- Konu Sahibi tugbaemrah
- #4.281
canım ben geldim ne var ne yok buarada güzel haberrlerim var sana esmeray hamile 3 bebegine işşallah idrarda yapmış çıkmış kanda daha yaptırmamış işşallah eylül annesi olucek
ne var ne yok görüşmeyeli

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben geldim ne var ne yok buarada güzel haberrlerim var sana esmeray hamile 3 bebegine işşallah idrarda yapmış çıkmış kanda daha yaptırmamış işşallah eylül annesi olucekne var ne yok görüşmeyeli
![]()
ayyy çok sevindim ilaç gibi gelmiştir onaa allah bizede nasip etsin inşallah paşam ya :)) iyyim bildiğin gibi testler temiz çıktı ve bebişe hazırlanıyorum :))
sen neler yapıyosun ??
tubişşşşşşşşşşş mesaj attım oku bakpaşam hoşgeldinnn nasılsın cnmm...habere çok sevindimmm...darısı bizlere inşallahhhhh...
hoş bulduk bebem nasıl oluyum varlık içindeaçlık çekiyorum bacımyalen ne gıcıgıma gidiyo zayıflaryiyo kilo alamıyo ben su içsem alıyom revamı len bana bu
25 kilo fazlam var bir 70 düşebilsem işşallahta düşerim:18::18:bu sefer çok azimliyim çok hırs yaptım
ya herro ya merro anlıcagın gitsin kilolar gelsin bebeler işşallah
sen nasılsın görüşmeyeli
![]()
ayyy cnmmm tahmin edebiliyorum :))çok sevindim ikisi içinde allah bizede nasip etsin inşallah.. biliyorum cnm benim bak herşey temiz çıktı metrak etme bende inanıyorum seninde tüm testlerin temiz çıkıcak allahın izniyle kiloları veripppp en kısa zamnda bebişini kucagına alıcan inşallah :))canım sorma sevincini görsen aglardınişşallah bu sefer alıcak bebegini kucagına ebru vardıya hani rumuzunu unuttum şimdi bir kızı vefat etmişti biizm gruba yazıyodu hani oda bugün oglunu aldı kucagına inan sesini duyunca ne agladım gel dedi bebegi sev vıncıkla dedi ay ne kötü oldum nede mutludur şimdi ya
seninde testlerinin temiz çıkmasına inan çok sevindim inanmazsın belkim aklım hep sendeydi ne oldu diye
işşallah bebeginide alıcan kucagına kardeşim bende ne yapayım diyete giridm devam bildigin gibi 7 takıma aldılar beni sagolsunlar çok iyi insanlar onların yanıda kendimi güvende buldum sizin yanınızda buldugum gibi
işşallah bu kilolardan nkurtuluyum ya haziran yada eylül gibi bebeg vesile olmak istiyorum testlerim çıkmadı halen hep arıyoruz iki hafta sonra deyip duruyolar sinirlerimi oynatıyolar he
doktora gidiyim işşallah muayenemi oluyum kiloları veriyim sonra bebeg vesile olurm işşallah ssenin adınada inan çok sevindim kardeşim benim
![]()
aminnnntubişşşşşşşşşşş mesaj attım oku bakpaşam hoşgeldinnn nasılsın cnmm...habere çok sevindimmm...darısı bizlere inşallahhhhh...
hoş bulduk bebem nasıl oluyum varlık içindeaçlık çekiyorum bacımyalen ne gıcıgıma gidiyo zayıflaryiyo kilo alamıyo ben su içsem alıyom revamı len bana bu
25 kilo fazlam var bir 70 düşebilsem işşallahta düşerim:18::18:bu sefer çok azimliyim çok hırs yaptım
ya herro ya merro anlıcagın gitsin kilolar gelsin bebeler işşallah
sen nasılsın görüşmeyeli
![]()
tugbacım diyet grubunda sendemi varsın banamı öle geldide gruptaysan hangi takımdasın merak ettim:26::26:
boşver kuzucum yaaa...sağlık olsun bebiş olsunda açlık çekelim walla...kilo almak için yiyenler benimde garibime gidioo walla...en yakınımda ablam var mesela...hususi gece makarna haşlar yerdiinşallah istediğin kiloya ulaşırsın..sonrada bebişin göbüşüne gelirrr ohhh...
