2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bicim tsk.baktı onlara hep sadece beyinle ilgili pek konuşmadı ama ikili test yapıldı zaten.yinede renkli bi görüntü falan bekliyodum ben sanırım.

bicim tsk.baktı onlara hep sadece beyinle ilgili pek konuşmadı ama ikili test yapıldı zaten.yinede renkli bi görüntü falan bekliyodum ben sanırım.

baktıysa sorun yok :) rica ederim...
bir dahaki gidişinde renkli görmek istediğini de söylersin ultrasonların çoğunda bu özellik var zaten artık o zaman ya foto verir renkli ya da direk renkli gösterir bebeğini... zaten ilerki haftalarda renklide daha net görünüyormuş bebek nerdeyse doğacağı zamankine yakın resimler çıkıyor ortaya...

Son düzenleme:
oğluşumun o net fotolarını sabırsızlıkla bekliyorum.ben kilis te oturuyorum şu an.malum buranın yorganları meşur antep yakın ordada var.nerede olursanız olun yorgancılarda vardır.en iyisi pamuk bebişlerin sağlığı için

yorgancida pamuk yoktur heralde bakmak lazim yada pamugu ayrica nerden alabiliriz nekadar lazim olur acaba arastirmak lazim..
bende bugun almistim ne guzel ikeadan eve geldim bi baktim netten meger ikeaninkiler diger nevresimlere olmuyormus geri goturecem...sadce kendi nevresimleriyle oluyo yorganlari yatak olculeri farkliymis ya

Aynen yaa kasık ağrısı oluyor. Bıçak saplandı bir ara sanki. 7. ayda herşeyi tamamlamış olmak lazım, tırstım ben. O sıcaklarda ne alışveriş ne bişey.

Ben doktora gittiğimden beri tartılmadım Moralimi bozmak istemiyorum. Yalnız herkesin merak ettiği göbişim çıktı artık, iyice belli oluyor Aaaaa göbeğin büyümüş diyolar, hea ne ilginç

Bırak yürüyüşü yarım saat ayakta durayım bel ve kasık ağrısı başlıyor. Çok hamlaşmış hissediyorum kendimi.

Kızlar kayınvalidemin kız merakı vardı sanırım, kadın sürekli alıyor durduramıyoruz. Birkaç ay önce eltim doğum yapmıştı erkek olmuştu ona da almıştı ama bu kadar değil. Sanırım 2 erkek evlat ve 1 erkek torundan sonra kadına kız torun iyi geldi Ankara'ya gidiyor sık sık ve oraya gittikçe alıp alıp geliyor. Aldıklarını sayıyor ama henüz görmüş değilim. Kıyafetler, battaniyeler, havlular almış. Pembe almamasını söylemiştim ama dayanamamış pembe eşofman almış, bayılcaksın dedi Zevkli biridir neler aldı merak ediyorum.

Yakınız o zaman birbirimize bende gebze medical parka gidiyorum Mine kabakaşa gidiyorum sen hangi doktora gidiosun

Ben candan Hanım'a gidiyorum , ama dogum sırasındaki tutumu nasil bilemiyorum. Senin o hastanede dogum yapan tanıdığın var mı? Nasılmış normal dogum sezeryan dikişler falan ? Benim hiç bir fikrim yok açıkcası.

Selam kızlar umarım herkes iyidir.
Beni sorarsanız kumları döktükten sonra 2 gun ağır ishal de geçirerek sağlığıma sonunda kavuştum :) yani inşallah öyledir.
Bugün esimle sinemaya gittik sonrada D & R uğradık. Kızıma cd ve kitaplar aldık.
Valla İQ cocuk beyin gelisimi icin klasik muzik diye bir cd aldık. Etkisi tecrübe ile sabit oldu eve aksam 7 de geldik ve dinlemeye başladık once bizim şekerimiz badem sonra esimle ben koltukta uyuya kalmışız hemde ne derin :)

Bebisimiz de uyudu herhalde ses soluk yok:)

Canım 2 ay önce ablam doğum yaptı en yakın orda doğum yapan iki arkadaşım daha var ablamın ikinci çocuğu ilkinde çok çekmişti ama bunda 2 günde ayaklandı ikiside sezeryan oldu ilk doğumı Gata'da yapmıştı yani gayet memnun kaldı bi arkadaşım da çok yakın zamanda doğum yaptı 25 kilo almasına rağmen normal doğum yaptı oda memnun kaldı. Ben candan Hanım'a acile gittiğimde muayene olmuştum ilgili bi doktor memnun kaldım ama Mine başından beri takip ettiği için ona devam ediyorum. Doğum sırasında bi sıkıntı yoksa normal doğum yapıyorlar Yada sen özellikle sezeryan istiyorum demiyorsan ayrıntılıyı nerde yaptırdın

Günaydın hanımlar,

Benimki dünden dolayı çok iyi başlayamadı ama herkese iyi bir hafta dilerim.

Dün ağda-manikür-pedikür-kaş-fön bakım için kuaförüme gittim. Önce ağdamı bitirdi kadın, sonra salona geçtik, ben ayaklarımı suya soktum yumuşaması için. Orada bir kız vardı, kaş aldıracakmış. Kadın önce dedi ki bekleyeceksin ama benim manikür pedikürüm var, sonra da kaş alıcam. Kız yaaa çok kısa benim işim filan dedi. Sonra bunlar bi sigaraya çıktılar. Ben de o an aklımdan geçirdim neyse çok acelem yok sıramı vereyim sordğunda dedim. Sonra bunlar içeri girdiler, kadın direk kızın kaşını almaya başladı!! Bana hiç sormaya tenezzül bile etmeden! Hiç tepki vermedim astım suratımı oturdum, telefonla filan ilgilendim. Sonra bitirdi bu işini, geldi benim ellerime başladı. Ben doğru düzgün cevap vrmiyorum, nooldu dedi. Dedim ben size çok sinirlendim şimdi. Benim sıramı bana bile sormadan başkasına geçirdiniz ben burada hamile halimle fazladan yarım saat bekledim, ama zaten sorsanız ben o sırayı verecektim dedim. Ve sırf bu sormadan yaptığınız şey için bu yarım saatlik bekleme hakkımı helal etmiyorum dedim. "Ama helal etmiyorum ne demek, senin ayakların sudaydı ben alırım o arada müşteriyi" filan filan.. Neymiş ben de zamanında böyle yapmışım, dedim ki ben bu konuya özellikle çok dikkat ederim şimdidye kadar kimseden bu salonda sırasını istemedim ama istesem de iki büklüm olup da isterim öyle sormadan sıra kapmam dedim. Kadın bıraktı manikürümü! Ben de fön çektirip çıktım. Hata bende aslında, ben yaptırmıyorum manikür filan diyip direk föne geçmem lazımdı! Gerizekalı insanlar ya.

Valla benim kayınvalidem evlenirken bize yaptırmıştı pamuk yorgan, yorgancıdan.. Ama nasıl halletti detayını öğrenirim isterseniz.

Günaydın güzel anneler ve melekleri... Haftanın ilk günü hepimize çabucak geçer inşallah.. benim paşam bakalım bugün neler yapıyormuş ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…