2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydınlaarr güzel anneler ve onların tatlı bebikleri! sayfalardır okuyorum nihayet bitirdim bugünkileri bugün sanırım trendtopiğimiz kayınvalideler eksik olmasınlar :))

valla canım aynı benim durumumdasın.. ben de ailemden 1000 km uzaktayım ama kayınvalide 1 kat aşağımda.... ha allah var bir kötülüğünü görmedim. ama sürekli beraber olmak istiyorlar ee bende pek hoşlanmıyorum mıçmıç olmaktan. gitmeyince küsüyor. hemen kocama bişeymi yaptık niye gelmiyosunuz diyor. ailemi çok özlüyorum hele şimdilerde nasıl da ihtiyacım var anneme kardeşlerime ama yalnızım işte.. ve kesinlikle kaynvalide bir nebze de olsa doldurmuyor yerlerini (

bir de kızlar biz daha 3-4 parça kıyafetten başka bişeycik almadık. ama zamanı gelmiş sanırım. almamız gerekenlerin tam listesini nerede bulabilirim. çok geniş bi bilgiye sahip değilim malesef :26:

kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırım henüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953

ama bu çok güzellll
oğlumun beceriksiz bir annesi var ya
beceri olsada vakti yok

bende çok heyecanlıyım canım ya sanki ilk kez doğuruyorum
herşeyi ilkmiş gibi yaşıyorum
çok güzel bi duygu Rabbim iteyenlere hep versin inş.

kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırım henüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953

Ay maşşallahh. Ben daha D harfine başlayamadım. İ harfi çok uğraştırdı ya dinleniyorum. Sen 2. süsü nerdeyse bitirmişsin yaa. Çok güzel olmuş bi de. Çok lak lak yapmıyım ben de D harfine başlıyım yakında yaa (

Eki Görüntüle 687953

ama bu çok güzellll
oğlumun beceriksiz bir annesi var ya
beceri olsada vakti yok

bende çok heyecanlıyım canım ya sanki ilk kez doğuruyorum
herşeyi ilkmiş gibi yaşıyorum
çok güzel bi duygu Rabbim isteyenlere hep versin inş.

Hani hamişlerimizden İSETBERRY vardı ya acaba niye girmiyor topiğe
hakkında bir bilgin var mı canım?Uzun zamandır göremiyorum

Eki Görüntüle 687953

Canım çokk güzel olmuş. Bitmiş halini düşünemiyorum bileeee Elelerine sağlık. Ben de bi yapsam yaaa. Çalışıyorum ama akşamları yapsam mı ki?

lak lak da yap, D harfini de canım. ben 32 yıldır elime iğne iplik almadım sanırım bir patlama yaşıyorum

Dünyanın en güzel şeyi olsa gerek anne olmak düşün yani seni hiçbir şey bu kadar mutlu etmiyor.Ne gelin olmak ne abla olmak ne elti ne görümce olmak ne iş sahibi olmak hiçbir şey... En güzeli,en özeli ,en farklısı işte bu:ANNE OLMAK Acıları,çileleri sana unutturan tek şey ise duyduğun ilk bebek çığlığı..Allahım herkese o çığlığı duyurmayı nasip etsin inşallah

yaa insanın elinde değil üzülmemek söylenmicek lafları bizden duysalar ooooo diyorumki bizimki biağlama edinmiş oğluda ağlıcak die birşey demior. bende ona sinir oldukça eşime anlatıyorum oda arada kalmaktan sıkıldıgını söylüyor. onun huyu öyle napayım diyor. benimde bi huyum var bu niye ilgilendirmiyor. bende annesi bişey değince ağlamaya başlıyayım ozaman banada kimse birşey demesin... inş. bigün bende senin gibi eşime birşey söylememeyi öğrenirim ve onlara direk pat diye cevabımı verip sustururum. hep onlara cevap veremediğimiz için eşlere patlıyoruz. sonra noluo onun haberi yok biz tartışıyoruz. ben çabuk geriliyorum ve bu bebeğimede yansıyor kesinlikle hissediyorum. annem bebeğin için sakin ol nolur die hergün arar sinirlenme bak bişeyi duyma olsun o onun huyu falan die .. meselaa eşime bu sefer annen bebeğimiz için çok aşağıda duruo die taktı demedim. ilk kez bişeyi söylemedim çünkü söylesemde değişen hiççç birşey olmuyorr ama onun yanında doktora soracagım karnım asagıdaymıs birileri söyledi nedemek oluyor bu kötümü die..

