2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

amin canım önemli olan civcivlerin sağlığı napalım.bide şu balık konusuna çare bulsam of offfff...........

cucu bende konuşuyorum meleğimle son 2 gündür sürekli ve o da tekme atıyor annesini dinlediğini gösterir gibi.bayılıyorum hareketlerine oğluşumun.ama babası bi türlü yakalayamıyor ne zaman elini karnıma koysa hemen duruyor minnoş anlamış gibi :)

iyi geceler tatlım ikinize de:) bebişin uyutur umarım.benimki kendisi uyumadan benide uyutmuyor.bazen saat gece 1.5 oluyor

Ya gsy benimki de öyle. Akşam 23.30 gibi bi başlıyo 2 ye kadar uyumuyo. Acaba doğunca da uyku düzeni böyle mi olacak? Öyle olursa yandık yani

yiyebiliyorsan semiz otu ye...yoğurtlu veya salata olarak...bolca omega 3 içerir...

Ya gsy benimki de öyle. Akşam 23.30 gibi bi başlıyo 2 ye kadar uyumuyo. Acaba doğunca da uyku düzeni böyle mi olacak? Öyle olursa yandık yani

valla bende ondan korkuyorum cnm üstelik ben öğretmenim okul tüm gün vs vs.bu arada arkadaşlarıma soruyorum bebişlerin çoğu aynen devam ediyomuş uyku düzenine yandık yani :) tek umudum alışkanlığını doğuma kadar değiştirmesi çünkü son 1 ayda değiştirdi böyle oldu

amin canım önemli olan civcivlerin sağlığı napalım.bide şu balık konusuna çare bulsam of offfff...........

balığa bir şey diyemem çünkü ben de yiyemiyorum midem almıyor ama cevizi de yiyemiyorsan rondoda çekip tatlıların içine ya da yakışan yiyeceklerin içine karıştırarak tüketebilirsin canım

balığa bir şey diyemem çünkü ben de yiyemiyorum midem almıyor ama cevizi de yiyemiyorsan rondoda çekip tatlıların içine ya da yakışan yiyeceklerin içine karıştırarak tüketebilirsin canım

canım onuda denedim ama ben neredeyse hiç tatlı yiyemiyorum ilk aydan beri.hatta bayıldığım müptelası olduğum çikolatanın bile yüzüne bakmıyorum

Merhaba kizlar, sabahtan beri okuyorum, bir surude alinti yapmistim ancak tabletten baglanayim dedi bugum sayfayi yenileyince alintilarimida sifirliyor galiba

Bebek odasi boyayan, yelek oren, keceden susler yapan anneleri. Ellerine sagilik, hepsine maasallah diyerek baktik. Yavrulariniz guzel saglikli gunlerde kullansinar insallah.

Bu kadar kadinin bir arada oldugu yerde tatsizliklarinda olmamasi kacinilamaz. Hep ayiplariz karsi cinslerimizi bizi bu halimizde anlamiyorlar diye ancak hemcinslerimizde bu konularda empati yapamiyorlar maalsef. Umarim Kacan keyifler yarina toparlanir...

Babasi dogumdan sonra bakmaya gelecek olan arkadas, cok uzgunum nick ini hatirlayamiyorum... Ama soylemeden gecemedim, ne kadar ozel bir baban varmiski bu ozel kiymetli anlarinda sana destek olmaya gelecek..Cogu erkek bunu kendine gorev bilmez, kadin isi bu benim ne isim var der... Annecigin nur icinde yatsin, keske yaninda olsaydi ama babacigin belliki aratmamaya calisiyor yoklugunu. Onemli olan babanin elinin emegi degilki, yaninda boyle bir zamanda bulunmasi bile sana guc verecektir ve Allahin izniyle sen bebegini kolayca saglikla buyutursun.

Canım Allah bi daha göstermesin inşallah aynı acıyı ( bende hamilelikten önce genel kontol için gitmiştim burcuya yumurtalıkların kalitesiz tedavi olman lazım hamile kalamazsın dedi ama testi yanlış zamanda yapmış bana kendi hatası ve bunu ben araitırmalarım sonucu öğrendim gittim yanına hatasını kabul etmemek için başka kusurlar buldu bana bölelerinin doktor olmasına çok sinir oluyorum nitekim verdiği ilaçları kullanmamış olmama rağmen o ay hamile kaldım. Hiç bir sıkıntım yokmuş inşallah kolay ve rahat doğumlar yaparız bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız

Benimki de resmen alışkanlık edindi. Uyuduğum zaman bişey duymuyorum ama uyuyana kadar baya çaba sarfediyorum tekmeleri yüzünden

Canım Ben Değerimi Sormadım Doktoruma. Daha Doğrusu İlacı Eczaneden Alana Kadar Ne İlacı Olduğu Hakkında Bir Fikrim Yoktu. O Yüzden Değerlerin Kaç Çıktığını Bİlmiyorum Malesef..

kızlar oğlumla bende kaçıyoruz iyi geceler hepinize.daha alacak 7 tanecik ilacımız var anca biter içmeye başlayalım :) hadi öptük

Hepinize iyi geceler arkadaşlar.yazmaya fırsat bulamasamda yazışmalarınızı en yakından takip edenlerin başında geldiğimi söyleyebilirim.zaten farketmişsinizdir 24 saat forum telefonumda açık.keyfinizle keyifleniyorum,üzüntünüzle üzülüyorum bende hepiniz gibi.e o zaman niye yazmıyorsun birşeyler dersenizde işim dolayısıyla arkadaşlar.ilaç mümessiliyim ve bütün gün araç kullanıyorum.ancak dr beklerken okumaya zamanım ancak yetiyor.el maharetlerini konuşturmuş arkadaşların ellerine kollarına sağlık.güzel günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmak nasip olsun.ben malesef o hamarat kadınlardan değilim.akşam eve gelince pestilim çıkmış oluyor,günlük rutin işleri bile yapamıyorum.yapmayı denesemde nerde bende o sabır!!!!!!neyse sadede gelirsem keyfiniz herzaman daim olsun ve kimseler bozmasın.çünkü paylaşımlarınızla mutlu olan,ders çıkaran,fikir alan benim gibi okuyan ama yazmaya fırsat bulamayan gizli insanlarada moral oluyorsunuz,dost oluyorsunuz.Allaha emanet olun siz ve bebeklerimiz.hepinize iyi geceler.

ya arkadaşlar benim bacaklarıma son 1 haftadır bişeyler oluyorr ( adımımı attığım anda çekiliyor topuktan kalça yukarısına kadar, çok da canımı acıtıyor. resmen topallayarak yürüyorum ya. dün gece de kramp girdi uykumdan çığlık atarak uyandım 5 dk. boyunca oynatamadım ağrıdan ( ya sadece hamilelikle mi ilgilidir bu yoksa altında başka bişey var mıdır? doktor kontrolume daha 2 hafta var sizce normaldir deyip bekleyeyim mi yoksa hemen gitmeli miyim ?? nolur bi akıl verin yaw :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…