- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.881
canım benim hayırlı uğurlu olsun ne mutlu sana bebeğin yanında şimdi. darısı başımıza inşallah
yaşasın yine güzel bir haber geldi canım gözünaydın kavuştun demek meleğine ahh darısı başımıza bizim yerimize de kokla meleğini
Kızlar iyi akşamlar ne var ne yok :)
40. haftasını bitirmek üzere olan bir başkası var mı acaba merak ettim :==)
bu arada nişan geleli 24 saati geçti ama hala bende tık yok :)
2 ocakta sezeryana girenler ilk büyük abdestini yapan var mı?ben hala yapamadım,bunun için fitilmi kullanmalıyım.
rahat olmana çok sevindim canım bol bol dinlen artık benim de haftasonu genel temizlik var ondan sonra çok yormam artık kendimi meleğimi beklerim sadecezaten minikler geldimi yeteri kadar yoracaklar bizi doğumdan sonra hemen geçecekmisin canım evine yanında kim kalacak
bacak arasındaki agrı bende de war..kemigim agrıyor..ve dun akşamdan beri belim cok kötü agrıyor..gece tuvalete zor gittim yürümekte zorlanıyorum..bugun de aynı sekılde yemegımı anca yaptım belim kopacak sanki..adım atmak cooooooooooookkk zor..eşim gelsin de yarın girecegim NST ye belki de bu akşam girerim..hafif sancım da war gibi..ama emin olamıyorum kii
Bazı doktorlar 37.,38. haftada bakıyorlarmıs..bazıları ise çatı muayenesinin doguma yol acabilecigini düşünerek dogum esnasında bakıp ona göre karar weriyorlarmış..Ama 38.haftada catı muayenesı olup 40.haftasının gecesı dogum yapan bir ablam war=)
bence dogum esnasında bakılması daha rahatt en azından 1 kere de ikiside aradan cıkıyor hem de utanma katsayım azalır=)eger kızım haftaya kadar süpriz yapmazsa bizde haftaya cumaa çatı muayenesi olucazz
kızlar biryandan evi silip süpürüyorum bir yandan çene çalıyorumbiraz daha işim var eşim nasılsa haftasonu temizlik yapılcak neden yapıyorsun dedi sabah ama içim rahat etmiyor ya zaten öyle ayrıntılı yapmıyorum sadece silip süpürüyorum genel düzen temizlik kalsın haftasonuna.
birde ben daha hiç nst ye girmedim ya bu hafta gittiğimde girerim belki :26:
doktorun verdiyse kesinlikle kullanmalısın.zararlı değil,lymonata arkadaşımızın anlattığı gibi sadece fazla kilo aldırıyor.birde beslenmene dikkat ettiğin zaman daha bi kilo alıyorsun.kızlar selam inş sağ sağlim kurtulursunuz hepiniz ve bizlerde.......size bişey soracağım bi arkadaşım dedi konusu geçmiş burda elevit içenler zararlımı ne demiş..bende uzuuun ir aradan sonra ilkkez dün akşam içtim ve bebeğim hiç rahat durmadı gece..içmim mi ? sizce.....daha öncede pek kullanmamıştım zaten dün gece bi esti içtim ama bilgisi olan varmı yada hala kullanan acaba :44:
merhaba canım..
arkadaşlar zararlı demedi canım.. sadece kilo aldırdığını söylediler ve bu yüzden bırakmak istediler ama doktor kontrollerine gittikleri zaman kendileri gerçekten daha az kilo almış ama bebekleri de çok daha az kilo almış doktorları da kızmış bıraktılar diye kendileri de pişman olmuş. zararlı demiyorlar yani kilo aldırıyor diyorlar ama bıraktıkları zaman daha çok pişman oldular
ay ne güzel yaa ben daha neresi neyi anlamıyorum....çok merak ediyorum.....hadi hayırlısı hakkında inş...
evet cnm doğru dedin
napim dünürüm mü diyeyim yaa kızları güldürcen bize..beşik kertmesi olduk diye...
hım o zaman ara arada olsa içeyim yoksa pek sevmem ilaç içmeyi ama ...sağ ol bilgiler için cnm .... kötü bişey olmadığına sevindim..zaten içindeki açıklamasında anneyi doğuma hazırlar son üç aylık dönemde diyo....bende çok kilo aldım ama inş daha fazla aldırmaz..öptüm kızlar sizi
aslında doktor bebeğin pozisyonuna göre karar veriyo ne zaman bakıcana çünkü benim doktorum geçen hafta bakıcaktı kontole gittiğimizde tam akanala girmemiş haftaya bakalım dedi bugün bakıcak herhalde kontolumuz var
aslında doktor bebeğin pozisyonuna göre karar veriyo ne zaman bakıcana çünkü benim doktorum geçen hafta bakıcaktı kontole gittiğimizde tam akanala girmemiş haftaya bakalım dedi bugün bakıcak herhalde kontolumuz var
Oooooooof oof günler geçmek bilmiyor.oğluşum lütfen geeeeel seni çoook özlediiimm...:84::84::84:
ben de girmedim ne çatı ne nst hiç bir şey, sadece ultrasona devam, ama alette bebeğin kalp ritmi de kontrol ediliyor artık, biraz gelişmiş bi ultrason makinesi herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?