- 13 Eylül 2012
- 3.517
- 1.009
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.641
Bu güne kadar sakin oldun da eline ne geçti ? Bence değişim şart sen yine bi düşün
hepimiz kv. konusunda ayrı dert yanıyoruz.. sizinkiler çığrından çıkmış gerçekten ohaaa dedim okudukça canım.. bizimki okonuda pek hevesli çıktı saolsun bana birkere zevkimi sormadan yavruma hiç beğenmediğin tarzları almıştı ve bütün mahalleye gösteriyordu diyebilirim. bunu aldım bunuda aldım die bizimkide gösterişi sevdiğimi aiçin aldıgını düşünüyorum buyüzden.. hem bana sorulmadan alınmış hadi tatsızlık olmasn die sustum ama elaleme aldım yaptım die göstermesi canıma tak etmişti .eşime demiştim birdaha almasın bende birşeyler alıcam alamıyorum bunalrı giydirirsiniz dio falan. ki kendisinede yeter artı kalma dedim. eşim bigün annesine demiş yeter artı kalıp durma kıza sormadan alıosun die ağlamış karşısında. ağladı die eşim şimdi gıkını çıkarmıyor gene ağlarsa diye ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oluyorum.. ayrıntılı ultrasondaki fotosunu göstermeye gittiğimizde eşimde bi heves kadın nedese beğenirsin.. aaa birden bakınca eltimin 6 aylık bi çocugu dpgmustu öldü ona benzettim dedi ya ne alaka senin eltinin hemde ölen çocuga benzetmesii betim benzim atmıstı yok arttık daha neler.. şimdiden senin karnın aşağıdamı dio yanında akrabası vardı hatta ona dio karnı aşağıda dimi die tastikletcek.. neresi aşağıda daha yeni yeni yukarı çıkıo olcak okadar heralde demiştim amaaa bu kadın herseferinde saçma sapan görüşlerinle canımı sıkıyor.. ama baktığındaa herşeyini almak istiyor millete ballandırarak yaptı kettik demeleri.. bebeğimin mobilyasını annem aldı görümcemin eltisine aldık demiş sanırım bigü nbenim yanımda kadın sordu kv. de nerden almıstınız mobılyasını diee.. şok şokk üstünee allah hayır etsinnn sonumuzuu... eşimde demezmi huyu oyle napayım evecik panik öyle işte bişey desem ağlıyor busefer ben üzülüyorum diooo ..
kızlar bebiş hareket edince ben gülmeye başlıyorum. sesli gülemesemde yüz ifadem direk sırıtma moduna geçiyor. sanki gıdıklıyo annesini kuzucum...
ay kaç kere kan veriyoruz öyle yav :/
benim bi daha ki kontrolüm 2 mayısta o zaman şeker yüklemesi yapılacakmış..öf ben tatlıdan nefret ettim hamilelikte hiç yiyemiyorum tatlı bişey,,midemi bulandırıyor onu nasıl içicemmm:26:
kıskanmıştır zaar seni
ya böyle keçeden buzdolabı süsleri oluyoya bebek şekeri yerine ondan mı yapsak
yada sen bi yapıp denesen olmadı bize satarsın
ya ne demek ölen bir çocuğa benzetmek böyle bir densizlik mi olur ya.. ne kadar anlayışsız oluyorlar..
eşlerimiz de hep mi ana kuzusu. bizim oğlanlar da öyle olur mu ki
canım valla ben bir şey almalarını da istemiyorum.lafını etmezler ama bana da sorup almayacakları için zevksiz insanlar aldıklarını giydirmem.düğünümde öyle bir bohça hazırlamışlardı ki görseniz şok olursunuzben görümcemlere şaşırıyorum.bana o lafları diyen de onlar.benden büyükler ama gencecik kızlar, ama gün görmemişler,zevksizler.. kv yazık aklından geçirse de bana bir şey demeye çekiniyor. üstü kapalı eşime söylüyor internetten alışveriş yapıyorum ya,eşime demiş ki bu ne her gün eve farklı bir şey geliyor bütün ev yeni boyanmıştı.şimdi rengi uymuyor diye çocuk odasını yeniden boyatmak istiyorum. iki de bir ya aslında oranın boyası temiz gerek yok diyor ben hiç duymuyorum
3 kere verdim ben cnm diğer arkadaştan 6 kez almışlar şaşırdım,benim duyduklarım hep 3 kere aldırmış belki hastaneden hastaneye değişiodur, ben medikalde yaptırdım fruko gibi yesil şişede bişe verdiler limonlu oluo zaten aşırı şekerli limonlu gazoz tadı vardı,midemde bulandı ama zorla içtim:)) ama bazı hastanelerde şekerli su gibi bişe veriolarmış özellikle devlette
Ahhh çay deme bana... Benim de eşim pek istemiyor ben de vazgeçtim çaydan. Birine gidersek de çok çok açık alıyorum sapsarı :) O sa en fazla 2 bardak. (2.sinde bardakta kalanların üstüne sıcak su şeklinde)
Kahve desen unuttum artık tadını
sadece pes diyorumvicdan sahibi olan biri bu lafları edebilir mi.
