2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

paşammmm yaaa öldürdün valla beni burda o kadar güzel yüreklisinki ben inanıyorum seni boynu bükük bırakmıcak en kısa zamnda doldurcak kollarını .... sen üzme kendini dualarını eksik etme meleklerin seni cennette bekliyor orda doya doya sarılcan kuzularına :))
ayyy kıyamammm :)) allah bidaha hiçbirimze yaşatmasın inşallahh ( sen bu ara duygusallaşmışsın cnmm :))
cnm ozamn bekle istersen sen bikaçgün daha hatta istersen bize katıl parşembeye kadar hasta olmazsak perşembe sabahı test yapcaz :))
benim yüregimin yangının sizlerden başka kimse anlayamazki allah yardımcımız olsun işşallah
aminnnnnnnnnn
eger idrar testi yaptırdıysan çıkmaması normal zaten adetten bikaç gün geçtiğinde doğru bilgi veriyo hadi bakalım bhayırlısı hakkında bak ne güzel bi bebeğin var biz daha birincisi için uğraşıyoruz (
karnım inanılmaz şiş yaaa abartmadan yediğim halde (ki daha öğlen yemeği yemedim) göbeğim pörtledi resmen

ayyyyyyy :))) kızzz noluyooooo afiyet olsun bu ara valla ben manyak yemek yedim oyuzden göbüş şiş :))

kıslarrrrr napıonuzzzzzzzzzzzzzz...bişi sorcammm...benim 3 gündür vajınamda çok kaşıntı var yaaa...ilaç sürüom wallaa..dayanamadım...mantarmı acep...

cnm mantar o bendede var doktor bana travazol die bi krem verdi onu kullanıyom sen ne kullanıyosun??? doktora gebelik olabilir dedim bu kremi hamileliktede kullanıyorlarmış

cnm mantar o bendede var doktor bana travazol die bi krem verdi onu kullanıyom sen ne kullanıyosun??? doktora gebelik olabilir dedim bu kremi hamileliktede kullanıyorlarmış

advantan die bi krem vardı onu kullanıom bende...ablama sordum günde 2 kereden fazla kullanma dedi...ama gebelik durumundan hiç bahsetmedim..aklıma gelmedi bile walla...bişi olurmu acaba varsa falan..

amin canım benimmm...he walla duygusallaştım sanırım..ama kötüydü yaa...uyanıodum..hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyodum...

advantan die bi krem vardı onu kullanıom bende...ablama sordum günde 2 kereden fazla kullanma dedi...ama gebelik durumundan hiç bahsetmedim..aklıma gelmedi bile walla...bişi olurmu acaba varsa falan..
bilemiyorum ki cnm yaa bi geogle amcaya sor istersen :)) benim krem günde 1 kez akşam yatarken sürüyosun :))
amin canım benimmm...he walla duygusallaştım sanırım..ama kötüydü yaa...uyanıodum..hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyodum...

ayyy kıyamam yaa geçicek bu günler merak etme sennn bi hamiş kal yeni bebek yeni heyecan bak çok iyi gelicek :)))

gebelik kategorisi c miş oda;Hayvan üreme çalışmalarıyla fetüs üzerinde bir yan etki olduğu gösterilmiştir ve insanlarda yeterli ve iyi kontrollu çalışmalar yapılmamıştır ama olası yararlar, olası risklere rağmen, ilacın gebe kadınlarda kullanılmasını haklı kılabilir.

avusturalyadada c kategorisinde bu yazıo ;Farmakolojik etkilerine bağlı olarak insan fetüsü ya da yenidoğanında, malformasyonlara neden olmadan zararlı etkiler göstermiş olan ya da gösterdiğinden şüphelenilen ilaçlar. Bu etkiler geri dönüşlü olabilir.

