- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.781
yaaaa fiyatlar ne peki ortalama geogle tellerin ??? ya ben istesem almaz bizim gıcık bu corby yi çok istedimde aldı geçen sene ama bu bozulana kadar almaz( yaaaa cumayı bekliyorum ama çok heyecanlıyım annem perşembe günü ameliyet olcak burnundan hastaneye gidicem acaba kan falanda versemmi??
cnm benim günaydınnn :)) ohhh hadi bakalım hayırlısı haftaya git bi keseyi gör bakalım :)) peki kaç haftalıkmış ?? Folicasit tamamda vitamin için daha erken diilmi?? Ne vitamini??
Seray, bir ''Insallah''da benden
kese oluşsun tutunsun di,ye diye güzelce verdi tahminen 6 haftalıkmış ama kese görünmediğinden kesin haftasını söyleyemedi haftaya gidecegiz< bakalım çok heyecanlı o dr kapısında beklemek yaa..
yaaaa çok heyecanlanmak istemiyorum çok üzülürüm yoksa merakla bekliyorum kan vericem perşemve yada cuma eger hamişsen evdeki idrar testini yapcam sırf o çit çizgiyi görmek için :))
inşallah cnm :)) ozamn yarın biz geldiğimizde sen sonucu öğrenmiş olursun güzel haberlerini bekliyoruz :))canim, ben yurtdishindayim ya, burda aksham oldu neredeyse, o yuzden hic bir yer acik degildir kan testi icin, yarin gitcem artik. Dua edin lutfen bana, inshallah hamileyimdir.
ayyy cnm ne güzelll inşallah öledir :))) aysunn az kaldı bende hep kocişe öle diyom ya vara die gözleri gülüyo ya dünyalar benim oluyo inşallah gözlerindeki o ışıklar hiç sönmez biran önce hamiş kalırız inşaşşalllaaahhhh :))tubişim dün markete gittik kocişimle orda hamile biri vardı...kısss ne garip oldum görünce...ben belli edemiyom bişeyi kocişime hep içimde yaşıom...daldım gittim kıza markette...sonrada kasıklarıma sancı girdi ahh dedirtecek derecedeydi yani bi müddet durdum oldugum yerde...soruyo kocişim noldu die..ağrı girdi dedim..kıs bide karnım çok şiş benim bakıo bakıo gülüo bana zayıfla diobelki bebiş vardır diom..inşallah dio..2.kez inşallah dedi aşkım...o inşallah dedi yaa dünyalar benim oldu walla...(böle işte yazmak istedim sadece bunları)
aaaa gelince banada söle olurmu belki kocişi ikna eder bende alırım :)) amin cnmm kemik vardı burnunda ben küçükken bi kez aldırmıştı ama yine büyümüş nefes alması için tekrar olması gerekiyo inşallah sorunsuz atlatırız :)) yok cnm yaa acele diilki ben idrar testine güvenmiyorum cnm zaten kanda adetine 1 hafta falan varken bile çıkıyo oyuzden sorun yok kafam rahatlar en azından :))550 ye aldı eşim kendine..benim beklediğim telefon ne kadar bilmiyorum yurt dışında 200-300 $ arası satışa sunulacak falan yazıodu..benim telefonum tuvalete düştükardeşim askerde onunki de eşimin telefonuyla aynı onu kullanıom ...çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin anneciğine...kan vermek için acele etmiomusun tubiş..en azından bi 4-5 gün geçsin..idrar yap çift çizgiyi gör sonra ver kanı derim ben...tabi sen bilirsin gitmişken vereyim diyorsan ver canım..
kese oluşsun tutunsun di,ye diye güzelce verdi tahminen 6 haftalıkmış ama kese görünmediğinden kesin haftasını söyleyemedi haftaya gidecegiz< bakalım çok heyecanlı o dr kapısında beklemek yaa..
tubişşşş biz ne zaman test yapcaz? bak telefonun resmini gönderim sana ben morunu istiommmHuawei’nin 1.4GHz İşlemcili, Uzun Pil Ömürlü Yeni Bombası: Huawei Honor (Ön İnceleme) Huawei-Honor
inşallah cnm :)) ozamn yarın biz geldiğimizde sen sonucu öğrenmiş olursun güzel haberlerini bekliyoruz :))
ayyy cnm ne güzelll inşallah öledir :))) aysunn az kaldı bende hep kocişe öle diyom ya vara die gözleri gülüyo ya dünyalar benim oluyo inşallah gözlerindeki o ışıklar hiç sönmez biran önce hamiş kalırız inşaşşalllaaahhhh :))
aaaa gelince banada söle olurmu belki kocişi ikna eder bende alırım :)) amin cnmm kemik vardı burnunda ben küçükken bi kez aldırmıştı ama yine büyümüş nefes alması için tekrar olması gerekiyo inşallah sorunsuz atlatırız :)) yok cnm yaa acele diilki ben idrar testine güvenmiyorum cnm zaten kanda adetine 1 hafta falan varken bile çıkıyo oyuzden sorun yok kafam rahatlar en azından :))
ayyy cnm yaaaaa hadi bakım önce kese sonra kalp atışı :)) evet cnm çok heyecanlı en kısa zamnda bizede nasip etsin inşallah :))
inşallah tubacımmmmm...sölerim tabi...ben sağlık ocağına gittim ya doktora dedimki hamile olabilirim...bana kaç gün geçti diye sordu..hiç geçmedi daha dedim...yok belli olmaz ozaman dedi...anlamadım bak..demek 1 hafta önceden belli oluyormuş...bencede yaptır ozaman ayyy heyecan yaptım...
sen bidaha gittiğinde 3 gün falan geçti de yapsınlarr :)) ayyy bende cnm yaaaa inşallah buyuyodur içimdeeee
bundan sonrası için aklında bulunsun cnm :)) inşallahhh yaaaaaaehehe keşke ozaman öle deseydim...tühhh...bidaha gitme şansım yok wallaa...artık hamiş kalırsam doktora giderim...inşallahhhh büyüyodur canım inşallahhhhhhhhhhh...Aminnnn..
tubişşş bizim çizelgede 2 gün sonra test gösterio cumaya kadar nasıl dayanacazz yawfff..
ben yemegee gidiyorummmm 12:30 da burdayımmm görüşürüzzzz
saol bitanem sanada afiyet olsun :)) evet cnm 13 ünde beraber yapcazzafiyet olsunnnnnn kuzucummm...bende 12,30da giderim...test yapmam tamam 13 ünde beraber yapcaz...
3 gün geçti tık yok bende dün test yaptım negatif niye adet olmuyorum ben yaaa
yaaaa kızlarrr bişi dicemmmm eger hamişseniz eşinize nasıl sölemeyi planlıyosunuzz ???
ben ilkinde bebek patiği hediye almıştım önce anlamadı sonra ki hali gözümün önünde salondan yatak odasına koşuşturup durmuştu(((
şimdi ise eger hamişsen bebeğimden babasına msj yazmayı düşünüyorum :))) ya sizzzz???
3 gün geçti tık yok bende dün test yaptım negatif niye adet olmuyorum ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?