2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

valla bende çözemedim bir türlü neyse artık sağlıkla keyifle devam edelimde bizde haftaya göre takip ederiz artık

Anladım Canım. Bana da Troid Hormonunun Yüksek Çıktığını Söyledi. Bu Olabilecek Bir Durum Diyebiliriz O Zaman Hamilelikte Değil Mi? Eczacı Bana Guatr İlacı Bu Diyince Korktum Çünkü :18:

Anladım Canım. Bana da Troid Hormonunun Yüksek Çıktığını Söyledi. Bu Olabilecek Bir Durum Diyebiliriz O Zaman Hamilelikte Değil Mi? Eczacı Bana Guatr İlacı Bu Diyince Korktum Çünkü :18:

Evet canım hamilelikte olabiliyormuş benim hamilelikten önceki kontrollerimde normal çıkmıştı tsh değeri hamilelikte birden yükseldi bebeğin ihtiyacı olduğu için ilaç veriyorlar ilacını düzenli kullandığın sürece hiç bir sıkıntın yok ilacı kullanmaz isen bebek te gelişme geriliği yapabiliyormuş ben 5. Haftamdan beri kullanıyorum Allah'a şükür bebeğimin gelişiminde bi sıkıntı yok hatta üç gün önden gidio kahvaltıdan ne kadar erken yutabilirsen o kadar faydalı oluyor ayrıca fazla kilo almanı da engelliyor ben daha hiç kilo almadım

Suloz cum endişelenmeni gerektirecek bir durum yok, hamilelikle ilgili bir durum tamamen, benimde öncesinde böyle bir şikayetim olmadı. Hatta belirti bile yoktu ama benim pimpirikliğim sayesinde sınır değerde iken farkedildi ve 2 aydır ilaç kullanıyorum. Doğuma kadar da kullanacağım. Seninkide farkedildiği için sıkıntı yapacağın bir durum yok...
Benim şuan tek şikayetim, bu ialcın bende yan etki yapması, aşırı kalp çarpıntım oluyor, hemen yoruluyorum... Zaten hamilelikte bunlar olan şeyler ama ilaç beni daha dirençsiz yapıyor. Ama yapacak birşey yok bebeğim için katlanıyorum...
Şimdi çıkmam lazım ama merak ettiğin birşey olursa sonra yine yardımcı olmaya çalışırım canım...

Canım Sağol, Hiç Olmazsa Ne İçtiğimle İlgili Bir Fikrim Oldu.2 Gündür Kullanıyorum Bende Uyanır Uyanmaz. Kahvaltıya Kadar Yarım Saat Geçiyor Zaten. İnşallah Bir Sorun Olmaz. Teşekkürler Verdiğin Bilgiler İçin

Canım senin düşük mü yükselmi ben hiç bahsettiğin sıkıntıları yaşamadım ilaçta yan etki olarak

Sağol Canım, Endişelenmem Gereken Bir Durum Olmaması Rahatlattı Beni, Onun Dışında Bebeğimin Sağlığı İçin Ne Gerekiyorsa Yaparım Zaten Kullandığım İlaçların Yanına 1 Tane Daha Eklenecek O Kadar. Bebeklerimiz İçin Katlanıyoruz Ona da Zaten. Geçmiş Olsun Tatlım Sana Da, Tekrar Teşekkürler.

Rica ederim canım ne demek buradaki amacımız zaten birbirimize yardımcı olmak destek olmak değilmi içini ferah tut Allah'ın izni ile sağlıkla alacağız bebişlerimizi kucağımıza ben o kadar çok ilaç kullanmak zorunda kaldım ki içim hep tedirgin oldu bu sebeple hata eşim dalga geçio bizim oğlan hapçı olcak doğunca anne hap yokmu dicek die :)) şaka bi yana herşey onlar için Allah eşlerimize bebeişlerimize bize tüm yakınlarımıza sağlık sıhhat versin dermansız dert vermesin Rabbim

Yakınız o zaman birbirimize bende gebze medical parka gidiyorum Mine kabakaşa gidiyorum sen hangi doktora gidiosun

rabarbaaaaa ben sana yazmıştım ama sayfalar çok kalabalık diye görmedin sanırım. hastanedaşım doktordaşım

Kizlarr cooook mutluyum cok istedigim bir cocuk odasi vardi ama cok pahaliydi bugun kampanyadaymis yari fiyatina geldi parasinida esimin ailesi odedi zaten yani odamizi adik )) sadece haziran basinda ancak gelirmis beklemek kaldi sadece

Kızlar 2012 ağustos annelerinin doğum hikayelerini okurken ellerimi skmışım,bizde yazacakmıyız öyle yaa

papatyaecem hayırlı olsun :) Kızlar ben de kaçıyorum artık mesai bitti zaten yeleği de bitirdim iki gün izinliyim yarın annem geliyor çarşamba günü de kız kardeşim geliyor teeeeee İstanbul'dan çok mutluyum çok özlemiştim ve tabi ki çarşamba günü kontrolümüz ayrıntılı ultrasonumuz vvvvvvvaaaaaaaaaarrrrrrrrrr delirmek üzereyim heyecandan

benim de elevitten midem çok bulanıyordu,detaylıya gittiğim prof gece yatarken iç dedi,öyle yapıyorum o zaman daha iyi oluyor gerçekten..hissetmiyorum bulantı...

Hadi bakalım hayırlı haberlerle dön. İyi tatiller sana :))

kızlar bu tür telleri nereden bulabılırım acabaaa bılgınız varmı ???? nalburlardamı bulunur takıcılardamı bılemedim:44::44::44::44:

kızlar bnde cıkıyorum...mutfaga gırıcemmm.kocacık gelmek uzere..sızlerı ve mınnoslarınızı sevıyorum optuk kızımla:)

rabarbaaaaa ben sana yazmıştım ama sayfalar çok kalabalık diye görmedin sanırım. hastanedaşım doktordaşım
Ben de aynı hastaneye gidiyorum doktorum farklı ama. Orada dogum yapan tanıdıklarınız var kızlar benim yokta merak ediyorum.
Dikişler falan nasil oluyormuş.

Kizlarr cooook mutluyum cok istedigim bir cocuk odasi vardi ama cok pahaliydi bugun kampanyadaymis yari fiyatina geldi parasinida esimin ailesi odedi zaten yani odamizi adik )) sadece haziran basinda ancak gelirmis beklemek kaldi sadece
Ne guzel CANIM hem istediğin model hem de yarı fiyati hem de hediye. Bebisin kismetli anasina sans getirmis güle güle kullanın insallah sağlicakla

Son düzenleme:

ne kadar şanslısıngüle güle kullan daha ben kımseden bişey görmedim bitek annecım puset benden dedi o kaaanapalım ben alırım kızımın herşeyini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…