2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şirin olmuş yaa. Pembe ve gri çok hoş duran iki renk gerçekten. Hele o tavşan bitirdi beni. Mobilya gelmeden daha bu kadar güzel görünüyosa oda, mobilya gelince düşünemiyorum. Güle güle kullanın canım.

Ben de coraspin kullanıyordum fakat 2 yerimde ekimoz oluşunca doktor bırakabaliceğimi söyledi. Değerlerim eskisi gibi yüksek çıkmadı, çok hafif bir yükseklik var. Şimdilik bıraktım ben canım ama doktorunun dediği doğru coraspin içmende hiç bir sakınca yok. Neden üzgün işareti yaptın ki ? O coraspin senin bebeğinin beslenmesini sağlıyor. Bebeğine giden kanın pıhtılaşmasını engelliyor. Allah korusun tıkansa ve kan gitmese bebeğini kaybedebilirsin. Bu daha mı iyi sence?

Ayy günaydın kızlar nasılsınız güzel bir hafta sonundan sonra işe gelmek daha iyi oluyor :) Hayatimsin odanıza bayıldım gerçekten çok tatlı olmuş , Nisanbu arabanız hayırlı olsun güle güle gezin :)) Angel bu kızlarla ne yapacağız bilmiyorum geçen yaz benzer bir olay ben de yaşadım şok oldum resmen otogarda eşim yanımdayken kızın biri kısacık şortuyla karşımıza geçti ayaklarını kaldırdı vallahi dantelli külodunu gösterdi ya eşim utandı dışarı çıktı ... Daha neler göreceğiz bakalım ...

Son düzenleme:
herkese günaydın ve iyi bir hafta geçirmemiz temennisiyle bir pazartesi günü daha geldi derken kahvaltı yaptık artık okula gitmek için hazırlanacağım,canım hiç istemeye istemeye...

tabiki değil, nasıl böyle yorumlayabildin, şaşırdım:) allah korusun bunları yazmayı bırak aklımıza bile getirmemek gerekiyor. msjını okurken bile gerildim. ben sadece umdugum gibi çentik geçmemiş buna üzüldüm tabiki demek istedim..

günaydın kızlar

ayrıntılı ultrason sınavımızı da geçtik çok şükür

darısı henüz girmeyenlerin başına

yaaa kızlar ben artık sabahları hiç uyanmak istemiyorum. keşke çalışmıyor olsam da istediğim saate kadar uyusam.

bu nokta noktalar için de söyleyecebileceğim tek şey var. biliyorsunuz rahatsızlık verdiğine inandığınız mesajları kötü içerik butonuyla şikayet edebiliyorsunuz

Hanımlar günaydın;
Haftasonu ayrıntılı ultrasonumuz vardı. Topu topu 10 dak sürdü. Ben de renkli olacak falan diye bekliyorum. Yokmuş. Daha doğrusu şimdi görsen de bişey anlamazsın dedi. 26-28. haftalarda özel randevu almam gerekiyormuş. 125 TL para verecekmişim bebeğimi renkli görmek için. Güya özel hastane bi de kızlar yaaaaa.

Giderken randevuya eşimin araba yıkatma sevdası yüzünden geç kaldık. Çok kzıdım ama sabrettim. Gözlerim doldu hatta. Randevu saatinde daha biz araba yıkatıyorduk. Neymiş kuş pislemiş paslanırmış. Ben hep araban, sigaran benden kıymetli derim zaten de. Şimdi bebeğimden de kıymetliymiş onu anlamış oldum.

Doktor ağrılarımı falan sordu. Gece bacaklarıma giren kramplar için 5 gün kullanmak şartıyla magnezyum verdi. Diş eti kanamaları için kalsiyum kullanılacak. Bir de sizde de oluyor mu bilmiyorum ama çok ayakta kalınca kuyruk sokumuma bir ağrı giriyor . Birden ama. hangi bacağımı yorduysam onun tarafına. Ve o bacağı bir süre oynatamıyorum. Bunun içinde medikalcilerde satılan hemoroid hastalarının kullandığı oturma simidini önerdi. Aldım ben de. Çok garip sanki klozete oturuyormuş gibi hissediyor insan. Ama inşallah faydası olur. kuyruk sokumu ağrısı çok kötü bişey kızlar. İnşallah yaşamazsınız.

