- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.601
Eki Görüntüle 685825 669 tl ye aldık canım pier cardine bakmıştım ama sağlamlık olarak kraft gerçekten iiyi eşim kaldıırımdan inerken çıkarken dağılıvercek gibi görünüyo onlar dedi ama bu baya sağlam katlaması falanda kolay pusetciğide pek güzel demi
gunaydın kızlarrrr:)hayatımsn odann duvarları cok guzel olmus:) dun kocacımla pıknık yaptık...aksamustu yuruyuse cıktık...ama bı ara gıcık oldum...3 kız vardı unıversıtelılerdı sanırım...bzm yanımzdan gcerken okuz gbı baktıklar kocama..snra bıraz dınleneyım dıye bıyere otrduk yon degsıtırıp oraya gelıp oturdular karsımıza :)kocam zor tuttu vla elımde kalıyolardı...yanı evlı barklı adamlara bakıyosunz utanmadan ya hamıleyım yanı ortada gene bakıyolar:)
canim annem sizlere omur...onu en cok da su siralar, daha bi baska ozluyorum:2::2:baabam istersen son ay sen gel istersen ben oraya geleyim diyor, kardesimde dogumun hemen ardindan (normal olursa tarih belli olmadigi icin sezeyan olursa dogumdan bi gun once insallah) yanina gelirim 15 gun kalirim diyo, 15 gun bitincede esim aracla ailemin yanina goturcek mecburen cunku dogumdan 3 ay sonra sinavim var ..kv ile yasadigim olumsuzluklar nedeni ile onun beni o daha hassas oldugum donemde uzmesini istemedigim icin bende gerginlikten yoruldugum icin yanimda istemiyorum ne yalan soyleyim..hem ders calisacagim zamana eger bulabilirsem ihtiyacim var..simdi bu bilgiler isiginda birdaha degerlendirirsen durumu ne oberirsin?
evet kızlar cuma günü yapabiliriz diye bahsettiğim kızımın odasının duvarları.. Annemle kocamn boyadılar sağolsunlar.. Yuvarlaklarıda baktım başlamışlar yapmaya.. Geri kalanını kocamla gece biz devam ettik.. Bakalı msizler beğenicekmisiniz..Eki Görüntüle 685790 Eki Görüntüle 685791
canım valla senin psikolojin herşeyden daha önemli,eşini yalnız bırakmak istemediğini düşünüyorum,ama sonuçta o işteyken sen evde tüm gün tek başına kalıcaksın ve istemeiğin kişlerle birlikte kaldığında stresleneceksin için gaz dolacak ve mutsuz annenin mutsuz bir bebeği olacak .
Sonuçta allah ömür verdiği sürece eşinle birlikte büyüteceksiniz bebeğini ailenin yanına gitmek ben ce daha iyi. Hem insanın kendi ailesine daha rahat nazı geçiyor daha rahat hareket ediyor.canını sıkan birşey olduğunda kendi ailene yeri geliyor karşı çıkabiliyorsun ama diğer tarafa yapılmıyor.ben ce bir mahsuru yok sonuçta geçici bir süreç ama tabiki eşinle birlikte karar vermeniz senınle birlikte onun da mutlu olması gerekiyor. Mutlu aile mutlu bebek :)))
odanın duvaralrını çok begendım de o yuvarlakları nasıl yaptın ben de isityorum çok hoşuma gitti
Kızlar günaydın valla dediğiniz gibi hava kapalı yağmurlu birde hiç iyi başlamadım ben bugün güne,gece 4 de kolumun sızısyla uyandım ama yok böylle bir ağrı eklem yarinden omuzuma ve parmaklarıma kadar inen bi ağrı o kolumu gece koyacak yer bulamadım ve şaşkın gibi ne yaptım voltaren ilaç var krem olarak onu sürdüm gözümün teki açık teki kapalı,sabaha kadar uyuyamadım kızlar yaa hala hafif hafif ağrıyo başınıza geldi mi böyle birşey
saol güzelim... ayy ço güldürdün beni ya bu kıskançlıklarımız neolacak böyle bilmiyorum
kızlar bu son bikaç günde durup dururken 2 kere burnum kanadı su gibi akıyor kanamaya başlayınca doktorumu arayıp söylemedim sizlerde burda paylaşmıştınız hala kanıyormu sizlerinde daha önce hiç kanamazdı benim burnum
Eki Görüntüle 685797 pardon kızlar bu aldığımız bebek arabası yanlış resim yüklemişim az önceKraft Penta 6 travel sistem
Hayırdır inşaallah neki bu........
gunaydın kızlarrrr:)hayatımsn odann duvarları cok guzel olmus:) dun kocacımla pıknık yaptık...aksamustu yuruyuse cıktık...ama bı ara gıcık oldum...3 kız vardı unıversıtelılerdı sanırım...bzm yanımzdan gcerken okuz gbı baktıklar kocama..snra bıraz dınleneyım dıye bıyere otrduk yon degsıtırıp oraya gelıp oturdular karsımıza :)kocam zor tuttu vla elımde kalıyolardı...yanı evlı barklı adamlara bakıyosunz utanmadan ya hamıleyım yanı ortada gene bakıyolar:)
günaydınlar:)
3 gündür giremedim en az 60 sayfa geçmiş var, neyse gün içinde okumaya çalışcam. perşembe akşamı detaylı ultrasonumuz vardı. 330 gram olmusuz, ona sevindim. cinsiyetimiz kesinleşti, kızım geliyor:) genel durumun iyi olduğunu söyledi doktor. 2li testen beri coraspin kullanıyorum sağ damarda direnç var, belki düzelmiştir diye düşünüyorum. öyle birşey mümkün değilmiş, coraspine devambu konuda korkmamam hakkında ısrarcı doktorum, çok detaylı bilgide vermiyor. tansiyonun ilerleyen dönemlerde yükselmesin diye coraspini veriyoruz ve kontrol altına alıyoruz diyor. bende çok takılmamaya çalısıyorum ama benimle aynı durumda olanlarınız varsa sizinde yorumlarınızı beklerim.
cuma sabahıda ilk tetanoz aşısını oldum. çok fazla agrım fln olmadı. su değmeyecek gibi birşey yok dedi hemsire. hergunkı gıbı dusumuda alabildim. korkulacak birşey yokmus, duyurulur:)
Günaydınlarrr.
Hafta sonunu okuyup yazıyim dedim ama bitmiyo yaaa :)
Gece rüyamı gerçekmi algılayamadım sert sert 2 tepik vardı ama. Nedir bilmiyom. Kızım bugün kıpır kıpır sabah 7 de başladık tepinmeye daha yeni durulduk maşaAllah :))
Birileri penye sütyen kaşındırıyo yazmıştı.Bende de aynı etkile oldu. Kızlar kesinlikle kom lazer dikişli bi model çıkarmış mükemmel bişi. Sanki yok gibi üstümden çıkarmıyom:) kesinlikle tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?