2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

şeker yüklemem 29 nisanda pardon yanlış yazmışım

şeker yüklemesini devlette mi yoksa özelde mi yaptırıyorsunuz ben her ikisine de gdiyorum özelde mi yaptırsam bunu diyorum fiyat hakkında bilginiz var mı acaba gerçi hastaneye göre değişiyor da telde bilgi vermediler fiyat konusunda

özelde yaptırıyorum canım doktorumda o hastanede gereken bütün testleri orda yaptırıyorum...
40 lira canım

benide şikayet etmiş o şahıs ama pasiflenmedim. çok fazla bulamadı heralde bişey.. Evet red döner inş .aramıza yaaa

yonetım olaya el koydu cok ıyı oldu ama red yokbnde cok uzuldum

red' e noldu kızlar :44:
bugün mutfakta uğraşıp durmaktan herşeye fransız kaldım :26:
diğerlerini anladımda bizim red neden pasif

aynen benıde sıkayet etmıs canım...red aramzda olsun yıne

Aktif olunca sorucaz sebebini artık. Ben de bilmiyorum neden pasif yaptılar

Kızlar az önce ziyaretçielrde bu niki gördüm. acaba red yeni bir nik alıp aramızamı döndü ki bilemedim.. nikine tıkladım daha yeni alınmış belli..

en kısa zamanda aktıf olur ıns red...kız soylennlere cvp verdı fıkrını soyledı o kadr
hihihihi yettim gariiii banladılar beni diğeri açılana kadar burdan idare edicez artık. demekki en çok ben ürküttüm fincancı katırlarını. herşeye rağmen burdayım

kızceler selamlar geçmişi okudum noktaları bende arada yazamadığımda takvime bakmak için vaktim olmadığında yapıyordum rahatsız oluyormuşsunuz bilmiyordum kızlar kusura bakmayın lütfen bundan sonra yapmam kötü bir niyetim yoktu bu arada ben bebişime eşyalar aldım onun fotları nasıl konuyor sayfaya nerden ekleyecegim ama çok aldım beni kınamayın zaten gizliyorum daha bişey almadım diyorum soranlara:))

hihihihi yettim gariiii banladılar beni diğeri açılana kadar burdan idare edicez artık. demekki en çok ben ürküttüm fincancı katırlarını. herşeye rağmen burdayım

1 gün olan cezanız 2 güne çıkartılmıştır. Siz ikinci üyelik alıp gelecekseniz neden ceza verdik ki ? Artık bu konuya bir NOKTA koymanızı son kez RİCA ediyorum.

ınsert ımage tıkla canım ordan dosya seciyosun bilgisayarından ,ataçın altında resim cercevesi gibi seklinde olan seye tıklıcaksın umarım anlatabilmişimdir

Kayısıyı yapıyorum canım ancak öyle 2-3 günde çıkabiliyorum magnezyum iyi gelir dedi doktor onun da bi faydasını göremedim ;(

CANIM ben de Darıca'da oturuyorum.bende 2 li tarama vE doplerimi Zeki sahinogluna yaptırdım.ozel saglik sigortam olmasına karsın ben de asm de dogurmayacagim SGK anlaşması olmadıgı icin dogum yapınca eşimde ben de dogum parası alamayacağız yoksa.sölediklwrinle icime sindi benimde biraz olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Sezeryanda estetik dikiş yapmıyorlar diye duymuştum doğrumı acaba?

Kayısıyı yapıyorum canım ancak öyle 2-3 günde çıkabiliyorum magnezyum iyi gelir dedi doktor onun da bi faydasını göremedim ;(

çorba ve zeytinyağlı yemeye çalış ayrıca beyaz ekmekten uzak dur. ben sıkıntı yaşadığımda öyle yapıyordum birde yeşillik çok iyi geliyor akşamları salatalık yıkayıp yiyordum ayrıca marul çok iyi çalıştırıyor bağırsakları ama kayısıdan vazgeçme umarım kısa zamanda düzelirsin malesefki hamilelerin genel sorunu bu. benim hamile arkadaşlarım kayısıyı kaynatıp hoşaf yapıp gün içinde sürekli içiyordu bence deneyebilirsin bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…