2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaslar bu noktaaa noktaaaa durumunz hıc hos olmuyo..sırf takvıme bakmak ıcın boyle bı yol secmeyın...bız burda sohbet edıyrz sız bu sekıl arada sacma oluyo..bunun yerıne gunaydn dıyın cok zor degıl sıkıyo yanı artık :)

çok güzel canım güzel günlerde gezdirmek nasip olsunn bebişini

saol güzelim... ayy ço güldürdün beni ya bu kıskançlıklarımız neolacak böyle bilmiyorum

canım valla senin psikolojin herşeyden daha önemli,eşini yalnız bırakmak istemediğini düşünüyorum,ama sonuçta o işteyken sen evde tüm gün tek başına kalıcaksın ve istemeiğin kişlerle birlikte kaldığında stresleneceksin için gaz dolacak ve mutsuz annenin mutsuz bir bebeği olacak .
Sonuçta allah ömür verdiği sürece eşinle birlikte büyüteceksiniz bebeğini ailenin yanına gitmek ben ce daha iyi. Hem insanın kendi ailesine daha rahat nazı geçiyor daha rahat hareket ediyor.canını sıkan birşey olduğunda kendi ailene yeri geliyor karşı çıkabiliyorsun ama diğer tarafa yapılmıyor.ben ce bir mahsuru yok sonuçta geçici bir süreç ama tabiki eşinle birlikte karar vermeniz senınle birlikte onun da mutlu olması gerekiyor. Mutlu aile mutlu bebek :)))

odanın duvaralrını çok begendım de o yuvarlakları nasıl yaptın ben de isityorum çok hoşuma gitti

saol canım çok basit aslında ama pvc kaplama makinası gerekiyor. hani kimlikleri kaplıyorlar ya dışarda.. bizim iş yerinde vardı. excelde daire çizdim A4 çıktısını aldım. onu kapladım. kaplama nedenim kağıdın üzerine boya sürdüğünde eriyip ıslanmasın die. onunla sert oluyor.. kapladıktan sonra dairenin içini falçata ile kestim. kenarları kağıt ortası boş onu duvara koyduk. eşim küçük rulo ile boyadı.. bende kağıdı tuttum

merhaba benimde kolum 3 gündür çok agrıyor sanırım kalsiyum eksikliğinden oluyor geçende bacağımda vardı aynı böyle bir ağrı umarım geçer...

saol güzelim... ayy ço güldürdün beni ya bu kıskançlıklarımız neolacak böyle bilmiyorum

devır kotu kuzum ya :) rsmen bakıyolar :) nerdeysen adamı yalnız gondermıcem dısarı :) evlı barklı adamlar daha cok dıkkat ceker olmus kızlar aman dıkkat :) kızlarda azmıs yanı ıyıce :)

günaydın kızlar bizler ve meleklerimiz için güzel bir hafta olması dileğiyle

dün akşam banyonun paspasını asarken bi kramp girdi uzun süre kıvrandım eşimde ters bi hareketmi yaptın diyor korkudan söyleyemedim ama çok korktum gözümden akan yaşı görmesin diye koridorda dolandım bi yarım saat agrı bıçak gibi saplandı kendi kendime kızdım.tövbe dedim birdaha işe güce bu kadar kafayı takmayacagım zaten dogru dürüst bişiyde yaptıgım yok aman ne yapayım bebeğim sağlıklı dogsunda işte olur temizlikte çok şükür yavrum ben iyiyim der gibi tekme attı ama kramp baya beni yıprattı korkudan gece kabuslar gördüm

kızlar bu son bikaç günde durup dururken 2 kere burnum kanadı su gibi akıyor kanamaya başlayınca doktorumu arayıp söylemedim sizlerde burda paylaşmıştınız hala kanıyormu sizlerinde daha önce hiç kanamazdı benim burnum

günaydınlar:)

3 gündür giremedim en az 60 sayfa geçmiş var, neyse gün içinde okumaya çalışcam. perşembe akşamı detaylı ultrasonumuz vardı. 330 gram olmusuz, ona sevindim. cinsiyetimiz kesinleşti, kızım geliyor:) genel durumun iyi olduğunu söyledi doktor. 2li testen beri coraspin kullanıyorum sağ damarda direnç var, belki düzelmiştir diye düşünüyorum. öyle birşey mümkün değilmiş, coraspine devam bu konuda korkmamam hakkında ısrarcı doktorum, çok detaylı bilgide vermiyor. tansiyonun ilerleyen dönemlerde yükselmesin diye coraspini veriyoruz ve kontrol altına alıyoruz diyor. bende çok takılmamaya çalısıyorum ama benimle aynı durumda olanlarınız varsa sizinde yorumlarınızı beklerim.

