2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aysunnnn napıyorsun kız iyimisin iyileştinmi?nasıl olsun görüşemedik vallaha benimn telaşımdan iş telaşımdan duramıyorum durdugum yerde..

daha iyiyim canım öksürük krizleri dışında...sen nasılsınnn nasıl gidiyooo..beslenmelere başlamışsın salata konusunda tubişe katılıyorum dışardan yeşillik salata yeme canım...ayrıca salataylakarınmı doyar kısssiki kişisin artık

ben çıkıyorum kıslarrrr...yeğenim durdurmuyor oyna benle dio...hışımı çıkardı wallaa öpüyorum hepinizi

ohh ohhh kaynatın bakalımm...annemdeyim bende yeğenlerde burda onlarla oynuyorum...bayağ oyalıyorlar...yazamayabilirim bu sıpa durmuo walla...
aşk olsun bideneemmmmm senide özledik ama :))
gece mahvoldum 1.5 saatte bir uyandım öksürükten..onun dışında iyiyim...ilaç işe yarıo..
kıyamam yaaa acaba antibiyotik yerine öksürük şurubumu içsen acaba :))
ben çıkıyorum kıslarrrr...yeğenim durdurmuyor oyna benle dio...hışımı çıkardı wallaa öpüyorum hepinizi

tamam cnm ben 9 a kadar burdayım gelirsen görüşürüzzz

kızlarrr herkese merhaba....bugün adet günüm daha gelmedi kırmızılar :) ben yine test yaptım sonuç aynı negaatif..ama karar verdim 2 gün daha yapmıcam test mest yaa...hayırlısı bakalım :)daha ilk ayım ve ilk denememiz aceleye gerek yok galiba...güzel haberlerle dönerim inşallah :)

hülyaaacım bu arada kasıklarındaki ağrılar normal gelişmeye başladığı için cnm :)) gaz sancın olmasıda normal bende bide ayaklarım çok şişiyodu sende varmı??

cnm benimmm yaaa üzülme lütfenn dualarını eksik etme hayırlısı olsun de o biliyor ne zamn geliceni :)) umudumuz şubat :))[/QUOTE]

allahtan ümit kesilmez ama tam hevesleniyosun olmuştur diosun ve hiç bişeyin olmadıgını görünce insan üzülüyoo gerçektenn aglıcaktım negatifi görüncee inşallah şubatta olurr olmayanlarında şubatta olurr

cnm benim zaten idrar testinde 3 5 gün geçmeden idrarda çıkmaz istersen kan testi yaptır neden bi kaçgündaha bekliyosun ki??

cnm benim tabiki anlıyorum seni benim batımada 6 gün var heveslenmiyim diyorum ama olmuyo ister istemez üşünüyorum ama herşeyin hayırlısı diyorum :)) bu ay olmazsa yine birlikte şubatta hamiş kalırız :))

aşk olsun bideneemmmmm senide özledik ama :))

kıyamam yaaa acaba antibiyotik yerine öksürük şurubumu içsen acaba :))

tamam cnm ben 9 a kadar burdayım gelirsen görüşürüzzz

bende özledim walla bırakmadı yeğenim çok fena ayyy herşeyi unutturuo sıpa..ne güsel vakit geçiriom onunla...şurup yok walla olsa içecektim almam artık..ablam bi ilaç verdi annemde çok öksürüyo yatmadan önce içecem onu..kayınvaldeme geldim şimdi bugünde burda kalırım belki yarında işe gitmem heralde yarım gün zaten :) ee naptınız...nasıl geçti gününüz...neden 9 a kadar ordasın?

hülyaaacım bu arada kasıklarındaki ağrılar normal gelişmeye başladığı için cnm :)) gaz sancın olmasıda normal bende bide ayaklarım çok şişiyodu sende varmı??

evetttt kasık ağrısı normal...gaz çok çok normal...o gaz kıpırdanmalarını bebek hareketi sanacaksın benimde çok şişerdi ayaklarım ayakkabılarım olmuyodu.. yanardı ayaklarım yaza denk gelmişti bide..aklıma geldikçe yazarım..bol su iç bide bak...ben 3 litreden fazla içiodum...normaldede çok içerdim zaten..

cnm maselefffff mesaideyim bide cumartesi pazar gel diyolar çok sinir bi durum çlsem gelmem valla :))

cnm benim zaten idrar testinde 3 5 gün geçmeden idrarda çıkmaz istersen kan testi yaptır neden bi kaçgündaha bekliyosun ki??

canımcım haklısın ama şuana kadar 12 tane idrar testi yaptım o kadar şartladımki çift çizgiye onu görmeyi istiyorum ilk öyle öğrenmek istiyorum kan testini yaptıracağım tabiki ama şöyle bir hafta geçerse anca ozaman şimdi kan testine eşimle gideriz sonucu onunla duyarız ki olumsuzsa çok üzülür o en iyisi idrar testinde kendi kendime üzülüp duruyorum söylemiyorumda eşime . :) dediğin gibi olmadı şubatta birlikteyiz:) buarada forumu okuyorum böyle 2008 de 2009 da 2010 da bisürü kişinini yazdıklarına bakıyorum hepsi biz gibi heyaecanla beklemişler sonra o kişilerin profillerine giriyorum yadıklarına bakıyorum hepsi hamiş kalmış inan şuana kadar 50 60 kişiye baktım sadce 1 tanesinin hala olmamışki o da baya rahatsızmış...hepimizin mutlu günleri gelir inşallah ben inanıyorum :)

yaaa varya bende senin gibiyim geçmişi okuyup onlarla umutlanıyorum bende bi 15 kişiye falan baktım öle allah bizede nasip etsin inşallah :))

kızlarrr maşallahhh topiğimizin ilk hamişi olmuşş gözlerimiz aydın olsunnn ve darısı bize olsunn ..öpüyorumm hepiniziii özelliklee serya ve tuğbayııı:))

Beslenmeye başladım bide ablam geldi çanakaleden oda yeni doğum yapmıstı saolsun beslıyor beni:)))
dr gittimn daha henüz kese görünmedi, erken oldugu için dedi dr.haftaya gene gideceğim geldiğinde görürüz keseyi dedi dr.folik asit ve vitamin hapı verdi onu içiyorum.

gozun aydın cnm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...

belırtılerın nelerdı acaba reglıme 10 gun var gecmıyor gunler....

oldu canımmmm deseydin...bu patronları doyurmak zor walla...gitmedin sanırım iyi yaptın ohhhh...
yok cnm gitmedim 9:30 kadar burdaydım cuma günü :)) cumartesi 12 ye kadar yattım bu arada cepten girdim ama yazı yazılmadı sinir oldummm ( cumartesi pazar evdeydim yanee :)))
kızlarrr maşallahhh topiğimizin ilk hamişi olmuşş gözlerimiz aydın olsunnn ve darısı bize olsunn ..öpüyorumm hepiniziii özelliklee serya ve tuğbayııı:))

evet cnm gözümüz aydınn :)) hadi sırayla dökülelim :)) bende çok öptum bebişim seni :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…