Günaydın hanımlar,
Benimki dünden dolayı çok iyi başlayamadı ama herkese iyi bir hafta dilerim.
Dün ağda-manikür-pedikür-kaş-fön bakım için kuaförüme gittim. Önce ağdamı bitirdi kadın, sonra salona geçtik, ben ayaklarımı suya soktum yumuşaması için. Orada bir kız vardı, kaş aldıracakmış. Kadın önce dedi ki bekleyeceksin ama benim manikür pedikürüm var, sonra da kaş alıcam. Kız yaaa çok kısa benim işim filan dedi. Sonra bunlar bi sigaraya çıktılar. Ben de o an aklımdan geçirdim neyse çok acelem yok sıramı vereyim sordğunda dedim. Sonra bunlar içeri girdiler, kadın direk kızın kaşını almaya başladı!! Bana hiç sormaya tenezzül bile etmeden! Hiç tepki vermedim astım suratımı oturdum, telefonla filan ilgilendim. Sonra bitirdi bu işini, geldi benim ellerime başladı. Ben doğru düzgün cevap vrmiyorum, nooldu dedi. Dedim ben size çok sinirlendim şimdi. Benim sıramı bana bile sormadan başkasına geçirdiniz ben burada hamile halimle fazladan yarım saat bekledim, ama zaten sorsanız ben o sırayı verecektim dedim. Ve sırf bu sormadan yaptığınız şey için bu yarım saatlik bekleme hakkımı helal etmiyorum dedim. "Ama helal etmiyorum ne demek, senin ayakların sudaydı ben alırım o arada müşteriyi" filan filan.. Neymiş ben de zamanında böyle yapmışım, dedim ki ben bu konuya özellikle çok dikkat ederim şimdidye kadar kimseden bu salonda sırasını istemedim ama istesem de iki büklüm olup da isterim öyle sormadan sıra kapmam dedim. Kadın bıraktı manikürümü! Ben de fön çektirip çıktım. Hata bende aslında, ben yaptırmıyorum manikür filan diyip direk föne geçmem lazımdı! Gerizekalı insanlar ya.