Kısmetleriyle geliyorlar canım Allah ödeme kolaylığı versin ömür biter borç bitmez Allah sağlık versin gerisi mühim değil

Kızlarrr ben aileden uzaktayım araçla 20 saatlik bi medafe. Ama doğumumda herkesi görmek istediğim için memlekette yapıcam doğumu.
İlk bebişimiz olcak inşaAllah.
8 aydır gitmiyorum memlekete özledim zaten. Doğumdan 1 ay önce gitmeyi düşünüyorum uçakla. Eşim de 1 hafta kala gelecek. Doğum sonrası 1 ay kadar kalacağız.
Sizce ilk 1 aylık zamanda orda bana neler lazım olur. Bebek arabası ve yatağı gitmeden alıp koycam eve ama neler hazırlıycam bilemedim. Az kaldı artık.
Yardımlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 687953

Bacım süpersin ne denilebilir ki.. Bence elin de hızlı kendininkini bitir, ticaretine başla hem beceriksiz olan biz anneler de faydalanır

Kızlarrr biz Ebru Şallıyla hamile platesi yapmaya başlıyoruz sizleride bekleriz haydeyin sporaaaaaa
Ben platesimi yaptım banyomu yaptım, sırada yemek var sonra da pazara gitcem. Allahım kendime inanamıyorum ev hanımı oldum çıktım, kendimden beklemediğim bi performans :)))

O pijamalar burda kızlar, bakmak isteyen olursa ;
Pijama Dnyas

Bi de bizi düşünün. İlk doğum+tecrübesizlik=heyecan+belirsizlik

selamlar şişko hanımlar:))))))görüyorum kimi para kimi kaynan derdinde.Bişey söyleyim ikisi için dert etmek hiç değmiyor.Sağlık olduktan sonra para gelir kv. söyledikleri pek duymamak lazım.Bebeişiniz düşünün gülümseyin pıtıpıtıp vuruşlarına:)

hazırlıları başladınız mı.Ben henüz bişey yapmadım ve lmadım mayısta doğum izninden çıkıyorum o zmana hazırlaklar başlar inşallah.İlk çocukta herşey sonuna bırkamıştım hani erken almak iyi değil falan.ama siz öyle yapmayınız derim auğustosta o sıcakalrda gezmek işkence sonra da sezon bitiyor diye yeni malalr yok ne kdalmış ise çok seçim olmuyor.en azından herşeyden birkaç parça şimdiden almak fayda var.Bide mazalarda gezerken bebepe ne lazım olur dye fikir de almış olursunuz.Ben şimdi hastane çıkışlara bakıyorum çok güzller var ama hepsi 100 tl üstü.İlk oğluma çok ünlü bir marka hastane çıkışı alammaıştım ama çok memun kaldım açıkçası.Şimdide markaya değil kalitesine bakacam.oğlumu 14 ağusto doğrmuştum bu da aynı haftada olcak giib görünüyor Alalhın izniyle.Hatılıyorum oğlucumu pek giydiremedim o tüm hastane çıkş parçaları bir haftalıkekn artık kısa kollu badi ve peniyeli pantalonla duruyordu.Hava sıcaktı çok klimayı da açamayınca öyle çıplak duruyordu.Dr bize anlatmıştı sizin giyidiğklerinizden bir kat fazla olması gerekiyor bebeğin giydikleriniz.Yani ağustosta ben çıplak gezmekten ihtiyac duyyorsam:)bebeş sade tek katla olcaktır.