Son bir ağrım kaldı. Geçen hafta pazartesi aşı olmuştum kızlar. Kolumun ağrısından duramıyorum hala. Ha geçti ha geçecek diye bekledim ama geceleri hiç uyutmuyor. Aşı dağılmadı anladığım kadarıyla. Dağılması için ne yapabilirim. Saçımı toplamak, kıyafetimi giyip çıkarmak işkence oldu resmen. Yapabileceğim bişey var mı???? Fikri olan?????

Bu arada noktacılar sanırım bize bişey anlatmaya çalışıyor Bu bi eylem bi baş kaldırı olabilir kızlar. İşin şakası bir yana aslında günaydın yazmak çok da zor olmasa gerek değil mi? Huzur bozmak gibi oluyor bu yapılanlar. Arkadaşlar sizde sohbete katılın. İmzayı da okumuş olursunuz. Bizim herkese kapımız açık valla. Gelin kardeş olalım diye bi şarkı da vardı sanki. Ama sözleri aklıma gelmedi.

Ben de işte üzülmemen gerektiğini söyledim ve içmezsen olabilecekleri söyledim. Ben kelimeleri ağdalı kullanmayı pek sevmiyorum neyse o :) Oradaki son soruya gelince cevabını zaten biliyordum. Bundan sonra kafana takmazsın bak kendine geldin bence. Bu sistem her zaman işe yarıyor :) Allah hepimizin bebeklerini korusun

çok saol canım benim ya sizlerden güzel yorum alınca çokkkkkk mutlu oluyorum..ay o tavşanı aslında farklı duvara yapacaktım ama eşim ortayada olsun dedi öylelikle yaptık. onun bıyıklarını gözünü çizerken kızımla duvara yapıştım resmen elim kaymasın diye amin inş. canımmm teşekkür ederiz :)

selam canım bende yeni geldim ayrıntılıdan. renkliyi sadece bi kaç dakika açtı hemen kapattı. bende hiç birşey anlamadım :) çok şükür sağlıklıymış.. kol ağrısı için sağlık ocağındaki hemşire ağrıyan yere buz koymayı önermişti bi kaç dakika arayla istersen deneyebilirsin ):

Canım malesef çok böyle kızlar. İnan şimdi erkeklerden çok kızlarda var bu. Ben de alışverişe gidince çok sinirleniyorum. Bişey deniyo kızlar geliyo ayy çok yakışmış falan. Sinirden kuduruyom tabi bende

BAK BAK NELER BİLİRMİŞ HAMARAT HATUN:)GRİ PEMBE ÇOK HOŞ DURUYOR.BİZİMDE OĞLUŞUMUZA UYMAYACAGINDAN BEN DE MAVİ PEK SEVMEDİĞİMDEN GRİ SARI DÜŞÜNÜYORUM. BİŞEYCİK DAHA SORSAM TAVŞANIDA AYNI ŞEKLİDE Mİ YAPTIN?

CANIM ASLINDA KABUL ETMESEKTE ARTIK İYİCENE AĞIRLAŞTIK. EN KOLAY ŞEY OLAN KOLTUKTAN KALKMA YATAKTA SAĞA SOLA DÖNMEYİ BİLE ZOR YAPAR OLDUM BEN DE. DÜN YATAKTA NAPTIYSAM BENIMDE KARNIMA SANCI GRİDİ ONA UYANDIM .OZMANDA Bİ TELEŞ YAPYORUM BEBEKMI ÇIKIYOR DİYE SANRIM BİZ CİDDİ BİŞEY YAPMASAKTA ZAMAN ZAMAN SANCI OLUYOR ARTIK BU SAATTEN SONRA. BİDE HALA ERKEN ERKEN DEYİP DURMAZ MI MİLLET .NE ZAMAN ALIŞVERİŞ VS NİN VAKTİ GELECEK KAFASI ÇIKTIĞINDA mı? :))

CANIM HİSSETME YALNIZ , İÇİNDE BİR CAN VAR HİÇTE YALNIZ DEĞİLİZ BİKERE :) HİÇ OLMADIĞIMIZ KADAR KALABALIĞIZ ASLINDA :)EVET DAHA DUYGUSALIZ AMA YALNIZ DEĞİLİZ.
EŞİNİN İŞE DÖNMESİ GAYET NORMAL HEM SANA HEM BEBİŞİNE PARA GETİRMEK ZORUNDA :)

