2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bir ben öğrenemicem şu çatı olayını.Son anda bakıyorlar benim hastanede mantığı nedir bilmiyorum uuuuuuffffffff :18::18:

HEREKESE GÜNAYDINLAR BU ARADAA :119::119:[/QUOTE]

Bazı doktorlar 37.,38. haftada bakıyorlarmıs..bazıları ise çatı muayenesinin doguma yol acabilecigini düşünerek dogum esnasında bakıp ona göre karar weriyorlarmış..Ama 38.haftada catı muayenesı olup 40.haftasının gecesı dogum yapan bir ablam war=)

bence dogum esnasında bakılması daha rahatt en azından 1 kere de ikiside aradan cıkıyor hem de utanma katsayım azalır=)eger kızım haftaya kadar süpriz yapmazsa bizde haftaya cumaa çatı muayenesi olucazz

bende onu izliyodum çok ürkütücü allah kimseye yaşatmasın

Bir ben öğrenemicem şu çatı olayını.Son anda bakıyorlar benim hastanede mantığı nedir bilmiyorum uuuuuuffffffff :18::18:

HEREKESE GÜNAYDINLAR BU ARADAA :119::119:

Bazı doktorlar 37.,38. haftada bakıyorlarmıs..bazıları ise çatı muayenesinin doguma yol acabilecigini düşünerek dogum esnasında bakıp ona göre karar weriyorlarmış..Ama 38.haftada catı muayenesı olup 40.haftasının gecesı dogum yapan bir ablam war=)

bence dogum esnasında bakılması daha rahatt en azından 1 kere de ikiside aradan cıkıyor hem de utanma katsayım azalır=)eger kızım haftaya kadar süpriz yapmazsa bizde haftaya cumaa çatı muayenesi olucazz
[/QUOTE]

aslında doktor bebeğin pozisyonuna göre karar veriyo ne zaman bakıcana çünkü benim doktorum geçen hafta bakıcaktı kontole gittiğimizde tam akanala girmemiş haftaya bakalım dedi bugün bakıcak herhalde kontolumuz var

canımm gözünaydın hayırlı olsun bebeğin. bol bol kokla bizim yerimize de.

http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-a...m-listesi.html (2012 Ocak Annelerinin doğum Listesi)

kızlar doğum yapan arkadaşlarımız burdan bilgilerini yazarlarsa listeye eklerim ya da benim gözümden kaçan bir doğum haberi gelirse haber verirseniz çok sevinirim..
vee doğum yapan annelerimiz müsait olduklarında doğum hikayelerini de bizimle paylaşırlarsa bize de tecrübe olmuş olur

canım çok sevindim
Allah analı babalı büyütsün inşallah
darısı artık bizim başımıza
doğum detaylarını bekliyoruz

sabaha kadar uyumadım(

saat 7 gibi biraz dalmışım saat 10 gibi tekrar kalktım gözlerim acayip yanıyooo.

gel artık bebeğimm.

bu arada bacak aram çok ağrıyooo yürürken içindeki kemik ağrıyoo...

zaten sabaha kadar da elektrik çarpması gibi şeyler hissettim o bölgemde, biraz sancım da vardı.

zor bir geceydi(

sülalesi temizlik kontrolüne gelmiyor ki canım, öyle bişeye geliyorlarsa zaten sallama ne yapsan beğendiremezsin açıkçası bence kocan haklı. tabi ki meleklerimizi korumak için elimizden geleni yapıyoruz, her zaman da yapacağız ama hesaba katmadığımız şeyler olabilir, vücudumuz şu an bildiğimizden farklı bir durumda, ağırlık merkezimiz farklı, her an başımız filan dönebilir kendimizi en iyi hissettiğimiz anımızda bile. özellikle evde kimse yokken öyle şeylere girişmezsen iyi olur. böyle durumlarda hep şu son ayında temizliğe yardım edeyim derken banyoda düşen, sezeryan tarihini beklerken hem bebeğini hem rahmini aldırmak zorunda kalan anne aklıma geliyor (yine kk da okumuştum hikayesini)
Allah korusun meleklerimizi, ama biz de elimizden gelen herşeyi yapalım

