2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Garmastan Pomad'ı duyan var mı ?dün doktorum bunu verdi bana.odasına girdiğimde buroşürü inceliyordu.ben bunu söyleyince elindeki buroşürü göstererek adını yazıyım sana dedi.
ama emin olamadım! çünkü daha yeni inceliyordu buroşürü.ve kkdan birçok arkadaş bir marka var -adını hatırlayamadım-onu kullanıyor.
doktorun dediğinin fiyatı 30 tl civarında bişi.ne diyorsunuz alayım mı ? ne yapayım ?

Son düzenleme:

o kremin adı ; lansihon'du.

Boyunu ultrason ölçülerinden FL yi 7 ile çarparak bulabilirsiniz.Benim arkadaşın doktoru söylemiş.öyle hesaplanıyormuş son zamanlarda.Bebeğine maşallah cnm gelişimi gayet güzelmiş.Ben de son 3 haftadır her hafta gidiyrum.Senin dr. çok meraklı imiş çatı bakmaya :44::44: gerekli mi ki öyle her hafta bakmak?

Son düzenleme:
arkadaşlar çatı muayenesi diyosunuz bende tırstım şimdi benim ilk doğum sezeryan benide muayene etmezler dimi nasılsa sezeryan olucam mecbur yani açılm a falan varmı diye bakmak isteyebilir mi doktor

arkadaşlar çatı muayenesi diyosunuz bende tırstım şimdi benim ilk doğum sezeryan benide muayene etmezler dimi nasılsa sezeryan olucam mecbur yani açılm a falan varmı diye bakmak isteyebilir mi doktor

hayır tatlım normal doğum halinde çatı muayenesi yapılıyoo için rahat olsun böyle bir muayene sezeryan için söz konusu değil.

Yokcanım yaa benim hastane çocuğa göre değil genel olarak herkese doğuma geldiklerinde bakıyorlarmış.İyi mi kötü mü hala anlamadım.Erkek olduğu için soramıyorum da şimdi çatı muayenesi hemen yapar diye çünkü ben de pek bakmasını istemiyorum.Utanıyorum ama son anda da ne bileyim bir süpriz olmasın korkuyorum.[/QUOTE]

Olması gerekeni yapıyorlar aslında.. Çatı doğum esnasında da açılan bir yapı olduğu için, doğum anına kadar yapılan bütün muayeneler safsata.. Doğum sırasında pozisyona göre max %28-30 oranında açılıyor. Zaten çatı darlığı günümüzde çok çok nadir görülen bir durummuş. En fazla asyalı kadınlarda görülmüş ve de raşitizm problemi olanlarda. Yani ciddi bir anomali, d vitamini, güneş ve besin yetersizliği sebebiyle oluşurmuş. 2. dünya savaşı sırasında ve sonrasında çok görülmüş. Şimdi eski kitaplardan ve uygulamalardan arınamayan yurdum doktorları da bu çatı muayenesini rutine bağlamışlar. Bence çok şanslısın.. Hiç kurcalama gerisini..

oluyormus canim benim ebemde dedi

bagdas kurup oturmak cömelmek bunlar yardimci oluyormus orada ki kaslar gevsiyormus. benim okudugum kitapda da aynen gösteriyor.

Dogrulugu var yani.

Saol sinemcim...umarim hepimizin hersey yolunda guder ve bebeklerimizi saglicakla kocagimiza aliriz..walla her msjda yaziorum ama 40kere solersen mantigindan yola cikiorum

NST ye girdim geldim..sancım warmıs ama düzenli olmadıgı için ewe geri geldim=)istirahat etmemi önerdi doktorum..Sancınız 5 dk da 1 e ,3dk da 1 e düşerse düzenli aralıklarla olursa gelin dedi..böyle hafif oldugunda sorun yok..daha siddetli olacak dogum sancısı ve karnınızdaki kasılmaları rahatlıkla hissedeceksiniz dedii...bi umutlandık ama elimiz boş karnım dolu ewe döndük..yarın akşam falan gel be kızım..Annenee dogum gunu hediyesii oLLL...

inş istediğin gibi olur.....karnın dolu elin boş demenede ayrıca çok güldüm cnm inş ogünde gelir sağ sağlim kurtulursunuzz

canım seni görünce çok sevindim :) girmiyorsun hiç neden ?
yüzünü göstermiyor diye sitem etme bebene..bu arada hatırlatmak isterim ki ; aramızda bebeğinin cinsiyetini en erken öğrenen sendin :))yerim onu :))

ben de eşim doğuma girsin çok istedim ama olmadı.kesinlikle kabul etmiyorlar !
şanslısın bu konuda.