CANIM BABACIN BEBEK BAKMADAN ANLAMSINA GEREK YOK ZATEN O ANALIK İÇGÜDÜSÜ HEPİMİZDE DOĞUŞTAN İÇİMİZDE VAROLAN BİŞEYMİŞ.HERKES BİRİNDEN Mİ ÖĞRENDİ ALLAH AŞKINA BEBEK BAKMAYI. KALDI Kİ İNTERNETENDE ZORLANDIĞIN YERDE BİLGİ ALMA İMKANIMIZ VAR. BİR ANNE OLARAK KİMSEYE MUHTAÇ DEĞİLİZ ÇOK ŞÜKÜR . O DONANIM BİZİM İÇİMİZDE VAR. BAKSANA HERŞEY KENDİLİĞİNDEN OLUP BİTİYOR.BEBEŞİMİZ İÇERDE BİLE ÇABUCAK BÜYÜYOR İNAN KORKACAK BİŞEY YOK.DIŞARIDA DA BÜYÜYECEK. VE ARTIK ANNE OLARAK DAHA GÜÇLÜ OLACAĞIZ.ZATEN İLK 15 GÜN ONLAR GELDİKTEN SONRA SEN DE BEBEĞE ANNELİĞE ADAPTE OLMUŞ OLACAKSIN İNAN BÖYLE OLACAK MERAK ETME . YAŞADIĞIN KORKULARI ZAMAN ZAMAN BEN DE YAŞIYORUM . EVİNDE KALSAN KAYINVALİDEN GELMESEDE SEN BEBŞİNLE İLK 15 GÜNDEN SONRA İLGİLENİRKEN ZATEN VAKİT NASIL GEÇİCEK ANLAMAYCAKSIN BİLE. OZMAN EVİNDEN GİTMENE DE GEREK KALMAYACAK.

AÇIKCASI BEN DE EŞİMDEN EVİMDEN UZAKLAŞMAYI İSTEMEM BÖYLE BİR DÖNEMDE.AKŞAMLARI BEBEĞİNİ BABASIYLA YIKAYIN BİZ ÖYLE YAPICAZ. OZMAN BEBEĞİ TEK BAŞINA YAPMADIĞINI ANLAYACAKSIN. EMZİRİNCE GAZINI BABASI ÇIKARISN MUHAKKAK.BİRLİKTE PAYLAŞINCA SORUMLULUĞU OZMAN BİRLİKTE YAPTIĞIMIZI DAHA İYİ HİSEDECEĞİZ.

ASLINDA BURADA EŞİNİN DURUŞU DA ÇOK ÖNEMLİ SENİN SÖZLERİNDE. BABANA GİTMEK İSTEMİYORSAN. EŞİNE HAYATIM SENİ YALNIZ BIRAKMAK SİTEMİYORUM YAVRUIMUZUN BÜYÜMESİNİ KAÇIRMANI İSTEMYORUM AMA ANNENİN GELMESİNİ DE İSTEMYORUM BU BU SEBEPLERDEN ÖTÜRÜ DERSİN..ZATEN GERÇEK ANLMADA BUNDAN SONRA AİLE OLACAĞIMIZ BİR GERÇEK .

TAMAM BİR KISMIMIZIN EŞİ FAZLA DESTEK OLMAYABİLİR BİZİ ANLAMAYABİLİR ,BENCE BU DA GAYET NORMAL ÇÜNKÜ O DEĞİŞİMLERİ BİZ YAŞIYORUZ BEBİŞİMİZİN TEKMELERİNİ SABAH UYAN ANNECİĞİM DİYEREK VURMALARINI BİZ HİSSEDİYORUZ.HAMİLELİĞİMİZİN İLK BAŞLARINDA BİZ DE BİŞEY HİSSTMİYORDUK ULTRASONA GİRİYORDK A KESE VARMIŞ AAA BEBEK BÜYÜMÜŞ BÜYÜMÜŞ DİYOR SEVİNİYORDUK. İŞTE EŞLERİMİZ TAAA O EVREDE KALDI KARNIMIZ BÜYÜDÜ AMA ONLARI BİZ TAA EN BAŞTA 2. AYDA BIRAKTIK YANİ ONLAR İÇİN PEK FAZLA DEĞİŞİKLİK GÖZÜKMEMESİ NORMAL.

EN FAZLA 10 GÜN ZORLANIRIZ O DA GELİP GEÇER. BENDE BEBŞİME KENDİM BAKCAĞIM.MESELA DUŞUNU BABASIYLA BİRLİKTE YAPTIRACAĞIM.SONRADA HOPP İŞE BAŞLAYACAĞIM KİMBİLİR KİME BIRAKIP İŞE GİDİCEM AMA BUNLARI DÜŞÜNÜNCE KENDİMİ ZÜÜYORUM . BEBĞİMİZİ DE ÜZÜYORUZ BUNA HAKKIMIZ YOKKİ YAZIK MİNİMİNNACIKLAR.

