- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.661
aynı dert bende de var canım. altımda oturuyorlar. şükür bana hiç karışmıyorlar. ben de çok muhatab olmuyorum. yeni evliyim zaten. ama sıkılıyorum işte sürekli yanyana olmaktan.. her akşam bi uğramaktan.çayı hep onlarla içmekten.. eşimin de işine geliyor ailesi sonuçta.hep beraber olalım istiyor. canım ben çıkayım sen otur diyorum.. olmaz diyor sensiz birlikte çıkarız.onu da kırmak istemiyorum.. benim aileme uzakken onlara böyle yakın olmak dokunuyor..sinir oluyorum
kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırımhenüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953
Onları doğumdan birkaç ay sonra giyersin canım.Geceliklerde bebeği rahat emzirmek için üstten düğmesi olanları da tercih etmek lazım.Ona da dikkat et hani bu dantelli olanlar doğumda sıkıntılı olabilir.Zaten bizim canımızın acısı bize yeter bir de terlemeyle falan pek uğraşmamalıyız.Ben geceliğimi giydim doğumdan sonra parfümümü sıktım, saçıma kırmızı bandımı bağladım gözüme de zeytinyağlı hac sürmeleri olur ya ondan sürdüm.Gelen doğum sana yaramış dediler.
ilk gün katı gıda yasak sadece meyve suyu ve bisküvi,çorba yiyorsun ben de meyve suyuna hücum ettim.Çünkü sezeryanda çok kan kaybediyorsun ve yüreğin yanıyor.Soğuk soğuk kayısı suyu içtim.Sonda da takılıydı tuvalete çıkma derdim de yoktuO günleri yeniden yaşayacak olmam beni heyecanlandırıyor
kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırımhenüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953
Eki Görüntüle 687953
Onları doğumdan birkaç ay sonra giyersin canım.Geceliklerde bebeği rahat emzirmek için üstten düğmesi olanları da tercih etmek lazım.Ona da dikkat et hani bu dantelli olanlar doğumda sıkıntılı olabilir.Zaten bizim canımızın acısı bize yeter bir de terlemeyle falan pek uğraşmamalıyız.Ben geceliğimi giydim doğumdan sonra parfümümü sıktım, saçıma kırmızı bandımı bağladım gözüme de zeytinyağlı hac sürmeleri olur ya ondan sürdüm.Gelen doğum sana yaramış dediler.
ilk gün katı gıda yasak sadece meyve suyu ve bisküvi,çorba yiyorsun ben de meyve suyuna hücum ettim.Çünkü sezeryanda çok kan kaybediyorsun ve yüreğin yanıyor.Soğuk soğuk kayısı suyu içtim.Sonda da takılıydı tuvalete çıkma derdim de yoktuO günleri yeniden yaşayacak olmam beni heyecanlandırıyor
Eki Görüntüle 687953
Ay maşşallahh. Ben daha D harfine başlayamadım. İ harfi çok uğraştırdı ya dinleniyorum.Sen 2. süsü nerdeyse bitirmişsin yaa. Çok güzel olmuş bi de. Çok lak lak yapmıyım ben de D harfine başlıyım yakında yaa (
ama bu çok güzellll
oğlumun beceriksiz bir annesi var ya
beceri olsada vakti yok
bende çok heyecanlıyım canım ya sanki ilk kez doğuruyorum
herşeyi ilkmiş gibi yaşıyorum
çok güzel bi duygu Rabbim isteyenlere hep versin inş.
sakın kendini üzme
onların istediğide bu değil mi zaten?
Allah vicdan versin hepsine
bizim psikolojik durumumuz onları çok etkiliyor arkadaşlar bunu en iyi yaşayan benim
o yüzden şimdi sadece susuyorum eskiden eşime anlatırdım salak gibi
tabi bana inanmaz onları savunur ben kötü olurdum bu beni daha çok üzerdi
şimdi hiç kimse hakkında hiçbişey demiyorum çünkü onlar öyle oynuyorlardı
şimdi onlar nasılsa bende öyleyim hiç bişey diyemiyolar artık en azından hayır demesini öğrenebildim
çok sakinim çok şükür
ama eşimle kızım evi dağıtınca çok sinirleniyorum cıyak cıyak bağırıyorum bana gülüyolar birde
inşallah bu sakinliğim oğlumada yansır daha sakin bi bebeklik geçirir inşallah
Canım çokk güzel olmuş. Bitmiş halini düşünemiyorum bileeeeElelerine sağlık. Ben de bi yapsam yaaa. Çalışıyorum ama akşamları yapsam mı ki?
Eki Görüntüle 687953
Bizde aynı durumdayız, daha ağustosta evlendim kasımda hamile kaldım çok şükür Allah aratmadan nasip etti :), Ama ev borcumuz var, birde düğün borçları, Ama Allahtan yavrum doğana kadar düğün borçları bitecek inş. bereketiyle gelecek :)
Eki Görüntüle 687953
Ben platesimi yaptım banyomu yaptım, sırada yemek var sonra da pazara gitcem. Allahım kendime inanamıyorum ev hanımı oldum çıktım, kendimden beklemediğim bi performans :)))Kızlarrr biz Ebru Şallıyla hamile platesi yapmaya başlıyoruz sizleride bekleriz haydeyin sporaaaaaa
sonrada detaylı anlatımı yapcaksın dimi bize
Bacım süpersin ne denilebilir ki.. Bence elin de hızlı kendininkini bitir, ticaretine başlahem beceriksiz olan biz anneler de faydalanır
Ben platesimi yaptım banyomu yaptım, sırada yemek var sonra da pazara gitcem. Allahım kendime inanamıyorum ev hanımı oldum çıktım, kendimden beklemediğim bi performans :)))
O pijamalar burda kızlar, bakmak isteyen olursa ;
Pijama Dnyas
Eki Görüntüle 687953
yaa insanın elinde değil üzülmemek söylenmicek lafları bizden duysalar ooooo diyorumki bizimki biağlama edinmiş oğluda ağlıcak die birşey demior. bende ona sinir oldukça eşime anlatıyorum oda arada kalmaktan sıkıldıgını söylüyor. onun huyu öyle napayım diyor. benimde bi huyum var bu niye ilgilendirmiyor. bende annesi bişey değince ağlamaya başlıyayım ozaman banada kimse birşey demesin... inş. bigün bende senin gibi eşime birşey söylememeyi öğrenirim ve onlara direk pat diye cevabımı verip sustururum. hep onlara cevap veremediğimiz için eşlere patlıyoruz. sonra noluo onun haberi yok biz tartışıyoruz. ben çabuk geriliyorum ve bu bebeğimede yansıyor kesinlikle hissediyorum. annem bebeğin için sakin ol nolur die hergün arar sinirlenme bak bişeyi duyma olsun o onun huyu falan die .. meselaa eşime bu sefer annen bebeğimiz için çok aşağıda duruo die taktı demedim. ilk kez bişeyi söylemedim çünkü söylesemde değişen hiççç birşey olmuyorr ama onun yanında doktora soracagım karnım asagıdaymıs birileri söyledi nedemek oluyor bu kötümü die..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?