2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim kizlar gercekten bugun cok sansliydim nerdeyse baska oda aliyorduk ben sonkez asik oldugum odaya bakayim dedim bi baktim aaaa kampanyaa ) allah ragzi olsun ailesindende gercekten bende beklemiyordumhic ailesi evlenirken bu kadar yardimci olmamislardi kizim cok nasipli olacak galiba bize

Bize sans getircek insallah cocuk arabasinida ablasi aliyo esimin :))) sanirim 6 senenin sonunda cok beklenen bir bebk oldugu icin bu ilgi

arkadaşım deminden beri muhatap olmayayım diyorum ama yaptığın çok ayıp gerçekten, kocaman insanlarız , mahalle kadınları gibi laf dalaşı mı yapacağız şimdi,
başın sağolsun bebeğini kaybetmişsin ama içten içe bunun intikamını burdaki insanlardan alamazsın, keşke olmasaydı kimse istemez kimsenin başına böyle şeyler gelsin,
kimse birbirini tanımıyor burda , ama derdine ortak olmaya çalışıyor, sende yaz düzgünce , yapabileceğimiz bişey varsa destek olmaya çalışalım ,
Allah sana sabır versin, ama kimseyi kırmaya incitmeye hakkın yok burda, heleki herkes böyle hassas bir dönemden geçerken

Son düzenleme:
rabarbaaaaa ben sana yazmıştım ama sayfalar çok kalabalık diye görmedin sanırım. hastanedaşım doktordaşım

Canım gerçekten görmedim kusuruma bakma lütfen benim ablamda mineye gitti ve doğumunu minede yaptı ancak onun sezeryan olduğu için tarih belirlediler ve Mine girdi doğuma. Gayet memnun kaldı ablam ilk doğumunda çok çekmişti dikişlerinden bende genel anlamda memnunum boş bir doktor değil gerçekten doğru ve düZgün tespitleri var doğumla ilgili bende konuşmadım erken doğum riskimiz olduğu için pek önemsemiyorum sezeryan Yada normal vaktinde ve sağlıkla gelmesi temennim ama canım gece acile gidersen doğum için genelde gelmiyorlar die duyuyorum acilde her zaman bi kadın doğumcu oluo o yapıo doğumu ama konuşmak lazım tabi ben gece geç saatte de arasam Mine açıyor telefonu ilgisinden ve bilgisinden bi şikayetim yok o hastanede sevmediğim bir doktor varsa o da burcudur. Bende darıca da otuyorum canım bı çevredeki en iyi hastane olduğu için gidiyorum tabi fiyat faktörüde var asm de bir muayene 250 tl ayrıntılıya da Zeki şahinoğluna gittim ben bu Çarşamba tekrar gideceğim

Bende bugün dahiliye doktoruma gittim. 2,5 altına düşmüş sonunda
, dozu azalttı doktor ama kullanmaya devam edicegim. Sanırım tüm hamilelik boyunca verecekler.
Sonrası Allah Kerim :)

topiğe çok fazla yazamasamda sürekli takip ediyorum. bugün hiç hoş olmayan tartışmalar olmuş çok üzüldüm açıkçası.ayrıca red de pasif olmuş kötü oldu umarım tez zamanda aramıza döner. burası gençekten çok güzel herkes birbirinden fikirler alıyor birbirine destek oluyor çoğu kişiye anlatılamaynlar anlatılıp paylaşılıyor dertleşiliyor. herkes aynı heyecanı yaşıyor bebeklerimiz geliyor bunun heyecanını beraber yaşıyor tecrübelerden faydalanıyoruz. umarım böyle tartışmalar birdaha olmaz bu tartışmalar hem kendimizi hemde bebişlerimizi yıpratıyor herkes mutlu neşeli olsun ki bebişlerimizde mutlu huzurlu doğsun:))

Hamileliğinden Öncede Kullanıyor muydun, Hamilelikten Sonra Mı Verdi Canım Doktorun. Yani Guatr İle İlgili Br Rahatsızlığın Var Mıydı Önceden?

Hamilelikten once bir süre kullanmıştım degerler normale dönünce bıraktım ama hamilelikte bebek ile bana yetmiyormuş torpido hormonum ancak normal bir insan icin yeterli imiş yeniden başladım. Senin degerin kac çıkmış ? Tsh degerine bakıp söyletmedin?

Birde ilacını kullanmayı ihmal etme. Ac karnına alınıyor en az yarım saat once yemekten. Almayı unutursan gun icinde aklına geldiginde muhakkak al. Bu hormonun eksikliği bebeklerde zeka geriliğine neden oluyor. Ancak ilacını düzenli alırsan endişe edilecek korkulacak bir şey degil

Bende bugün dahiliye doktoruma gittim. 2,5 altına düşmüş sonunda
, dozu azalttı doktor ama kullanmaya devam edicegim. Sanırım tüm hamilelik boyunca verecekler.
Sonrası Allah Kerim :)

Ben hamilelikten önce kullanmadığım için doktor yüksek ihtimal kullanmazsın ama yinede kontrol edeceği dedi. Dediğin gibi canım sonrası Allah Kerim alıştım zaten ben aylardır ilerde de kullan derse kullanıcaz napalım hep diorum Allah dermansız dert vermesin