SEN ANNE OLACAKSIN VE NE KROKU YAŞARSAN BUNU BEBEĞİN HİSSEDER SEN NE KADAR RAHAT OLURSAN BEBEKTE O KADAR RAHAT OLUR FOSUR FOSUR UYUR:)

ÜZME TATLI CANINI GÖBİŞİNİ SEV DUŞUNU YAP SÜR BEBEYAĞINI AÇ MÜZİK AZCIK KIVIR.ÇOK FAYDALIYMIŞ. AKŞAM AZ SÜSLEN PÜSLEN ÖP KOCACINI KOKULU KOKULU AŞKIM ÇOK TEŞEKKRÜ EDERİM BANA BEBK EVRDİN BENİ ÇOK MUTLU ETTİN DE .YAPIŞ DUDAKLARINA ....

Günaydın,iyi haftalar dilerim herkese.
Dün çok yoruldum.Sahilde yürüyüş yaptık 2 saat ayakta kalmışımdır belim koptu.Artık fazlasıyla hissetmeye başladım bu ağrıları sanırım normal.

Diş eti kanaması benimde oluyor.Hamilelikten önce olmazdı,şimdi bir arkadaşımızın yazısını okuyunca aklıma geldi.Bu bir vitamin eksikliği anlamınamı geliyor?Ay sonu kont.var sorayım dr.Gerçi ilaç içmeyi sevmezdim şimdi nefret ediyorum.Yatağım yanıbaşı ecza deposu gibi oldu.

Kızlar cuma günü tetanoz aşımın 2.dozu vurulacaktı unutmuşum bugün gitsem sorun olurmu?

Son olarak bir konuya daha değineyim. :)
Eşi yanındayken kızların bakmasından bahsetmiş bir arkadaşımız.
Gerçekten kıskanmamak elde değil öyle kızlar var ki eşin kolundayken bakabilen.Terbiyesizler evli erkekler daha çekici geliyor demek ki.Nişanlıyken kocişimin yanına bir kız yaklaşmış ve tanışabilirmiyiz filan demiş.Eşimde yüzüğünü göstererek nişanlı olduğunu söylemiş terslemiş.Kızda benim için farketmez nişanlı veya evli olman demiş.Düşünün yani böyle kızlar var.

cnm bence sen yine de kelimelerini en azından burda secerek kullanmaya çalış, çünkü duygusal yoğunluk yaşıyor burada ki herkes. buarada aynı şeyi yaşayan insanlarız, birbirimizi en iyi biz anlarız, destek oluruz diye paylaşıyoruz yaşadıklarımızı ve sanırım çoğumuza terapi gibi geliyor. bu sebeple laflarımızı lütfen 2 kere düşünüp yazalım, patavatsızlık yapmayalım. uzatıp kimsenin canını sıkmak istemem, dediğin gibi Allah hepimizin bebeklerini korusun....

merhaba kızlar, umarım herkes iyi bir haftasonu geçirip öyle başlamıştır haftaya. ben güzel ama yorucu bir haftasonu geçirdim, hala her tarafım ağrıyor. ben burdan hazırlık yapmaya başlayan arkadaşlara bakıp bakıp çok özeniyordum, hepiniz çok güzel şeyler almışsınız maşallah, güle güle kullanırsınız inşallah. hayatımsın; duvar çok güzel olmuş cidden, ellerinize sağlık. biz de nihayet çok düşünüp taşınıp bebek arabamızı aldık, travel sistem olanlardan. bi de ara renklerde bi hastane çıkışı aldım, bebeğimin cinsiyeti hala belli değil. nedense acele de etmiyorum, sağlıklı olsun da. hem rüyalarımda görüyorum ben onu, nasıl da güzel bir bebekti öyle :)
ha bi de kafam çok karışık, yatak nasıl olsun, dolap alalım mı? oda mı dizelim, geçici bişeyler yapıp büyüyünce mi alalım. günüm gecem bunları araştırmakla geçiyor son birkaç gündür. sizler karar verdiniz mi? benim boş bir odam da var bu arada. bakalım takvimimiz ne diyor?

yok canım ya bildiğimden değil :))) gri sarı gerçekten çok hoş olur canım.. marshalın boyasından biz çok memnun kaldık.. koçtaşta rengini yaptırdık.. çok fazla ne yapsam ne yapsam die düşününce böyle oldum sanırım eşim benden beter aslında.. evetg canım tavşanıda aynı şekilde yaptım.. hatta resmini cuma göndermiştim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…