2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar 1 buçuk ay sonra düğün var bizim elti oluyorum 7 aylık hamile olucam ne giycem diye tasası düştü internete bakıyorum hiç abiye hamile kıyafeti bulamıyorum yaa öyle gözünüze takılırsa bana söyleyin emi

Bu güne kadar sakin oldun da eline ne geçti ? Bence değişim şart sen yine bi düşün

genel yapım böyle
insanın kendini değiştirmesi çok kolay olmuyo
ilerde olur belkim
sanırım bi cinnet anı paklar

birde kızıma hamileyken çok ağlardım çok kötüydüm ruhsal olarak
doğal olarakta kızım sinirli huysuz bişey oldu
şimdi çok sakin geçiriyorum çok şükür onlarında bunu bozmasına müsade etmiycem
en iyisi doğumdan sonra pençeleri törpülemeye başlayım

sadece pes diyorum vicdan sahibi olan biri bu lafları edebilir mi.

kızlar bebiş hareket edince ben gülmeye başlıyorum. sesli gülemesemde yüz ifadem direk sırıtma moduna geçiyor. sanki gıdıklıyo annesini kuzucum...

:)) Bende gülüyorum yaaa, nasıl mutlu ediyor bu tepikler bizi :))
Hele uzun aradan sonra hareket ederse değmeyin keyfime :))
Kıkır kıkır gülüyorum hatta bazen.. Geçenlerde eşime gösterdim, dokundu
baktım oda kahkaha atıyor :)) Ne tatlı anlat de mi Rabbim sonuna kadar sürdürsün inş.

3 kere verdim ben cnm diğer arkadaştan 6 kez almışlar şaşırdım,benim duyduklarım hep 3 kere aldırmış belki hastaneden hastaneye değişiodur, ben medikalde yaptırdım fruko gibi yesil şişede bişe verdiler limonlu oluo zaten aşırı şekerli limonlu gazoz tadı vardı,midemde bulandı ama zorla içtim:)) ama bazı hastanelerde şekerli su gibi bişe veriolarmış özellikle devlette

kıskanmıştır zaar seni
ya böyle keçeden buzdolabı süsleri oluyoya bebek şekeri yerine ondan mı yapsak
yada sen bi yapıp denesen olmadı bize satarsın

önce kendi procelerimi bitireyim, seri üretime geçebilirim bebek ürünleri satan bir arkadaşımızın internet sitesi var. oraya koyup sipariş usülü satabilirim hihihi

dengesizliğin önde gideni hemde eşimde çok kızmış ama n ise ağzını açıp bişey demedi o an... beni avutmak için bende sinir oldum dedi heralde.. gelin olmak cok zor.. kızları da bazı laflarına kızıyor.. ahh diorum içimden bende kızıyoru mama gelinsin bişey desen ağlar zırlar laf sokar bide. kendi çöpü batmaz kimseye.. kocam dio sen nasıl babana bagrınıosun batmıo onada kızları bagrınca yada soyleyınce batmaz ama sen farklısın gelinsin dio görümcemler zevklidir allah için hep farklı değişik kimsede olmayan şeylere bakınırlar yada ararlar.. kv. kızımı kıyafet almaya cıktıgımızda çarsıya hep farklı şeyler aradık kv ilk aldıkları iğrenççç diyebilirim aklıma geldikçe sinirden ağlayasım geliyor. dolap beklemesin bunalr giydirirsin evde falan dio.. evde bile giydircek gibi şirin şeyler deilki.. ama benim begendiklerim ne güzel. ozaman bile kurtlandı bana sormadan sunuda bunuda alalım dedi eşimde bağırdı kız baksın hem getiriosun hemde beğenemsinie fırsat vermiosun die.. ZOR işler.. ben mesafe koyamadım zamanında arkadaşımda kızar yüzün tutmadı dio şimdi herseyıne karısıo sana sormadan..

Çok mu gerekli bu şeker yüklemesi ya
Ben şekerli şeyi içemem ki ((
Bi de acaba sağlık ocağında yapılıyor mudur bilginiz var mı?
Hastane bu teste ne kadar alır kimbilir....

Bana hastaneden gebelikte beslenme diye bi yazi verdiler gunde bi cay bardagi dem icebilirsinz bu sulandirdiginiz miktardaki bardaga denk gelir diyor koyu icersin mesela 3 bardak acik icersin 5 bardak bu miktar kansizlik yapmaz yaziyor

sadece pes diyorum vicdan sahibi olan biri bu lafları edebilir mi.

valla 1 hafta ölü muhabbetinde kendime gelememiştim bide benzetmesi çokkkk zoruma gitmiştii.. piskolojim bozulmuştu eşime aynı konuyu açıp duruyordum.. şimdide karnın aşağıda nieki lafına taktım.. zaten takıntılı bi yapım var böyle saçma laflar duyuncada aklımdan hiç çıkmıyor..

