- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.941
şeker yüklemem 29 nisanda pardon yanlış yazmışım
şeker yüklemesini devlette mi yoksa özelde mi yaptırıyorsunuz ben her ikisine de gdiyorum özelde mi yaptırsam bunu diyorum fiyat hakkında bilginiz var mı acaba gerçi hastaneye göre değişiyor da telde bilgi vermediler fiyat konusunda
teşekkür ederim umarım sonuçların iyi çıkar ve sağlıkla atlatırsınız bu süreci sen ve civcivin
benide şikayet etmiş o şahıs ama pasiflenmedim. çok fazla bulamadı heralde bişey.. Evet red döner inş .aramıza yaaa
yonetım olaya el koydu cok ıyı oldu ama red yokbnde cok uzuldum
red' e noldu kızlar :44:
bugün mutfakta uğraşıp durmaktan herşeye fransız kaldım :26:
diğerlerini anladımda bizim red neden pasif
aynen benıde sıkayet etmıs canım...red aramzda olsun yıne
Aktif olunca sorucaz sebebini artık. Ben de bilmiyorum neden pasif yaptılar
bişe de demedi ki kızcağız cevap verdi sadece neyse 3-5 güne aktif olur herhalde ama su diğerleri için ii oldu huzurmuzu kaçırdılar kaç yıldır kk ya üyeyim ilk defa böle bişe görüyorum ne saçma ayıp şey yaa anlamadım yapmak istediklerini ...... yazıolar ve beğeniolar gülmemek elde deilD neyseki yönetim el koyduda attı onları,burda bizide gerdiler,Redde öle bişe demedi ama,neyse insallah hemen döner
Kızlar az önce ziyaretçielrde bu niki gördüm. acaba red yeni bir nik alıp aramızamı döndü ki bilemedim.. nikine tıkladım daha yeni alınmış belli..
Kızlar tartışmaya cevap veren herkesi uyarı yapmışlar, bana da uyarı msjı göndermişler, sorun değil.
Bundan sonra topiğimizde böyle gereksiz ve de seviyesiz durumlar olmaz umarım.
Red için bende çok üzüldüm. Özelden de msj atılmıyor kendisine.
ama en kısa sürede tekrar aramıza döneceğine eminim...
Önemli olan bizim her konuda ve herzaman birbirimize destek olmamız, bugün de bunu yaptık....
Ben bugün de mesaiyi bitirdim çok şükür. Hepinize iyi akşamlar. Alaha emanet olun.
hihihihi yettim gariiiien kısa zamanda aktıf olur ıns red...kız soylennlere cvp verdı fıkrını soyledı o kadr
hihihihi yettim gariiiibanladılar beni diğeri açılana kadar burdan idare edicez artık. demekki en çok ben ürküttüm fincancı katırlarını. herşeye rağmen burdayım
hihihihi yettim gariiiibanladılar beni diğeri açılana kadar burdan idare edicez artık. demekki en çok ben ürküttüm fincancı katırlarını. herşeye rağmen burdayım
valla 25lik içerken 3-4 günde bir çıkabiliyordum ki bu hamilelik nasıl bitecek iyice kötülenecem diyordum 3,5 aylık olunca doktor hapı arttırmamız gerek değeri biraz daha düşürmek için dedi şuanda günde en az 2 defa çıkıyorum. hele sabah bağırsak sancısıyla uyanıyorum desem doğrudur doktora sordum kötü birşey yok ne güzel işte herkesin hamilelikte istediği bu dedi. değerim şuanda 2,4 yani istenilen sınırda yarın yine kontrol var bakalım belki dozajı arttırır. hem hapı kullanmadan önce 4 kilo almıştım dozu arttırdı sadece 1 kilo aldım bu da sevindirici bir durum oldu 5 ayda 5 kilo ideal diyor doktorum:) bağırsak sorunu için 3 kayısıyı bir bardak suya koy sabah aç karnına suyunu içip sonra kayısıyı ye 2 günde düzelmeye başlar bağırsakların:)
ınsert ımage tıkla canım ordan dosya seciyosun bilgisayarından ,ataçın altında resim cercevesi gibi seklinde olan seye tıklıcaksın umarım anlatabilmişimdir
canım ınsert ımage nerde bakıyorum bulamadım profilde mi
ay buldummmm saol canım foto çekip yükleyecm şimdi
Canım sana yazmıştım ben ama sanırım sende sayfa yoğunluğundan görmedin. Benim ablam sezeryan yaptı çok memnun kaldı. Bi arkadaşım da normal doğum yaptı o da memnun kaldı. Eğer Gebze'de oturuosan gidebileceğin en makul ve düzgün hastane orası canım yakınlarda asm var ama çok pahalı ben ayrıntılıya 378 tl verdim orda ayrıca bu hafta tekrar gidicem ama olsun bebeim iyi olsunda paranın önemi yok
Kayısıyı yapıyorum canım ancak öyle 2-3 günde çıkabiliyorum magnezyum iyi gelir dedi doktor onun da bi faydasını göremedim ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?