ben iyiyim...çalışıomm sıkıldım çalışmaktan
tubişle battaşız beklioz bakalımmm..:))
evet cnm ben 2 ci gruptayız gel sende istersenn :))
öyle canım nasipten öte köy yokki degilmiyaradan bizleri sınıyo bakalım nereye kadar
kıızm duysaydı 12 ocakta 3 aylık olucaktı halen özlüyorum 3 evladımıyitiridm bu kıızmda duudr dedim ama genede nasip olmadı be canım eşim geçen diyo artık eskileri kaldır rafa yeni bir sayfa açalım seni hep böyle gördükçe ben kahroluyorum dedi adamda haklı elimde degil ama ne yapayım zor çok zor kadınlar aglayabiliyoda erkekler malesef aglayamıyo hep içlerine atıyolar
allah yardımcımız olsun bu mubarek günde yüzümüze baksında mutlu olalım işşallah
çünkü çok ihtiyacımız var mutlulugu inan karnım acıksın canım bişey istesin elim gitse diyorum paşa bunumu yemek istersin evladınamı kavuşmak istersin diyorum yeminle o frenliyo beni kendimi bir tarafa bıraktım evladım için vericem ona kavuşmak için işşallahta rabbim ha,yırlı saglıklı evlatlar veriri benim açlıgım neki evlat açlıgımınyanında o agır basıyo malesef
bende evdeyim sıkıntıdan eşime atkı bere başladım
nasıl yetirştiricem bilmiyorum sevgililer gününe
ama azimliyim o gün yapıp vericem hediyemi
![]()
öyle canım nasipten öte köy yokki degilmiyaradan bizleri sınıyo bakalım nereye kadar
kıızm duysaydı 12 ocakta 3 aylık olucaktı halen özlüyorum 3 evladımıyitiridm bu kıızmda duudr dedim ama genede nasip olmadı be canım eşim geçen diyo artık eskileri kaldır rafa yeni bir sayfa açalım seni hep böyle gördükçe ben kahroluyorum dedi adamda haklı elimde degil ama ne yapayım zor çok zor kadınlar aglayabiliyoda erkekler malesef aglayamıyo hep içlerine atıyolar
allah yardımcımız olsun bu mubarek günde yüzümüze baksında mutlu olalım işşallah
çünkü çok ihtiyacımız var mutlulugu inan karnım acıksın canım bişey istesin elim gitse diyorum paşa bunumu yemek istersin evladınamı kavuşmak istersin diyorum yeminle o frenliyo beni kendimi bir tarafa bıraktım evladım için vericem ona kavuşmak için işşallahta rabbim ha,yırlı saglıklı evlatlar veriri benim açlıgım neki evlat açlıgımınyanında o agır basıyo malesef
bende evdeyim sıkıntıdan eşime atkı bere başladım
nasıl yetirştiricem bilmiyorum sevgililer gününe
ama azimliyim o gün yapıp vericem hediyemi
![]()
canım ben 7 gruptayım bebem malesefsagolsunlar çagırdılar gittim benim takım süper çok cici insanlar var hepsi birbirinden iyi sen ne zamandır o gruptasın ve kaç kilo verdin merak ettim
![]()
canım ben 7 gruptayım bebem malesefsagolsunlar çagırdılar gittim benim takım süper çok cici insanlar var hepsi birbirinden iyi sen ne zamandır o gruptasın ve kaç kilo verdin merak ettim
![]()
canım benim yaa Allahım sevdiği kullarını sınarmışş...bizde onlardan biriyiz..inan en kısa zamanda kavusucaksın bebişine..azimlisin çünkü görüyorumm...bu emeklerin boşa çıkmıcak...dua etcem bugün namaz kılcam..yasin ve meryem süresini okucam hepinize yollucam...ismin ne sakıncası yoksa...yollucam bildiğim bilmediğim herkese ama isim saymak daha iyiymişş öle yazıodu biyerde...bitirirsin canım 14 üne çok varr hadi bakalımm ben bişe düşünmedim bile bi yemege gideriz o kadar...hep öle yapıoz...hediye falan almaız...ama bundan sonra isticem walla![]()
ne grubu bu yaa nasıl kilo verionuzz..??anlamadım :26:
canım her kış gelsin bende atkı bere aşkı depreşiyoen son ördügümü eşim .çaldırmış atkısını bir beresi kaldı
okadarda emek etmiştim he
eşimede gelince bir çanta gördüm gösterdimde al diye ban dedgi laf aynen şu sen benim sevgilim degilsinki karımsın
sevgilim olsan neysededi ban benim gibi tombul hatuna düşünebiliyomusun
ama hakkını yiyemem geçen sevgililer gününde bir kırmızı gül ve saat almıştı
ne aimliyim bir bilsen
pc başından kalkıcamda örücem habira laf sokuyo eşim zaten buy etişmez diye
görüür ama kusura bakmayın klevye kafayı yemiş durumda harflar basmıyo ahanda şimdi çıldırıcim
bu sefer vericem sen kaçtın kaç kilo oldum bebem biraz aydınlar tombul kelebegini bakme
![]()
kuşum forumda diet grupları var hergün menünü paylaşıyosun yanlışlar varsa uyarılıyosun her cuma kilo b,ildirimi yapılıyo :))
kızlar moralim çok bozuk ağlıyorum 1 saattir. keşke doktora gitmeseydim şimdi...
karnımdan baktı keseden başka bir şey göremedi
alttan baktı bebeğe benzer bişey görüyorum tam belli değil dedi haftaya çarşamba gel görünmezse bir yere yollayacakmış...
çok moralim bozuldu. şimdi 4-5 gün bekliycem...
bide moralimi bozan diğer şey ise
geçen hafta cuma 5+4 tü 1 hafta sonra 5+6 dedi doktor o da moralimi bozdu...
ilkinde keseye göre
2.cisinde bebeğe göre ölçüm yapıldı...
moralim bozukkkkkkk![]()