- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 163
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.761
Beslenmeye başladım bide ablam geldi çanakaleden oda yeni doğum yapmıstı saolsun beslıyor beni:)))
dr gittimn daha henüz kese görünmedi, erken oldugu için dedi dr.haftaya gene gideceğim geldiğinde görürüz keseyi dedi dr.folik asit ve vitamin hapı verdi onu içiyorum.
gozun aydın cnm rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
belırtılerın nelerdı acaba reglıme 10 gun var gecmıyor gunler....
günaydın cnmm benimde 5 gün var ama geçmiyo( bu ay olmadı gibi hissediyorum ama kısmet inşallah senin tutmuştur
kızlarrr maşallahhh topiğimizin ilk hamişi olmuşş gözlerimiz aydın olsunnn ve darısı bize olsunn ..öpüyorumm hepiniziii özelliklee serya ve tuğbayııı:))
yok cnm gitmedim 9:30 kadar burdaydım cuma günü :)) cumartesi 12 ye kadar yattım bu arada cepten girdim ama yazı yazılmadı sinir oldummm( cumartesi pazar evdeydim yanee :)))
evet cnm gözümüz aydınn :)) hadi sırayla dökülelim :)) bende çok öptum bebişim seni :))
cnm 3 ay çok kısa bir süre oyuzden üzme güzel kalbini merak etme senin kuzucuk sağlıkla gelicegi ayı biliyo sen ona bırak :)) annesini üzmez o :))kısmet cnm yaa 3 aydır denıyoruz hep olumsuz olunca artık korkuyorum umıtlenmek ıstemıyorum...pff nasıl gecıcek bu gunler
aminnn cnm inşallah neler geçmiyoki baktığın zamn tabiki buda geçicek :))günaydınnn, zamanda geçecek istediğimiz hayırlısıyla olacak
Kizlar, yardimci olur musunuz? Yarin bat gunum, normalde 2-3 gun once olurken, shimdiye kadar bir shey yok, o yuzden gidip test aldim, cift cizgi cikti, ama biri biraz solgun. Ama bu ay hic beklemiyordum, cunki yumurtlama donemine denk gelmemish diye dushunuyordum. Sizce ben hamile miyim?
cnm 3 ay çok kısa bir süre oyuzden üzme güzel kalbini merak etme senin kuzucuk sağlıkla gelicegi ayı biliyo sen ona bırak :)) annesini üzmez o :))
aminnn cnm inşallah neler geçmiyoki baktığın zamn tabiki buda geçicek :))
cnm çıkan silik cizgide hamişliğe işaret ama hep diyorum ben idrar testine güvanmiyorum bence git hemen bi kan testi yap kesinn sonuç alalım :)) varmı etrafında kan testi yaptırabilceğin biyer ???
inşaaaallllllaaaahhhh :))evet mevtulcümm ilk hamişimiz oldu..ayağını sürüyüp geldi inşallah ardından hepimiz hamiş olcazz...bende seni öpüyorummm
günaydın bitanemmmm :)) iyiyiz sennn ??? aysunnn sende bi belirti falan varmı ?? benim gögüs ucum acıyo kasıklarımda çok çok az ağrı oluyo çok çok azda akıntım vargünaydın mutlu haftalar diliyorum kızlarrrrrr....nasılsınız bakalımmmm?
hmmm iyi ohhh dinlendin bol bol...bende cepten giriyorum ama topiği bulamıyorum o nedenle yazmayı denemedim bile varmı topikleri kolay bulmanın yolu?
tabi cnm baktıgımızda cok kısa ama pff ne bılım cokacelecıyım sanırım:))
cnm benim hayırlısını diliyorum senin adına ama sen kafanı rahat tut bitanem kısa zamnda gelicek inşallah sen şimdi regl misin bekliyomusun???
amin cnm hepımız ıcın ınsallah..yok cnm 20 snde reglım 10 gun var daha:)))
belırtı fln bırsey varmı sende?
inşaaaallllllaaaahhhh :))
günaydın bitanemmmm :)) iyiyiz sennn ??? aysunnn sende bi belirti falan varmı ?? benim gögüs ucum acıyo kasıklarımda çok çok az ağrı oluyo çok çok azda akıntım var(
cnm ben geldim senin msj okudum alıntı ile cvp ver dedim yazdım ama cevaplaya baştığımda hep hata verdi sinir oldum ben samsungdan giriyorum ama desteklemiyo galiba ıpone istiyom ben yaaaa((
cnm bak negüzel daha 10 gün var çaışmaya devam tutabilir çünkü :))
cnm bende şuanda net olmamakla birlikte çok az gögüs uçlarımda acı , çok çok az ara ara kasıklarımda minik sancılar , çokçok az da akıntım var tabi belirtiden sayılırsa(
bende iyiyim iyileşiyorum artıkk...bende belirti yok dün kasıklarımda batmalar oldu o kadar...ama c.tesi günü çok istifra ettim...oda baş ağrısından kaynaklıdır sanırım...çok ağrıyodu ..akıntım benimde var eskisi gibi çok değil ama..göğüslerde hiç belirti yok önceden hep ağrırdı acımıyo artık...ben o acımayınca ümidimi yitirdim bile kalmam heralde bu ay diom..
bende google ın telefonu var ıdeos ondan giriom ama topik ararken arama bölümüne 2012 ocak yazdımmı buluom her seferinde öle yapıom...walla ı phone dan iyi gibi bu tlf..bende alcam üst modeli amadaha gelmedi türkiyeye...takipteyimm....
tabi tabi devam calısmaya:))
cnm gogusuclarını bende duymustm hamile belırtısı olarak hadi inşallah mutlu haberlerını alırız
bendede aynı mınk sancılar var halsızlık var goguslerımden henuz bısey anlamıs degılım sanırım yok bırsey:))hee bırde ara ara kramp gırıyoo inşallahh psıkolojık degıldır
cnm 3 ay çok kısa bir süre oyuzden üzme güzel kalbini merak etme senin kuzucuk sağlıkla gelicegi ayı biliyo sen ona bırak :)) annesini üzmez o :))
aminnn cnm inşallah neler geçmiyoki baktığın zamn tabiki buda geçicek :))
cnm çıkan silik cizgide hamişliğe işaret ama hep diyorum ben idrar testine güvanmiyorum bence git hemen bi kan testi yap kesinn sonuç alalım :)) varmı etrafında kan testi yaptırabilceğin biyer ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?