Merhaba arkadaşlar.Kaç saattir yazılanları okuyorum.Bugün nolmuş böyle.Neyse geçmiş bitmiş.Biz sevinçlerimizi, dertlerimizi paylaşıp birbirimizden destek alalım.
Hayatımsın, canım ellerinize sağlık.Oda çok çok çok güzel olmuş.Bayıldım bayıldım bayıldım.Akşam eşimede göstericem.Eşim boya sektöründe çalışıyor.Evin badana işini hep eşim ve ben yaparız.Kızımızın odasıda çok güzel olmalı.

slm kızlar bende tiroid hastasıyım hamilelik öncesi 25lik içiyordum hamilelikte 50 ye çıkardı doktor sonuçta değer normal sınırlar içinde tutulduğu sürece bebeğe zararı yok ayrıca bu hapın dozajını doktor arttırdığından beri bağırsaklarım düzeldi çok rahatım:) metabolizmayıda düzenliyor kullananlar korkmasın geçmiş olsun hepinize

Canım sana yazmıştım ben ama sanırım sende sayfa yoğunluğundan görmedin. Benim ablam sezeryan yaptı çok memnun kaldı. Bi arkadaşım da normal doğum yaptı o da memnun kaldı. Eğer Gebze'de oturuosan gidebileceğin en makul ve düzgün hastane orası canım yakınlarda asm var ama çok pahalı ben ayrıntılıya 378 tl verdim orda ayrıca bu hafta tekrar gidicem ama olsun bebeim iyi olsunda paranın önemi yok

Benimde tsh değerim yüksek.Hamilelik düşünmeye başladığımda öğrenmiştim.2 yıldır düzenli kullanıyorum.
Hamişlikten önce 50lik kullanıyordum,sonrasında bir süre 75lik ve şimdi tekrar 50lik ile devam ediyorum.
Geçmiş olsun yaşayan arkadaşlarıma.

ben de süt içemiyorum.peynir yiyorum ayran içebiliyorum yoğurt yiyorum ayrıca pekmezde bol miktarda kalsiyum var üzerine bol limon sıkıp çay bardağında içiyorum. limon çok şekerli oluşunu azaltıyor ayrıca demir hapı da kullanamıyorum pekmez demir açısından da zengin ve c vitamini içeren limon demirin emilimini arttırıyor bu şekilde çözümler üretmeye çalışıyorum. ayrıca brokoli de kalsiyum açıısndan zengin yiyebilirsen salatası fena olmuyor

Benim bağırsak sorunum bir türlü çözülmedi ;(

Sağol canım sanada çok geçmiş olsun Allah daha büyük dert vermesin hiç birimize

Benim bağırsak sorunum bir türlü çözülmedi ;(

valla 25lik içerken 3-4 günde bir çıkabiliyordum ki bu hamilelik nasıl bitecek iyice kötülenecem diyordum 3,5 aylık olunca doktor hapı arttırmamız gerek değeri biraz daha düşürmek için dedi şuanda günde en az 2 defa çıkıyorum. hele sabah bağırsak sancısıyla uyanıyorum desem doğrudur doktora sordum kötü birşey yok ne güzel işte herkesin hamilelikte istediği bu dedi. değerim şuanda 2,4 yani istenilen sınırda yarın yine kontrol var bakalım belki dozajı arttırır. hem hapı kullanmadan önce 4 kilo almıştım dozu arttırdı sadece 1 kilo aldım bu da sevindirici bir durum oldu 5 ayda 5 kilo ideal diyor doktorum:) bağırsak sorunu için 3 kayısıyı bir bardak suya koy sabah aç karnına suyunu içip sonra kayısıyı ye 2 günde düzelmeye başlar bağırsakların:)

meraba güzel hamişler nihayet aranıza döndüm aslında bikaçgün oldu geleli ama anca vakit buldum tam anlamıyla bikaçgündür okuyorum ne cok sey birikmişşne güzel seyler yapmışsınız ya kimileriniz odasını bile almış minnoşların bizde bu haftasonu cıkmayı düşünüyoruz bakınalım modellere falan dedik...
istanbulda alışverişimizi yaptık ciciler aldık kızımızaabi ara cekip paylaşırım
ama daha bi sürü eksik var arabası odasını nasıl yapıcaz küveti A101 deki küveti kacırdım yetişemedim bayağı uygundu fiyatıda neyse alıcaz onuda sağlık olsun
kızımı cok özledim seker yüklemem 29 mayısta günler gecmiyorrr
cok hareketlii maşallah yaa tekmeliyoo annişiniiharekete gecince hemen göbişimi acıyorum izliyorum
Allahım bu güzel duyguyu herkese yaşatsın inş....

merhaba arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. ben anca girebildim nete malum okuldan gelip yemek işi falan derken anca bu saatlerde oturabiliyorum. umarım hepiniz ve minik civcivleriniz iyilerdir.
bu arada benim ilk kahve lekelerim oluştu lekesi oluşanınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…