2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir arkadaş arkadaşlık isteği göndermiş ama isteğin kime ait olduğu yazmıyor, bu yüzden kabul edemedim. Her kimse mesaj kutuma yazarsa sevinirim. İçimizden biriyse seve seve kabul ederim. Kim olduğunu öğrenmem kafi.

arastacım dunku olay yaradı bebısım sana hayranların cogaldı :)zaten populermısn şanın ıyıce aldı yurudu :)sefan olsunnnn

Yağmurrrrr çizmelerrrrrr olleyyyyyyy Yaşasın 1 hafta daha giyicez

Geçmiş olsun bu arada baya kötü olmuş kramp olayı Şişliğe de dikkat etmek lazım, bol su iç canım ihmal etme sakın...

bendede oluo şişlik yaa bende hava kötü olunca seviniyorum oturmaktan oluo malesefki akşama kadar en az 1-1.5 litre su içiyorum aksamda en az 3-4 bardak daha ama oturunca şişio

az sonra hüngür hüngür iş yerindeyim ağlayacağım..
gene gazım var
gene metsil azıcık bir etki gösterdi..
gene canım acıyor
gene şiştim..
napıcam ben

azıcık ögle yemegınde yedıgım yogurt bunuyaparsa na yapıcam ben..
lütfen yardım edin

ayy çok güldümm

Canım şiir gibi yazmışsın çok dokunaklı, okurken ben bile şiştim.

Neyse şaka bi yana salata yemeyi denedin mi canım ? Bağırsakları daha hızlı çalıştırır. Hamiş olduğumuz için metabolizma yavaş çalışıyor artık. Bol bol salata yemek lazım. Arkadaşlar bir de kayısı diyordu geçenlerde onu da dene. Sabah kayısı kurusu filan ye. Metabolizma hızlanırsa gaz sorunun gidebilir.

Son düzenleme:

cnm aglama kıyamamm sıslık aksamları bndede oluyo...htta artık karnım gerlıyo maden suyu ıyı gelıyo cnm dene ıstersen bnm doktor ılac dusmanı dogal yollarla cozuceksn dıyo ılacta vermıyo

selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) Göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Eğer müsade varsa bi şey sormak istiyorum. Bu konuyla ilgili bisürü topik var ama ben her zamanki gibi size sormak istedim . Bahsetmiştim genetik taraması yaptırdık diye. Kodum bozuk çıktı benim. Kanım fazla pıhtılaşıyomuş, bu da bebeğimin beslenemeyerek ölmesine sebep olmuş.

Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi Bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim

Kızlar isim konusunda dert yanmışsınız.Peki ben ne yapayım ayol daha hangi cinsiyette bebek taşıdığımı bilem bilmiyorum( 21.yüzyıl Ankarasında) İsmi nasıl bulalım.İnat ettim artık sormayacağım.Başta sürpriz olsun diyordum artık kararımı verdim.Öğrenmeyeceğim Bu arada eşim hamilke kaldığımı öğrendiğiğmizden bu yana kız olacak bence diyor ve hiiiiç erkek adı düşünmüyor:) (Eşimde bir kız çocuk merakı vardır niyeyse başından beri İsmi de bana söylemiyordu, dün dedim ki bir isim buldum dedim ne buldun dedi ben de "ALARA"olsun mu dedim,o ismi ben düşünmüştüm dedi güya bu bebeğin ismin kendisi koyacak ya bana laf söyletmiyor Gerçekten de ben bu ismi çok beğeniyorum bir de "BUSE" ismini çok seviyorum.Kız olursa büyük ihtimal bu ikisinden birisi olcak kısmet bakalım.Fikirleriniz olursa paylaşın kızlar

canım saol ama doktor salatanın da gaz yaptıgını söyledi o yüzden aksamları yemem yasak..şimdi gazım varken yersem patlarım sanırım

annnaaaammm kuşum gelmiş hoşgeldinn canımmmm
seni görmek çookkkk güzell Allah korusun canım niye ölsünnn
bu konuda bilgim yok ama mutlaka vardır bir bilen aramızda..
ama bak tedavisi mümkünmüşki genetik uzmanı demiş sana """Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır""""

Canım hoşgeldinnnn ne iyi ettin Pıhtılaşma problemiyle hamile kalan ve sağlıklı bir şekilde gebeliği tamamlanan çok kişi var emin olabilirsin. Bizim topikte de vardır mutlaka. Yalnızca devamlı kan sulandırıcı alıyorlar coraspin. Hadi bebiş çalışmalarına başlayın artık Şaka bi yana istediğiniz zaman sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin Allah size canım.

bende çok severim ayşe ismini ,kız olsa koyacaktım , hem peygamberimizin eşinin adı, hem de eskimemiş bir isim . hayırlısı olsun

Hoşgeldin kıız:) Allahım sana da hamile kalıp 20leri 30ları 40ları ve akabinde doğum yapmayı da nasip etsin inşallah....Kodum bozuk dediğin şey acaba kromozom bozukluğu mu anlayamadım ve de öyleyse kan pıhtılaşmasıyla ikisi farklı şeyler yani kan pıhtılaşmasında kan sulandırıcıyla falan hallolur ama kromozom bozukluğu başka tedavi yöntemleri gerektirir..İnşallah önemli bir sorun değildir

Hoşgeldiiiiiin
coraspin hap ve/veya clexane gibi kan sulandırıcı iğne veriyorlar canım

ben de de bi mutasyon var ama taşıyıcıymışım. bize de nolur nolmaz diye hap kullandırtıyo doktorumuz.

Belki başka yöntemleri de vardır :)

İyi ya sebebin anlaşılmasına çok sevindim canım....

canım saol ama doktor salatanın da gaz yaptıgını söyledi o yüzden aksamları yemem yasak..şimdi gazım varken yersem patlarım sanırım

Anladım canım. Angy'nin dediği gibi maden suyu içsen, içince de oturma dolaş biraz. İçerisi bir hareketlensin. Gaz sancısı çok fena kıvrandırır insanı. Geçmiş olsun.

cnm aglama kıyamamm sıslık aksamları bndede oluyo...htta artık karnım gerlıyo maden suyu ıyı gelıyo cnm dene ıstersen bnm doktor ılac dusmanı dogal yollarla cozuceksn dıyo ılacta vermıyo

maden suyu almayı denicem .. hatta şimdi yürüdüm dışarıda ..hava soğuk ve yağmurlu olduğu halde resmen attım kendimi..

işin kötü tarafı ben normal hayatımda gaz maz bilmem..
bu yüzden şu an çok fena hissediyorum..

doğal yollar neler peki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…