- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.841
günaydın kızlar
geçmişi okuyup geliyorum....
bu arada müge anlıda yenidoğan bebeğini kaybeden bir annenin konusu işleniyor içim bir tuhaf oldu..
artık son haftalardayız diyemi bilmiyorum korkularım endişelerim had safhada..
aklıma tuhaf şeyler geliyor hemen silmeye çalışıyorum aklımdan ama rüyalarım bile artık sadece bebeğimle ilgili. çıkmıyor aklımdan hiçbirşekilde
televizyonda biraz duygusal bir haber olsa hemen ağlamaya başlıyorum hemde katıla katıla eşim bile şaşıyor artık halime neden böyle elimde değil
Bir ben öğrenemicem şu çatı olayını.Son anda bakıyorlar benim hastanede mantığı nedir bilmiyorum uuuuuuffffffff :18::18:
HEREKESE GÜNAYDINLAR BU ARADAA :119::119:
Arkadaslar hemen yazip cikayim haberiniz olsun istedim
Bebegimiz Lucas Cinar 02.01.12 de saat 6.20 de Epudral sezeryanla 3.200 GR 52 cm dunyaya geldi.... Biraz once eve geldik
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Bebegime bakmaya doyamiyorum:))))))))
kızlar sonunda oğlumun odası ve beşiği geldi bakalım beğenicekmisinin mobilya kokusu geçsin diye hafta sonu yerleştircem
canım güle güle kullansın meleğin odasını. çok güzel bir oda olmuş umarım bebeğinle hep çok güzel günler geçirirsiniz odanızda
Arkadaslar hemen yazip cikayim haberiniz olsun istedim
Bebegimiz Lucas Cinar 02.01.12 de saat 6.20 de Epudral sezeryanla 3.200 GR 52 cm dunyaya geldi.... Biraz once eve geldik
Detaylari sonra yazarim
Opuyorum hepinizi
Bebegime bakmaya doyamiyorum:))))))))
kızlar size komik bişi anlatayım gülün:)) eşim 20 gündür ecdeydi bugun işe başladı.bende 4 gözle evden gitmesini bekliyordum gece heycandan uyuyamadım mutfak dolaplarının altlarını boşalltım sabah bunu gören eşim bi hışım bagırdı çagırdı sonra eline fotograf makinadını alıp üst rafların tek tek fotografını çekti:)) eger tek tabak yerinden oynarsa kötü olur diye bagırdı bagırdı hafıza kartınıda cebine koyup gitti( şimdi hevesle temizlik yapacagım diye beklerken hiçbişeyi elleyemiyorum güleyimmi aglayımmı? 2 hafta kaldı evden gitsinde iş yapayım diye beklerken o ne yaptı.sandalya tepesine çıkıp düşüp bebegine bişey yaparım diye ...tövbe tövbe sanki benim canım degil o.ben koruyamam bebegimi sanki....kimsem yok bu işleri ben yapmassam çok bilmiş sülalesi pis diyecek doguma gelince ((
sabaha kadar uyumadım(
saat 7 gibi biraz dalmışım saat 10 gibi tekrar kalktım gözlerim acayip yanıyooo.
gel artık bebeğimm.
bu arada bacak aram çok ağrıyooo yürürken içindeki kemik ağrıyoo...
zaten sabaha kadar da elektrik çarpması gibi şeyler hissettim o bölgemde, biraz sancım da vardı.
zor bir geceydi(
yarıyor ama kısa süreli..fazla sütte gaz yapıyor..gunde 2-3 bardak sewerek içiyorum..dolabımızz süt dolu=)bazen mide bulantısına kadar yanıyorr midemm..ama az kaldıı bakalımm 20 den düştükk o kadar da dayanırım kızım içinnn
merhaba canım...
benim için de zor bir geceydi.. ağrılarım çok fazlaydı. keyfim yoktu.. midem kötüydü.. 4gündür falan okadar iyiydim ki halbuki
bir günümüz bir günümüzü tutmuyor artık
canım o bahsettiğin ağrı ve elektriklenme bende de olmuştu 1hafta 10 gün sürdü sanırım vee çok sinir bozucu bir okadar da tuhaf bir his..
1-2 gündür yoktu ve doktora gittiğimde bebeğimin kanala girmiş olduğunu öğrendim yani bebişler kanala girmeye çalışırken oluyor.. bir süre sonra rahatlarsın canım
günaydın kızlar
geçmişi okuyup geliyorum....
bu arada müge anlıda yenidoğan bebeğini kaybeden bir annenin konusu işleniyor içim bir tuhaf oldu..
artık son haftalardayız diyemi bilmiyorum korkularım endişelerim had safhada..
aklıma tuhaf şeyler geliyor hemen silmeye çalışıyorum aklımdan ama rüyalarım bile artık sadece bebeğimle ilgili. çıkmıyor aklımdan hiçbirşekilde
televizyonda biraz duygusal bir haber olsa hemen ağlamaya başlıyorum hemde katıla katıla eşim bile şaşıyor artık halime neden böyle elimde değil
merhaba tatlım,
ayy inşallah kanala giriyordur oğlum, zira hala yukarlarda ayakları poposu. göğsümü delip geçiyor resmen.
c.tesi kontrolümüz var o zamana belli olur kanala girip girmediği.
ben çok özledim oğlumu( gelsin artıkkk
canım nasılsın?
düdüklü tencere hakkında verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.
dün bayağ tedirgin olarak pişirdim yemeğimi nefis oldu bayağ çözdüm gibiydi düdüklüyü ama aklıma takılanlar vardı tabi senin yazdıkların süper oldu..
iyice öğrenmiş oldum çok sağol canım
önceki düdüklüm bayağ eski modeldi ama alışmıştık birbirimize ne güzel rahat rahat kullanıyordum gerçi patlayarak bayağ korkuttu beni ama olsun
buna da alıştım ama canım tedirgin olmam artık
ben öyle şeyleri özellikle okumuyorum artık kötü etkilenirim diye. deprem, şehit vs. haberi olunca da artık direk kanalı çeviriyoruz çok kötü oluyorum çünkü. burdaki güzel doğum haberlerini okuyup onlara mutluluk gözyaşı döküyorum daha iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?