2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

canım benım vallaha yogunlugumuz azaldı gibi.ama değişiyor zaman zaman oluyor yogunluk.
bizde işyerindeki arkadaşlarla gerılıyoruz birbirmize .bende sanırım işi bırakmak istiyorum

tuğba sen hamile kaldınmı yoksaa
evet cnm ama kalbi durdugu için aldırdım meleğimiii ((
canım benım vallaha yogunlugumuz azaldı gibi.ama değişiyor zaman zaman oluyor yogunluk.
bizde işyerindeki arkadaşlarla gerılıyoruz birbirmize .bende sanırım işi bırakmak istiyorum

cnm benim eger kira vermiyosan ve eşin sizi geçindirebilirse bence doğumyapana kadar sabret sonra çık bebeişle olursun :))

Son düzenleme:

aynen walla iş patlaması yaşıom şuandaa( istemiom ben çalışmakkkk sen napıosun hülyacımmm nasıl yoğunluk azaldımı_?

aynen öle tubişim bitmio işler aslında bitirip gitmiştim ama karışık ya burası onlarla uğraşıomm...izin al kuzucum inşallah verirlerrr de çıkarsın bi güsel bici bici yapıp dinlenirsinn...ohhh mis gibii...

yaa bende öle diyorum ama izin verip veremicekleri şüpheli (

test sonucum geldiii şöle bişi var beta-hcg <1.20 negative...beklemiodum zaten ben buay kalamıcam wallahh..ama hemoglabin yükselmiş normal değerler aralıgında..sevindim...izinli oldugum süre boyunca ilaçlarımı içmedim tiksindim artık...içmem heralde folik asiti içersem yeter bence..

ARKADAŞLAR ŞU AŞAĞIDAKİ HAMİLE TAKVİMİNİ NASIL HAZIRLIYOSUNUZ?? BANADA ANLATIN???

bide listede yeni hamile arkadaşlar 6+1 günlük benim. kalp atışı ne zaman duyuluyo geçen seferkini hatırlamıyorum ben...
bide bende çok kasık bel bacak ağrısı oluyo miğde bulantısı yokkk sizde varmı
hala doktor seçemedim...
bide bebeği göremedim daha

tatlım yumurtlama takibi yaptırsana bence uygun saatleri kaçırıyorsun...
vede insan olmadıkça yıpranıyooo
ben sırf yıpranmamak için yumurtlama takibi yaptırdım ama

hamile kalınca bitmiyoo
şimdi bebeği göremedim daha diye dert ediyorum doktor seçemedim diye dertliyim...

çok acele ediom aslında daha erken sayılır ama işte insan yinede olmucak die korkuo...yaptırmadım hiç yumurtlama takibi ben yumurtlama testi aldım onunla takip ediom sadece..bide ne kadar takip edersem edim bişe yapmazsakda zor olur demi kocişim mecburiyet hissedince yapamıomuş...bende pes ediom artık hiç bişi demicem...ne zaman isterse ozaman yapsın...napimm

seray ben yumurtlama günlerini biliyordum ve eşimle kavga eetmiştik 2 gün öncesi sonra barıştık o gün iğne vuruldum ama ona 3 gün sonra bebek oluyo dedim. oysa doktor 1 ve 2 . günü demişti.. yani şartlamamak için bide bebek içinmi barıştı acaba diycekti. hatta 1.ve 2. günü birlikte olduk sonraki günler bebek olcağını zannettiği çin o istedi ben istemiyorum dedim. :))))

yani o bilmiyodu ben onun istemesinden ziyade ona sadece bebek istediğim zaman yaklaştığımı düşünüyo diye demedim...

öyle yani ...
ya sağlığıyla kucağına alırsın inşallah geç olsun önemli değil önemli olan kucağımızda görebilmek sağlığıyla... benim çok canım yandı Allah hepimize anne olmayı nasip etsin...

inşallah canımmm inşallahhh...tabiki sağlıklı olsunda başka bişi istemem...bende çok acı çektim..Allahım birdaha yaşatmasın o günleri inşallahhh...bende hiç istemicem ondan o ne zaman isterse artık ozamanda tutarmı bilmem...aslında adetime 10 gün kala yaptırmış oldum testi...9 şubat batım...ümidim yok ama yinede bekliom dört gözle işte...

bidenem faha adet tarihine varrr ve ve döllendikten 1 hafta sonra çıkar kandada bencede oyuzden çok dikkate alma derim ben sadece folicasit iç diğerleri gereksiz :))
cnm Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers. adresinden çizelgeni yap gerisini anlatırız :))

cnm benimmmm bidenemmm hiç kafaya takmayalım ne zaman geliceni biliyolar zatenn onlar :)) kısmet 1 yıl sonra gelsin hiç problem diil sağlıklı gelsin yeterki :))

seray alakasız konuyla ama ben o alttaki cetveli oluşturmak istiyorum sen nasıl oluşturdun...

yaa bende öle diyorum ama izin verip veremicekleri şüpheli (

inşallaaaahhhhhhhhhhhh verirlerrrr...pişttttt ordakilerrrr duyuyonuzmu beniiii tubişime izin vereceksiniz tağammmmıııııı...dün kuzumu 5,5 saat yollarda dondurdunuzz...bugünlük erken gönderin çabukkkkkkkk

inşallaaaahhhhhhhhhhhh verirlerrrr...pişttttt ordakilerrrr duyuyonuzmu beniiii tubişime izin vereceksiniz tağammmmıııııı...dün kuzumu 5,5 saat yollarda dondurdunuzz...bugünlük erken gönderin çabukkkkkkkk

ayyyy bidenemmm yaaaaaa yanımda olsannn azcık sarışırdıkkkk :))) yerim seni yaaaaaaa moralimi yerine getiriyon valla keşşkee buralar da olsannnn yada ben orda olsammm

seray alakasız konuyla ama ben o alttaki cetveli oluşturmak istiyorum sen nasıl oluşturdun...

Lilypie - Trying to conceive tickers bu adrese gir orda gerekli bilgileri doldurr...ilerledikçe altta sana bi adres verio o adresin belli bi kısmını (hepsini değil ama)kopyala kontrol panelini aç ordan profilimi düzenleye gel orda çizelge bölümüne kopyaladığın adresi yapıştır değişklikleri kaydet...istersen adresi oluşturunca yolla nereyi kopyalayacağını söleyim sana...hadi kolay geleee

ayyyy bidenemmm yaaaaaa yanımda olsannn azcık sarışırdıkkkk :))) yerim seni yaaaaaaa moralimi yerine getiriyon valla keşşkee buralar da olsannnn yada ben orda olsammm

keşkeee canımmmm yaaaa ...siz adanaya gelin ama hem ucuz burasııı kısss...sebze meyve ucuz geçim kolay kira desen her keseye uygun var...ben 550 ye oturuom mesela hemde 200 m2 evim :)) tanıdık ev sahibim çünkü biraz torpilliyim o ev benim olsa o paraya vermem hayattaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…