2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gecenlerde ayağını kaburgama dayadı dayadı sonra küt diye bir ses geldi. kaburgam yerinden çıkıyor sandım.

sonra acaba ayağına bişey oldu mu acaba diye kaygılandım durdum.

evet bebişlerin en güçlü olduğu dönemler galiba pek elleyemiyorum karnımı canım yanıyor hassaslaştı artık...
canım ne güzel şanslısın sen de kayınvalidenler de rahat etmene çok sevindim. son günler artık rahat etmek huzurlu olmak çok önemli. doğum olana kadar oradasın sanırım dimi?

ayy ne güzel yaa bu kadar sert hissetmen inş kavuşursun oğluna benimkide erkek........sen bu topiğin favori annesisin sanırsam hep seni görüyorum ben burda.....allah yardımcın olsun ağlama hiçbişey için oğlunda duygusal olur...

merhaba canım..
arkadaşlar zararlı demedi canım.. sadece kilo aldırdığını söylediler ve bu yüzden bırakmak istediler ama doktor kontrollerine gittikleri zaman kendileri gerçekten daha az kilo almış ama bebekleri de çok daha az kilo almış doktorları da kızmış bıraktılar diye kendileri de pişman olmuş. zararlı demiyorlar yani kilo aldırıyor diyorlar ama bıraktıkları zaman daha çok pişman oldular

slmmmm
nasılsınız?

arkadasmı
bak ıletılerı buldum

son zamanlar yerleri daraldığı için çok daha güçlü hissediyorum sanırım canım yani artık neresi ayağı neresi dizi çok rahat ayırt edebiliyorum. eşim bile uzman oldu artık ayak yakalama oyunu oynuyorlar oğlumla ve genelde bu oyunlar gece oluyor diyorum alıştırma çocuğu doğunca da gece kaldırcak ayağını gelin yakalayın diye
amin canım umarım hayırlısıyla alırız meleklerimizi kucağımıza canım açık tutuyorum ben genelde bilgisayarı iş yapıyor olsam da açık hep arada gelip bakıyorum cevap yazıp devam ediyorum yoksa vakit geçmiyor kızlar sağolsun muhabbet edip rahatlıyoruz

hamilelerin çoğuna elevit verirler zaten canım herhalde zararlı bir şey olsaydı vermezlerdi, bi de bebeğin hareket etmesi iyi bir şey aslında. elevitin tek kötü yönü kilo aldırıyor olması, o da bebeklerin sağlığı için göze alınabilecek bir fedakarlık bence, öyle değil mi

kızlar dün nst ye girdim hiç sancım çıkmadı.. ancak gece belimden giren bir sancı ile uyandım ama kıvrandım adeta çok fenaydı 1-2 dakika hiç çıkmadı sancı sonra 1 saat boyunca ara ara girdiçıktı kalkım gezindim biraz sonra geçti... üşütmemiydi yoksa doğum sancısı mı anlamadım yada böbrek??? bebiş henüz aşağıya inmedi diye çok dikkate almadım. şimdi ara ara oluyor ama rahimde bi baskı şeklinde zaten hep oluyodu. bilmiyorum dikkate almalımıyım.

evet aynı şekilde düşünüyorum ben de. doğuma kadar da burdayım doğum çantasını filan da aldık yerleştik buraya hem bizim ev hastaneye uzaktı, hem de eşim işteyken bebek gelse beni hastaneye yetiştirecek kimse yoktu, başta çok istememiştim, kendimi yük gibi de görmek istemiyordum, ama şimdi çok yerinde bi karar verdiğimizi gördüm sevindirik oldum

hiçbirşeyi abartarak yemiyor olmama rağmen haftada 500 gr alıyorum. ama eleviti hiç aralıksız içtim. bide hergün omega-3 alıyorum 36+4 deyim 14 kilo aldım.. ama kilolu başlamıştım ve insülin direncim var.. doktorum gebelik şişmesi konusunda çok büyük endişeye sahip bilmiyorum aslında birçok kişi benden beter durumda ama onlarda bu tarz endişeler yaşıyorlarmı???

rahat olmana çok sevindim canım bol bol dinlen artık benim de haftasonu genel temizlik var ondan sonra çok yormam artık kendimi meleğimi beklerim sadece zaten minikler geldimi yeteri kadar yoracaklar bizi doğumdan sonra hemen geçecekmisin canım evine yanında kim kalacak

ay ne güzel yaa ben daha neresi neyi anlamıyorum....çok merak ediyorum.....hadi hayırlısı hakkında inş...
evet cnm doğru dedin

slmmmm
nasılsınız?

arkadasmı
bak ıletılerı buldum
napim dünürüm mü diyeyim yaa kızları güldürcen bize..beşik kertmesi olduk diye...

hım o zaman ara arada olsa içeyim yoksa pek sevmem ilaç içmeyi ama ...sağ ol bilgiler için cnm .... kötü bişey olmadığına sevindim..zaten içindeki açıklamasında anneyi doğuma hazırlar son üç aylık dönemde diyo....bende çok kilo aldım ama inş daha fazla aldırmaz.. öptüm kızlar sizi

bacak arasındaki agrı bende de war..kemigim agrıyor..ve dun akşamdan beri belim cok kötü agrıyor..gece tuvalete zor gittim yürümekte zorlanıyorum..bugun de aynı sekılde yemegımı anca yaptım belim kopacak sanki..adım atmak cooooooooooookkk zor..eşim gelsin de yarın girecegim NST ye belki de bu akşam girerim..hafif sancım da war gibi..ama emin olamıyorum kii

ay herkes alıstı nolcak burdada var besık kertmelerı

ben de emin olamıyorum tam olarak sancı mı değil mi diye. hiç NST ye girmedim ben. özel muayenehaneye gidiyorum orda da NST yok belki hastaneye gitsem bağlarlar ama ne bileyim işte c.tesi kontrolüm var o zamana kadar bekleyeyim diyorum.

kızlar biryandan evi silip süpürüyorum bir yandan çene çalıyorum biraz daha işim var eşim nasılsa haftasonu temizlik yapılcak neden yapıyorsun dedi sabah ama içim rahat etmiyor ya zaten öyle ayrıntılı yapmıyorum sadece silip süpürüyorum genel düzen temizlik kalsın haftasonuna.
birde ben daha hiç nst ye girmedim ya bu hafta gittiğimde girerim belki :26:

selam kızlar nasılsınız herkez iyidir inşallah ben giremez oldum son zamanlarım ağrım çok çatı bel vs. 38+6 yız bugün 39 da bitti sayılır sancı mancı yok bende bekliorum öyle ama çok sıkıldım.faceden arada takip ediyorum doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun benim gibi bekleyen tüm arkadaşların darısıda başımıza olsunçoooook öptük sizi teyzeleri allah yardımcımız olsun mutlu sona ulaştırsın hepimizi.hoşçakalın allaha emanet olun hepiniz.

bu arada bir ağlak oldum anlatamam sütaş reklamı çıkınca kaçıyorum milletin yanından o yawru buzağ bana kızımın özlemini depreştiriyorçok tatlı offffffff of.

bu ocak bebişleri sabırlı çıktı.aralık anneleri aralığa girmeden yarısı dogum yapmıştıhayırlısı sağlıklı olalım da bebişlerle gerisi boş galiba
çok uzun oldu kusura bakmayın öptüm tekrar bye bye bye.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…