- Konu Sahibi tugbaemrah
-
- #1.701
Canim, bence de kan tahlilini yaptir once sonra haber ver, isini saglama al :)
İşte olmasaydım gider yaptırırdım da şuan işteyim yarın iş çıkışı yaptırcam muhtemelen :)
Mmmm Galiba hamileyim kızlar mutluluğuma ortak olun istedimDün 2. çizgiyi silik gördümmm ehehhe
canımm topiğin hamişlerle dolmaya başladı hadi hayırlısı canımm darısı tüm bekleyenlereeee
Mmmm Galiba hamileyim kızlar mutluluğuma ortak olun istedimDün 2. çizgiyi silik gördümmm ehehhe
aminnnn aminnn aminnnnnnAllahı'ımmmmmm sıra bize de gelsin amin
tuğbaemrahcğm. ben istanbulda yaşıyorum. söylemesi ayıp 34 yaşındayım. yolun yarısına gelmek üzereyimde.
ben küçükçekmece halkalı civarında oturuyorum. bizim buralar çok güzel açıklıktı. temiz havası vardı. ama şimdi binalar yükseldi. artık her yer beton.
küçükçekmecenin güzel olduğunu duymuştum şeker..gelmek nasip olmadı ama en kısa zamanda gelicez ist. kocişle gezmeye:16
ben küçükçekmece halkalı civarında oturuyorum. bizim buralar çok güzel açıklıktı. temiz havası vardı. ama şimdi binalar yükseldi. artık her yer beton.
İnşallah gelmek nasip olur canım. İstanbul güzel, büyük ve kalabalık bir şehir. ama trafiği hiç çekilmiyor.
İnşallah gelmek nasip olur canım. İstanbul güzel, büyük ve kalabalık bir şehir. ama trafiği hiç çekilmiyor.
merhaba kızlar.aranıza yeni katıldım.25 yaşındayım.20 aylık evliyim.ben de diyorum ki inşallah ocak ayı hepimizin ayı olur.beklenen adet tarihim 6 ocak.hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?