merhaba canım...
benim için de zor bir geceydi.. ağrılarım çok fazlaydı. keyfim yoktu.. midem kötüydü.. 4gündür falan okadar iyiydim ki halbuki
bir günümüz bir günümüzü tutmuyor artık
canım o bahsettiğin ağrı ve elektriklenme bende de olmuştu 1hafta 10 gün sürdü sanırım vee çok sinir bozucu bir okadar da tuhaf bir his..
1-2 gündür yoktu ve doktora gittiğimde bebeğimin kanala girmiş olduğunu öğrendim yani bebişler kanala girmeye çalışırken oluyor.. bir süre sonra rahatlarsın canım

laktozsuz süt deneyin çok rahat edersiniz, bazen yarım litre içiyorum bana mısın demiyor

canım nasılsın?

düdüklü tencere hakkında verdiğin bilgiler için çok çok teşekkür ederim.
dün bayağ tedirgin olarak pişirdim yemeğimi nefis oldu bayağ çözdüm gibiydi düdüklüyü ama aklıma takılanlar vardı tabi senin yazdıkların süper oldu..
iyice öğrenmiş oldum çok sağol canım
önceki düdüklüm bayağ eski modeldi ama alışmıştık birbirimize ne güzel rahat rahat kullanıyordum gerçi patlayarak bayağ korkuttu beni ama olsun
buna da alıştım ama canım tedirgin olmam artık

merhaba tatlım,

ayy inşallah kanala giriyordur oğlum, zira hala yukarlarda ayakları poposu. göğsümü delip geçiyor resmen.

c.tesi kontrolümüz var o zamana belli olur kanala girip girmediği.

ben çok özledim oğlumu( gelsin artıkkk

ben öyle şeyleri özellikle okumuyorum artık kötü etkilenirim diye. deprem, şehit vs. haberi olunca da artık direk kanalı çeviriyoruz çok kötü oluyorum çünkü. burdaki güzel doğum haberlerini okuyup onlara mutluluk gözyaşı döküyorum daha iyi oluyor

benim de göğsümdeydi canım hep ayakları çok zor oluyor bayağ can yakıyordu yani.
şimdi bayağ karnımda hissediyorum tekmelerini ama bazen seri olarak aynı yere vuruyor ozaman çok canım yanıyor sanki dayak yemiş gibi oluyorum gücü ne diyorum ama iç organlarımıza vuruyor diye belki bukadar canımız yanıyor:26:
ben de nasıl sabırsızlanıyorum canım oğlumu görmek için son haftalar geçmek bilmiyor artık ya

teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür, arada internetsiz kalıyorum forumda bişeler yazarken filan gidiveriyor(demin yine gitti) onunla boğuşuyorum onun dışında her şey çok güzel:) kayınvalidemlerden Allah razı olsun kendimi evimde gibi hissediyorum. bebek de bu aralar aşırı güçlü kuvvetli karnımı yarıp çıkacak herhalde diyorum bazen.

çok sevindim düdüklüne ısınmana, inşallah çok güzel yemekler yapar yapar yersiniz bundan sonra da

artık eşim evde oldumu kumandanın ben de olması yasak zaten canım o üzücü bir haber çıktığı zaman hemen değiştiriyor. yoksa hemen dikkat kesiliyorum başlıyorum burnumu çekmeye sonra oturup katıla katıla ağlıyorum.. aklıma kanalı değiştirmek de gelmiyor. eşim izin vermiyor artık ben de daha çok dikkat ediyorum bebeğim de etkileniyor. doğum haberi geliyor ya kızlardan hemen bir gözyaşı akıyor gözümden son haftalar hormonlarım tavan yaptı diyorum hiç ağlamayacağım şeylere bile hüngür hüngür ağlar oldum

kızlar selam inş sağ sağlim kurtulursunuz hepiniz ve bizlerde.......size bişey soracağım bi arkadaşım dedi konusu geçmiş burda elevit içenler zararlımı ne demiş..bende uzuuun ir aradan sonra ilkkez dün akşam içtim ve bebeğim hiç rahat durmadı gece..içmim mi ? sizce.....daha öncede pek kullanmamıştım zaten dün gece bi esti içtim ama bilgisi olan varmı yada hala kullanan acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…