2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy nerden bilim yaaa hasta olucakmışım gibi sürekli ağrıyo kasıklarım ( ayy hadi bakalım hayırlısı belkide annenin içine doğmuştur :))
Gunaydın kızlarrrrrrrr...
günaydın cnmmm :))
Nasılsın iyimisiniz kızlar nasıl geçti hafta sonunuz.ben kendimi bi yandan iyi hissediyorum bir yandanda böle bir tuhaf hissediyorum

iyiyiz cnm sen nasılsın valla güzel geçti gezdik kocişle en neler yaptınn nie tuhaf hissediyodun ???

Gunaydın kızlarrrrrrrr...

günaydın hülyacımmmmm

Nasılsın iyimisiniz kızlar nasıl geçti hafta sonunuz.ben kendimi bi yandan iyi hissediyorum bir yandanda böle bir tuhaf hissediyorum

haftasonu güzeldi walla ..hava güzel olunca günlerde güzel geçti hayyola nasıl tuhaf hissediosun?

heee bebeğimm ceee gibi bişi güzel walla dene çorbayı...ozaman gelsin konusurum zaten inşallah bişi demezz :18:

kasık ağrısı hamişlik belirtisi dün girdiğim diğer topikte bi arkadaş kasık ağrısından şüphelenip test yapmış adetinden bi gün önce silik bi 2.çizgi çıkmış..bakalım sabahta yapcaktı haber verecekti...seninkide hamişlik ağrısıdır inşallahhhhh....belkide içine doğmuştur...annem rüya görmez gördüğü rüyalarda genelde çıkar ama bilmiom bakalım bu sefer çıkacakmı

Son düzenleme:

hadi bakalım hayırlısı bende diğerinde kasıklarıma şimşek çakıyo gibi oluyodu şimdi adet ağrısı gibi oyuzden ayırıyorum galiba ( hakkımzda hayırlısı inşallah annenim içine doğmuştur :))

vallaha bilmiyorumki farklı bir gerginlik var üzerimde.atmaya calısıyorum ama olmuyor.işyeri artık beni çok geriyor özellikle su kar tatili (hamilelere) olayından sonra bi sinirim burdaki herkese

canım benim hadi bakalım inşallah bu ay hayırlı haberle alacagız.

adetim bugun 2 gün geçtiii.ama düzensiz olduguu iç.inn hiççç umutluu dedgilimm

canım benimde öyleydi fakat dedim olmaz olmazz sonra bi baktımm aaaa içimde bir mercimek var..

ayy ciddimisinn sen yaaa.çok mutlu ettin beniii sabahh sabahh çok tesekkür ederimm.ALLAH yüzünü güldürsün.....sadece koltuk altımdan gelden bi gögüs agrım var başkaada bişim yokk.heran adet olcak gibii akıntım var.sende varmiydii degişik bişii

günaydın kızlar benimde dünden beri kasıklarımda bir sızı var sanki birşeyler çekiliyo gibi hatta bacağımın iç kısmına vuruyor midem de kötü biraz sıtresli günler geçiriyorum belki ondandır diye üşünüyorum ama inşallah bebiş vardır bat 9-10şubat bakalım hayırlısı artık..:)

benim gögsülerim cok agrıyordu ve akıntım vardı evet birde benim içime doğmustu gebelik vardıye oyuzden 10 gunume kadar bekledim .ve sonuç pozitif cıktı

benim gögsülerim cok agrıyordu ve akıntım vardı evet birde benim içime doğmustu gebelik vardıye oyuzden 10 gunume kadar bekledim .ve sonuç pozitif cıktı

ayy insalaahh bende seniiiiin gibiiiiii olurumm..........benimde adetim düzensizz 3 aydır o yüzden 10 gün geçmeden test falan yapmamm.çünküü heryaptıgımda dumur oluyorumm...

canım haydı hayırlısı cok düşünme bebek varmı bebek varmı dıye bol bol dua et rabbim gönlündekini versin inşallah

cnm benim bi konuş istersen neden böle yaptıklarını sor için rahatlar belki... ayy inşallah güzel haberler veririzzzz :))
adetim bugun 2 gün geçtiii.ama düzensiz olduguu iç.inn hiççç umutluu dedgilimm
cnmm yaa bi test yapsanaa :))
ayyy hade balım şubatta bereketli geçicek inşallahh :))

cnm yaa hade bi test yap bakalım :))

tubişşşş sende nie 1 gün var test yapmaya dio..bende 3 gün var...senin test günün yarın yada öbürgün ozaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…