- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #20.981
Hali secmek dekorasyonda farklı bişey canım bence mağazada en basit ve ucuz olan halı evde süper olabiliyor ya da tam tersi koltuk ve perde uyumu önemli halıda fırsatın varsa once eve serip öyle karar ver derim.
Tembel işine gelince çok haklisin benimki çok açık renk sürekli yikamacida
Yalnız biraz alacakmı banami öyle geldi alırken incele iyice bebeği alıp koyarken belin agrimasin
Eki Görüntüle 686450
kızlar ben bundan almayı düşünüyorum ilk 6 ay için acaba nasıldır ya sonradan mama yedirmek içinden kullanılabiliyor park yataktan vazgecip ilk aylar için bundanmı alsam bilemedim kullanan varmı aranızda yada yakınlarınızda:44:
Şuanki halılarım yeşil ve kremdi. O krem rengi beni perişan etti resmen, yeşil olan kısım da tüy belli ediyor. Haklısın eve serip öyle karar vereyim ama inanki görselliğinden geçtim yani önemli olan kullanışlı olması.
Köşe takımın üstündeki yastıklar lila, pembe, yeşil çiçeklerle süslü bu yüzden halıyı koltuklarla aynı renk alıp sadece yastıkları patlatmak istedim. Bi de lila rengi koltuklarım vardı canım onları birine vermek zorunda kaldım köpeğim açık renk olunca çok batırıyor maalesefNe kadar dikkat etsem de açık renk çok kir gösteriyo. Bir de bebek olucak şimdi bana hiç yaramaz yani Fuşya da beyaz tüyü çok belli eder :26::26: Vizon tarzı renkler bakmaya mecburum yani anlıyacağın.
Eki Görüntüle 686459 Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da
canım daha bugün arkadaşımla konuştum bunu, o da almıştı ama çok kullanamadı 4 ay falan sonra durmak istemiyo zaten, bi salonda falan sen otururken yanında uyuması için ideal ama yine 4 ay sadece.
Ah o tüyler :) hem kopek annesi olarak çok iyi anlıyorum seni haklisin:)
Bende değiştirmek istiyorum aslında ama evleneli daha 2.5 sene oldu o kadar para verildi. Söylesem esim artık sonunda beni değiştirecek diye korkuyorum ne alsam sonradan memnunuz kaldim
köşe takımının yastıkları renkliyse gerek yok tabiii ozaman vizon halı hoş durur
benimde halılarım krem rengi dediğin gibi cok zor aldığıma bin ppişmanım bizde kışa doğru değiştirelim diyoruz bebişte geliooo hic el atamam valla pasaklı olcaz iicebide benimde böle tülüü ne düşse içine gömülüyooo sinir ediyooo dibine gömülüyoo silemiyosundaa söle antibakteriyel bi halı alcam sanırım
ya bende senin gibiyimmevimin bütün koltuklarını ,yatak örtümü vs. aynı böyle seçtim beyaz tüy göstermesin diye. bu hayatta belli etmez, ama shagy dedikleri cinstense sakın alma hayvanların tüyleri aralara giriyo çok sağlıklı olmuyor.
Eki Görüntüle 686459 Kızlar halı alıcam da. Beyaz tüy ve kir belli etsin istemiyorum. Sizce belli eder mi bu halı? Bebiş doğmadan salona el atıyorum da
Şekerim şimdi komşu çıkarsak şaşırmayacağım :)) ben şuan Darıca'da değilim Çayırova'da oturuyorum ama bu ay Darıca'ya taşınacaz annemler Darıca'da oturuyor doğumdan sonra çok zorlanmamak için anneme yakın taşınıcaz. Estetik dikiş yapıolar canım senin ilk bebeğin mi sezeryan mı düşünüyorsun
Al tatlım sen de al. Valla bu dünyaya bi kere geliyoruz temizlik diye paralayamıycam kendimi. Hangisi kir belli etmiyosa ben ordayım artıkın
İyi yapmışsın. Kafama tüküreyim bu zamana kadar boşuna çektim.
Shagy değil canım bildiğin normal halı. Altına da kaymayan bişeyler yapıştırılıyomuş sanırım bu halıların. Bide onlardan alıp yapıştırcam. Benim 35 kiloluk minik oğluşum kemğinin peşinden koştururken ne halı duruyo yerde ne bişey
cnm benim kurumumla anlaşmalı bi hastane orası ben hiç gitmedim ama giden tanıdıklarım var çok memnunlar özellikle sedat cömertin namını çok duydum ii bi doktormuş
Canm benim halımda acik renk, baya idare ediyor hali yıkamaya verirsin mis gibi yapıyorlar. Acik renk hali hoş duru r evi ferah yapıyor. Yine de sen bilirsin.
aynen öle canım ya zaten bundan sonra temizlik yapmaya zor vakit buluruz minişlerdenanca bebişi doyur uyut altını temizle yıka ütüle oyuncak topla sonra pestil cumbur lop yatağa bide gece uykusu bölük pörçük herşeye değer bu minişler
kocişkom diyoo gece ne güzel uyuyosun deliksiz diyoo dedim bırak uyuyım askım geleceğe yatırım yapıyomm
iyi akşamlar sevgili hamişler.valla abartmışsınız bugün yazmayı:) bi saattir okuyorum bitmiyo son 30 sayfayı bıraktım hatta:)ben direk bodoslama gireyim muhabbete en iyisi :) bende şimdiye kadar 4 kilo aldım ama 4 gündür rahatsızlandım işe gitmedim 1 kilo almışım 4 günde.inanamadım valla bende nasıl aldığıma.ama evde oğluşumla yatmakta bi başka zevk yani.daha önce hiç böyle birbirimizi dinleyememişiz rahat rahat onu fark ettim.
ayyyyy sorma benim de benim de....bu saatten sonra da tatlı yenir mi acep?alllaaahhh kızlar benim canım sütlü tatlı istedi
şimdi mutfağa gidiyorum tatlı yapmaya
Görüşürüüüzzz
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık,ölçülerini verirsen sevinirim ben de kendim dikmek istiyorum.
iyi akşamlar sevgili hamişler.valla abartmışsınız bugün yazmayı:) bi saattir okuyorum bitmiyo son 30 sayfayı bıraktım hatta:)ben direk bodoslama gireyim muhabbete en iyisi :) bende şimdiye kadar 4 kilo aldım ama 4 gündür rahatsızlandım işe gitmedim 1 kilo almışım 4 günde.inanamadım valla bende nasıl aldığıma.ama evde oğluşumla yatmakta bi başka zevk yani.daha önce hiç böyle birbirimizi dinleyememişiz rahat rahat onu fark ettim.
hosgeldin canım...
bende senin gibi 4 -4,5 kilo almışım simdilik ii gidiyoruz kalan 3 aydada 4 kilo alsak 8-9 kiloyla doğuma gireriz inş... ama son aylar daha cok alınıyomuşşş sanırım
sağlık olsunda hem bebiş hem biz kiloları atarız...
cok sekerler ya harektleride daha anlaşılır oldu göbişimi açıp izliyorum bendee kıpır kıpır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?