- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.001
güzeller ben cıkıyorum artık meyvemi yerim uyurum artık. deliksiz uykular meleklerinizlee öpüyorum ii geceler
ayyyyy sorma benim de benim de....bu saatten sonra da tatlı yenir mi acep?
canım çok güzel olmuş ellerine sağlık,ölçülerini verirsen sevinirim ben de kendim dikmek istiyorum.
sabahtan beri 30 sayfa birikmiş ben de ancak bitirdim.geçmiş olsun canım.valla ben de rapor alıp 1 hafta evimde dinlenmek istiyorum ama nerdeeeee?? allah sağlık versin yeter ki çalışırız napalım...
güzeller ben cıkıyorum artık meyvemi yerim uyurum artık. deliksiz uykular meleklerinizlee öpüyorum ii geceler
iyi geceler tatlım ikinize de:) bebişin uyutur umarım.benimki kendisi uyumadan benide uyutmuyor.bazen saat gece 1.5 oluyor
kızlar ben bu temizlik konusuna hiç girmesem daha iyi olcak çünkü tüm halılarım 2 ton koyulaşmış durumda şu an:) yeni halı alacaklar koyu renk alırsa kir falan göstermez ama temizliği de görünmez:) tam beyaz değil ama açık tonlar kullanışlı bence.arada yıkamaya verince pırıl pırıl parlıyor hiç değilse.ben doğuma yakın yıkatmayı düşünüyorum biraz pasaklıyızda biz kocamla:) kesin kirlenir şimdi yıkatsam....bu arada konudan alakasız olcak ama ben ne ceviz fındık nede balık yiyebiliyorum hamileliğin başından beri.özellikle balık kokusuna dayanamıyorum bebişim omega 3 alamıyo diyede çok üzülüyorum ne yapsam fikir verin
Ya gsy benimki de öyle. Akşam 23.30 gibi bi başlıyo 2 ye kadar uyumuyo. Acaba doğunca da uyku düzeni böyle mi olacak? Öyle olursa yandık yani
amin canım önemli olan civcivlerin sağlığı napalım.bide şu balık konusuna çare bulsam of offfff...........
yiyebiliyorsan semiz otu ye...yoğurtlu veya salata olarak...bolca omega 3 içerir...
balığa bir şey diyemem çünkü ben de yiyemiyorum midem almıyor ama cevizi de yiyemiyorsan rondoda çekip tatlıların içine ya da yakışan yiyeceklerin içine karıştırarak tüketebilirsin canım
ben çıkıyorum arkadaşlar herkese iyi geceler,iyi uykular, öpüldünüzzzz.
Canm benim halımda acik renk, baya idare ediyor hali yıkamaya verirsin mis gibi yapıyorlar. Acik renk hali hoş duru r evi ferah yapıyor. Yine de sen bilirsin.
Evet ilk doğumum insallah. ilkinde 8 haftalik karnımda öldü ozaman burcuya gidiyordum. Kürtajı orada olmadım Sakarya'da ablamın çalıştığı hastanede oldum. Sonra kontrole gittim 2 kere randevumu iptal etti. İlgilenmedi kurtuldun mü dedi sanki cok aldırmayı istermisim gibi. O yuzden uyuz oldum ona.
Aslında normal dogum istiyorum ama korkuyorum. Nasil olcak bebisler nasil çıkacak ordan diye düşünüyorumnormal olursada epidural normal isterim herhalde. Ayyy ben ne istediğimi bir bilsem
valla bende ondan korkuyorum cnm üstelik ben öğretmenim okul tüm gün vs vs.bu arada arkadaşlarıma soruyorum bebişlerin çoğu aynen devam ediyomuş uyku düzenine yandık yani :) tek umudum alışkanlığını doğuma kadar değiştirmesi çünkü son 1 ayda değiştirdi böyle oldu
Hamilelikten once bir süre kullanmıştım degerler normale dönünce bıraktım ama hamilelikte bebek ile bana yetmiyormuş torpido hormonum ancak normal bir insan icin yeterli imiş yeniden başladım. Senin degerin kac çıkmış ? Tsh degerine bakıp söyletmedin?
Birde ilacını kullanmayı ihmal etme. Ac karnına alınıyor en az yarım saat once yemekten. Almayı unutursan gun icinde aklına geldiginde muhakkak al. Bu hormonun eksikliği bebeklerde zeka geriliğine neden oluyor. Ancak ilacını düzenli alırsan endişe edilecek korkulacak bir şey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?