2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok deildir canımm yaaa dediğim ve dediğin gibii kusmaları kıyafetine boklarının çıkması eeeee havalar sıcak terleyecek çocuk günde kaç posta giydiricez.. güzel günelrde hepsini kullansınlar inşallahh

Hayatimsin sagol canim...insallah hepimiz icin en hayirli yerde en kolay dogumlar gerceklesir ve yavrularimizla bir omur saglik mutluluk icinde yasariz.....

pardon kızlar bu aldığımız bebek arabası yanlış resim yüklemişim az önce Kraft Penta 6 travel sistem

Son düzenleme:
669 tl ye aldık canım pier cardine bakmıştım ama sağlamlık olarak kraft gerçekten iiyi eşim kaldıırımdan inerken çıkarken dağılıvercek gibi görünüyo onlar dedi ama bu baya sağlam katlaması falanda kolay pusetciğide pek güzel demi

Son düzenleme:
Gunaydin arkadaşlar , english home da pamuk bebek yorgani var.online alışverişi de var.ben yün yorgani oradan aldım.ayrıca bebek eşyaları satan yerlerde oluyor yün ve pamuklu yorganlar ve yastıklar

günaydıııııınn anneler ve mucize bebekler :) bugün çok işim var başlamadan bi günaydın diyeyim hemde bebişim büyümüş mü bakayım dedim :)

18 kişi okuyor ama kimse de bi cvp yazmamış..

Gunaydin arkadaşlar , english home da pamuk bebek yorgani var.online alışverişi de var.ben yün yorgani oradan aldım.ayrıca bebek eşyaları satan yerlerde oluyor yün ve pamuklu yorganlar ve yastıklar

baktim cnm ama icerisinin pamuk oldugu yazmiyor...genelde dis yuzeyi pamuk diyolar....icide pamukmu bu bebek yorganinin bilgin varmi

gunaydın kızlarrrr:)hayatımsn odann duvarları cok guzel olmus:) dun kocacımla pıknık yaptık...aksamustu yuruyuse cıktık...ama bı ara gıcık oldum...3 kız vardı unıversıtelılerdı sanırım...bzm yanımzdan gcerken okuz gbı baktıklar kocama..snra bıraz dınleneyım dıye bıyere otrduk yon degsıtırıp oraya gelıp oturdular karsımıza :)kocam zor tuttu vla elımde kalıyolardı...yanı evlı barklı adamlara bakıyosunz utanmadan ya hamıleyım yanı ortada gene bakıyolar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…