- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #3.801
cnm malesef nekadar korumayada çalışsam 2 kat çorap giyip en kalın botlarımıda giysem ayaklarım donuyoo artık kısmettt ve bu iş yerinde stresten uzak durmak inan çok zor umarım hamişsindir :))
cnm o kamu sektörüne karnı burnundada olsam bizimkiler acımaz( yaa sakin olmaya çalışıyorummm ama yağan karı görünce sebep olanları görünce daha çok sinirleniyorum yaa akşam nasıl gitcem evime yaaa (( büyük ihtimal servisle gitmicem metrobüste sıkış tıkış gidicem servisle gitmicemm
Ya kızlar bişey sorucam şu yazıların altındaki eklentiyi nasıl yapıyoruz lütfen anlatırmısınız
kızlar günaydın..
ya ben doktora gidicem perşembe günü ama bişi merak ediyorum ilk muaynem bebeğe ultrasondamı bakıolar yoksa alttan muayne ediyolarmı acaba bilgisi olan varmı ?
canım yazdığın sağ altında alıntı ile cevapla var oradan bir dene bakalım
BU NU NASIL YAPIYORUZ YANI SAYFANIZA KOPYALA YAPIŞTIRLAMI KOYUYOZRSUNUZ
bunu profiline yapman lazım canım
nasıl yapıcamı anlatırmısın
Canım seninde başını ağrıtıyorum k.bakma. Profiline derken mesaj yazdığımız yere mi kpyala yapıştır yapıcaz
Canım seninde başını ağrıtıyorum k.bakma. Profiline derken mesaj yazdığımız yere mi kpyala yapıştır yapıcaz
yok canım o adresde ilgili şeyleri yaptıktan sonra bi adres çıkıo altında onda adresin belli bi kısmını kopyalayıp kontrol panelim bölümünde profilimi düzenleye gir orda çizelge bölümüne kopyaladığın adresi yapıştır..değişiklikleri kaydet..
neden olmuo hata verio offffffffff
ahhh keşke cnm yaa ist dan o kadar sıkıldımkiii kaçasım varrr ....canım benim gel sakaryaya pek güzel olamamakla bırlıkte küçük ve sıkıntısız bir şehir.
cnm erken çıkmak için izin alıcam dolmuşla metrobüse gitcemcanım sen yine servisine bin olmadı iner metrobuse binersin dicem ama nasıl bi sistem geçiomu ordan metrobüs bilmiom ama...işler yoğun bayağ giremedim bidaha ...ara ara gelmeye çalışıcam yine...
cnm benimmm deme öle çıkmadık candan umut kesilmezz bende kendim için öle düşünüyom ama hayırlısı :))offfffffffffffffff adete bir hafta kaldııı ama bende yine hniç belirti yok.bu ayıda çöpe atıık sabnırımmmmm
ayy bidenemm yardımsever arkadaşım benimmmmmyok canım o adresde ilgili şeyleri yaptıktan sonra bi adres çıkıo altında onda adresin belli bi kısmını kopyalayıp kontrol panelim bölümünde profilimi düzenleye gir orda çizelge bölümüne kopyaladığın adresi yapıştır..değişiklikleri kaydet..
neden olmuo hata verio offffffffff
çıkanın hepsini kopyalama canım bizimkilerden kontrol et ona uygun gibi kopyala birde olması lazım
tubişim nedir son durum istanbulda tatil felan diyorlar varmı sizede tatil felan.
burdada müthiş yagıyor doldurdu heryerleri yollar kapanır birazdaha yağsa dua edıyorum bende heryere tatril yapılsın dıye hamişlerin dualrı kabul olurmuş ya...:)
senın moralın nasıl iyimisin?
aysunda yogun heralde sesi cıkmıyor :)
herkeze çok teşekkür ederim çok mutlu oldum şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?