cuma sabahıda ilk tetanoz aşısını oldum. çok fazla agrım fln olmadı. su değmeyecek gibi birşey yok dedi hemsire. hergunkı gıbı dusumuda alabildim. korkulacak birşey yokmus, duyurulur:)

günaydın kızlar yoğun bi pazartesiden bu haftada çabucak geçsin inşallah haftasonu gelsin öpüyorum hepinizi:)

kızlar merhabalar,
güzel günler geçiriyoruz. hamilelik dönemi bir kadının yaşayacağı en güzel dönem ne yazıkki geçici. ufak tefek meseleler için kendinizi üzülmemenizi tavsiye ediyorum. biliyorum kolay değil. ben de şu son altı ay da az buz üzücü ve kırıcı olay yaşamadım. demeyin ki tuzun kuru konuşuyorsun. en son geçen hafta eşim burun ameliyatı oldu yorgunluktan bütün kemiklerim ağrıyor hala. neyse.
diyeceğim şu ki içinizdeki mucizeye sarılın ve mutlu olun.

birde bir uyarı yapmak istiyorum hamileyken en çok korktuğum şey su çiçeği geçirmek. çünkü bebekte kalıcı hasara sebep oluyor. şu sıralar su çiçeği çok yaygın. lütfen kendinizi koruyun. su çiçeği hastası olan bir eve girmiş olmak bile mikrobu kapmaya yetiyor.

haydin selametle. pek yazmıyorum ama sık sık takipteyim.

Lepistess

Canim cok haklisin..ama hamileliktenmidir nedir kendimi cok yalniz, ,mutsuz hissediyorum.esim hemen ise donecek, zavalli babacim erkek haliyle ne kadar anlar yenidogan bakmaktan..orda olsam bi turlu burda olsam bi turlu... agliyorum bu aralar sanki cocugu tek basima yapmisim gibi ona bi dogum yeri bakici ayarlama derdi tek benim ustumde gibi geliyor Cok sukur babam hayatta ALLAH kimseyi kimsesiz birakmasin kimsenin yeri dolmuyo cunku.....
Yanitladigin icin ayrica tesekkur ederim...yalnizligimi aldin bi parca...

Son düzenleme:
Günaydınlarrr.
Hafta sonunu okuyup yazıyim dedim ama bitmiyo yaaa :)
Gece rüyamı gerçekmi algılayamadım sert sert 2 tepik vardı ama. Nedir bilmiyom. Kızım bugün kıpır kıpır sabah 7 de başladık tepinmeye daha yeni durulduk maşaAllah :))

Birileri penye sütyen kaşındırıyo yazmıştı.Bende de aynı etkile oldu. Kızlar kesinlikle kom lazer dikişli bi model çıkarmış mükemmel bişi. Sanki yok gibi üstümden çıkarmıyom:) kesinlikle tavsiye ederim

Evet canım benim devam ediyor. bende doktorumu arayıp söylemiyorum diye eşimden bi ton laf yiyorum ama benim su gibi akmıyor. sildikçe parça parça kan geliyor. sonra sulu kan geliyor. gebeliğimin başından beri bu böyle

Herkese selamlar kızlar... İyi haftalar olsun hepimize
Cumartesi günü alışverişe çıkarken kayınvalidem ve annemi de çağırdım aman Allahım çılgınlar gibi herşeye saldırıyorlar ilk başta kendimi ikisinin önüne atıyordum onu alma bunu alma falan diye ama saldım sonra hevesleniyorlar sonuçta. O gün çok yürüdük bütün akşam bacaklarımın iç kısmındaki sinirlerimin gerildiğini hissettim. İyi ki annemler gelmiş bir de elimde poşetlerle gezseydim mahfolurdum. Onlar taşıdı ben elimi kolumu sallaya sallaya gezdim
Eki Görüntüle 685797 pardon kızlar bu aldığımız bebek arabası yanlış resim yüklemişim az önce Kraft Penta 6 travel sistem

Güle güle kullanın canım çok güzelmiş sağlam görünüyor

Hayırdır inşaallah neki bu........

İşgalci kuvvetler

Çok kıskancız bu aralar sanki herkes kocama bakıyor

Doktorun öyle diyorsa korkma canım coraspinini ihmal etme bebişinde bir gerilik yok demekki herşey yolunda Çarşamba ben de aşımı olucam sonunda.

Aynen cumartesi aldım o modeli yeni çıkmış C cup varmı diye sordum komun yeni modelinde var dedi bi çıkardı bayıldım zaten hiç dikiş yok ama onun yıkamasını nasıl yapıcaz makinede kesin bozulur gibi geldi sence canım? Kullanmadım hala elimde yıkamak öyle zor geliyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…