlar çok korkuyorum...:18:[/QUOTE
Allah senin ve daha doğurmamış annişlerin yardımcısı olsun..Sağlıkla işllh alırsın kucağına kuzunu...
Benim doktor 16sına kadar kendi gelmezse sezeryan dedi. Hiç aşağıya inmemiş, rahimağzı sert ve arkaya dönükmüş. %90 doğuramazsın dedi. Moralim çok bozuldu. 9.9cm baş çapı. Kanala nasıl sokabilirim acaba? Bilen var mı? Kalça sallamaktan dansöz oldum. Başka bir yöntem bilen var mı acaba?
herşeyde bi hayır vardır..nasıl hayırlıysa onu dile çok kafana takma bence cnm...
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
iyi geceler kızlar.
bugün kontrole gittim başka yerlere uğradık bu yüzden geç yazıyorum..
37+1 günlüğüz,3140kg olmuş meleğim.
ondan önceki gidişimde 15 günde 770 gr almıştı.yani bu gidişimde 15 günde 340 gram almış.
bende 15 günde 3 kilo alıyordum,bu gidişimde 15 günde 1 kilo almışım.bunun sebebini şimde açıklıyorum ELEVİT !!!
evet, 15 gün önce bıraktığım bu ilaç benimde bebeğiminde kilo az kilo almamıza sebep olmuş.
doktoruma söylediğimde devam etmem gerektiğini söyledi.
meleğim kordonunu boynuna dolamış. 'haberimiz olduğu sürece sorun teşkil etmiyor bu durum'dedi doktorumuz.
şimdi çatı muayenemi anlatayım.
öncelikle mahremiyete olan saygıları çok mutlu etti beni.
doktor sadece bir kere baktı örtünün altına.
hemşire yanı başımda 'derin nefes al,sakin ol,kasma kendini ' gibi sakinleştirici sözler söyledi.
ben hiç acı hissetmedim.ama eminimki kendimi kasmış olsam,nefesimi tutmuş olsam ciddi ciddi canım yanardı.
olacak olanlara kesin uyarı;sakin olun,derin nefes alın,bu şekilde daha çabuk biteceğini bilin.
muayene sonrasında ' muayene ettiğim için hafif kan gelebilir,görünce korkma ' dedi.(bunu bilmekte fayda var diye bu ayrıntıyı yazma gereği duydum)
normal doğum için kemik yapım uygunmuş.açılmam hiç yokmuş.
benim normalde de sancım var kasıklarımda ama muayeneden sonra biraz şiddetlendi.
1-2 saat sonra normale döndü herşey :))
kızlar ishal var bende 3-4 gündür.doktora söyledim.test yapalım salgın var bu aralar dedi.
eğer böyle bir durumunuz varsa ihmal etmeyin,muhakkak söyleyin doktora.
ben örnek veremediğim için haftaya taptıracağım.
doğumdan sonra göğüs uçları yara olmasın diye şimdiden önlem alabilir miyiz dediğimde bana bir krem ismi yazdı -kağıt şuan yanımda değil,gidip almaya üşendim diğer odadan :) -
eşimin doğuma giremeyeceğini,özel odamda sancı çekmek yerine sancı odasında olmam onun gözü önünde olduğum anlamına geldiği için hiçbir şekilde eşim yanımda olamayacak !buna üzüldüm doğrusu..
uzattığımın farkındayım ama şunuda anlatmadan geçemeyeceğim; üç erkekten çocuktan sonra kızına 40 haftalık gebe olan biri ile konuştum NST odasında.
doğumdan çok korkuyordu.sancısıda çıkınca onu sakinleştirmek bana düştükorkma, herşey yolunda, bak allah sana kız bebek nasip etmiş.bunu düşün..vs.. diye diye ona morel verdim
aslında onun bana bişiler demesi gerekmez miydi:44::44::44:
geçmişi bi okuyup geleyim :)
mutlu haberi size vermek istedim :) geçmişi tam okumadım ama sanırım grupta yeni yılın ilk bebeği benim :) 01.01.2012 saat 03:40 ta oğlum Ömür Alp süpriz bi şekilde dünyaya geldi :) henüz 15 günümüz vardı ama erken davrandı ufaklık :) kısaca doğumu anlatıyım çünkü benim doğum gerçekten kısa sürdü yılbaşı gecesi saat 2 ye kadar akrabalarda misafirlikteydik saat 2 de eve geldim tuvalete gittim ve hafif akıntı vardı eşime seslendim hastaneye her ihtimale karsı kontrole gidelim dedik gittiğimde açıklık 9 cm olmuş ve o anda doguma aldılar düşünün yılbaşı kıyafetiyle gittim masaya dahi öyle cıktım en fazla 10 sancı falan cektim ve doğum oldu :) yaklasık 15 dakika:) garip bi şekilde acıklamyı hissetmemişim ebeler bile şaşırdı:)
yılbaşı günü saat 03:40 da normal doğumla 2400 gram(biraz küçük:) oğlum ömür alp dünyaya geldi ilk dogum olmasına ragmen sanırım kolay atlattım detaylı bi şekilde sonra yazarım çünkü oğluşum durmuyo maşallah deyin nazar degmesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?