İlahi menekşe oğlak nerden aklına geldi, kız ben hiç görmedim yeni yürümeye başladıkları halini gerçekten onlara mı benziyoruz
Ahh canım ahhh koşmak ne demek, bizim uzun bir koridorumuz var zil çalınca bazen kapıya hızlı adımlarla gidiyorum malum koridor uzun 2. yi çalmasın gelen yetişeyim diye, kocam arkamdan koşuyo, gözlerini pörtletiyohamile kadınsın ne hoplayıp zıplıyorsun, düşüşeceksin diye valla beni düşünüyor sonuçta ama bazen o da abartıyor, bende kendimi hasta ve yaşlı gibi hissediyorum
Ayyy beni öyle delik teşik etseler hastaneyi ayağa kaldırırım valla, hiç anlamam, ben canımı yolda bulmadım
selam kızlaaaar. Ben geldim bence :) Göbekler büyüdü iyice 20 küsür haftalardasınız hepiniz maşallah :)
Eğer müsade varsa bi şey sormak istiyorum. Bu konuyla ilgili bisürü topik var ama ben her zamanki gibi size sormak istedim . Bahsetmiştim genetik taraması yaptırdık diye. Kodum bozuk çıktı benim.Kanım fazla pıhtılaşıyomuş, bu da bebeğimin beslenemeyerek ölmesine sebep olmuş.
Sonuçları anlatan genetik uzmanıydı. Gerekli tedaviyi hamile kalmaya karar verdiğinde kadın doğumcun uygulayacaktır dedi. Bu ne şimdi Bizden bu sorunla hamile kalan var mıydı. Nolcak hep ölcek mi benim miniklerim
valla 1 hafta ölü muhabbetinde kendime gelememiştim bide benzetmesi çokkkk zoruma gitmiştii.. piskolojim bozulmuştu eşime aynı konuyu açıp duruyordum.. şimdide karnın aşağıda nieki lafına taktım.. zaten takıntılı bi yapım var böyle saçma laflar duyuncada aklımdan hiç çıkmıyor..
canımsın ya üzme kendini, hatta hiçbirimiz üzmeyelim.. 3,5 ila 4 ay sonra bebeklerimiz ağlasın biz de ağlayalım tek göz yaşlarımız o olsun inşallah
valla 1 hafta ölü muhabbetinde kendime gelememiştim bide benzetmesi çokkkk zoruma gitmiştii.. piskolojim bozulmuştu eşime aynı konuyu açıp duruyordum.. şimdide karnın aşağıda nieki lafına taktım.. zaten takıntılı bi yapım var böyle saçma laflar duyuncada aklımdan hiç çıkmıyor..
Haklısın canım sizlerin tecrübelerinden her zaman faydalanmaya çalışıyorum. İlk gün için öyleyse gecelik alayım, sonrası için penye şortlu takımlardan alayım o zaman ben. Bakma öyle süslü püslü paylaştığıma, penye alıcam ve mümkünse dantelsiz. Sadece kesimi filan öyle bişey istiyorum. Çok rahat görünüyor. Henüz gecelik araştırmasına başlamadım. Kızımın hastane çıkışıyla aynı renklerde bakıcam. İlk gün fotoğrafçı gelecek hatıralar paspal bir gecelikle olsun da istemiyordum aslında. Böyle makyajlı, derli toplu çıkmak istiyorum. Kısmet bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?