- 7 Ağustos 2011
- 600
- 884
- 303
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.821
sagol canım ilgn için...bende geçen hafta salı yaptıgım gebelik testinde net çıkmayan çizgi bu pazartesi net olduguna göre bhcg artmış oluyor degilmi....buda olumlumu
iyi geceler kızlar.
bugün kontrole gittim başka yerlere uğradık bu yüzden geç yazıyorum..
37+1 günlüğüz,3140kg olmuş meleğim.
ondan önceki gidişimde 15 günde 770 gr almıştı.yani bu gidişimde 15 günde 340 gram almış.
bende 15 günde 3 kilo alıyordum,bu gidişimde 15 günde 1 kilo almışım.bunun sebebini şimde açıklıyorum ELEVİT !!!
evet, 15 gün önce bıraktığım bu ilaç benimde bebeğiminde kilo az kilo almamıza sebep olmuş.
doktoruma söylediğimde devam etmem gerektiğini söyledi.
meleğim kordonunu boynuna dolamış. 'haberimiz olduğu sürece sorun teşkil etmiyor bu durum'dedi doktorumuz.
şimdi çatı muayenemi anlatayım.
öncelikle mahremiyete olan saygıları çok mutlu etti beni.
doktor sadece bir kere baktı örtünün altına.
hemşire yanı başımda 'derin nefes al,sakin ol,kasma kendini ' gibi sakinleştirici sözler söyledi.
ben hiç acı hissetmedim.ama eminimki kendimi kasmış olsam,nefesimi tutmuş olsam ciddi ciddi canım yanardı.
olacak olanlara kesin uyarı;sakin olun,derin nefes alın,bu şekilde daha çabuk biteceğini bilin.
muayene sonrasında ' muayene ettiğim için hafif kan gelebilir,görünce korkma ' dedi.(bunu bilmekte fayda var diye bu ayrıntıyı yazma gereği duydum)
normal doğum için kemik yapım uygunmuş.açılmam hiç yokmuş.
benim normalde de sancım var kasıklarımda ama muayeneden sonra biraz şiddetlendi.
1-2 saat sonra normale döndü herşey :))
kızlar ishal var bende 3-4 gündür.doktora söyledim.test yapalım salgın var bu aralar dedi.
eğer böyle bir durumunuz varsa ihmal etmeyin,muhakkak söyleyin doktora.
ben örnek veremediğim için haftaya taptıracağım.
doğumdan sonra göğüs uçları yara olmasın diye şimdiden önlem alabilir miyiz dediğimde bana bir krem ismi yazdı -kağıt şuan yanımda değil,gidip almaya üşendim diğer odadan :) -
eşimin doğuma giremeyeceğini,özel odamda sancı çekmek yerine sancı odasında olmam onun gözü önünde olduğum anlamına geldiği için hiçbir şekilde eşim yanımda olamayacak !buna üzüldüm doğrusu..
uzattığımın farkındayım ama şunuda anlatmadan geçemeyeceğim; üç erkekten çocuktan sonra kızına 40 haftalık gebe olan biri ile konuştum NST odasında.
doğumdan çok korkuyordu.sancısıda çıkınca onu sakinleştirmek bana düştükorkma, herşey yolunda, bak allah sana kız bebek nasip etmiş.bunu düşün..vs.. diye diye ona morel verdim
aslında onun bana bişiler demesi gerekmez miydi:44::44::44:
geçmişi bi okuyup geleyim :)
günaydıın güzel annelernasılsınız herkes iyidir inşallah:26:gercı sabahın köründe kimse yok ama sormak adetten işte aclıktan bayılmak üzere oluom her sabah patlıcm yakında bu arada bugün annecmmmmm gelio yaklasık 40 gün kadar durck bizde bu yüzden coook mutluyum
günaydın canım
her sabah banada aynı şey oluyor eşimle birlikte sabahın köründe hemen kahvaltıya oturuyorum biran önce bişiler yemek için uğraşıyorum eşimde şaşırıp kalıyor.
bu arada gözün aydın. darısı benm başıma inş. benm annemde biran önce gelir.son zamanlarımız çok ağırlaştım herşey zor geliyor artık bana
günaydın 7 den sonra durmuyorum yatakta madem uyuyamıyorum kalkıyım bari diyorum fil gibi yemeye devam tabii :))
İyi akşamlar kızlar size bişey sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 37+4 üm şu anda bugün kontrolüm vardı doktorum heran gelebilirsin hazırlıklı ol dedi ntsde baya baya sancı çıkıyor ama ben hiç sancı hissetmiyorum bana kalırsa çok rahatım. Sancım olacakta anlamayacağım diye korkuyorum başına böyle birşey gelen varmı sizlerin sancı durumunuz nasıl..
kızlar oyun park yatakları var ondan aldım ben ... içinede visko yatakları varmış eşim almış gelmiş baza yatakları gibi kalın değil ince 6 cm kalınlığında gibi en güzelini aldım diyoo ama siz ne aldnız
iyi geceler kızlar.
bugün kontrole gittim başka yerlere uğradık bu yüzden geç yazıyorum..
