- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.961
Eki Görüntüle 686450
kızlar ben bundan almayı düşünüyorum ilk 6 ay için acaba nasıldır ya sonradan mama yedirmek içinden kullanılabiliyor park yataktan vazgecip ilk aylar için bundanmı alsam bilemedim kullanan varmı aranızda yada yakınlarınızda:44:
Eki Görüntüle 686459 Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da
Tüm topik arkadaşlarımdan noktalar koyan kişileri site yetkilerine şikayet etmeye davet ediyorum.
Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok....
Çocuk gibi, saçma sapan hareketler, anlamsız tepkiler...
İnsanların ne kadar boş amaçları var ya yazık !!!!
Kızlar benimde 6.ayım bitti 6 kg aldım şimdiye kadar.
4 ay hiç kg almadım 6 snıda 2 ayda aldım böyle giderse kötü olur sanırım.:)
Benim dr.bayan ve rahat sağolsun.2 kuzusu var onunda.Kilo önemli değil göbişinde çıksın ne kadar güzel birşey işte diyor.:)
12-15arası normal dedi.
tünaydın hamişlerim bişey sorucam ben süt içemiyorum alıyorum günlerce sürünüyo dolapta içemiyorum o yüzden dondurma falan yiyorum oda sütle yapılıyor yayada ne bileyim sütlaç falan yiyorum acaba doğrumu yapıyorum yoksa zorlada olsa içmelimiyim benim gibi olan varmı
arkadaşlar şeker yüklemeniz yapıldımı bu sabah gittim aç karna şekerim yüksek çıktı sağlık personeli sordu bişey yedinmi diye gece yatmadan muz yemiştim dedi yüklemeni yapmayalım sabah bidaha gel gece 9da sonra bişey yeme dedi 112 çıktı açlık şekerim inşallah yarın düşük çıkar
Rengi pek kır gösterecek gibi durmuyor buradan.
Çok sık görünüyor ama kullanışlı mı bilmem. Ben ne sepet ne de park yatak almiycam. En fazla 1 yasına kadar yatabilecegi ahşap beşik alicam yatak odasına
evet benimde cok hosuma gitti ama yinede emin olamıyo insan az paralarda değilki alalım deneyelim diyemiyo insan ,uff bende öle kararsızımkii bende bi beşik alıyım diyorum sonra dolap gereklii bi sürü esyası var benim dolabımda müsait diil mecburen dolap alıcaz bide beşik alıcaz yani minik bi oda olcak
bende ilk zamanlar için park yatak alıyım dedim ama oda cok yer kaplıyoo bu daha portatif hemde heryere tasınır babamızla artık son kararı vericez
CANIM ben de Darıca'da oturuyorum.bende 2 li tarama vE doplerimi Zeki sahinogluna yaptırdım.ozel saglik sigortam olmasına karsın ben de asm de dogurmayacagim SGK anlaşması olmadıgı icin dogum yapınca eşimde ben de dogum parası alamayacağız yoksa.sölediklwrinle icime sindi benimde biraz olsun. Hakkımızda hayırlısı olsun insallah. Sezeryanda estetik dikiş yapmıyorlar diye duymuştum doğrumı acaba?
Bana da öyle geldi canım yaaa. Tembel işi şeyler bakmaya çalışıyorumtüy ve kir belli etmesin diye vizon rengi köşe takım aldım şimdi de ona uygun halı bakıyorum. Ahım şahım bi halı değil ama kullanışlı gibi sanki
Bana da öyle geldi canım yaaa. Tembel işi şeyler bakmaya çalışıyorumtüy ve kir belli etmesin diye vizon rengi köşe takım aldım şimdi de ona uygun halı bakıyorum. Ahım şahım bi halı değil ama kullanışlı gibi sanki
Canım markası herneyse arat google amcama mutlaka bu ürünle ilgili yorumlar, tavsiyeler bulursun. Çok şirin görünüyor kullanışlı olduğunu söylerlerse al bence.
evet benimde cok hosuma gitti ama yinede emin olamıyo insan az paralarda değilki alalım deneyelim diyemiyo insan ,uff bende öle kararsızımkii bende bi beşik alıyım diyorum sonra dolap gereklii bi sürü esyası var benim dolabımda müsait diil mecburen dolap alıcaz bide beşik alıcaz yani minik bi oda olcak
bende ilk zamanlar için park yatak alıyım dedim ama oda cok yer kaplıyoo bu daha portatif hemde heryere tasınır babamızla artık son kararı vericez
çorba ve zeytinyağlı yemeye çalış ayrıca beyaz ekmekten uzak dur. ben sıkıntı yaşadığımda öyle yapıyordum birde yeşillik çok iyi geliyor akşamları salatalık yıkayıp yiyordum ayrıca marul çok iyi çalıştırıyor bağırsakları ama kayısıdan vazgeçme umarım kısa zamanda düzelirsin malesefki hamilelerin genel sorunu bu. benim hamile arkadaşlarım kayısıyı kaynatıp hoşaf yapıp gün içinde sürekli içiyordu bence deneyebilirsin bunları.
canım vizon rengi koltuk aldıysan turkuaz yada fuşya rengide hos gider hem eve canlılık verir hemde kir belli etmez yada söle bordo kırmızıtabi son karar senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?