- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.641
Aynen cumartesi aldım o modeli yeni çıkmış C cup varmı diye sordum komun yeni modelinde var dedi bi çıkardı bayıldım zaten hiç dikiş yok ama onun yıkamasını nasıl yapıcaz makinede kesin bozulur gibi geldi sence canım? Kullanmadım hala elimde yıkamak öyle zor geliyor ki
cnm bence sen yine de kelimelerini en azından burda secerek kullanmaya çalış, çünkü duygusal yoğunluk yaşıyor burada ki herkes. buarada aynı şeyi yaşayan insanlarız, birbirimizi en iyi biz anlarız, destek oluruz diye paylaşıyoruz yaşadıklarımızı ve sanırım çoğumuza terapi gibi geliyor. bu sebeple laflarımızı lütfen 2 kere düşünüp yazalım, patavatsızlık yapmayalım. uzatıp kimsenin canını sıkmak istemem, dediğin gibi Allah hepimizin bebeklerini korusun....
ya hayatım seninki yine iyi
bu belki 10. yazışım ama biri de yorum yapmadı.
benim bebeğim 21+3ken 314 gr çıktı
kesin bakamıyorum ben bu oğlana
Lepistess cokkk sagol...inan icimden sana ve bebegine cokk dua ettim...kendimi oyle yalniz ve kotu hissettiğim bi anda elini uzattin ki kendimi toparladim bi kez daha...iyi ki varsn, hepiniz iyi ki varsiniz kizlar
Ben hamileliğimi 5.haftamda öğrenmiştim üzerine 1 ay çalıştım bulantı ve kusmalar inanılmaz derece ağır bir boyuta gelince bıraktım.Bu ayın sonunda 4 ay olacak evimdeyim.Hiç alışkın değilim aslında 10 senedir full çalışmış biri olarak ama hamişlik sürecinde evde olduğum için kendimi şanslı görüyorum.:) Darısı inş.hamişlerimizin başına doğum izinleri hemen gelirde onlarda rahatça dinlenirler yuvalarında.
Canım dün 3. kez makineye attım bişicik olmadı. Ben de üşenirim elde yıkamaya
Kendimi aç kurt gibi hissediyorum. Karnım tok ama yemek saati yaklaştıkca miğgemdeki kurtcuk tekmeliyo bi 12 olsa da beslensek diye :)
acil durumlar için kuru üzüm&leblebi getirdim işe onu yiyince duruyo. Ağzım boşalınca tepikleniyo.
Zaten tombili bi annesi var daha da dombili yapcak beni :))
70 ile hamiş kaldım 76 oldukBakalım sonum ne olcak
merhaba benimde kolum 3 gündür çok agrıyor sanırım kalsiyum eksikliğinden oluyor geçende bacağımda vardı aynı böyle bir ağrı umarım geçer...
Bizim kurumdaki hemşire doktor sana suda eritilen bi ilaç var ondan vermedimi dedi bende vermedi demirle elevit kullanıyorum dedim,var mı kulanan bu bebişler iliğimizi kemiğimizi sızlatıyo valla
Haklısınız kızlar bu dönemde evde olmak çok güzel olmalı istediğinde uzan, istediğinde yemek ye bizim öyle bir şansımız yok bütün gün oturmaktan ayaklarım şişiyor ve çok yoruluyorum sırt ağrıları falan oluyor üstüne de hareketsizlikten dolayı hızlı kilo alıyorum ve ayrıca iş stresi o da başka bir güzellik
Bence de yaa şu yasanın çıkması için dua ediyorum. Ben bazen evdeyken zor tahammül ediyorum, yoruluyorum, uzanıyorum. Çalışan arkadaşların işi zor gerçekten. Bir sürü stres yaşıyolar bi deAllah kolaylık versin.
Haklısınız kızlar bu dönemde evde olmak çok güzel olmalı istediğinde uzan, istediğinde yemek ye bizim öyle bir şansımız yok bütün gün oturmaktan ayaklarım şişiyor ve çok yoruluyorum sırt ağrıları falan oluyor üstüne de hareketsizlikten dolayı hızlı kilo alıyorum ve ayrıca iş stresi o da başka bir güzellik
canım benim seni çok iyi anlıyorum..........
sende gene var aileden birileri bende hiç kimse yok sana tavsiyem normal doğum yapman şöyle söyleyeyim eğer bir aksilik çıkmazsa doğum sırasında normal doğumu şöyle düşüün kısa bir zama dilimi atlatacaksın sonra rahatlayacaksın o zaman dilimi elbet geçecek biliyorsun sonu var.......
sonunda bebğini kucağına alacaksın ve çabuk toparlaycaksın normal doğumda 1 hafta 19 gün kocan ilgilensin seninle sonra kimseye ihtiyaç duymayacaksın
ben kimsem olmadığı için normal doğumu seçtim ilk doğumumda hiç korkma atlatacaksın bizim gibi insanlar gözü kara olmak zorunda kimsemiz oladığı için ........
şimdi oğluma kardeş geliyor benimki daha zor ekstradan birde çocuk var ilgilenilmesi gereken....ama başaracağız Allahın İZNİYLE HERKESE KOLAY GELSİN
Canım işyeri sahibiyle konuşsan masanda otururken karşına bir tabure koyup ayaklarını uzatsan. Sen hamilesin sana tolerans gösterirler heralde yaa ? Sen yanlış hatırlamıyorsam doğuma kadar çalışıcaksın bi de di mi ?Bence konuş yani.
Hayırdır inşaallah neki bu........
Bence de yaa şu yasanın çıkması için dua ediyorum. Ben bazen evdeyken zor tahammül ediyorum, yoruluyorum, uzanıyorum. Çalışan arkadaşların işi zor gerçekten. Bir sürü stres yaşıyolar bi deAllah kolaylık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?