- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #4.381
ayyy nerden bilim yaaa hasta olucakmışım gibi sürekli ağrıyo kasıklarımrica ederim canım sen saol...okadar uğraştın...ellerine sağlık..nerden bilion hasta olcanı kıss...bellimi olur...şimdiden düşünme öle...buarada beni 3 kişi hamile görmüş rüyasında...annem ikiz görmüş hemde...bunları duyupda ümitlenmek istemiom ama...kısmet yinede...bekliom bakalımmm..
günaydın cnmmm :))Gunaydın kızlarrrrrrrr...
Nasılsın iyimisiniz kızlar nasıl geçti hafta sonunuz.ben kendimi bi yandan iyi hissediyorum bir yandanda böle bir tuhaf hissediyorum
Gunaydın kızlarrrrrrrr...
Nasılsın iyimisiniz kızlar nasıl geçti hafta sonunuz.ben kendimi bi yandan iyi hissediyorum bir yandanda böle bir tuhaf hissediyorum
ciaaa ne kızzz ceeee gibi bişimi ??? ayyy güzel bişiye benziyo ben yapim deniyim bu çorbayı hemde besleyici :)) ayy inşallah gelirsinizz peki ozamn eşinle konuşan görüşebilme olanagımız varmı?? ayy bende merak ediyodum onada gitcem :)) afiyet olsun cnmmmm
ayyy nerden bilim yaaa hasta olucakmışım gibi sürekli ağrıyo kasıklarım( ayy hadi bakalım hayırlısı belkide annenin içine doğmuştur :))
günaydın cnmmm :))
iyiyiz cnm sen nasılsın valla güzel geçti gezdik kocişle en neler yaptınn nie tuhaf hissediyodun ???
günaydın hülyacımmmmm
haftasonu güzeldi walla ..hava güzel olunca günlerde güzel geçtihayyola nasıl tuhaf hissediosun?
heee bebeğimm ceee gibi bişigüzel walla dene çorbayı...ozaman gelsin konusurum zaten inşallah bişi demezz :18:
kasık ağrısı hamişlik belirtisi dün girdiğim diğer topikte bi arkadaş kasık ağrısından şüphelenip test yapmış adetinden bi gün önce silik bi 2.çizgi çıkmış..bakalım sabahta yapcaktı haber verecekti...seninkide hamişlik ağrısıdır inşallahhhhh....belkide içine doğmuştur...annem rüya görmez gördüğü rüyalarda genelde çıkar ama bilmiom bakalım bu sefer çıkacakmı
ayyy nerden bilim yaaa hasta olucakmışım gibi sürekli ağrıyo kasıklarım( ayy hadi bakalım hayırlısı belkide annenin içine doğmuştur :))
günaydın cnmmm :))
iyiyiz cnm sen nasılsın valla güzel geçti gezdik kocişle en neler yaptınn nie tuhaf hissediyodun ???
günaydın hülyacımmmmm
haftasonu güzeldi walla ..hava güzel olunca günlerde güzel geçti:d hayyola nasıl tuhaf hissediosun?
Ayyy evet yaaa nasıl bir güzel hava vardı ya çok güzeldi.bende cıktım gezdim valaha
heee bebeğimm ceee gibi bişigüzel walla dene çorbayı...ozaman gelsin konusurum zaten inşallah bişi demezz :18:
Kasık ağrısı hamişlik belirtisi dün girdiğim diğer topikte bi arkadaş kasık ağrısından şüphelenip test yapmış adetinden bi gün önce silik bi 2.çizgi çıkmış..bakalım sabahta yapcaktı haber verecekti...seninkide hamişlik ağrısıdır inşallahhhhh....belkide içine doğmuştur...annem rüya görmez gördüğü rüyalarda genelde çıkar ama bilmiom bakalım bu sefer çıkacakmı
canım benim hadi bakalım inşallah bu ay hayırlı haberle alacagız.hadi bakalım hayırlısı bende diğerinde kasıklarıma şimşek çakıyo gibi oluyodu şimdi adet ağrısı gibi oyuzden ayırıyorum galiba( hakkımzda hayırlısı inşallah annenim içine doğmuştur :))
adetim bugun 2 gün geçtiii.ama düzensiz olduguu iç.inn hiççç umutluu dedgilimm
canım benimde öyleydi fakat dedim olmaz olmazz sonra bi baktımm aaaa içimde bir mercimek var..
ayy ciddimisinn sen yaaa.çok mutlu ettin beniii sabahh sabahh çok tesekkür ederimm.allah yüzünü güldürsün.....sadece koltuk altımdan gelden bi gögüs agrım var başkaada bişim yokk.heran adet olcak gibii akıntım var.sende varmiydii degişik bişii
benim gögsülerim cok agrıyordu ve akıntım vardı evet birde benim içime doğmustu gebelik vardıye oyuzden 10 gunume kadar bekledim .ve sonuç pozitif cıktı
günaydın kızlar benimde dünden beri kasıklarımda bir sızı var sanki birşeyler çekiliyo gibi hatta bacağımın iç kısmına vuruyor midem de kötü biraz sıtresli günler geçiriyorum belki ondandır diye üşünüyorum ama inşallah bebiş vardır bat 9-10şubat bakalım hayırlısı artık..:)
cnm benim bi konuş istersen neden böle yaptıklarını sor için rahatlar belki... ayy inşallah güzel haberler veririzzzz :))vallaha bilmiyorumki farklı bir gerginlik var üzerimde.atmaya calısıyorum ama olmuyor.işyeri artık beni çok geriyor özellikle su kar tatili (hamilelere) olayından sonra bi sinirim burdaki herkese
canım benim hadi bakalım inşallah bu ay hayırlı haberle alacagız.
cnmm yaa bi test yapsanaa :))adetim bugun 2 gün geçtiii.ama düzensiz olduguu iç.inn hiççç umutluu dedgilimm
ayyy hade balım şubatta bereketli geçicek inşallahh :))günaydın kızlar benimde dünden beri kasıklarımda bir sızı var sanki birşeyler çekiliyo gibi hatta bacağımın iç kısmına vuruyor midem de kötü biraz sıtresli günler geçiriyorum belki ondandır diye üşünüyorum ama inşallah bebiş vardır bat 9-10şubat bakalım hayırlısı artık..:)
ayy ciddimisinn sen yaaa.çok mutlu ettin beniii sabahh sabahh çok tesekkür ederimm.ALLAH yüzünü güldürsün.....sadece koltuk altımdan gelden bi gögüs agrım var başkaada bişim yokk.heran adet olcak gibii akıntım var.sende varmiydii degişik bişii
keşke benimde adetim geçse
Aksine her ay geri geliyor anlamıyorum
cnm adet eger öne çekiyosa bebek istiyor derler bilgineee :)))keşke benimde adetim geçse
aksine her ay geri geliyor anlamıyorum
slm günaydinlar bende 7 haftalik hamisim aranizdayim bende
canım bir dr görünsene adet düzenleyici ilaçla tedaviye başlarsın.
cnm adet eger öne çekiyosa bebek istiyor derler bilgineee :)))
canım haydı hayırlısı cok düşünme bebek varmı bebek varmı dıye bol bol dua et rabbim gönlündekini versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?