2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ellerine sağlık çok güzel olmuş. Valla annelerin maharetleri tek tek dökülüyo bugün gözler önüne:)

arkadaşlar bu site gebelik haftasında bir hafta önde gidiyor dimi sizcede öylemi

nasıl yani cnm şimdi ben 24+7 yim ve 25inci hafta olarak görünüyorum yani hangi haftanın içindeysek onu gösteriyo yarında 26. haftanın içindesiniz dicek önden gitmiyor yani

nasıl yani cnm şimdi ben 24+7 yim ve 25inci hafta olarak görünüyorum yani hangi haftanın içindeysek onu gösteriyo yarında 26. haftanın içindesiniz dicek önden gitmiyor yani

ben 20+6 yım yarın 21 e girecem doktordan geldim oda öyle dedi ama bu site yarın beni 22 haftalık yapacak nasıl oluyor bu

Ben kullanıyorum canim

yuh ya millet kudurmuş resmen. Allahtan benim kocam cok asık suratlı, bu durum bi bu konuda işe yarıyor :) kimse yaklaşamıyor

bu noktacılara ne olmuş, hesaplar pasif yazıyor, bloke mi olmuşlar anlamadım bi durum var ama
kendisini akıllı zanneden tuhaf insanlar yani, nokta koyuyonda ne oluyo, başın göğe mi eriyo, bi akıllı sensin zaten

ben 20+6 yım yarın 21 e girecem doktordan geldim oda öyle dedi ama bu site yarın beni 22 haftalık yapacak nasıl oluyor bu

canım 20+6 dan sonra 7 diye gitmiyo yarın 21+1 olduğun için 22 gösterecek doğru yani çok uğraştım çözdüm sonunda

Son düzenleme:
Becerikli annelerimizi gorunce ne kdr kabiliyetsiz oldugumu anliyorum. Valla kizlar supersiniz.
Ben yillar once bi havlu kenari baslamistim sadece tek bi tarafini orebildim... ben diyim siz anlayin artik..
Bu arada belim cok agrio uzaniyorum sabah beri. Ctesi gordum oglum uyuyodu tum organ ve beyin taramasi yapildi cok sukur sorun yok. Oglumun burnu cok guzel teyzeleri,hokka gibi,bana cekmis Rabbim hic birimize kotu seyler yasatmasin.hep guzel seyler paylasalim insallah..

sakin ol canım sıkma canını, bugün nazar mı değdi ne oldu bi gerilimdir gidiyor
muhatap olma yoksayın şu noktacılarıda

cnmcım şimdi 21inci haftadan gün almış oluosun yani 21in içinde oluosun bak takvimine ordada 21. haftanın içindesiniz yazıyor,2 gün sonrada 22. haftanın içindesiniz yazar

neyin eylemini yapıyomuşki , çocuk gibi
koskoca kadın anne olacak bi de, şaka gibiler valla, garibim redQUENNin de başını yediler, hesap pasiftir diyo

kızlar çok yogundum bi bakayım dedim kaç dakikadır geçmiş okuyorum olanlara üzüldüm gerçekten neyseki sona ermiş yönetim olaya el koymuş

kızlar ben güven hastanesi ankara da normal doğum yapmayı düşünüyorum ..sizlerin fikri var mı?

cnm benim kurumumla anlaşmalı bi hastane orası ben hiç gitmedim ama giden tanıdıklarım var çok memnunlar özellikle sedat cömertin namını çok duydum ii bi doktormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…