- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.281
maden suyu almayı denicem .. hatta şimdi yürüdüm dışarıda ..hava soğuk ve yağmurlu olduğu halde resmen attım kendimi..
işin kötü tarafı ben normal hayatımda gaz maz bilmem..
bu yüzden şu an çok fena hissediyorum..
doğal yollar neler peki tatlım
...................................
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) Göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Eğer müsade varsa bi şey sormak istiyorum. Bu konuyla ilgili bisürü topik var ama ben her zamanki gibi size sormak istedim . Bahsetmiştim genetik taraması yaptırdık diye. Kodum bozuk çıktı benim.Kanım fazla pıhtılaşıyomuş, bu da bebeğimin beslenemeyerek ölmesine sebep olmuş.
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi Bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
Bir arkadaş arkadaşlık isteği göndermiş ama isteğin kime ait olduğu yazmıyor, bu yüzden kabul edemedim. Her kimse mesaj kutuma yazarsa sevinirim. İçimizden biriyse seve seve kabul ederim. Kim olduğunu öğrenmem kafi.
izine güvenmek akıl kari değil canım nezaman ne yaparlar allah biliyor. ona güvenirsek ortada kalırız.. ben 1 sene kadar işten ayrılmayı düşünüyorum.. yerime bakacak biri yok şefim idare ederim 2 ay içinde gelirsen diyor. nasıl geleyim 2 aylık kızımı bırakıpta kıyamamm..
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Eğer müsade varsa bi şey sormak istiyorum. Bu konuyla ilgili bisürü topik var ama ben her zamanki gibi size sormak istedim . Bahsetmiştim genetik taraması yaptırdık diye. Kodum bozuk çıktı benim.Kanım fazla pıhtılaşıyomuş, bu da bebeğimin beslenemeyerek ölmesine sebep olmuş.
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
canım saol ama doktor salatanın da gaz yaptıgını söyledi o yüzden aksamları yemem yasak..şimdi gazım varken yersem patlarım sanırım
canım o yaşamayıseviyorum arkadaşımız. bende de yazmıyordu mause ile üzerine geldim yaşamayıseviyorum kullanıcı adlı kişi diyor
bende çok severim ayşe ismini ,kız olsa koyacaktım , hem peygamberimizin eşinin adı, hem de eskimemiş bir isim . hayırlısı olsun
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) Göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi Bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?