- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.541
bicim tsk.baktı onlara hep sadece beyinle ilgili pek konuşmadı ama ikili test yapıldı zaten.yinede renkli bi görüntü falan bekliyodum ben sanırım.
canım benim civcivin şimdilik hazır uyku setlerinden yorganı var ama annem pamuk yorgan alcak özellikle.en sağlıklısı oymuş.
Aynen ben deeee
Hava güzel diye çıktık ama yarım saat bile dolaşmadan yoruldum ben. Kasıklarım ağrıdı hatta sağ tarafta böbreğime yakın bir yerden belim bile ağrıdı. Korktum aslında da çaktırmadım.
Eşim benden de pimpirikli zaten, bir anlasa bana 1 ay eziyet eder iyi niyetinden
1 kilo daha almışım bu arada toplamda 8 oldu...
mrb kızlar biraz önce eşimle yürüyüşten geldik zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz gerçekten ama günlük kendimize bir yürüyüş saati ve temposu belirlersek sanırım çok yorulmayız çünkü 40 dk lık yürüyüş sonrası kasıklarımda ağrı başladı...
Yakınız o zaman birbirimize bende gebze medical parka gidiyorum Mine kabakaşa gidiyorum sen hangi doktora gidiosun
Ben candan Hanım'a gidiyorum , ama dogum sırasındaki tutumu nasil bilemiyorum. Senin o hastanede dogum yapan tanıdığın var mı? Nasılmış normal dogum sezeryan dikişler falan ? Benim hiç bir fikrim yok açıkcası.
yorgancida pamuk yoktur heralde bakmak lazim yada pamugu ayrica nerden alabiliriz nekadar lazim olur acaba arastirmak lazim..
bende bugun almistim ne guzel ikeadan eve geldim bi baktim netten meger ikeaninkiler diger nevresimlere olmuyormus geri goturecem...sadce kendi nevresimleriyle oluyo yorganlari yatak olculeri farkliymis ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?