- 31 Ekim 2012
- 1.031
- 962
- 323
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.881
Canım bende senin gibi çok kararsızdım,dün mağazaları gezince kararımı verdim benim oğluşum olacak inşaallah baktım takımlara o ara gözüme arabalalı takımlar varya biraz daha büyüyünce kullanabileceği onlar çarptı kadın halimle ben özendimdedim yarın biraz büyünce ayıcıklı bebkli şeyleri beğenmeyecek e doğar doğmaz mecbur yatak odasında yanımda yatacak son olarak normal bi tane beşik almaya karar verdim yatak odam müsait kızım olsa tamam kız çocuğu her şekilde pembeli cicili bicili bi oda yapardım hayatımsın gibi, ama erkek olunca o arabalı takımlardan yapıcam ilerde ben böyle düşündüm canım ama dediğin gibi karar vermek çok zor
Yönetim gerekeni yaptı çok şükür. Ama RED'e üzüldüm yaaa
benide şikayet etmiş o şahıs ama pasiflenmedim. çok fazla bulamadı heralde bişey.. Evet red döner inş .aramıza yaaa
red' e noldu kızlar :44:
bugün mutfakta uğraşıp durmaktan herşeye fransız kaldım :26:
diğerlerini anladımda bizim red neden pasif
Selam Kızlar :) Birkaç Gün Bakmadım Topiğe Baya HareketlenmişCumartesi Günü Şeker Yüklemem Yapıldı Şekerim İyi Çıktı Çok Şükür. Bebeğimde Büyümüş 30 cm, 680 gr Olmuş, Sağlığıda İyi Bende Büyümüşüm Baya 2 Kilo Daha Eklendi Kilolarıma :18: Doktorum Bana Guatr İlacı Başladı Euthyrox Adı. Bu İlacı Kullanan Var Mı Aranızda ?
Canım Aslında Benim Guatr Gibi Herhangi Bir Rahatsızlığım Yoktu. Cumartesi Günü Şeker Yüklemesi İçin Gittim, Kan ve İdrar Tahlili Yapıldı. Doktorum 2 Yeni İlaç Vereceğini Söyledi. Muayeneden Çıktım Eczaneye Gittim Eczacı Bana İlacın Guatr İlacı Olduğunu Söyledi. Şaşırdık Bizde Eşimle Tekrar Çıktık Doktorumuza Tiroid Hormanları Düzensiz Çıkmış Tahlilde O Yüzden Kullanmam Gerektiğini Söyledi. İlacı Sormak İçin Başka Bir Hastanın Muayenesini Böldüğümden Detayları da Sormadım.Ne Ki Bu Tiroid Acaba?sulozcum geçmiş olsun canım, bende tiroid ilacı kullanıyorum, ama senin söylediğinden değil, levotiron kullanıyorum.
Senin ki hipotirid mi hipertiroid mi canım? Benim ki hipotiroid.
yok canım 20+6 dan sonra 21+0 oluo
Hamileliğinden Öncede Kullanıyor muydun, Hamilelikten Sonra Mı Verdi Canım Doktorun. Yani Guatr İle İlgili Br Rahatsızlığın Var Mıydı Önceden?Ben kullanıyorum canim
kızlar yaptıklarınıza bayıldım
hayatimsin canım bayıldım odanıza hem desen hemde ton ollarak çok güzel olmuş paylaşım yapmanda çok güzel bu şekilde birbirimize fikir vermiş oluyoruz bu arada biz şimdi bu hafta 6. ayımızımı dolduruyoruz canım yaa kafam karışık bu konuda
medvecezir ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende süpriz yapacaktım ama dayanamadım hadi ipucu vereyim bikaç keçe denemem oldu görenler ilkkez yaptıgıma inanmadılar hoş bende kendime inanamadım daakşam çekip eklerim bakarsınız olmuşmu diye
mmlk emzirme yastıgın çok güzel olmuş ellerine sağlık ben küçük biyastık kullanmıştım kızımda gerçekten çok rahat oluyor oğluşa bundan bende yapayım bari
kızlar yaa valla sayenizde içim gönlüm açılıyor yaptıklarını paylaşın lütfen hem fikir oluyor hemde heveslenip bende harekete geçiyorum yoksa sağolsunlar etrafımdaki duygusuzlar yüzünden hamiş oldugumu unutacagım iyiki varsınız canlar
Aktif olunca sorucaz sebebini artık. Ben de bilmiyorum neden pasif yaptılar
ben 20+6 yım yarın 21 e girecem doktordan geldim oda öyle dedi ama bu site yarın beni 22 haftalık yapacak nasıl oluyor bu
selam bebiş hoşgeldin. tahmini doğum tarihimiz aynı olduğu için takibindeyim gözüm seni arıyor valla
gezmeyi deli gibi seven ve hiç yorulmayan ben de artık iki mağaza dolanınca hemen bir yere sıvışıp oturuyorum. kasıklarıma ağrı saplanıyor. bebeğime gezip nasıl oda bakacağım bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?