sonrada detaylı anlatımı yapcaksın dimi bize

bir bitsin anlatırım canım seve seve : )

valla arkadaşlar sizler böyle beğenip onayladıkça benim hevesim artıyor açıkçası. teşekkür ederim.

ya ben eşime söylemiyorum bişey ama onlarada cevap vermiyorum çünkü çok böyle konuşacak kadar görüşmüyorum akıllnadım artık geç olsada
zaten altımda oturuyor eskiden akşam yemeğini orda yerdik eve yatmaya çıkardık tabi bisürü laf duyardın o kadar sürede.
tabi ben işten gelir yapardım hanım elini sürmezdi. (kızıma baktı 1.5 sene burnumdan getirdi anamdan emdiğim sütü) sonra yemeğini yer geri içeri çekilirdi. amanın sonra baktım böyle olmuyo
resmen cinnet geçirdim dedim ben boşanacam dayanamıyorum. (annem babam geldi götürmeye çünkü çökmüştüm artık)
o günden sonra evde yemeye başladık ve ben artık sadece akşamları 15 dk uğruyorum çıkıyorum evime ne konuşuyorum ne soru soruyorum onlar sorarsa cevap veriyorum evine misafirmi geldi ya ben anneme gidiyorum yada hastayım yorgunum diyorum
evimee misafir geldiğinde çağırmıyodum yaptığım ikramlıklardan götürüyordum ama baktım ablan (görümcem) şunu şöyle yapıyo daha güzel oluyo bunu böyle yapıyo daha güzel oluyo hmmmm neymiş bidaha yaptıklarımdanda götürmedim. şimdi eşime diyormuşki ne oldu niye bize soğuk davranıyor. eşimde bana diyor.
bak ben artık kimseyi kimseye şikayet etmiyorum böyle davranıyorum o eşime şikayet etmiş beni bende dedimki yoo onlara öyle gelmiştir.
kimseye laf sokmadım cevap vermedim ama kendimce sınır çizdim ha tamamen bitmedi ama bitecek Allah büyük ben onun için ayrılmayı göze aldım hatta adliyeye dilekçe verdiğimden beri eşimin sesi çıkmıyo blöf yapmam ben sessizim sakinim öylede hallederim işlerimi.
ha unutmadan okadar yemeği temizliği ütüyü ben yapardım bi gün komşu dediki çocuğa bakılıyo yemeğin yapılıyo ohhh ne rahatsın valla hıııı gelde bana sor artık nediyorsa komşulara
birde evimizde ilk yemek yediğimizde eşim dediki evde yemekte güzel oluyomuş.
peki neden istemedin şimdiye kadar dedim
ne biliyim aşağıya gitmemi istemessin diye düşündüm dedi artık nasıl dolduruşa geldiyse
bende yooo niyee öyle bişey yapayım o senin ailen istersen hiç gelme ordan ben karışmamki yeterki sen beni zorlama dedim

çok uzun oldu kusura bakmayın lütfen

kızlar pija konusu geçmiş.İlk doğumda iki gecelik almıştım ama öyle rastgele olmuştu pazar malı ucuz ucuz hani giyerim son ayda büyük almıtım.Evet giyidim bi baktım o kadar rahat ve güzel kumaş doğuma onlar gittim öyle pahalı bir gecelik almamıştım.o gecelikelri hala giyiorum hiç bozulmadılar.Nasıl denk geldiyse bu kdar güzel bir şey o kada ucuza almıtım bilmeme.bide en önemlis ince olduklarına rağmen içinde iiççamaşır görünmüyor.Hastane için gecelik ararken hep ondan seçemeiştim hepsi ince ve içi gözüküyordu.İnsan nasıl raht edecek böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…