2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım dün 3. kez makineye attım bişicik olmadı. Ben de üşenirim elde yıkamaya

Kendimi aç kurt gibi hissediyorum. Karnım tok ama yemek saati yaklaştıkca miğgemdeki kurtcuk tekmeliyo bi 12 olsa da beslensek diye :)
acil durumlar için kuru üzüm&leblebi getirdim işe onu yiyince duruyo. Ağzım boşalınca tepikleniyo.
Zaten tombili bi annesi var daha da dombili yapcak beni :))
70 ile hamiş kaldım 76 olduk Bakalım sonum ne olcak

Lepistess cokkk sagol...inan icimden sana ve bebegine cokk dua ettim...kendimi oyle yalniz ve kotu hissettiğim bi anda elini uzattin ki kendimi toparladim bi kez daha...iyi ki varsn, hepiniz iyi ki varsiniz kizlar

Nadia'cım bence sen bugün çok alıngan bir günündesin. Bu yüzden daha fazla bişey yazmıycam. Ve gerçekleri söylemek ne zaman patavatsızlık oldu onu da bilmiyorum. Aynı sorun bende de vardı ve 2 kocaman morluk oluşunca şimdilik bıraktım ama birkaç hafta sonra tekrar başlayabilirim. İçme sebebimin ne olduğunu bilmek coraspine karşı tepkimi engelliyor. Sana cevap yazarak ne denli büyük bir hata yaptığımı da farkettim. Sen kafana göre takıl canım bence. İnsanlara karşı bu denli sert konuşmak daha büyük patavatsızlık bence ama dediğim gibi senin bugün alıngan günün ve ben üstüne gelmiycem.

Allah çalışan arkadaşlara kolaylık versin. Hava tam uyku havası. Şimdi yatsam akşama kadar uyurum. Zor tutuyorum kendimi. Kahve içicem birazdan mecbur. Yoksa tüm günüm gidecek. Nisan yağmurları eskiden böyle değildi yaa. Hava güneşli olurdu birden kapanırdı yağmur yağardı ve sonra tekrar güneş açardı. Havalar çok garipleşti gerçekten. Nisan değil sanki mart ayındayız.

ya hayatım seninki yine iyi

bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.

benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana

arkadaslar telaşş yok lütfen...bebeğim 20 haftalıktı 303 gr olarak ölçtü doktorumuz ve bunu beğendi.. çok iyi buldu hatta.. sizlerin ki maşallah benim kzımkinden de fazla..içiniz rahat olsun ....

Ben hamileliğimi 5.haftamda öğrenmiştim üzerine 1 ay çalıştım bulantı ve kusmalar inanılmaz derece ağır bir boyuta gelince bıraktım.Bu ayın sonunda 4 ay olacak evimdeyim.Hiç alışkın değilim aslında 10 senedir full çalışmış biri olarak ama hamişlik sürecinde evde olduğum için kendimi şanslı görüyorum.:) Darısı inş.hamişlerimizin başına doğum izinleri hemen gelirde onlarda rahatça dinlenirler yuvalarında.

Haklısınız kızlar bu dönemde evde olmak çok güzel olmalı istediğinde uzan, istediğinde yemek ye bizim öyle bir şansımız yok bütün gün oturmaktan ayaklarım şişiyor ve çok yoruluyorum sırt ağrıları falan oluyor üstüne de hareketsizlikten dolayı hızlı kilo alıyorum ve ayrıca iş stresi o da başka bir güzellik

Lepistess cokkk sagol...inan icimden sana ve bebegine cokk dua ettim...kendimi oyle yalniz ve kotu hissettiğim bi anda elini uzattin ki kendimi toparladim bi kez daha...iyi ki varsn, hepiniz iyi ki varsiniz kizlar

canım benim seni çok iyi anlıyorum..........
sende gene var aileden birileri bende hiç kimse yok sana tavsiyem normal doğum yapman şöyle söyleyeyim eğer bir aksilik çıkmazsa doğum sırasında normal doğumu şöyle düşüün kısa bir zama dilimi atlatacaksın sonra rahatlayacaksın o zaman dilimi elbet geçecek biliyorsun sonu var.......

sonunda bebğini kucağına alacaksın ve çabuk toparlaycaksın normal doğumda 1 hafta 19 gün kocan ilgilensin seninle sonra kimseye ihtiyaç duymayacaksın

ben kimsem olmadığı için normal doğumu seçtim ilk doğumumda hiç korkma atlatacaksın bizim gibi insanlar gözü kara olmak zorunda kimsemiz oladığı için ........

