2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

o arabalı takımlar benim de hoşuma gitti doğrusu sadece yatak alsam bi de şifonyer gerekecek, çünkü kendi dolabımda yer yok zaten. bi de şifonyer yetecek mi diyorum, minik filan ama çok eşyaları var bunların yaa düşünceni paylaştığın için teşekkür ederim nisancım.

sulozcum geçmiş olsun canım, bende tiroid ilacı kullanıyorum, ama senin söylediğinden değil, levotiron kullanıyorum.
Senin ki hipotirid mi hipertiroid mi canım? Benim ki hipotiroid.

kızlar yaptıklarınıza bayıldım

hayatimsin canım bayıldım odanıza hem desen hemde ton ollarak çok güzel olmuş paylaşım yapmanda çok güzel bu şekilde birbirimize fikir vermiş oluyoruz bu arada biz şimdi bu hafta 6. ayımızımı dolduruyoruz canım yaa kafam karışık bu konuda

medvecezir ellerine sağlık canım çok güzel olmuşlar bende süpriz yapacaktım ama dayanamadım hadi ipucu vereyim bikaç keçe denemem oldu görenler ilkkez yaptıgıma inanmadılar hoş bende kendime inanamadım da akşam çekip eklerim bakarsınız olmuşmu diye

mmlk emzirme yastıgın çok güzel olmuş ellerine sağlık ben küçük biyastık kullanmıştım kızımda gerçekten çok rahat oluyor oğluşa bundan bende yapayım bari

kızlar yaa valla sayenizde içim gönlüm açılıyor yaptıklarını paylaşın lütfen hem fikir oluyor hemde heveslenip bende harekete geçiyorum yoksa sağolsunlar etrafımdaki duygusuzlar yüzünden hamiş oldugumu unutacagım iyiki varsınız canlar

Selam canım ben hamileliğimin başından beri kullanıyorum o ilacı 50 lik kullanıyorum. Sabahları yemekten en az 45 dakika önce alıyorum guatr değilde troit için kullanıyorum ben o ilacı tsh değerim 6.19 du 5. Haftamda dahiliye ye gittim doktor bu ilacı verdi her ay da tsh t3 ve t4 ölçümü yaptırıyorum hamilelikte tsh ın 2.5 in üzerine çıkmasını istemiyor doktorlar hamilelik boyunca kullanacağım hamilelikten sonra dahiliye karar verecek

sulozcum geçmiş olsun canım, bende tiroid ilacı kullanıyorum, ama senin söylediğinden değil, levotiron kullanıyorum.
Senin ki hipotirid mi hipertiroid mi canım? Benim ki hipotiroid.
Canım Aslında Benim Guatr Gibi Herhangi Bir Rahatsızlığım Yoktu. Cumartesi Günü Şeker Yüklemesi İçin Gittim, Kan ve İdrar Tahlili Yapıldı. Doktorum 2 Yeni İlaç Vereceğini Söyledi. Muayeneden Çıktım Eczaneye Gittim Eczacı Bana İlacın Guatr İlacı Olduğunu Söyledi. Şaşırdık Bizde Eşimle Tekrar Çıktık Doktorumuza Tiroid Hormanları Düzensiz Çıkmış Tahlilde O Yüzden Kullanmam Gerektiğini Söyledi. İlacı Sormak İçin Başka Bir Hastanın Muayenesini Böldüğümden Detayları da Sormadım.Ne Ki Bu Tiroid Acaba?

saol canım benim teşekkür ederim.. o ay muhabbetine hiç girmesek çünkü bende bi anlamadım gitti. kayınvalidem 6 bitiyor dio ben hayır 6 bitmiyor daha 6 olcam 6.5 olcam sonra 7 olcam diorum hatta doktora sormustu ozaman 4. ayımdaydım bana göre. doktor bey 4. ayını bıtırdı sımdı dim idedi .doktorda hayır içinde hem biz aya göre gitmiyoruz kimi ayda 5 hafta oldugu içi nfalan dedi.. ama ben bi anlamıyorum şu hesabı

