- Konu Sahibi antidepresif
-
- #23.921
Garmastan Pomad'ı duyan var mı ?dün doktorum bunu verdi bana.odasına girdiğimde buroşürü inceliyordu.ben bunu söyleyince elindeki buroşürü göstererek adını yazıyım sana dedi.
ama emin olamadım! çünkü daha yeni inceliyordu buroşürü.ve kkdan birçok arkadaş bir marka var -adını hatırlayamadım-onu kullanıyor.
doktorun dediğinin fiyatı 30 tl civarında bişi.ne diyorsunuz alayım mı ? ne yapayım ?
Boyunu ultrason ölçülerinden FL yi 7 ile çarparak bulabilirsiniz.Benim arkadaşın doktoru söylemiş.öyle hesaplanıyormuş son zamanlarda.Bebeğine maşallah cnm gelişimi gayet güzelmiş.Ben de son 3 haftadır her hafta gidiyrum.Senin dr. çok meraklı imiş çatı bakmaya :44::44: gerekli mi ki öyle her hafta bakmak?slm kızlar doktordan geliyoz oğlum yine yüzünü göstermedi ama iyi maşallah 3400 gr olmuş boyuda iyi dedi ama söylemdi buarada çatı muayenesi oldum azcık irkildim ama acı yada ağrılı bişey değil bundan sonra her gelişinde muayene edicem dedi
arkadaşlar çatı muayenesi diyosunuz bende tırstım şimdi benim ilk doğum sezeryan benide muayene etmezler dimi nasılsa sezeryan olucam mecbur yani açılm a falan varmı diye bakmak isteyebilir mi doktor
aslında doktor bebeğin pozisyonuna göre karar veriyo ne zaman bakıcana çünkü benim doktorum geçen hafta bakıcaktı kontole gittiğimizde tam akanala girmemiş haftaya bakalım dedi bugün bakıcak herhalde kontolumuz var
oluyormus canim benim ebemde dedi
bagdas kurup oturmak cömelmek bunlar yardimci oluyormus orada ki kaslar gevsiyormus. benim okudugum kitapda da aynen gösteriyor.
Dogrulugu var yani.
NST ye girdim geldim..sancım warmıs ama düzenli olmadıgı için ewe geri geldim=)istirahat etmemi önerdi doktorum..Sancınız 5 dk da 1 e ,3dk da 1 e düşerse düzenli aralıklarla olursa gelin dedi..böyle hafif oldugunda sorun yok..daha siddetli olacak dogum sancısı ve karnınızdaki kasılmaları rahatlıkla hissedeceksiniz dedii...bi umutlandık ama elimiz boş karnım dolu ewe döndük..yarın akşam falan gel be kızım..Annenee dogum gunu hediyesii oLLL...
slm kizlar...
bende bugun 37+5 teyim...12 ocak persembe saat 9 da allahin izniyle
sezeryan olucam..cok gerginim,bi sinir harbi icindeyim..etrafimdakilere bagirip
cagirip sonrada uzuntuden agliyorum...
hala birkac eksigim var,hatta baya :)
emzirme sutyeninden gecelige kadar yok yani :)
dogum yapacagim hastane 2 gecelik istedi ama ben pijama
goturebilicem..cunku artik disari cikacak halim kalmadi.,
haftasonu gidip cocugun kuvetini falan alirim o kadar...
onun disinda benim oglan bi kere bile yuzunu gostermedi...dr.artik gostermezde dedi..dogumda supriz yapicak..
bir de benim esimde girecek doguma..aramizda bu sekilde dogum yapan yada esi de girecek olan var mi? tabi epidural aneztesi olacak..simdillik benden bu kadar.. insallah psikolojim duzelir bir de lohusa sendromuna girmemde dogum hikayemide yazarim haftaya..
hepinize iyi aksamlar..kendinize iyi bakin..
Olması gerekeni yapıyorlar aslında.. Çatı doğum esnasında da açılan bir yapı olduğu için, doğum anına kadar yapılan bütün muayeneler safsata.. Doğum sırasında pozisyona göre max %28-30 oranında açılıyor. Zaten çatı darlığı günümüzde çok çok nadir görülen bir durummuş. En fazla asyalı kadınlarda görülmüş ve de raşitizm problemi olanlarda. Yani ciddi bir anomali, d vitamini, güneş ve besin yetersizliği sebebiyle oluşurmuş. 2. dünya savaşı sırasında ve sonrasında çok görülmüş. Şimdi eski kitaplardan ve uygulamalardan arınamayan yurdum doktorları da bu çatı muayenesini rutine bağlamışlar. Bence çok şanslısın.. Hiç kurcalama gerisini..
arkadaşlar çatı muayenesi diyosunuz bende tırstım şimdi benim ilk doğum sezeryan benide muayene etmezler dimi nasılsa sezeryan olucam mecbur yani açılm a falan varmı diye bakmak isteyebilir mi doktor
Garmastan Pomad'ı duyan var mı ?dün doktorum bunu verdi bana.odasına girdiğimde buroşürü inceliyordu.ben bunu söyleyince elindeki buroşürü göstererek adını yazıyım sana dedi.
ama emin olamadım! çünkü daha yeni inceliyordu buroşürü.ve kkdan birçok arkadaş bir marka var -adını hatırlayamadım-onu kullanıyor.
doktorun dediğinin fiyatı 30 tl civarında bişi.ne diyorsunuz alayım mı ? ne yapayım ?
hayır tatlım normal doğum halinde çatı muayenesi yapılıyoo için rahat olsun böyle bir muayene sezeryan için söz konusu değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?