2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebiş çok aşagıdaydı hatta bazen çıkıvercekmiş gibi hissediyordum çok şükür bugün ilkkez bu kadar yukarıda hareket ediyor çok mutlu oldum yoksa iyice korkmaya başlamıştım erken dogum falan olur mu diye

geçmiş olsun canım eger tansiyon yükselmesi sorunun yoksa günde 2 tane bile sade soda içebilirsin ayaklarından üşütmemeye çalış birde

...................................

Bizi düşünmeyeni inanın biz hiç düşünmeyiz. Dün dedim ki lütfen artık bırakın şu konuyu konudan rahatsız olduğunuzu ifade ettiniz bizde gerekli cezaları verdik. Şimdi bu şekilde dalga geçerek bizi zorda bıraktığınızın farkında değilsiniz. Lütfen yeter artık...

cnm hoşgeldin zaten pıhtılaşma sorunu olanlara tedavi uyguluo doktorlar kanı sulandırıcı haplarla vs. Allah korusun nie ölsünler inşallah en kısa zamanda olur cnm

canım o yaşamayıseviyorum arkadaşımız. bende de yazmıyordu mause ile üzerine geldim yaşamayıseviyorum kullanıcı adlı kişi diyor

canım boşversene, dünya biz olmadan da dönüyor, kimse çok çalıştın diye madalya takmıyor, alabildiğin kadar izin al, bebeğin daha önemli ,insanlara yüz verdikçe astarını istiyor bu amirler

aaa kazen poliannayıda pasifleştirdi kızlar:26: bu konunun şakasını bile kaldırmıo site artık,dünkü gergin ortamdan sonra kimse yapmasın:26::26:

canım geçmiş olsun benim arkadaşımda da bu sorun vardı anlayasıya kadar 2 kere düşük yaptı sonra doktor teşhis koyunca hamileliğinin ilk anından doguma kadar günlük kendine bi iğne vuruyordu sanırım kan sulandırıcı gibi bişiydi çok şükür sağlıcakla bebeğini kucagına aldı inşallah Rabbim sana da nasip eder

canım hoşgeldin. Ne kadar şanslısın hemen sebebini öğrenmişsin . Doktorun daha iyi bilir ama sadece kan sulandırıcı ilaç veriyorlar bu sayede sağlıklı bir bebiş dünyaya getirebiliyorsun diye biliyorum. Benım de ,ilk bebişim karnımda öldüğünden baya bi araştırmıştım.
Endişelenecek bir durum yok ve çaresi var çok şükür ki. Hadi bakalım bekliyoruz güsel haberleriniii...
Ben kürtajımdan 3 ay sonra hamile kaldım hem de hiç korkmadım. çalışmaya ilk ay başladım. Sen de korkma sakın. öpüldünnnn

hoşgeldin canım.benim ziyaretime bir bankacı gelmişti 3 yaşında bir çocuğu varmış hamilelik üzerine lafladık.3 kere bebeği karnında ölmüş ilk ikisi erken haftalarda ancak sonuncusu 6 aylıkken sonra bunun probleminin kan pıhtılaşması olduğunu tespit etmişler sadece 1 hapla çözmüşler sorununu dediğim gibi şuan 3 yaşında bir çocuğu var.çözümü kolay ama çözülmezse boyutları çok ciddi birşey ve maalesefki bir kayıp yaşamadan test falan yapmıyorlar yani rutinde böyle bir test yok.bu durumdan çok korktuğum için doktorumdan bu testi istemesini istedim benden ancak düşük ihtimalli komplikasyonlar için kendini gereğinden fazla kasıyorsun deyip üzerine bu kadar çok araştırdığım için azar işittim eşimde doktorla hem fikir olduğundan birşey diyemedim.neticede çok şükür böyle bir sıkıntı yaşamadım ama yaşasaydım vah vah deyip bir dahakine olmasın diye önlem alacaklardı neden bu sıkıntı başımıza gelmeden böyle bir test uygulamıyorlar onuda anlamış değilim neticede herkes yaşadığını bilir doktorlara git bir dahakine şöyle yaparız demesi kolay.neyse canım canını sıkacak birşey yok bildiğim kadarıyla hamileliğin boyunca kanı sulandırması için 1 hap veriyorlar ve sorunun çözülüyor.sen nasılsın inşallah keyfin yerindedir.allah tekrar sağlıkla anne olmayı nasip etsin kısa zamanda..

canım saol ama doktor salatanın da gaz yaptıgını söyledi o yüzden aksamları yemem yasak..şimdi gazım varken yersem patlarım sanırım

canım o şşlik hep va röğle yemeğinde çorba salata yapsam gene şişiyorum patlıcak gibi geriliyorum bu saat oldu midem hala şiş çok kötüyüm.. kendimde geriliyorum öyle olunca ama yapcak bişi yok sanırım

kızlar çok tatlısnız... yazdıklarınızı okudum.. aman sizlerden uzak olsun gaz..

az sonra ofisten çıkıp eve gidicem..

ayaklarımı sıcak tutup..akşam için yemek pişiricem..
.
rezene çayımı içerken
" Tanrım gelecek günlerde bu gazlarım ne olur azalsın" diye dua edicemm

sevgiler

bende çok severim ayşe ismini ,kız olsa koyacaktım , hem peygamberimizin eşinin adı, hem de eskimemiş bir isim . hayırlısı olsun

kmetse bende kzmn kulagına adını okuturkrn ayşe masal okutacağım.. nüfusunda sadece masal olacak çünkü iki isim zorluğunu anası yaşio kızım yaşamasın arada ayşe masal diye çağrılması gerekiyormuş bilsin diye ahirette

Laydim hoşgeldin canım,

Valla seni gördüğüme ne kadar sevindim anlatamam, daha sık gel şekerim......

Konu ile ilgili bilgim yok canım, olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Ama problemin tespit edilmiş olmasına sevindim.
En azından ne olduğunu biliyorsun artık ve ona göre önlemlerini alıp, sağlıklı bir bebeğe kavuşacağından hiç şüphem yok ..
Senin miniklerine bişeycik olmaz merak etme sen

kızlar biraz mobilya sitelerinde gezdim çok güzel şeyler var nasipse hazirandan sonra alacağım dogumda temiz temiz kullanmak için ama yine taksit yine borç pöfff evi öde arabayı öde eşyaları öde gına geldi

Bu hesap pasifleştirmek rutin bir hale mi geldi nedir anlayamadım vallahi.Bir de bu Kazen kim yani site yönetimiyle alakası nedir anlayamadım.Lütfen topiğimizin neşesi kaçmasın güzel güzel sohbetimizi yapıyoruz. Birbirimize hakaretler yapmadığımız sürece isteyen istediğini paylaşsın,düşüncesini ifade etsin tabi saygı çerçevesi içinde.Herşeyden önemlisi bebeklerimiz ve biz onlar için buradayız

ben 2013 temmuz sonu ağustos başı gibi doğum yapıcam aslında bende bu gruptan sayılırım arkadaşlar bişey sorucam özellikle deneyimli annelere herkes doktorun söylediği tarihten 1 hafta önce doğurursun diyorlar siz ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…