- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.861
benim de göğsümdeydi canım hep ayakları çok zor oluyor bayağ can yakıyordu yani.
şimdi bayağ karnımda hissediyorum tekmelerini ama bazen seri olarak aynı yere vuruyor ozaman çok canım yanıyor sanki dayak yemiş gibi oluyorum gücü ne diyorum ama iç organlarımıza vuruyor diye belki bukadar canımız yanıyor:26:
ben de nasıl sabırsızlanıyorum canım oğlumu görmek için son haftalar geçmek bilmiyor artık ya
teşekkür ederim canım iyiyim çok şükür, arada internetsiz kalıyorum forumda bişeler yazarken filan gidiveriyor(demin yine gitti) onunla boğuşuyorum onun dışında her şey çok güzel:) kayınvalidemlerden Allah razı olsun kendimi evimde gibi hissediyorum.bebek de bu aralar aşırı güçlü kuvvetli karnımı yarıp çıkacak herhalde diyorum bazen.
çok sevindim düdüklüne ısınmana, inşallah çok güzel yemekler yapar yapar yersiniz bundan sonra da
benim de göğsümdeydi canım hep ayakları çok zor oluyor bayağ can yakıyordu yani.
şimdi bayağ karnımda hissediyorum tekmelerini ama bazen seri olarak aynı yere vuruyor ozaman çok canım yanıyor sanki dayak yemiş gibi oluyorum gücü ne diyorum ama iç organlarımıza vuruyor diye belki bukadar canımız yanıyor:26:
ben de nasıl sabırsızlanıyorum canım oğlumu görmek için son haftalar geçmek bilmiyor artık ya
kızlar selam inş sağ sağlim kurtulursunuz hepiniz ve bizlerde.......size bişey soracağım bi arkadaşım dedi konusu geçmiş burda elevit içenler zararlımı ne demiş..bende uzuuun ir aradan sonra ilkkez dün akşam içtim ve bebeğim hiç rahat durmadı gece..içmim mi ? sizce.....daha öncede pek kullanmamıştım zaten dün gece bi esti içtim ama bilgisi olan varmı yada hala kullanan acaba :44:
kızlar selam inş sağ sağlim kurtulursunuz hepiniz ve bizlerde.......size bişey soracağım bi arkadaşım dedi konusu geçmiş burda elevit içenler zararlımı ne demiş..bende uzuuun ir aradan sonra ilkkez dün akşam içtim ve bebeğim hiç rahat durmadı gece..içmim mi ? sizce.....daha öncede pek kullanmamıştım zaten dün gece bi esti içtim ama bilgisi olan varmı yada hala kullanan acaba :44:
bende elevitten şüphelendim belki etkisi vardır diye bebegin kilosuna kestim eleviti.biraz daha kilo alırsa doguramıcam sezeryan yapacaklarsaglıcakla kucagıma alayım tabi ama korkuyorum işte sezeryandan kendimi normale çok hazırladım ben
iyi geceler kızlar.
bugün kontrole gittim başka yerlere uğradık bu yüzden geç yazıyorum..
37+1 günlüğüz,3140kg olmuş meleğim.
ondan önceki gidişimde 15 günde 770 gr almıştı.yani bu gidişimde 15 günde 340 gram almış.
bende 15 günde 3 kilo alıyordum,bu gidişimde 15 günde 1 kilo almışım.bunun sebebini şimde açıklıyorum ELEVİT !!!
evet, 15 gün önce bıraktığım bu ilaç benimde bebeğiminde kilo az kilo almamıza sebep olmuş.
doktoruma söylediğimde devam etmem gerektiğini söyledi.
meleğim kordonunu boynuna dolamış. 'haberimiz olduğu sürece sorun teşkil etmiyor bu durum'dedi doktorumuz.
şimdi çatı muayenemi anlatayım.
öncelikle mahremiyete olan saygıları çok mutlu etti beni.
doktor sadece bir kere baktı örtünün altına.
hemşire yanı başımda 'derin nefes al,sakin ol,kasma kendini ' gibi sakinleştirici sözler söyledi.
ben hiç acı hissetmedim.ama eminimki kendimi kasmış olsam,nefesimi tutmuş olsam ciddi ciddi canım yanardı.
olacak olanlara kesin uyarı;sakin olun,derin nefes alın,bu şekilde daha çabuk biteceğini bilin.
muayene sonrasında ' muayene ettiğim için hafif kan gelebilir,görünce korkma ' dedi.(bunu bilmekte fayda var diye bu ayrıntıyı yazma gereği duydum)
normal doğum için kemik yapım uygunmuş.açılmam hiç yokmuş.
benim normalde de sancım var kasıklarımda ama muayeneden sonra biraz şiddetlendi.