emzirme sütyeni değilde emzirme atleti tavsiye ediyorlar,alacaksan öyle al.sen sütyen bedenini söyle eşine veya alabilecek herangi birine alınır o sorun değil.illa senin gitmen gerekmiyor.
canım gecelik aldırma imkanın varsa aldır derim en çok işine yarayacak şey gecelik -öyle diyorlar- bu arada çamaşırlarında yüksek bel olsunki rahat edesin.

canım kendini sitrese sokma.bebeğinle içli dışlı son günlerini kendine zehir etme.
biliyorum çok hassassın ama elinden geldiğince sakin ol..

artık sık sık gel bekliyorum...allaha emanet ol..

Canım benim çooook tşkrler içimi rahatlattın hakikaten.Ne bileyim buradaki herkese bakıyorlar bir benim mi dr. antika diyordum.Neyse artık takmayayım.Oğluşum hayırlısı ile kanala girsin.Gerisi gelir zaten di mi? Zaten dr. çok yaklaşmış her an girebilir dedi.pazartesi kontrolüm var.Pazartesinden sonra 40. haftama giriyorum.Artık ne olacağını söyler dr.um inşlh.Tekrar tşkr tatlım

cnm sezeryanda bakmıyolar alttan normal doğumda bakıyolar bebek rahat geçebilirmi diye..benim dr das henüz bişey demedi ama bende çok utanıcam sanırsam napalım....doğum yaparken zaten görcekler hemde en kötü hallerinde

bu bahsettiğin şey göğüs ucu kremiyse lansinosh en çok tavsiye edilen, baya da işe yarıyor, ama garmastan pomad nasıl bilemiyorum

slm kizlar cok uzun zamandir ozenerek takip ediyorum yazdiklarinizi ama pek yazma firsatim olmadi belkide yazacak pek biseyim olmadigi icindir bilmiyorum:)turkiyede yasadiginiz icin cok ama cok sanslisiniz ben yurtdisindayim ve kizimin ne yuzunu gordum ne de onun hakkinda bir bilgim var en son organlari tam olusmusmu onu incelediler birdahada sadece kalp atisini duydum onuda ayda birhep umursamamaya calistim ama sanirim son gunlere yaklasmamdan dolayi dahada duygusallastim ve artik bu durum canimi acitmaya basladi.38+1 deyim ama ne bi agrim var nede sizin yasadiginiz sorunlar bende ne kadar cok isterdim agrilar cekmeyi boylece anlardim en azindan kanala girdigini yada doguma vucudumun hazirlandigini,kanala yerlestimi ters dondumu en ufak bir fikrim bile yok olmayacakta doguma kadar:)sezeryan isteme gibi bir luksumde yok gerci normal taraftariyim ama yinede secimin anneye birakimasi guzel galiba.bende baya bir dolmusum herhalde bayada bir uzun oldu ama tum tanidiklarim turkiyede oldugu icin uzulmesinler diye herkese cok iyi oldugumu soyleyerek rol yaptigim icin dahada bir doldum herhalde:)neyse ocak anneleri hepinize saglikli rahat dogumlar diliyorum.saglikli sihhatli evlatlarimizi kucagimiza aliriz Insallah

İyi akşamlar arkadaşlar...
Ben de fırsat buldukça sizleri takip ediyorum.Benim 38+6 gün oldu.İkinci bebeğim olacak inş.Ama bu beklemek insanı gerçekten çok bunaltıyor.Bi de ciddi bel ağrıları yaşıyorum.Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla doğum yaparız inş.

bende yapmaz diye düşünüyordum ama ya nstde sancı mancı çıkarda açılma var mı diye bakmak isterse ilk doğumda da çatı muayenesi olmamıştım ben acil sezeryana alındım hipertansiyondan yırmıştım yani uyuz oluyrum vajinal muayenelere kızlar hani diyosunuz ya göğüs altından 4 parmak aşağıdaysa karın doğum yakın diye benim nerdeyse bir karış aşağıda ama hep oyleydi aşağı doğru uzadı karnım nerdeyse bacaklarımın arasına girecek kızım ve nezamandır baş aşağıda ama ne fayda sezeryan olacaız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…