37+1 günlüğüz,3140kg olmuş meleğim.
ondan önceki gidişimde 15 günde 770 gr almıştı.yani bu gidişimde 15 günde 340 gram almış.
bende 15 günde 3 kilo alıyordum,bu gidişimde 15 günde 1 kilo almışım.bunun sebebini şimde açıklıyorum ELEVİT !!!
evet, 15 gün önce bıraktığım bu ilaç benimde bebeğiminde kilo az kilo almamıza sebep olmuş.
doktoruma söylediğimde devam etmem gerektiğini söyledi.
meleğim kordonunu boynuna dolamış. 'haberimiz olduğu sürece sorun teşkil etmiyor bu durum'dedi doktorumuz.
şimdi çatı muayenemi anlatayım.
öncelikle mahremiyete olan saygıları çok mutlu etti beni.
doktor sadece bir kere baktı örtünün altına.
hemşire yanı başımda 'derin nefes al,sakin ol,kasma kendini ' gibi sakinleştirici sözler söyledi.
ben hiç acı hissetmedim.ama eminimki kendimi kasmış olsam,nefesimi tutmuş olsam ciddi ciddi canım yanardı.
olacak olanlara kesin uyarı;sakin olun,derin nefes alın,bu şekilde daha çabuk biteceğini bilin.
muayene sonrasında ' muayene ettiğim için hafif kan gelebilir,görünce korkma ' dedi.(bunu bilmekte fayda var diye bu ayrıntıyı yazma gereği duydum)
normal doğum için kemik yapım uygunmuş.açılmam hiç yokmuş.
benim normalde de sancım var kasıklarımda ama muayeneden sonra biraz şiddetlendi.
1-2 saat sonra normale döndü herşey :))
kızlar ishal var bende 3-4 gündür.doktora söyledim.test yapalım salgın var bu aralar dedi.
eğer böyle bir durumunuz varsa ihmal etmeyin,muhakkak söyleyin doktora.
ben örnek veremediğim için haftaya taptıracağım.
doğumdan sonra göğüs uçları yara olmasın diye şimdiden önlem alabilir miyiz dediğimde bana bir krem ismi yazdı -kağıt şuan yanımda değil,gidip almaya üşendim diğer odadan :) -
eşimin doğuma giremeyeceğini,özel odamda sancı çekmek yerine sancı odasında olmam onun gözü önünde olduğum anlamına geldiği için hiçbir şekilde eşim yanımda olamayacak !buna üzüldüm doğrusu..
uzattığımın farkındayım ama şunuda anlatmadan geçemeyeceğim; üç erkekten çocuktan sonra kızına 40 haftalık gebe olan biri ile konuştum NST odasında.
doğumdan çok korkuyordu.sancısıda çıkınca onu sakinleştirmek bana düştükorkma, herşey yolunda, bak allah sana kız bebek nasip etmiş.bunu düşün..vs.. diye diye ona morel verdim
aslında onun bana bişiler demesi gerekmez miydi:44::44::44:
geçmişi bi okuyup geleyim :)
amin canım süt işe yaramıyo mu mide yanmana :26:
kızlar yaa 6 sı eşimin doğum günü ona ne alsam kigeçen sene hiç bişi alamamştım
kızlar doğum belirtii için önce kan ve suyun gelmesimi gerekli ağrı sancı olsa doktora gitmemize gerek varmı ? kafam karıştı bazılarının suyu gelmeden veya kan gelmeden doğum yapılıyo
İyi akşamlar kızlar size bişey sormak istiyorum bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. 37+4 üm şu anda bugün kontrolüm vardı doktorum heran gelebilirsin hazırlıklı ol dedi ntsde baya baya sancı çıkıyor ama ben hiç sancı hissetmiyorum bana kalırsa çok rahatım. Sancım olacakta anlamayacağım diye korkuyorum başına böyle birşey gelen varmı sizlerin sancı durumunuz nasıl..
kızlar oyun park yatakları var ondan aldım ben ... içinede visko yatakları varmış eşim almış gelmiş baza yatakları gibi kalın değil ince 6 cm kalınlığında gibi en güzelini aldım diyoo ama siz ne aldnız
Arkadaslar hemen yazip cikayim haberiniz olsun istedim
Bebegimiz Lucas Cinar 02.01.12 de saat 6.20 de Epudral sezeryanla 3.200 GR 52 cm dunyaya geldi.... Biraz once eve geldik
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Bebegime bakmaya doyamiyorum:))))))))
kızlar size komik bişi anlatayım gülün:)) eşim 20 gündür ecdeydi bugun işe başladı.bende 4 gözle evden gitmesini bekliyordum gece heycandan uyuyamadım mutfak dolaplarının altlarını boşalltım sabah bunu gören eşim bi hışım bagırdı çagırdı sonra eline fotograf makinadını alıp üst rafların tek tek fotografını çekti:)) eger tek tabak yerinden oynarsa kötü olur diye bagırdı bagırdı hafıza kartınıda cebine koyup gitti( şimdi hevesle temizlik yapacagım diye beklerken hiçbişeyi elleyemiyorum güleyimmi aglayımmı? 2 hafta kaldı evden gitsinde iş yapayım diye beklerken o ne yaptı.sandalya tepesine çıkıp düşüp bebegine bişey yaparım diye ...tövbe tövbe sanki benim canım degil o.ben koruyamam bebegimi sanki....kimsem yok bu işleri ben yapmassam çok bilmiş sülalesi pis diyecek doguma gelince ((
evet canım valla gelınce yemek, silip süpürme işini alck benden iyi olcak artık yapamıyorum çünkü Allah razı olsun o da olmasa yanmıştm cnm anneeeem yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?