1-2 saat sonra normale döndü herşey :))
kızlar ishal var bende 3-4 gündür.doktora söyledim.test yapalım salgın var bu aralar dedi.
eğer böyle bir durumunuz varsa ihmal etmeyin,muhakkak söyleyin doktora.
ben örnek veremediğim için haftaya taptıracağım.
doğumdan sonra göğüs uçları yara olmasın diye şimdiden önlem alabilir miyiz dediğimde bana bir krem ismi yazdı -kağıt şuan yanımda değil,gidip almaya üşendim diğer odadan :) -
eşimin doğuma giremeyeceğini,özel odamda sancı çekmek yerine sancı odasında olmam onun gözü önünde olduğum anlamına geldiği için hiçbir şekilde eşim yanımda olamayacak !buna üzüldüm doğrusu..
uzattığımın farkındayım ama şunuda anlatmadan geçemeyeceğim; üç erkekten çocuktan sonra kızına 40 haftalık gebe olan biri ile konuştum NST odasında.
doğumdan çok korkuyordu.sancısıda çıkınca onu sakinleştirmek bana düştükorkma, herşey yolunda, bak allah sana kız bebek nasip etmiş.bunu düşün..vs.. diye diye ona morel verdim
aslında onun bana bişiler demesi gerekmez miydi:44::44::44:
geçmişi bi okuyup geleyim :)
ayy ne güzel yaa bu kadar sert hissetmen inş kavuşursun oğluna benimkide erkek........sen bu topiğin favori annesisin sanırsam hep seni görüyorum ben burda..... allah yardımcın olsun ağlama hiçbişey için oğlunda duygusal olur...
evet bebişlerin en güçlü olduğu dönemler galiba pek elleyemiyorum karnımı canım yanıyor hassaslaştı artık...
canım ne güzel şanslısın sen de kayınvalidenler de rahat etmene çok sevindim. son günler artık rahat etmek huzurlu olmak çok önemli. doğum olana kadar oradasın sanırım dimi?
hamilelerin çoğuna elevit verirler zaten canım herhalde zararlı bir şey olsaydı vermezlerdi, bi de bebeğin hareket etmesi iyi bir şey aslında. elevitin tek kötü yönü kilo aldırıyor olması, o da bebeklerin sağlığı için göze alınabilecek bir fedakarlık bence, öyle değil mi
evet aynı şekilde düşünüyorum ben de. doğuma kadar da burdayım doğum çantasını filan da aldık yerleştik burayahem bizim ev hastaneye uzaktı, hem de eşim işteyken bebek gelse beni hastaneye yetiştirecek kimse yoktu, başta çok istememiştim, kendimi yük gibi de görmek istemiyordum, ama şimdi çok yerinde bi karar verdiğimizi gördüm sevindirik oldum
ay ne güzel yaa ben daha neresi neyi anlamıyorum....çok merak ediyorum.....hadi hayırlısı hakkında inş...benim de göğsümdeydi canım hep ayakları çok zor oluyor bayağ can yakıyordu yani.
evet cnm doğru dedinhamilelerin çoğuna elevit verirler zaten canım herhalde zararlı bir şey olsaydı vermezlerdi, bi de bebeğin hareket etmesi iyi bir şey aslında. elevitin tek kötü yönü kilo aldırıyor olması, o da bebeklerin sağlığı için göze alınabilecek bir fedakarlık bence, öyle değil mi
napim dünürüm mü diyeyim yaa kızları güldürcen bize..beşik kertmesi olduk diye...slmmmm
nasılsınız?
arkadasmı
bak ıletılerı buldum
merhaba canım..
arkadaşlar zararlı demedi canım.. sadece kilo aldırdığını söylediler ve bu yüzden bırakmak istediler ama doktor kontrollerine gittikleri zaman kendileri gerçekten daha az kilo almış ama bebekleri de çok daha az kilo almış doktorları da kızmış bıraktılar diye kendileri de pişman olmuş. zararlı demiyorlar yani kilo aldırıyor diyorlar ama bıraktıkları zaman daha çok pişman oldular
sabaha kadar uyumadım(
saat 7 gibi biraz dalmışım saat 10 gibi tekrar kalktım gözlerim acayip yanıyooo.
gel artık bebeğimm.
bu arada bacak aram çok ağrıyooo yürürken içindeki kemik ağrıyoo...
zaten sabaha kadar da elektrik çarpması gibi şeyler hissettim o bölgemde, biraz sancım da vardı.
zor bir geceydi(
ay ne güzel yaa ben daha neresi neyi anlamıyorum....çok merak ediyorum.....hadi hayırlısı hakkında inş...
evet cnm doğru dedin
napim dünürüm mü diyeyim yaa kızları güldürcen bize..beşik kertmesi olduk diye...
hım o zaman ara arada olsa içeyim yoksa pek sevmem ilaç içmeyi ama ...sağ ol bilgiler için cnm .... kötü bişey olmadığına sevindim..zaten içindeki açıklamasında anneyi doğuma hazırlar son üç aylık dönemde diyo....bende çok kilo aldım ama inş daha fazla aldırmaz..öptüm kızlar sizi
bacak arasındaki agrı bende de war..kemigim agrıyor..ve dun akşamdan beri belim cok kötü agrıyor..gece tuvalete zor gittim yürümekte zorlanıyorum..bugun de aynı sekılde yemegımı anca yaptım belim kopacak sanki..adım atmak cooooooooooookkk zor..eşim gelsin de yarın girecegim NST ye belki de bu akşam girerim..hafif sancım da war gibi..ama emin olamıyorum kii
kızlar bende doğurdumdetayları doğum hikayeleri topiğine yazarımm
kızlar bende doğurdumdetayları doğum hikayeleri topiğine yazarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?