şimdi oğluma kardeş geliyor benimki daha zor ekstradan birde çocuk var ilgilenilmesi gereken....ama başaracağız Allahın İZNİYLE HERKESE KOLAY GELSİN

Bence de yaa şu yasanın çıkması için dua ediyorum. Ben bazen evdeyken zor tahammül ediyorum, yoruluyorum, uzanıyorum. Çalışan arkadaşların işi zor gerçekten. Bir sürü stres yaşıyolar bi de Allah kolaylık versin.

cnm sen 6. ayı bitmek uzeresin ve 6 kilo almışsın. bence çok iyi gidiyorsun. haftasonu 9 kilo alarak doğum yapmış ve maşallah oğluşuda 4200 grm doğmus bir arkadaşımla görüştüm, ilk 3 ay 2 kilo almış, sonra 5. ay da artış 5' e yükselmiş ve sonunda 9 kiloyla doğum. hergün 1 sa yürüyüşünü özellikle son 3 ay aralıksız yapmış ama. darısı başımıza:)

merhaba benimde kolum 3 gündür çok agrıyor sanırım kalsiyum eksikliğinden oluyor geçende bacağımda vardı aynı böyle bir ağrı umarım geçer...

Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla

kızlar ben bunların hepsine kötü içerik bildiriyorum sizde bildirin lütfen ne kadar saçma ve çocukca şey bu yaa gamze-20 herkesi toplamış sizde yapın die hepsinide kendileri beğeniyor noktalama işareti koyarak bunu 10 yaşındaki çocuklar yapmaz bu insanlar anne olacak bide sırf burdaki arkadaşlar tepki verdi diye başkaldırımı ne bu saçmalık yani? mesajın sol alt tarafında ünlem işareti var ona tıklayıp kötü içerik bildirelim lütfen

Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla

CANIM KASILMALAR İÇİN KALSİYUM MAGNEZYUM VERDİ DOKTOR BENİMKİ ERKEN BAŞLADI 2 AYDIR KULLANIYORUM ONLAR İKİSİDE SUDA ERİTİLİYOR
bunun yanında muz ve maden suyunuda haytınıza dahil edin tabiiii.......yogurt süt ü unutmuyoruz çünkü kalsiyum depolarınız boşalmış

Canım işyeri sahibiyle konuşsan masanda otururken karşına bir tabure koyup ayaklarını uzatsan. Sen hamilesin sana tolerans gösterirler heralde yaa ? Sen yanlış hatırlamıyorsam doğuma kadar çalışıcaksın bi de di mi ?Bence konuş yani.

İnan herşeye dayanırdım ama o iş stresi beni normal zamanımda çok etkilerken hamileyken ne hale getirirdi bilmiyorum.
Zaten herşeye ağlayan duygusal bir yapım var işyerindeki kızlarla birbirimize girerdik herhalde. :)
Bu şekilde maddi olarak düşünüyorsun ama Allah kolaylığını veriyor.Doğumdan 6-8 ay sonra çalışacağım inş.Annecim bakacak kuzuya bende işe yoksa günümüz şartlarında bir kişinin çalışmasıyla geçinmek çok zor birde kiracı olunca. :)

aynen yaa çalışmak çok zor oturmak da zor benimde ayaklarım nasıl şişiyor akşamları

canım benzer durumdayız benmde bakacak kimsem yok. normal doğumdan da açıkçası korkmuyorum. çünkü;
1.korkunun ecele faydası yok
2. kayınvalidem üç çocuğunuda evde doğurmuş ben hastanede steril ortamda doğurabilirim sanırım
3. muhakkak çok acılı çok sancılıdır ama günhalarım dökülmüş olur günah ibrem sıfırlanır belkim
4.sü ise en kötü ihtimal doğumda başıma bişey gelse şehit hükmünde olurum diye biliyorum. Tabi Rabbim hepimizi böyle bir sonuçtan korusun.
hayırlısıyla bebişlerimizi, yavrularımızı, can parçalarımızı kucağımıza alırız inşallah. Rabbim normal ve kolay doğum nasip etsin hepimize :)

Canım masamın altında bir soba var şimdilik ondan vazgeçemem :26::26: Havalar ısınsın minik bir tabure almayı düşünüyorum ben de .. Evet doğuma kadar yani çalışabildiğim kadar çalışıcam sonra vınnn artık evimin kadını çocuklarımın anası olacam .. Şaka tabi ki doğumdan sonra toparlanınca yine gelirim çalışmaya ama bu sefer bebeğimle gelirim öyle planlıyorum şimdilik umarım her şey planladığımız gibi ilerler ... Bu arada ben 8 kilo aldım spor şart gerçekten ama ne ara yapacağız akşam 18 de çıkıyoruz eve gidip yemek faslı falan 20 de zaten eşim geliyor o saatten sonra yemek yiyoruz bir de sonra da dışarı çıkamıyoruz haliyle zaten yemekten hemen sonra spor yapılmaz ... Bir de karı koca erken uyuyoruz birazcık :26::26:

Tünaydınlar herkeseeee....

Hayırdır inşaallah neki bu........

O ne biliyomusun canım. Günaydın, selamlar vs bile diyemeyecek kadar aciz insanların sinir olduğumuzu; bari bi selam verin dememize rağmen, artarak gelen. Kendilerini bişey zanneden tipler muhtemelen.. Noldu acaba selam verseler bi yerleri mi eksilir ya da noktalar koyunca başları göğe mi eriyor meraklardayım!!!

evet çalışan hamile olmak zor kızım ve ben çok acıktık ama öğle arasını beklemek zorundayız evde olsak böyle mi olurdu. neler neler yerdik şimdi ceviz badem idare ediyoruz, onlar da açlığımı gidermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…