2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ben bundan almayı düşünüyorum ilk 6 ay için acaba nasıldır ya sonradan mama yedirmek içinden kullanılabiliyor park yataktan vazgecip ilk aylar için bundanmı alsam bilemedim kullanan varmı aranızda yada yakınlarınızda:44:

Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da

Son düzenleme:

Çok sık görünüyor ama kullanışlı mı bilmem. Ben ne sepet ne de park yatak almiycam. En fazla 1 yasına kadar yatabilecegi ahşap beşik alicam yatak odasına

çok haklısın sayfaları boş yere dolduruyorlar... bende çok kızıyorum ama şikayet işe yaradı galiba de mi? şükür...

bende 6 kilo aldım.... normal kilo ile hamileliğe başladıysan 11-15 kilo alma hakkın var ama zaten kilolu başladıysan en fazla 9-10 kilo almak gerek fazlası direk yağ ve zarar...
zayıf başladıysan hamileliğe 20 kloya kadar müsade ediliyor....

bende süt içemiyorum pek sütlü tatlıda yemem şeker sınırda benim... mecburen yoğurt, peynir ve yeşillik tüketiyorum :)
benim yarın sabah yapılacak şeker ölçümlerim iyi oldu canım söylediğin bende şu saatten itibaren bişey yemeyim artık.... açlık sınırı 105 de mi?
benimde yüksek çıktı birkaç kere bende korkuyorum

Son düzenleme:
Rengi pek kır gösterecek gibi durmuyor buradan.

Bana da öyle geldi canım yaaa. Tembel işi şeyler bakmaya çalışıyorum tüy ve kir belli etmesin diye vizon rengi köşe takım aldım şimdi de ona uygun halı bakıyorum. Ahım şahım bi halı değil ama kullanışlı gibi sanki

Çok sık görünüyor ama kullanışlı mı bilmem. Ben ne sepet ne de park yatak almiycam. En fazla 1 yasına kadar yatabilecegi ahşap beşik alicam yatak odasına

evet benimde cok hosuma gitti ama yinede emin olamıyo insan az paralarda değilki alalım deneyelim diyemiyo insan ,uff bende öle kararsızımkii bende bi beşik alıyım diyorum sonra dolap gereklii bi sürü esyası var benim dolabımda müsait diil mecburen dolap alıcaz bide beşik alıcaz yani minik bi oda olcak
bende ilk zamanlar için park yatak alıyım dedim ama oda cok yer kaplıyoo bu daha portatif hemde heryere tasınır babamızla artık son kararı vericez

Canım markası herneyse arat google amcama mutlaka bu ürünle ilgili yorumlar, tavsiyeler bulursun. Çok şirin görünüyor kullanışlı olduğunu söylerlerse al bence.

Şekerim şimdi komşu çıkarsak şaşırmayacağım :)) ben şuan Darıca'da değilim Çayırova'da oturuyorum ama bu ay Darıca'ya taşınacaz annemler Darıca'da oturuyor doğumdan sonra çok zorlanmamak için anneme yakın taşınıcaz. Estetik dikiş yapıolar canım senin ilk bebeğin mi sezeryan mı düşünüyorsun

canım vizon rengi koltuk aldıysan turkuaz yada fuşya rengide hos gider hem eve canlılık verir hemde kir belli etmez yada söle bordo kırmızı tabi son karar senin canım

Hali secmek dekorasyonda farklı bişey canım bence mağazada en basit ve ucuz olan halı evde süper olabiliyor ya da tam tersi koltuk ve perde uyumu önemli halıda fırsatın varsa once eve serip öyle karar ver derim.

Tembel işine gelince çok haklisin benimki çok açık renk sürekli yikamacida

Yalnız biraz alacakmı banami öyle geldi alırken incele iyice bebeği alıp koyarken belin agrimasin

Canım çok saol önerilerin için değerlendiricem umarım hepimiz sıkıntısız geçirelim hamilelik dönemimizi

canım vizon rengi koltuk aldıysan turkuaz yada fuşya rengide hos gider hem eve canlılık verir hemde kir belli etmez yada söle bordo kırmızı tabi son karar senin canım

Köşe takımın üstündeki yastıklar lila, pembe, yeşil çiçeklerle süslü bu yüzden halıyı koltuklarla aynı renk alıp sadece yastıkları patlatmak istedim. Bi de lila rengi koltuklarım vardı canım onları birine vermek zorunda kaldım köpeğim açık renk olunca çok batırıyor maalesef Ne kadar dikkat etsem de açık renk çok kir gösteriyo. Bir de bebek olucak şimdi bana hiç yaramaz yani Fuşya da beyaz tüyü çok belli eder :26::26: Vizon tarzı renkler bakmaya mecburum yani anlıyacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…