2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

tamam canımmm...ama yazarken aklımdan öle geçirdim yemin ederim...Allahım sen bilirsin ama çok gecikmesin dedim oraya öle yazdımm...tabiki herşeyin sahibi O...O ol derse herşey olur...isyan etmedim hiç ..etmemde Allahım ettirmesinde...çok saol cnmm...söz bida demicem öle...anammmm ii takip edio walla beni tunacımm

kısss hürrem yakaladım seniii burdaaa serayımı takip ettinnn yoksammm
merhaba kızlar nasılsınız??

buldunmu beni kıs anne adayı nasıl gidiyo heeeeeeeeeeee serayın sayesinde walla ama bu topikte çok güzel arkadaşlar var sende katıl yawrum gel

yaaa bu belirtilerin büyük bir kısmını ben adet olmadan önce yaşadım desem...ama adet oldum ve ilk defa bu kadar kısa sürdü bugün bişi yok bende olmadım hiç daha..3 gün falan sürdü ...hala bi umut bekliom ama...özellikle buay sanki hamileymişim gibi çok hissettim..başdönmem hala oluyo başağrıma yoruom ama belli olmaz Allah büyük diyorum hala bi umutla..bişi sorcam kırmızıları görünce bebek olma şansı yokmudur hani üzerine görme falan diolar ya ...acep öle bişimi?

buldunmu beni kıs anne adayı nasıl gidiyo heeeeeeeeeeee serayın sayesinde walla ama bu topikte çok güzel arkadaşlar var sende katıl yawrum gel

buldum sultanım peşinden geziyom bakkk
çok şükür iyi şimdilik hürremim
serayım canımmm napıyosunnnn?
diğer arkadaşlarada selam olsuuunnn

selam yeşilimmmm hoşgeldinnnnniyiyim sen nasılsın cnmmm...sen değil yaa pardon siz nasılsınız cici anne

dimi ama cnm iyiki sende varsın ,iyiki hepinizi tanımışım güzel arkadaşlarım beni,m sizi çok seviyorummmm:13:

bende bende seviommmm

napimmmm oturuomm sizlerle muhabbetin tadını çıkarıommm...işim de yok..burdayımmm ama baş ağrım arttı...hayrola diom başka bişi demiom bu ağrıya...

gez yawrum gel her zaman bekleriz biz hem ordayız hem burda her yere yetiyoz güzel arkadaşlıklar var .(Aman iyi olmana sevindim güzelim yesilim )

yaww ben bişeyi merak ediommm nasıl buluosunuz başka topikte olanları?bide bu yazdığınız konuları nasıl buluosunuz...ben arama yerine başlıktan az bi kısmı yazıom çıkıo öle giriom topike

napimmmm oturuomm sizlerle muhabbetin tadını çıkarıommm...işim de yok..burdayımmm ama baş ağrım arttı...hayrola diom başka bişi demiom bu ağrıya...
geçmiş olsun kuzum ya ne geçmiyor bu baş ağrın senin..bi ağrı kesici al bari rahatlatır biraz kıs seni pazartesimi görcez şimdi özlicez desene
gez yawrum gel her zaman bekleriz biz hem ordayız hem burda her yere yetiyoz güzel arkadaşlıklar var .(Aman iyi olmana sevindim güzelim yesilim )

geldim şeker eminim burdaki arkadaşlarda çok şekerlerdir

hoşbuldum serayımm iyiyiz şimdilik canım :) peşinizden geziyom işte böyle

gez kuzucummm...ohhh aman iyi ol cnm benimm...cici anne maaşallahhh

kızlar bizbize kalmışız yaaaaaaa

he yaa tubiş nerelerdeki temizliğe başladı sanırımmm...yakın olsak yardıma giderdim haa hemencecik bitirirdikk

yaww ben bişeyi merak ediommm nasıl buluosunuz başka topikte olanları?bide bu yazdığınız konuları nasıl buluosunuz...ben arama yerine başlıktan az bi kısmı yazıom çıkıo öle giriom topike

gezerek buluyom mesela sana bakıyorum nerde olduğuğunu görüp bende oraya giriyorum öyle işte

bende anlamadımmm bu kadar sürmezdi hiççç...içtim demin ağrı kesici..umarım gecerr..hiç keyfim olmuyo arkadaşımda gelcek..kayınanneme gidersek açabilirsem orda görüşebiliriz olursanız...ceptende giremiom kota bitti bilion...( olmadı artık Allah ızın verirse pazartesi görüşürüz...

kıs ben online forum takipten buldum sizi
forum takipe tıklıyom yazdığım mesajlar diyom çıkıyor orda yazdığım konularda serayım
kıs senin adetn 3 günmü sürdü normalde kaç gün sürer annem 4,5 ay adet gördü kardeşimde hiç bilmedi yani düşün
bide yoğunmuydu baya ?

gezerek buluyom mesela sana bakıyorum nerde olduğuğunu görüp bende oraya giriyorum öyle işte

işte ona nerden bakıon...mesela ben çevrimiçiyim ama diğer topiklerdeyim burda değilim yeşil ışığım yanıo ...bu kız nerde? nasıl bakıonda buluon profilimemi girion orda gösteriomu?

kızlar 1-2 saate dönerim dışarı çıkıp geleceğim geldiğimde görüşürüz allaha emanet olun ...
tamam cnm görüşürüzzzzz
cnm benim sağol taglım iyiki sende varsın dur seni öpem kocaman
bendeeee öptümmmmm
merhaba cnm hoşgeldinnn iyiyiz sen nasılsınn :))
cnmm ya neden olması eger öle bi şüphen varsa bi idrar tahlili yapsana merak ettim şimdii
kızlar bizbize kalmışız yaaaaaaa
evevvttt cnmmm senin bugün kahvaltı falan yokmu???
valla ben nerde oldugunu merak ettiğimin profiline giriyom orda nerde oldugu yazıyo orda yakalıyommm :))
gez kuzucummm...ohhh aman iyi ol cnm benimm...cici anne maaşallahhh

he yaa tubiş nerelerdeki temizliğe başladı sanırımmm...yakın olsak yardıma giderdim haa hemencecik bitirirdikk

burdayım cnm bilg kafayı yedide azcıkk ,:))) ayy bidenem ya düşünmen yeter kıyamam ki sana yaparım bidenem bennn

he ya yeşilim bak 7 sinde başladı ya pembe lekelenme ozaman ped bile kirlenmedi 8 i sabah kırmızı geldi 9-10 bide bugünde bişi gelmedi daha...o kadar yoğun değildi..aşırı yoğun olmam zaten...ama 5 -6 gün sürerdi ..6 gün temizlenirdimmsadece düşükten sonra ilk adetimde fena olmuştum izin almıştım işten rezil olcaktım yoksa...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…