Aktif olunca sorucaz sebebini artık. Ben de bilmiyorum neden pasif yaptılar

bişe de demedi ki kızcağız cevap verdi sadece neyse 3-5 güne aktif olur herhalde ama su diğerleri için ii oldu huzurmuzu kaçırdılar kaç yıldır kk ya üyeyim ilk defa böle bişe görüyorum ne saçma ayıp şey yaa anlamadım yapmak istediklerini ...... yazıolar ve beğeniolar gülmemek elde deilDneyseki yönetim el koyduda attı onları,burda bizide gerdiler,Redde öle bişe demedi ama,neyse insallah hemen döner

ben 20+6 yım yarın 21 e girecem doktordan geldim oda öyle dedi ama bu site yarın beni 22 haftalık yapacak nasıl oluyor bu

20+0 ile 20+6 arası 21.Haftanda Oluyorsun, 21+0 ile 21+6 Arasında 22. Haftanda Oluyorsun Canım, Yani 21', Doldurup 22'den Gün Almaya Başlıyorsun :)

Kızlar az önce ziyaretçielrde bu niki gördüm. acaba red yeni bir nik alıp aramızamı döndü ki bilemedim.. nikine tıkladım daha yeni alınmış belli..

Kızlar tartışmaya cevap veren herkesi uyarı yapmışlar, bana da uyarı msjı göndermişler, sorun değil.
Bundan sonra topiğimizde böyle gereksiz ve de seviyesiz durumlar olmaz umarım.
Red için bende çok üzüldüm. Özelden de msj atılmıyor kendisine.
ama en kısa sürede tekrar aramıza döneceğine eminim...

Önemli olan bizim her konuda ve herzaman birbirimize destek olmamız, bugün de bunu yaptık....

Ben bugün de mesaiyi bitirdim çok şükür. Hepinize iyi akşamlar. Alaha emanet olun.

canimsin allahim saglikla aldirsin minnoslarimizi kucagimiza,hepimize insallhh...demekki tek degilmisim bu haftalar basladi dmek zorlanmalar yandik vala napcz yazin sicaginda daha dedigin gi bi cnm bebis odamiz bile yok nasil bakilacaksa artik allh yrdmcmiz olsunnn:)

kızlar belki işinize yarar

KAÇ AYLIK HAMİLEYİM?
Hamile bayanların çoğu gebelik haftasını hesapladığı halde veya doktoru haftasını söylediği halde "kaç aylık" olduğunu merak etmektedir. Kaç aylık gebeyim? Kaç ay bitti? Kaç aya girdim? Aslında bu haftalar ve aylar arasındaki uyumsuzluk ve karışıklık 1 ayın tam 4 hafta olmamasından kaynaklanıyor. 1 ay 4 hafta 3 gün sürüyor yaklaşık. Önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır. Gebelik süreci 40 haftadır. Bu konuda kafa karışıklığına meydan vermemek için doktorların yaklaşık olarak kabul ettiği ay ve haftalar şöyledir:

4-5 haftalık gebeliklere 1 aylık denilir
8-9 hafta bittiğinde 2 ay bitmiştir
12-13 hafta bittiğinde 3 ay bitmiştir
16-17 haftalar bittiğinde 4 ay bitmiştir
20-21 haftalar bittiğinde 5 ay bitmiştir
24-25 haftalar bittiğinde 6 ay bitmiştir
28-29 haftalar bittiğinde 7 ay bitmiştir
32-33 haftalar bittiğinde 8 ay bitmiştir
36 hafta bittiğinde 9 ay bitmiştir ve son aya girilmiştir. (Doğum 9 ay değil 10 ay gibi oluyor bu durumda)
40 hafta bittiğinde --> 9 ay 10 gün denilen yani toplam 280 gün tamamlanmıştır bu da 40 hafta eder.

Tekrar belirtmekte fayda var ki hangi ay bitti hangi aya girdim gibi sorularla kafa karışıklığı yaşamanıza gerek yoktur, önemli olan ay hesabı değil hafta hesabıdır çünkü gebelikte herşey haftalara göre yapılır ve haftalara göre hesaplanır. Gebelik toplam 40 haftadır. Doğumların çoğu 38-40 hafta arasında gerçekleşir. Bazen günü geçenlerde 41 haftada doğum gerçekleşir. Bunlar hesaplanırken de son adetinizin başladığı ilk güne göre hesaplanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…