2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

benim oglumda bas asagi duruyor ama kanala girmemis daha

benim de annem babam yanimda olucak allahin izniyle haftaya bugün burdalar.

Canlarim dun bi arkadas bebegin kanalaa ilerlemesi icin kalca kivirma yapiorum demisti...dooru muu olur mu bole kalca kivirmaylaa

Benim karnim cok inmedi...ondan herskde hic dogmucak gibi gelio..zaten sirt agrilarim haricii bi sorun yok simdilik...saglikli olsunlar yete ama ozledik yaaaGelin kuzularimiz emişelimm

lmonata canım çok vaktim yok bebiş emzircem aklında bulunsun şimdiden başla süt artıcılara sütün gelmemesi ve bebeğinin aç kalması kadr kötü bi duygunun olmadığını anladım ememmedği için de şimdide sarılık oldu dr dan geldik sınara yakın ve kan alınacak kilomuz şişlikten fazlaydı zayıfladı 3 kilo çivarıyız çok yorgunum az az yeni emişiyoruz şu an herşeyden çok önemli bebek benim için en yakın zamnda yazcam doğum hikayemi ama gürsel bey kadr pratık adam görmedim hiçççççççççç ama hiççççççç bişi hisetmedim epiduralde herkes maşşalh dedi tafsiye ederim bida doğursam yine yaparım öptüm .

Arkadaşlar nasılsınız?

Ben dün hastanedeydim, 37+4 de bebeğim 49 cm ve 3450 gram olmuş, suyu falan gayet iyi dediler, nstden de bişi çıkmadı ama bebeğim hala ters, ne yapmam gerkeiyor döndürmek için, bebeğim ne güzel kafası aşağıdaydı ya durdu durdu son hafta döndü terse

göbüş düşmeden önce yapılan ilk banyo yu hastanede mi yapıyorlar bizmi yaptıracağız?? çünkü yüzeyi kaplayan verniks tabakası bağışıklık sistemini koruyo diye biliyorum.. aman onların pisliğinden ne olacak kakasını bile yerim ben kuzumun

hastane çantanıza süt sağma makinasını, süt saklama poşetini (ilk ağız sütü boşa gitmesin diye), lansinoh krem, göğüs pedi, göğüs temizleme mendili (chicco tavsiye ediyorlar), süt arttırıcı çaylarınızı almayı unutmayınız

bebeğin göbeği düşmeden sakın yıkamayın diyor doktorlar ama bu seferde göbeğin düşme süresi uzuyor ben oğlumda düşene kadar yıkamadım tam 16 gün sonra düştü brde bebek suyla büyür diyorlar ama ben korkudan çok sık yıkayamamıştım hasta olur diye kayınvalidemler kırk gün boyunca eltimin oğlunu hergün yıkamışlardı /B]

Benim annemler de 40 gün içerisinde çok yıkarlar ama göbek düşmeden yıkamazlar ben de yıkamayı düşünmüyorum.İzlediğim videolarda da yıkanmamasını öneriyorlar.

Kızlarrr bir bebişimiz daha dünyaya geldi şimdi nazar boncuğum arkadaşımız aradı bebeğini bgn öğlen sezeryanla kucağına almış. 3300 kg 50 cm doğmuş ayy çok duygulandım koynunda yattığını söyledi, inşallah darısı başımıza...lymonata tatlım bilgilerini eklersin listeye....

slm kızlar doktordan geliyoz oğlum yine yüzünü göstermedi ama iyi maşallah 3400 gr olmuş boyuda iyi dedi ama söylemdi buarada çatı muayenesi oldum azcık irkildim ama acı yada ağrılı bişey değil bundan sonra her gelişinde muayene edicem dedi

maşallah bebeğine tatlım tabi artık büyüdüler iyice yüzünü görmek zor olacaktır. Hem azcık sabır onları canlı canlı görmemize çok az kaldı ama sayılı günler geçmek biliyorr(

haftada bir mi gidiyorsun sen tatlım, doğumu hızlandırıyormuş diye duymuştum çatı muayenesi her gitmende kontrol ederse senin bebiş pek beklemz o zaman.

Canlarim dun bi arkadas bebegin kanalaa ilerlemesi icin kalca kivirma yapiorum demisti...dooru muu olur mu bole kalca kivirmaylaa

oluyormus canim benim ebemde dedi

bagdas kurup oturmak cömelmek bunlar yardimci oluyormus orada ki kaslar gevsiyormus. benim okudugum kitapda da aynen gösteriyor.

Dogrulugu var yani.

10 günde bi gidiyoz doktor yüzünü göstermek için çok uğraştı ama artık ben umut etmiyorum giderken göstermiyo zaten evet az kaldı inşallah yüzlerini görücez banada hep hamile kalıcam hiç doğuramıcam gibi geliyo

ben hem oğlum hem kendim 40 gün hergün yıkandık hemen hemen ne bana bişey oldu ne de oğluma daha çabuk rahatlıyo yıkanan çocuk güzel uyuyo yiyo annenin süt kanalları açılıyo

slm kizlar...
bende bugun 37+5 teyim...12 ocak persembe saat 9 da allahin izniyle
sezeryan olucam..cok gerginim,bi sinir harbi icindeyim..etrafimdakilere bagirip
cagirip sonrada uzuntuden agliyorum...

hala birkac eksigim var,hatta baya :)
emzirme sutyeninden gecelige kadar yok yani :)
dogum yapacagim hastane 2 gecelik istedi ama ben pijama
goturebilicem..cunku artik disari cikacak halim kalmadi.,
haftasonu gidip cocugun kuvetini falan alirim o kadar...

onun disinda benim oglan bi kere bile yuzunu gostermedi...dr.artik gostermezde dedi..dogumda supriz yapicak..
bir de benim esimde girecek doguma..aramizda bu sekilde dogum yapan yada esi de girecek olan var mi? tabi epidural aneztesi olacak..simdillik benden bu kadar.. insallah psikolojim duzelir bir de lohusa sendromuna girmemde dogum hikayemide yazarim haftaya..
hepinize iyi aksamlar..kendinize iyi bakin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…