- 4 Nisan 2013
- 142
- 8
- 116
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.921
çekirge ve arastaa..en ufak bişeyde birbirinize giriyorsunuz noktalar mı kanka yaptı sizi..en ufak bişeyde küsüp giden çekirge kaplan oldu birden...boş işlerle uğraşmayında bebelerinizi doğurup büyütün..hepinizin avukat olası varmış yahuu..
rabarbaaaaa ben sana yazmıştım ama sayfalar çok kalabalık diye görmedin sanırım. hastanedaşım doktordaşım
Selam canım ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum o ilacı 50 lik kullanıyorum. Sabahları yemekten en az 45 dakika önce alıyorum guatr değilde troit için kullanıyorum ben o ilacı tsh değerim 6.19 du 5. Haftamda dahiliye ye gittim doktor bu ilacı verdi her ay da tsh t3 ve t4 ölçümü yaptırıyorum hamilelikte tsh ın 2.5 in üzerine çıkmasını istemiyor doktorlar hamilelik boyunca kullanacağım hamilelikten sonra dahiliye karar verecek
Hamileliğinden Öncede Kullanıyor muydun, Hamilelikten Sonra Mı Verdi Canım Doktorun. Yani Guatr İle İlgili Br Rahatsızlığın Var Mıydı Önceden?
Bende bugün dahiliye doktoruma gittim. 2,5 altına düşmüş sonunda
, dozu azalttı doktor ama kullanmaya devam edicegim. Sanırım tüm hamilelik boyunca verecekler.
Sonrası Allah Kerim :)
evet kızlar cuma günü yapabiliriz diye bahsettiğim kızımın odasının duvarları.. annemle kocamn boyadılar sağolsunlar.. yuvarlaklarıda baktım başlamışlar yapmaya.. geri kalanını kocamla gece biz devam ettik.. bakalı msizler beğenicekmisiniz..Eki Görüntüle 685790 Eki Görüntüle 685791
Hamilelikten once bir süre kullanmıştım degerler normale dönünce bıraktım ama hamilelikte bebek ile bana yetmiyormuş torpido hormonum ancak normal bir insan icin yeterli imiş yeniden başladım. Senin degerin kac çıkmış ? Tsh degerine bakıp söyletmedin?
Birde ilacını kullanmayı ihmal etme. Ac karnına alınıyor en az yarım saat once yemekten. Almayı unutursan gun icinde aklına geldiginde muhakkak al. Bu hormonun eksikliği bebeklerde zeka geriliğine neden oluyor. Ancak ilacını düzenli alırsan endişe edilecek korkulacak bir şey degil
Ben de aynı hastaneye gidiyorumdoktorum farklı ama. Orada dogum yapan tanıdıklarınız var kızlar benim yokta merak ediyorum.
Dikişler falan nasil oluyormuş.
Ne guzel CANIM hem istediğin model hem de yarı fiyati hem de hediye. Bebisin kismetli anasina sans getirmis güle güle kullanın insallah sağlicakla
canım 20+6 dan sonra 7 diye gitmiyo yarın 21+1 olduğun için 22 gösterecek doğru yaniçok uğraştım çözdüm sonunda
tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
slm kızlar bende tiroid hastasıyım hamilelik öncesi 25lik içiyordum hamilelikte 50 ye çıkardı doktor sonuçta değer normal sınırlar içinde tutulduğu sürece bebeğe zararı yok ayrıca bu hapın dozajını doktor arttırdığından beri bağırsaklarım düzeldi çok rahatım:) metabolizmayıda düzenliyor kullananlar korkmasın geçmiş olsun hepinize
Benimde tsh değerim yüksek.Hamilelik düşünmeye başladığımda öğrenmiştim.2 yıldır düzenli kullanıyorum.
Hamişlikten önce 50lik kullanıyordum,sonrasında bir süre 75lik ve şimdi tekrar 50lik ile devam ediyorum.
Geçmiş olsun yaşayan arkadaşlarıma.
Hamilelikten once bir süre kullanmıştım degerler normale dönünce bıraktım ama hamilelikte bebek ile bana yetmiyormuş torpido hormonum ancak normal bir insan icin yeterli imiş yeniden başladım. Senin degerin kac çıkmış ? Tsh degerine bakıp söyletmedin?
Birde ilacını kullanmayı ihmal etme. Ac karnına alınıyor en az yarım saat once yemekten. Almayı unutursan gun icinde aklına geldiginde muhakkak al. Bu hormonun eksikliği bebeklerde zeka geriliğine neden oluyor. Ancak ilacını düzenli alırsan endişe edilecek korkulacak bir şey degil
Benim bağırsak sorunum bir türlü çözülmedi ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?