Hani o oğlaklar korka korka çayşak çayşak yürürler ya ben de ona benzettim kendimizi:)) Benim kayınvalidemler köyde yaşıyorlar ya çook şahit oldum öyle şeylere.Hatta doğumlarına bile:))))))))) Vallahi ben bir o merdiven bir bu merdiven koşa koşa gidip geliyorum akşam olunca ama imanımın gevrediğini biliyorum.Bir de 2 çocuk, dersleri yemek yapma falan derken bitiyorum.Ama bunların geçici olduğunu biliyorum.Akşam olunca aşkıma bile ilgi gösteremiyorum sadece sarılıyorum sıkıyoyorum sımsıkı o da bana elim artık kavuşmuyor sana kalınlaştın diyor(Allahım ne romantik dimi öyledir biraz

ben tarama yaptırmADım ama 3 düşükten sonra doktorum iğne tedavisine başladı her gün kendime iğne yapıyorum hiç merak etme çok etkili bi tedavi şu anda 5. ayımızdayız hayırlısıyla allah sanada nasip eder inşallah hamile kalmadan git ama kadın doğuma sonra kalır kalmaz başlıyosun iğneye başka merak ettiğin bişey varsa sorabilirsin.

paylaştığınız tüm resimlerde hamilelik piıjamaları çok güzel... hem elbise tarzı hemde altlı üstlü takımlarıı çok begendim...doğum öncesi elbise tarzı rahat olur.... doğum sonrası üstü düğmeliyse rahat olur.. emzirmee aşamasında olacaz çünkü.... ben ılk doğumda altlı üstlü giydim sezeryan oldu bel lastikleri rahatsız etmedi beni... biraz genişletebilirsiniz.... doğum sonrası mutlaka üstü düğmeli olmalı emzirme açısındann... doğum çantası bebek odası vs vs ben daha hiçbirşey hazırlamadım.... doğum cantası hazır olmallı tabiki arkadasımın ilk doğumunda hazır deıldı 7.ayda erken doğum yaptı apar topar... şimdi 2.bebeği...7.ayda. hazırlamış ve sanırım yine erken olucakmış doktor hazırlıklı ol demiş....bebek hareketlerine gelinceee benimki maşallah hiç durmuyor... çok hareket ediyor. pozisyonu değiştirirken bile hissediyorum.gece gözümü açtıgım an başlıyor... ben uyuyunca uyuyo uyanınca uyanıyor.....çok güzel bişey.... doğumdan sonra o hareketleri özlüyorsunuz bile....

canımsın ya üzme kendini, hatta hiçbirimiz üzmeyelim.. 3,5 ila 4 ay sonra bebeklerimiz ağlasın biz de ağlayalım tek göz yaşlarımız o olsun inşallah

sakın kendini üzme
onların istediğide bu değil mi zaten?
Allah vicdan versin hepsine
bizim psikolojik durumumuz onları çok etkiliyor arkadaşlar bunu en iyi yaşayan benim
o yüzden şimdi sadece susuyorum eskiden eşime anlatırdım salak gibi
tabi bana inanmaz onları savunur ben kötü olurdum bu beni daha çok üzerdi
şimdi hiç kimse hakkında hiçbişey demiyorum çünkü onlar öyle oynuyorlardı
şimdi onlar nasılsa bende öyleyim hiç bişey diyemiyolar artık en azından hayır demesini öğrenebildim
çok sakinim çok şükür
ama eşimle kızım evi dağıtınca çok sinirleniyorum cıyak cıyak bağırıyorum bana gülüyolar birde
inşallah bu sakinliğim oğlumada yansır daha sakin bi bebeklik geçirir inşallah

kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırım henüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca

Onları doğumdan birkaç ay sonra giyersin canım.Geceliklerde bebeği rahat emzirmek için üstten düğmesi olanları da tercih etmek lazım.Ona da dikkat et hani bu dantelli olanlar doğumda sıkıntılı olabilir.Zaten bizim canımızın acısı bize yeter bir de terlemeyle falan pek uğraşmamalıyız.Ben geceliğimi giydim doğumdan sonra parfümümü sıktım, saçıma kırmızı bandımı bağladım gözüme de zeytinyağlı hac sürmeleri olur ya ondan sürdüm.Gelen doğum sana yaramış dediler.
ilk gün katı gıda yasak sadece meyve suyu ve bisküvi,çorba yiyorsun ben de meyve suyuna hücum ettim.Çünkü sezeryanda çok kan kaybediyorsun ve yüreğin yanıyor.Soğuk soğuk kayısı suyu içtim.Sonda da takılıydı tuvalete çıkma derdim de yoktu O günleri yeniden yaşayacak olmam beni heyecanlandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…