2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

aayyyy kaç saattir liste ile uğraşıyorummm :((( arada eksikler varrr kaydete basıyorum kaydetmiyo sinir oldummmm

aayyyy kaç saattir liste ile uğraşıyorummm :((( arada eksikler varrr kaydete basıyorum kaydetmiyo sinir oldummmm :((

kızlarrr yaaaa bi önce listeyi paylaşmıltım yaaaaa o sayfanın nosunu bilen varmı liste bozuldu da :((

mrblar.beni listeye tekrardan sıfırdan eklermisiniz.çünkü artık hamile değilim.çünkü kalp atışı durmuş diye aldılar onu bendenn.artık kimbilir bidaha hamile kalırmıyım.hamile olanlar dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.allah isteyen herkese versin.

mrblar.beni listeye tekrardan sıfırdan eklermisiniz.çünkü artık hamile değilim.çünkü kalp atışı durmuş diye aldılar onu bendenn.artık kimbilir bidaha hamile kalırmıyım.hamile olanlar dilerim sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.allah isteyen herkese versin.

cnm yaaaa çok çok geçmiş olsunnnnolur üzme kendini aynı acıyı aysun ve bende yaşadık bak yeniden umut doluyuz yeniden istiyorum allah bidaha yaşatmasın böle bi acıyı tabiki hamile kalıcaksın doktor korunma süresi verdimi???

kızlarrrr listeyi karman çorman ettim bi çok isim yokk eski listeyi bulmam lazım düzenleyene kadar kimse bence listeye bakmasınnn aysunn acill yardıma ihtiyacım var en son listenin son hali budur die paylaştıgım sayfayı bulamıyorummm :(((

kızlarrr ben çıkmak zorundayımmm eve gidince gelicem :))
görüşürüzzzz

cnm yaaaa çok çok geçmiş olsunnnnolur üzme kendini aynı acıyı aysun ve bende yaşadık bak yeniden umut doluyuz yeniden istiyorum allah bidaha yaşatmasın böle bi acıyı tabiki hamile kalıcaksın doktor korunma süresi verdimi???

dün dr ye sorduğumda 6 korunmanız lazım dedi.cuma günü kontrole gidicem.ozaman daha detaylı konuşurum.inş en kısa zamanda inş bu sefer sağlıklı bi hamilelik yaşarım.tabikii hepimiz inş.

olsun cnm sen bitirirsin o azim var sende;) yemek fikri icin saol bakalim herifim ne dicek ona gore bisilee yapcam artik..sanada ii haftasonlari kolay gelsin cnm
merak ettim hangi yemegi yapıcen:27::27:ben pilav nohut salata yaptım tatlımda var eşimin annesi kelle paça vermişti dondurucuda onu ısıtıcam :53::53:ben brokoli ve nohut yicem okadar diyetteyimya:24::24:
sağol canım
çarşamba gününü bekliyorum bakalım...
canım içini rahat tut olmuşla bitmişe çare yok canım:50::50: Allah hakkımızda hayırlısını versin işşallah

başın sag olsun rabbim birdaha yaşatmasın işşallah:43::43:

tubiş benim mesleğim öğretmen
bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim...
bu bebeğin kalbini duymadım buruğum biraz ama doğum tarihi 25 eylül... :(

kızlarrrr listeyi karman çorman ettim bi çok isim yokk eski listeyi bulmam lazım düzenleyene kadar kimse bence listeye bakmasınnn aysunn acill yardıma ihtiyacım var en son listenin son hali budur die paylaştıgım sayfayı bulamıyorummm :(((

oyyy kuzum benimmm kiyamam yaa pisman oldum istedigime walla...sanirim 350 den sonra paylasilmisti..tam hatirlamiom..bilgisayara bagli olsa bulurdum :( gelemedim hicc cok yoruldumm pazar market corba yemek vs derken yeni oturdum..:(( sen naptin

merak ettim hangi yemegi yapıcen:27::27:ben pilav nohut salata yaptım tatlımda var eşimin annesi kelle paça vermişti dondurucuda onu ısıtıcam :53::53:ben brokoli ve nohut yicem okadar diyetteyimya:24::24:

canım içini rahat tut olmuşla bitmişe çare yok canım:50::50: Allah hakkımızda hayırlısını versin işşallah

başın sag olsun rabbim birdaha yaşatmasın işşallah:43::43:

patates kavurdumm..canim brokolili havuclu sütlü corba istemisti onu yaptim..ilk defa yaptim super bi corba oluo tavsiye ederim ..tarifini veririm isterseniz..tatlimda var sabirsizlaniorum yemek icin cunki canim cok istedi...ama bilgisayar elime gecsin o zaman verebilirimm yemegin tarifini.seninde ellerine saglik cnmm afiyet olsunnn..

canim cok uzuldum..umudunu hic kaybetme lutfen..bizlerde umutla beklioz bak...hepberaber kalacaz insallah hemde en kisa zamanda..hakkinda boylesi hayirliymis demek..kendine cok ii bak canimm

bu sefer kesin buldummmmm 370. sayfada eheheheh...alıntı ilecevapla dedimpaylaşmadı bitürlüüü yaaa...

tubiş benim mesleğim öğretmen
bebeğimi 22 haftalıkken kaybetmiştim...
bu bebeğin kalbini duymadım buruğum biraz ama doğum tarihi 25 eylül... :(
hamilesinnnn sennnn:52::52: hadi gözün aydın cnm inşallah bu kez tamamına erdirir Allah bebeğini alırsın kucağına...

kızlar mrb
benim sizlere bir sorum olacaktı
ben carsamba günü doktora gittiğimde 4+5 günlük
dedi doktorum sadece keseyi gördük
carsamba gününden beri sayıyorum 4+5 4+6 diye
4+7 diye sayacakmıyız yoksa 5+0 diye mi sayacağız
kafam çok karıstı
yardımcı olur musunuz?

Back
X