2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım ilgn için...bende geçen hafta salı yaptıgım gebelik testinde net çıkmayan çizgi bu pazartesi net olduguna göre bhcg artmış oluyor degilmi....buda olumlumu

Muhtemelen artmıştır..Ancak B-hcg düzeyini kandan takip etmek daha doğru sanıyorum..Gebelik testleri çok güvenilir olmayabiliyor

canım saolasın aklımdakı herseyn cevabını yazmışsın benım kızın boynunda da kordon var her 5 bebekten birinde oluomus sanırım yarın bende bu evreden gecıcm

günaydıın güzel annelernasılsınız herkes iyidir inşallah:26:gercı sabahın köründe kimse yok ama sormak adetten işte aclıktan bayılmak üzere oluom her sabah patlıcm yakındabu arada bugün annecmmmmm gelioyaklasık 40 gün kadar durck bizde bu yüzden coook mutluyum

günaydın canım
her sabah banada aynı şey oluyor eşimle birlikte sabahın köründe hemen kahvaltıya oturuyorum biran önce bişiler yemek için uğraşıyorum eşimde şaşırıp kalıyor.
bu arada gözün aydın. darısı benm başıma inş. benm annemde biran önce gelir.son zamanlarımız çok ağırlaştım herşey zor geliyor artık bana

evet canım valla gelınce yemek, silip süpürme işini alck benden iyi olcak artık yapamıyorum çünkü Allah razı olsun o da olmasa yanmıştm cnm anneeeem yaa

Canım benim bir ay boyunca NST de sancı çıktı en son çıktığında 36+6 idim ve doktr durduralım daha erken doğuma diye serum taktırdı.Ama ben de senin gibi hiç bir şey hissetmiyordum.En son kontrolümde sancı çıkmadı gariptir.Takma kafanı senin de benim gibi acı eşiğin yüksek sanırım.

Canım bizde visko aldık hakikaten en iyisi o.Ayrıca annem üzerine koruma yatak da yaptı ince bir şey.Öyle kullancaz biz.

Canım ben de burda duymuştum geçen hafta ELEVİT çok kilo aldırıyor diye.Ben de geçen hafta bıraktım içmeyi.Önceden haftada rahat bir kilo alıyordum bebğimde 250 civarı alıyordu.Bu haftaki kontrolüme gittiğimde ben zayıflamıştım oğlumda sadece 40 gr. almıştı.Eşim bana kızdı bebiş vitaminsiz aklır tekrar başla dedi ve ben pazartesinden beri kullanıyorum ve yine 500 gr. almışım 4 günde

Bir ben öğrenemicem şu çatı olayını.Son anda bakıyorlar benim hastanede mantığı nedir bilmiyorum uuuuuuffffffff :18::18:

HEREKESE GÜNAYDINLAR BU ARADAA :119::119:

amin canım süt işe yaramıyo mu mide yanmana :26:

yarıyor ama kısa süreli..fazla sütte gaz yapıyor..gunde 2-3 bardak sewerek içiyorum..dolabımızz süt dolu=)bazen mide bulantısına kadar yanıyorr midemm..ama az kaldıı bakalımm 20 den düştükk o kadar da dayanırım kızım içinnn

kızlar yaa 6 sı eşimin doğum günü ona ne alsam ki geçen sene hiç bişi alamamştım

6 sı benmıde dogum gunum=) kzım bır suprizz yapsa da gelsee bana en büyük hediyee olurdu heralde..ama kızım gelemese de annem,babam,ablam,yegenım geliyorlarr yarın !!! uzun sure yanımda kalıcaklar inşallahhh

kızlar doğum belirtii için önce kan ve suyun gelmesimi gerekli ağrı sancı olsa doktora gitmemize gerek varmı ? kafam karıştı bazılarının suyu gelmeden veya kan gelmeden doğum yapılıyo

her durumda doktoru haberdar etmekte fayda var, benim bildiğim su varsa kesin gitmeli, ağrı sancı da belirli sıklıklarda olmaya başlayınca kesin gitmeli, geri kalan durumlarda doktoru ararsan o senin durumuna göre gel ya da gelme der zaten.

benim başıma gelmedi henüz, ama forumda doğum saatine kadar hiç sancı hissetmeyen ama nst de çok yüksek değerler çıkan arkadaşlar var. problem bir durum değil benim bildiğim

bizimki de incecik bişe, visko da değil galiba çıkardık içini kılıfı yıkamak için içindeki sert bir sünger. satın aldığımız yerde visko di mi dediğimizde kadın viskoyu bu kadar küçükken önermiyorlar bebeğin şeklini aldığı için terletiyor filan gibi bişeler dedi, biz de ok dedik.

gözün aydın, darısı başımıza inşallah. Allah analı babalı büyütsün

vayy nasıl aklına gelmiş ya kırk yıl düşünsem aklıma gelmez gerçekten komik olmuş

kızlar sonunda oğlumun odası ve beşiği geldi bakalım beğenicekmisinin mobilya kokusu geçsin diye hafta sonu yerleştircem

Eklentiler

• $yeniresim 055.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 25
  • $yeniresim 058.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $yeniresim 062.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $yeniresim 052.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 37
günaydın kızlar
geçmişi okuyup geliyorum....

bu arada müge anlıda yenidoğan bebeğini kaybeden bir annenin konusu işleniyor içim bir tuhaf oldu..
artık son haftalardayız diyemi bilmiyorum korkularım endişelerim had safhada..
aklıma tuhaf şeyler geliyor hemen silmeye çalışıyorum aklımdan ama rüyalarım bile artık sadece bebeğimle ilgili. çıkmıyor aklımdan hiçbirşekilde
televizyonda biraz duygusal bir haber olsa hemen ağlamaya başlıyorum hemde katıla katıla eşim bile şaşıyor artık halime neden böyle elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…