2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin guzel anneler ve bebisler...

Kizlar uzun bir aradan sonra kafamda yeni bir soruyla dondum..ben ailemle ayni sehirde degilim.sizce dogumda ailemin oldugu sehirde olsam daha mi rahat ederim.esimin isi cok siki babalik izninden baska iznide yok henuz1 yil olmadi baslayali...napmali?

Kızlar günaydın valla dediğiniz gibi hava kapalı yağmurlu birde hiç iyi başlamadım ben bugün güne,gece 4 de kolumun sızısyla uyandım ama yok böylle bir ağrı eklem yarinden omuzuma ve parmaklarıma kadar inen bi ağrı o kolumu gece koyacak yer bulamadım ve şaşkın gibi ne yaptım voltaren ilaç var krem olarak onu sürdüm gözümün teki açık teki kapalı,sabaha kadar uyuyamadım kızlar yaa hala hafif hafif ağrıyo başınıza geldi mi böyle birşey

kızlar ben alışveriş konusunu biraz abartmışım galiba kıyafet olarak.dün çkarıp şöyle bir baktım bebişime aldıklarıma biraz fazla geldi ve hepsini 0-3 ay almışım
2 tane 10'lu hastane çıkışı, 5 tane tulum, 5-6 tane uzun kollu çıtçıtlı,5 tane kısa kollu çıtçıtlı, 4 tane patikli pantolon, 4 tane önlük, 4 tane çıtçıtlı atlet. sizce bunlar ilk 3 ay için fazla mı?

canım ailenin yada annenin senin yanına gelip kalma ihtimali yok mu?? sanki kendi evinde daha rahat edersin diye düşündüm biran.. doktorun falan kendi yaşadığın yerde, değiştirmen için doğumdan en az 1 ay önce ailenin yanına gitmen gerekir heralde..

bence insan en rahat kendi evinde olur. ama ailenden biri, annen falan yanında olamayacaksa tek başına da olmaz tabi. bu durumda ailenin yanına gitmen mantıklı olur.

Bence tam ideal falza değil canım.

benim bacak ağrılarım oluyordu ani uykudan uyanma ve inliyordum. eşim pinpirik olduğu için kremde süremiyordum ki krem sürmeyin diyorlar damarlardan geçer die siyetik ağrısı gibi ağrım oluyordu. dilimi ısırayım uzun zamandır bacak ağrım olmuyor canım..

cgüle güle kullansın inş.. bence ço kdeğildir canım çabuk büyüo diyoruz ama sonuçta 2 günde büyümüyor bu bebiş.. ve hava sıcak olacak, eee çok kusarsa sürekli değiştireceksin. belki yetiştiremiceksin bile kıyafetlerini..

Canim annem sizlere omur...onu en cok da su siralar, daha bi baska ozluyorum:2::2:baabam istersen son ay sen gel istersen ben oraya geleyim diyor, kardesimde dogumun hemen ardindan (normal olursa tarih belli olmadigi icin sezeyan olursa dogumdan bi gun once insallah) yanina gelirim 15 gun kalirim diyo, 15 gun bitincede esim aracla ailemin yanina goturcek mecburen cunku dogumdan 3 ay sonra sinavim var ..kv ile yasadigim olumsuzluklar nedeni ile onun beni o daha hassas oldugum donemde uzmesini istemedigim icin bende gerginlikten yoruldugum icin yanimda istemiyorum ne yalan soyleyim..hem ders calisacagim zamana eger bulabilirsem ihtiyacim var..simdi bu bilgiler isiginda birdaha degerlendirirsen durumu ne oberirsin?

Bende sonradan pişma oldum zaten sürdüğüme bişey olur mu ki :18:nasıl geçti peki senin?

canım sen böyle dersen ben ne yapıcam 0-3 ay arası 1 tane 10lu bir tane 5li bir tane 6lı 2 tane 3lü zıbın seti. en son aldığım çıtçıtlıları saymazsak 15 tane çıt çıtlı bady 15 tane alt pijama 7 tane tulum 2 yelek bir dışarı takımı 15 çorap 8 patik 8 bere 35 ağız mendili havlulu ve penyeli.banada çok aldın diyorlar daha battaniye havluları saymadım bak :) aman ya ne yapalım ben arkadaşımın günde 4 kere üzerini değiştirdiğini biliyorum bebeğinin kusup altına kaçırıp falan bizde değişik değişik giydiririz

evet kızlar cuma günü yapabiliriz diye bahsettiğim kızımın odasının duvarları.. annemle kocamn boyadılar sağolsunlar.. yuvarlaklarıda baktım başlamışlar yapmaya.. geri kalanını kocamla gece biz devam ettik.. bakalı msizler beğenicekmisiniz..

Son düzenleme:
Bence tam ideal falza değil canım.

teşekkür ederim kızlar. tam ağustos olunca hem sıcak olacak bir ay sonra eylül soğuk olacak ne alacağımı şaşırdım. :)

Valla benim kayınvalidem evlenirken bize yaptırmıştı pamuk yorgan, yorgancıdan.. Ama nasıl halletti detayını öğrenirim isterseniz.

gunaydin canim valla ogrenirsen cok sevinirim...bu konuda hic bilgi alabilecegim biyer yok...annemde yun yorgan varmis bebek yorgani onu alayim yaptirayim disini tekrardan diyorum ama ben pamuk istiyorum...sorarsan sevinirim

Bende sonradan pişma oldum zaten sürdüğüme bişey olur mu ki :18:nasıl geçti peki senin?

geçmedi canım inleyip durdumm.. sabah işe geldiğimde ağrıdan bacağımın üstüne zor basıyordum.. zamanla hızını alıp hafifledi.. öyle birşeyde parol içebilirsin..

canım harika görünüyor. orjinal duvar kağıtlarından çok daha şık olmuş.mutlu vakitler geçirsin bebeğin bu güzel odasında inşallah

oh oh maşallah canım. hepsini mutlu günlerde giysin. valla doğru diyosun değişik değişik giydirip fotoğraflarını çekeceğiz hem bebişlerin. ben bir de lacoste t-shirt aldım. altına kot pantolon alacağım. küçük adam olacak paşam

ALLAH mekanını cennet etsin canım ( haklısın.. baban ne güzel düşünmüş canım ilk zamanları evinde ol ozaman 15 gün sonra onların yanında geçirirsin.. en zor ve rahat edebileceğin kısmı evinde geçirmen sanki senin için daha rahat olur. en azından yanına bile alabileceğin şeyelri bebeğin durumuna göre fazla yada az alırsın.. seni rahatsız eden insanlardan uzak durmayı düşünmende çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…