2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ayyy cnm yakınmışızzz bende avcılardayım :)) yaaa ben doktor arıyorum senin varmı doktorun ???

İkitelli'de batı bahat hospitalde reşat bey var. çok ünlü buralarda. bende gitmiştim. çok memnun kaldım. istanbul hospitalede gittim. oda batı bahata çok yakın. oradada kamer bey var. o da çok iyi bir doktor her ikisinide tavsiye ederim.

selam canımm metrobüsle mi o kadar saat tutuyoorr
hayır cnm servisle gidiyoruz oyuzden metrobüslede gitsek benim zincirlikuyu dan metrobüse binmem yine 1:30 saati buluyı malesef (

yaaaa ben erkek doktora gidemiyorum bende bahçelievlerdeki medicalparkta bi doktor buldum bu ay oaraya gitmeyi planlıyorum (

kızlarrrr ben yemege çıkıyourmmm 1 saat sonra burdayımmm :))

tugbaemrahcğm bence erkek doktor daha anlayışlı oluyor. kadınlar biraz cadı oluyorlar. tabii her doktor için söylemiyorum. ama gittiğim her bayan doktorun biraz burnu havada oldu. özel hastane bile olsa azarlıyorlar insanı ne oldum delisi gibi. o yüzden kadın doğum doktoru olarak hep erkek doktora gitmişimdir. çokta memnun kaldım.

evet servis kullanıyorsa bencede o zaman az bile bende istanbulda oturuyorum bilirim trafik olaylarını ama en akıllısnı yaparak eşimle işleriize yakın ev tutmak oldu
İstanbul'un trafiğne göre gayet normal bence. hele işe gidiş dönüş saatlerinde arabalar birbirlerinin üstüne çıkıyor. insanlar neredeyse cinnet geçiricek duruma geliyorlar.

afiyet olsun fıstıkım bal şeker vitamin olsun..
teşekkür ederm balımm :)) sen dikkat ediyosun yediklerine dimi ???

cnm bende erkek istiyorum ama eşim istemiyo oyüzden bayan arıyorum maselefff

teşekkür ederm balımm :)) sen dikkat ediyosun yediklerine dimi ???

cnm bende erkek istiyorum ama eşim istemiyo oyüzden bayan arıyorum maselefff

canım sabah kahvaltımda ballı süt içtim öğlendede salata agırlıklı bişeyler yedim.Tubişim ya ne gibi belirti oluyor.nemim müthiş gazım var.kasıklarıma batmalar oluyor.ve gözlerimi açamıyorum.testte pozitifi gör
nce daha bir uykum varmış gibi hissediyorum.

tubişimmmm kahve içebiliyormuyuz???hamileyken.
çok önermiyolar cnm ama canın çok istediyse az iç :))

ballısüt süper ama sakın dışarıda salata yemeee cnm çünkü dışarıda iyi yıkayamıyolar ve kıyanmamış yeşillikte mikrop oluşuyo ve çok zararlı ayrıca yediğin etlerede dikkatet çok iyi pişmiş olmalı ama salata yeme lütfen dışarda

aaaa evet canım dediğin gibi dogru temızlenmemiş olur et zaten pek tüketmıyorum canım oyuzden et konusunda sıkıntı yok.ama çiğ köfte yiyorum oda etsiz bulgurdan yapılan :)

aaaa evet canım dediğin gibi dogru temızlenmemiş olur et zaten pek tüketmıyorum canım oyuzden et konusunda sıkıntı yok.ama çiğ köfte yiyorum oda etsiz bulgurdan yapılan :)

ben yine aklıma geldikçe paylaşırım senle :)) cnm ilk 3 ay bebek kandan besleniyo ama 3 aydan sonra yediklerinden oyuzden yavaş yavaş et balık gibi besinlere başlaman gerekiyo ben solgarın folicasitini kullanıyorum hemen başlaman lazım cnm bilgin olsun :))

canım yarın saat 11de dr randevu aldım artık eşimle değil ablamla gidecğim .dr sorarım folık asiti.şimd,i kendi aklımdan kullanmıyım dedim.sigara içmiyorum artık en son bugun bir tane içmeye kalktım ama kokusu rahatsız etti inşallah tamamen tiskinirimde hayatımdan çıkar ömür boyu.balık zaten tüketiyorum hep canım.peki bu aylarda oturma kalkma önemlimi yani yapmamam gereken hareketler felan varmı

sen bilirsin cnm :)) doktor en doğrusunu sölicektir sana :)) ohhhhhh çok sevindim tiksinmene umarım tamamen çıkar hayatından :)) cnm benim bişi alırken uzanma ani hareketlerden sakın yarın doktora gittiğinde ilişkiye girmemizde bi sorun varmı die mutlaka sor :))

anaaaammmm aysunum gelmiş kuşucummm napıyosunn daha iyimisin

ohh ohhh kaynatın bakalımm...annemdeyim bende yeğenlerde burda onlarla oynuyorum...bayağ oyalıyorlar...yazamayabilirim bu sıpa durmuo walla...

aysunnnn napıyorsun kız iyimisin iyileştinmi?nasıl olsun görüşemedik vallaha benimn telaşımdan iş telaşımdan duramıyorum durdugum yerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…