- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.861
arkadaşlar bu site gebelik haftasında bir hafta önde gidiyor dimi sizcede öylemi
nasıl yani cnm şimdi ben 24+7 yim ve 25inci hafta olarak görünüyorum yani hangi haftanın içindeysek onu gösteriyo yarında 26. haftanın içindesiniz dicek önden gitmiyor yani
Selam Kızlar :) Birkaç Gün Bakmadım Topiğe Baya HareketlenmişCumartesi Günü Şeker Yüklemem Yapıldı Şekerim İyi Çıktı Çok Şükür. Bebeğimde Büyümüş 30 cm, 680 gr Olmuş, Sağlığıda İyi Bende Büyümüşüm Baya 2 Kilo Daha Eklendi Kilolarıma :18: Doktorum Bana Guatr İlacı Başladı Euthyrox Adı. Bu İlacı Kullanan Var Mı Aranızda ?
Günaydın,iyi haftalar dilerim herkese.
Dün çok yoruldum.Sahilde yürüyüş yaptık 2 saat ayakta kalmışımdır belim koptu.Artık fazlasıyla hissetmeye başladım bu ağrıları sanırım normal.
Diş eti kanaması benimde oluyor.Hamilelikten önce olmazdı,şimdi bir arkadaşımızın yazısını okuyunca aklıma geldi.Bu bir vitamin eksikliği anlamınamı geliyor?Ay sonu kont.var sorayım dr.Gerçi ilaç içmeyi sevmezdim şimdi nefret ediyorum.Yatağım yanıbaşı ecza deposu gibi oldu.
Kızlar cuma günü tetanoz aşımın 2.dozu vurulacaktı unutmuşum bugün gitsem sorun olurmu?
Son olarak bir konuya daha değineyim. :)
Eşi yanındayken kızların bakmasından bahsetmiş bir arkadaşımız.
Gerçekten kıskanmamak elde değil öyle kızlar var ki eşin kolundayken bakabilen.Terbiyesizler evli erkekler daha çekici geliyor demek ki.Nişanlıyken kocişimin yanına bir kız yaklaşmış ve tanışabilirmiyiz filan demiş.Eşimde yüzüğünü göstererek nişanlı olduğunu söylemiş terslemiş.Kızda benim için farketmez nişanlı veya evli olman demiş.Düşünün yani böyle kızlar var.
ben 20+6 yım yarın 21 e girecem doktordan geldim oda öyle dedi ama bu site yarın beni 22 haftalık yapacak nasıl oluyor bu
canım 20+6 dan sonra 7 diye gitmiyo yarın 21+1 olduğun için 22 gösterecek doğru yaniçok uğraştım çözdüm sonunda
Ciddi ciddi bana neden sardığını anlamış değilim. Bir şekilde beni de konuya dahil ettin yaniBen hayatımda asla entrikacı bir insan olmadım. Neysem o oldum hep. Açık sözlü davrandım tepki görmeyi göze alarak. Sen şimdi burda kalkmış bize insanlık dersi vermeye kalkıyorsun. Bir selam vermek bu kadar mı zordu. Bak selamsızlık yüzünden yazılıyo burda 10larca sayfa. Arkadaşının yaptığı hatayı çirkinleşerek bastıramazsın. Sen kimsin ki bana/bize hesap soruyorsun? Önce oturup beşeri münasebetlerin nasıl olması gerektiğine bak, kişisel gelişim kitapları senin gibler için yazılıyor. Al onlardan oku. İşe yarar belki!
ben 20+6 yım yarın 21 e girecem doktordan geldim oda öyle dedi ama bu site yarın beni 22 haftalık yapacak nasıl oluyor bu
Ya kızlar bir siz mi marifetlisiniz buyrun bu da benim bebeğimin yeleği ... Ofiste de bebiş için çalışmaya devamEki Görüntüle 686214
Canım dediğim gibi sizin ciddi sorunların var sanırım ve burda tatmin olmaya çalışıyorsunuz buna üzüldüm gerçekten!
Ama burası sizi tedavi etmeye yetmez bence.....
Noktalar konusunda bana özel msj gönderenler olduğu için Gamze yi kibarca uyardım topic sahibi olarak, çünkü ben her türlü rahatsızlık verici şeye karşıyım. Evet link verdim belki bilmiyordur takvime ordan baksın diye.
Kesinlikle hakaret yada kırıcı bir söz kullanmadım.
Burda da özelden msj gönderdiğimi paylaştım ki topikte şikayetler olmasın, herkes yazmasın ve sohbetine devam etsin konu uzamasın diye.
Kendisine hakaret etmişsem özelden bana cevap yazabilirdi, hatam varsa özür dilerdim, kimseyi kırmak, üzmek değil derdimiz.
Ama Gamze ne yaptı ? Noktaları artırdı !!!
İnsan gibi bana yazsa aramızda hallederdik medeni ce !!!!
Haftasonları girmiyorum ben dediğin gibi takip ediyorsan bilirsin, sabah baktım Gamze kendine Çete kurmuş, yazık, acizliğiniz burdan belli....
İki satır yazıp derdinizi açıklamamışsınız.
SESSİZ EYLEMMİŞ....
NE OLDU ŞİMDİ ÇENEEN DÜŞMÜŞ !!!
Sen ve Gamze nin ekibi iyi niyetten uzak kişilersiniz, konuyu uzatıp kendinize malzeme arıyorsunuz, kötü söz duymak hoşunuza gidiyor anladığım kadarıyla !!!!
Bu arada ARASTA ile kankada değiliz düşman da değiliz !!! Olsak ta bu seni asla ilgilerdirmez, evet tartışmalarımız oldu ve de konu kapandı. Herkes saygılı bir şekilde paylaşımını yapıyor..
Siz SAYGI kelimesinin anlamını bilmiyorsanız Türkçe sözlük tavsiye ediyorum.
Ayrıca küsüp küsüp biryere gittiğim yok. Sadece sen ve senin gibi gereksiz kişilerin , seviyesizliklerin kendimi ve bebeğimi uzak tutmaya çalışıyorum....
Kimseden korktuğum falanda, her zaman neysem şimdi de oyum, bir kuzu bir kaplan falan olmuyorum !!!
Size hayatta başarılar diliyorum, Allah hepinize akıl fikir versin.
Umarım hayatta daha önemli ÖNCELİKLERİNİZ ve AMAÇLARINIZ olur. Böyle boş şeyler için yaşamanız çok acı....
Bu arada Gamze sensin galiba, hesaplarınız pasif olunca yeni üyelik açmışsın. Aklınınız böyle şeylere çalışıyor, bir de iyi niyetten söz ediyorsunuz !!!!
sakin ol canım sıkma canını, bugün nazar mı değdi ne oldu bi gerilimdir gidiyor
muhatap olma yoksayın şu noktacılarıda
anaaam bu neee, üstelik ofiste örülmüş öylemi
maşallah çok güzel olmuş yaa
kızlar müsadenizle, ben bi bunalıma girip geliyorum:97:
kızlar ben güven hastanesi ankara da normal doğum yapmayı düşünüyorum ..sizlerin fikri var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?