- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.261
guzel haberlerını beklıyoruz sekerım :)
Bir arkadaş arkadaşlık isteği göndermiş ama isteğin kime ait olduğu yazmıyor, bu yüzden kabul edemedim. Her kimse mesaj kutuma yazarsa sevinirim. İçimizden biriyse seve seve kabul ederim. Kim olduğunu öğrenmem kafi.
Yağmurrrrr çizmelerrrrrr olleyyyyyyyYaşasın 1 hafta daha giyicez
Geçmiş olsun bu arada baya kötü olmuş kramp olayıŞişliğe de dikkat etmek lazım, bol su iç canım ihmal etme sakın...
arastacım dunku olay yaradı bebısım sana hayranların cogaldı :)zaten populermısn şanın ıyıce aldı yurudu :)sefan olsunnnn
benim doktor zaten sezeryancılığı ile meşhur. Herkesi bi şekilde sezeryan yapıyo :d ben de artık baya tecrübe kazanmıştır diye onu seçtim. Eltim de bi kaç ay önce aynı doktor tarafından sezeryan edildi ve 3. Gün baya baya dolaşıyodu. Adam sezeryan yapa yapa usta olmuş. Dikişleri filan bile ağrımadı kızın :d zaten eşim de uygun ağrı kesiciyi sık sık yapar ve ben de acı çekmem. Kararlıyım sezeryan konusunda. Kısmet :)
az sonra hüngür hüngür iş yerindeyim ağlayacağım..
gene gazım var
gene metsil azıcık bir etki gösterdi..
gene canım acıyor
gene şiştim..
napıcam ben
azıcık ögle yemegınde yedıgım yogurt bunuyaparsa na yapıcam ben..
lütfen yardım edin
az sonra hüngür hüngür iş yerindeyim ağlayacağım..
gene gazım var
gene metsil azıcık bir etki gösterdi..
gene canım acıyor
gene şiştim..
napıcam ben
azıcık ögle yemegınde yedıgım yogurt bunuyaparsa na yapıcam ben..
lütfen yardım edin
yrn dr günümmm
gebelik şeker yüklemesi
tiroid kontrolü
bide cildiyee :S ben kopması içinn
bana kolay gelsinn yrnnn umarım ii geçer hepsii
en güselide oğluşumu görcesss
Canım şiir gibi yazmışsın çok dokunaklı, okurken ben bile şiştim.
Neyse şaka bi yana salata yemeyi denedin mi canım ? Bağırsakları daha hızlı çalıştırır. Hamiş olduğumuz için metabolizma yavaş çalışıyor artık. Bol bol salata yemek lazım. Arkadaşlar bir de kayısı diyordu geçenlerde onu da dene. Sabah kayısı kurusu filan ye. Metabolizma hızlanırsa gaz sorunun gidebilir.
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) Göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Eğer müsade varsa bi şey sormak istiyorum. Bu konuyla ilgili bisürü topik var ama ben her zamanki gibi size sormak istedim . Bahsetmiştim genetik taraması yaptırdık diye. Kodum bozuk çıktı benim.Kanım fazla pıhtılaşıyomuş, bu da bebeğimin beslenemeyerek ölmesine sebep olmuş.
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi Bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) Göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Eğer müsade varsa bi şey sormak istiyorum. Bu konuyla ilgili bisürü topik var ama ben her zamanki gibi size sormak istedim . Bahsetmiştim genetik taraması yaptırdık diye. Kodum bozuk çıktı benim.Kanım fazla pıhtılaşıyomuş, bu da bebeğimin beslenemeyerek ölmesine sebep olmuş.
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi Bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
canım sorma bende de var aynı kararsızlık. ama son zamanlarda ayşe adına yöneldim. malum artık çocuğuna ayşe ismini veren çok az hem manevi bir değeride var.kısa kullanışlı bir isim ama eşimle hem fikir olamadık. bide ortada kayınpdr unsuru var. illede annemin adını verin diyor. bana da bu fikir gittikçe itici geliyor. bu yaşlılar isim mevzusuna hiç karışmasa keşke yaaa... kimse kırılmadan istediğimi yapmanın bir yolu olmalı
canım saol ama doktor salatanın da gaz yaptıgını söyledi o yüzden aksamları yemem yasak..şimdi gazım varken yersem patlarım sanırım
cnm aglama kıyamamm sıslık aksamları bndede oluyo...htta artık karnım gerlıyomaden suyu ıyı gelıyo cnm dene ıstersen bnm doktor ılac dusmanı dogal yollarla cozuceksn dıyo ılacta vermıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?