- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.741
anaaaammmm aysunum gelmiş kuşucummm napıyosunn daha iyimisin
aysunnnn napıyorsun kız iyimisin iyileştinmi?nasıl olsun görüşemedik vallaha benimn telaşımdan iş telaşımdan duramıyorum durdugum yerde..
aşk olsun bideneemmmmm senide özledik ama :))ohh ohhh kaynatın bakalımm...annemdeyim bende yeğenlerde burda onlarla oynuyorum...bayağ oyalıyorlar...yazamayabilirim bu sıpa durmuo walla...
kıyamam yaaa acaba antibiyotik yerine öksürük şurubumu içsen acaba :))gece mahvoldum 1.5 saatte bir uyandım öksürükten..onun dışında iyiyim...ilaç işe yarıo..
ben çıkıyorum kıslarrrr...yeğenim durdurmuyor oyna benle dio...hışımı çıkardı wallaaöpüyorum hepinizi
kızlarrr herkese merhaba....bugün adet günüm daha gelmedi kırmızılar :) ben yine test yaptım sonuç aynı negaatif..ama karar verdim 2 gün daha yapmıcam test mest yaa...hayırlısı bakalım :)daha ilk ayım ve ilk denememiz aceleye gerek yok galiba...güzel haberlerle dönerim inşallah :)
allahtan ümit kesilmez ama tam hevesleniyosun olmuştur diosun ve hiç bişeyin olmadıgını görünce insan üzülüyoo gerçektenn aglıcaktım negatifi görünceeinşallah şubatta olurr olmayanlarında şubatta olurr
aşk olsun bideneemmmmm senide özledik ama :))
kıyamam yaaa acaba antibiyotik yerine öksürük şurubumu içsen acaba :))
tamam cnm ben 9 a kadar burdayım gelirsen görüşürüzzz
hülyaaacım bu arada kasıklarındaki ağrılar normal gelişmeye başladığı için cnm :)) gaz sancın olmasıda normal bende bide ayaklarım çok şişiyodu sende varmı??
bende özledim walla bırakmadı yeğenim çok fena ayyy herşeyi unutturuo sıpa..ne güsel vakit geçiriom onunla...şurup yok walla olsa içecektim almam artık..ablam bi ilaç verdi annemde çok öksürüyo yatmadan önce içecem onu..kayınvaldeme geldim şimdi bugünde burda kalırım belki yarında işe gitmem heralde yarım gün zaten :) ee naptınız...nasıl geçti gününüz...neden 9 a kadar ordasın?
cnm benim zaten idrar testinde 3 5 gün geçmeden idrarda çıkmaz istersen kan testi yaptır neden bi kaçgündaha bekliyosun ki??
canımcım haklısın ama şuana kadar 12 tane idrar testi yaptım o kadar şartladımki çift çizgiye onu görmeyi istiyorum ilk öyle öğrenmek istiyorum kan testini yaptıracağım tabiki ama şöyle bir hafta geçerse anca ozaman şimdi kan testine eşimle gideriz sonucu onunla duyarız ki olumsuzsa çok üzülür o en iyisi idrar testinde kendi kendime üzülüp duruyorum söylemiyorumda eşime . :) dediğin gibi olmadı şubatta birlikteyiz:) buarada forumu okuyorum böyle 2008 de 2009 da 2010 da bisürü kişinini yazdıklarına bakıyorum hepsi biz gibi heyaecanla beklemişler sonra o kişilerin profillerine giriyorum yadıklarına bakıyorum hepsi hamiş kalmış inan şuana kadar 50 60 kişiye baktım sadce 1 tanesinin hala olmamışki o da baya rahatsızmış...hepimizin mutlu günleri gelir inşallah ben inanıyorum :)
cnm maselefffff mesaideyim bide cumartesi pazar gel diyolar çok sinir bi durum çlsem gelmem valla :))
Tubişim dün akşam gebelik testi yaptım evde cirf cizgi cıktı.
Sabah kan tahlili yaptım ve sonuç poztif 852,7 cıktı kızlarrrrr
çokkk mutluyummmmmm.
Beslenmeye başladım bide ablam geldi çanakaleden oda yeni doğum yapmıstı saolsun beslıyor beni:)))
dr gittimn daha henüz kese görünmedi, erken oldugu için dedi dr.haftaya gene gideceğim geldiğinde görürüz keseyi dedi dr.folik asit ve vitamin hapı verdi onu içiyorum.
yok cnm gitmedim 9:30 kadar burdaydım cuma günü :)) cumartesi 12 ye kadar yattım bu arada cepten girdim ama yazı yazılmadı sinir oldummmoldu canımmmm deseydin...bu patronları doyurmak zor walla...gitmedin sanırım iyi yaptın ohhhh...
kızlarrr maşallahhh topiğimizin ilk hamişi olmuşş gözlerimiz aydın olsunnn ve darısı bize olsunn ..öpüyorumm hepiniziii özelliklee serya ve tuğbayııı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?