hadi o bebişimede bişi olursa

yaneeeee anlamadım ben kullanmamı demek bu ???
hadi o bebişimede bişi olursa

cnm benim bizim bile yarına çıkacağımızın garantisi yokki allahtan herşeyin hayırlısını diliyorum biliyosun olucakla ölüceğe çare yok ... sadece yapabileceğimiz Allahın bize bu acıyı yaşatmaması için dua etmek :))

sanırım çok gerekli oldugu durumlara kullanılıo...bugün kullanmadım daha gidince sürcem ...sonrada geçer inşallah..bişi olmaz heralde yaa..doğru sölüosun cnm ..dua edecez elimizden başka bişe gelmez..burda iğrenç bulanık bi hava var...yağmur gelcek sanırım..offffffffffffffffffffffff çok sıkıldım yaa çıldırıcam wallaaaa

aaayyynenen bende içim sıkıyo bugün yaaa ( biran önce akşam olsada eve gitsem hemen yatıp uyucam okadar yorgun hissediyorum ki kendimi (

aaayyynenen bende içim sıkıyo bugün yaaa ( biran önce akşam olsada eve gitsem hemen yatıp uyucam okadar yorgun hissediyorum ki kendimi (

burda olsan bi çıt die ses yok...makinelerin uğultusu gelio işletmenin içinden o kadar...oda iyice mayıştırıyo walla...uyucam az kaldı..

sustum!
sustu benimle sarı sabır, sustu hasret, sustu zaman
sustum
yalnız gözlerimle dokunuyorum hayata
kimse anlamıyor...

sustum!
ey beşiğini sallayıp boğduğum hayat
kucağımda büyütüp öldürdüğüm sevgi
yaralar merhem tutmuyor
geceler avutmuyor
ben sustum
acılarım konuşuyor yalnız...

ben sustum!
susmuyor yüreğimi kavuran kasırga
pencereme vuran yağmur damlaları
susmuyor her gece dışarda inleyen rüzgar
gelmiyor bahar
kuşlar sevinmiyor
yıldızlar küs
ay üzgün
güneş doğmuyor
acılar dinmiyor
içimde binlerce şiir kanıyor her gece
kimse bilmiyor...

sustum!
sustu benimle sarı sabır, sustu hasret,
sustu hayat
sustu zaman
acılar konuşuyor yalnız
acılarım konuşuyor
kimse duymuyor...
duymuyor...
duymuyor...
duymu...
duy...

kıslarrrrr napıonuzzzzzzzzzzzzzz...bişi sorcammm...benim 3 gündür vajınamda çok kaşıntı var yaaa...ilaç sürüom wallaa..dayanamadım...mantarmı acep...

canımmm mantar olmussun sen bede çokk önceden olmuştumm cok fena bişeyy.bana fitil vermişti.onu kullanmıstım o cok iyi gelıyor dr görün derim

burda olsan bi çıt die ses yok...makinelerin uğultusu gelio işletmenin içinden o kadar...oda iyice mayıştırıyo walla...uyucam az kaldı..
ayyy aynen bendee şimdi kafamı koyup uyicam ( ıhlamur aldım yanıma onu içicemmm

tek bir kelimee SÜPPPERRRR .....

canımmm mantar olmussun sen bede çokk önceden olmuştumm cok fena bişeyy.bana fitil vermişti.onu kullanmıstım o cok iyi gelıyor dr görün derim

ya bişi dicem bana fitil verdi 2 tane 3 günde bir kullanıyosun birini kullandım birini kullanmadım ayy onuda kullansammı??

galiba öle cnmm...napim ilaç sürüom işte...gidemem doktora falan walla...offf offfff çok sıkılıom çoookkkk noldu bana ya uyuz gibiim...bişi yapasım yok..

ayyy aynen bendee şimdi kafamı koyup uyicam ( ıhlamur aldım yanıma onu içicemmm

tek bir kelimee SÜPPPERRRR .....

bencedeeeeee...

cnm mantar o bendede var doktor bana travazol die bi krem verdi onu kullanıyom sen ne kullanıyosun??? Doktora gebelik olabilir dedim bu kremi hamileliktede kullanıyorlarmış
ay o traazol bende hiç bir işe yaramadı .birde benimki içerdeydi ondan sanırım fitil verdi dr.ama çok fena bişiy yaa allah vermesin kimseye

yaa kızım dr sor yada git öle akıldan kullanmayın ilaç birde hamişlik gibi bişey varsa kullanma lütfen ne olur ne olmaz.geçmiş olsun canım

* canım benim allah birdaha yaşatmasın canım benim.

canım senin normal değil mi hamilesin zaten :)
ivet hamileyim ama daha şişmemesi lazım böle özel bölgemde ve kasık bölgemde gerılme hissediyorum.az bişey yiyim hmeen midem şişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…