2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende çayı çok seviyorum açık olmak koşuluyla içiyorum ve arada bir her gün değil türk kahveside içiyorum ama nescafe kola asla içmedim :)

Evet canim gercekten ince ama nadil olsa icine ayrica yatak alicam diye fazla dert etmedim bunu...
Odasna ikeadan besik aldik bunu da dogumd yada tatillerde ailelere gittigimizde kullanmak icin aliyoruz nasipse ins.
o zaman çok kullanışlı olur bencede al canım...

ay allahım galiba benim kızımı hıçkırık mı tuttu.. bir yada iki defa aynı yere vururdu. 5 - 6 oldu hala aynı yere pıt pıt pıt diye vuruluyor. sanki hıçkırık gibi geldi bana
evet bu haftalarda amniyon sıvısını içtiklerinden bol bol hıçkırık tutarmış bende hissediyorum...

midemize doğru yükseliyor rahmimiz ve bunun sonucunda da azcıkda yesek mide yanması ya da şişkinlik olacaktır... az az yemek lazım tutacağız kendimizi canım

canım verdiğin adres güvenilir mi????

ne kadar da şanslısın öyle. ben de çok uzaktayım ailemden ama memlekette doğum yapmamı istemez eşim bence.. yani böyle bir mevzu hiç geçmedi sanmıyorum yani kabul etsin.

Ben senin yerinde olsam benimde ağrım var.Belim ağrıyor.Kramplar giriyor diyip rahatsız olduğumu belirtirim.

Kızlar Doğum Çantası Hazırlamaya Başlasam Çok Mu Erken Olur Ki 6. Ayı Doldurduk 7. Ayın İçindeyiz, Erken Doğum İhtimali Gelmiyor Değil Aklıma

Canım ben çantamı 8. ayda hazırlamayı düşünüyorum.Hoş zaten bebişe hiçbirşey almadım.Ama görümcemin verdikleri var.

Canım ben pijama takımı almayı düşünüyorum.Geçelikle yatıp kalkarken rahat edemem.Sezeryan dikişi nasıl olsa bayağı aşağıda oluyor.Pijama o kadar aşağıda olmayacağı için canımı yakıp rahatsız olacağımı sanmıyorum.

canım harf karakterlerini biyerden mi indirdin ??? nettense adres verirmisin?

canım harfleri şans eseri e-etkinlik.com diye bir sitede bulmuştum. google da sınırlı boyama diye arat bir sürü karakter çıkıyor. sınırlı boyama harf diye aratınca harfler de çıkıyor. görseller kısmında. ordan copy paste yap bittiii : ))

işte böyle yapmak lzeım bence.iyilikle susumakla olmuyorsa ilgisilikle yapmak lazım.Gerçekten buna başırdığın için tebrikler.

canım benim öncelikle hayırlı doğumlar...bende doğumda nasipse ailemin yanına gideceğim..aynı senin gibi bende endişeliyim ne alayım ne götüreyim diye...şimdilik bi park yatak aldım, hastane çıkışlarını zaten bizimkiler alıyo onlar orda, 0-3 ay için aldığım tulum ve pijama ve kıyafetler ..ki hepsinden neredeyse 1 kaçar tane :)) ama gidene kadar alırız inşallah...şimdilik böyle...

Çok güzel olmuş canım.Ellerine sağlık.Bende yapmak istiyorum ana dikiş makinem yok.Dikiş makinesi şart değil mi?
teşekkürler canım. benim de dikiş makinem yok, eşim alayım istersen diyor. ben de dur bakalım hevestir belki geçer diye aldırmıyorum : )) hepsini ellerimle dikiyorum, yapıştırıyorum ya da silikonluyorum. zaman geçiriyorum işte. 10 yıllık bir çalışma hayatından sonra, hamile kalıp evde oturunca saracak bir şeylar arıyorum zannımca.

evet ya nasıl da mutlu ediyorlar.. eskiden babası elini koyunca hareketlerini keserdi bebişim. şimdi uzun süre hareket etmesin babası elini koyunca başlıyor tepinmeye. eşimin değmeyin keyfine.. baba oğul araları çok iyi

Hani hamişlerimizden İSETBERRY vardı ya acaba niye girmiyor topiğe
hakkında bir bilgin var mı canım?Uzun zamandır göremiyorum

Canım o işe başlamıştı, işyerinden giremiyorum diyordu, arada akşamları uğruyordu ama epeydir o da yok. Bende geçen özelden msj gönderdim ama cevap yazmadı henüz. Galiba bizi unuttu
İşleri yüzünden sanırım, birde poli ye soralım gelince onun haberi vardır belki :44:

ilk başta ben de böyle düşünmüştüm, anneme gideyim orda kalırım 10 gün geri gelirim diye. sonra dikişli olacağım, ev dolu olacağı rahat olamayacağım için vazgeçtim. bir de ilk bebeğim kendi evimde, kendi kurallarımla takılmak istiyorum. herşey gönlünce olsun senin de.

işte böyle yapmak lzeım bence.iyilikle susumakla olmuyorsa ilgisilikle yapmak lazım.Gerçekten buna başırdığın için tebrikler.

tşk ederim ama tabi 5 yılım heba oldu hep ağlamakla üzüntüyle geçti
ama geçti çok şükür.
şimdi yapsalarda takılmıyorum çünkü benim için hiç bi önemleri öncelikleri kalmadı.
saçımı süpürge bile ettim kötüydüm
madem kötüyüm hiç kimsede umrumda olmaz şimdi evini pislik götürsün valla ruhum duymuyo ben bile artık aylık kadın çağırıyorum kimsenin evini temizleyemem banane
zaten gelin eşinin ailesine bakmak zorunda değil dinen
öyle yaşlı muhtaç olsa başımın üstünde yeri varda sen gez akşama kadar akşam oğluna kocana dert yan yok öyle
sen öyleysen bende böyleyim
o yüzden boşverin çocukalrınıza ve kendinize odaklanın kimseyi takmayın
hayat çok kısa değmez üzülmek için
kızlar kafanızı şişirdim çıkıyorum kızımı kreşten alıcam görüşürüz iyi akşamlar hepinize bol tekmeli günler

kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırım henüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953

ama artık kıskançlıktan çatlıyorum da patlıyorum çok hoşuma gitti bu model :)
acab ayapbilir miyim ben de heves ettim şimdikk...

Bi de bizi düşünün. İlk doğum+tecrübesizlik=heyecan+belirsizlik

İlk doğumda ben kaynım eltim ve aşkımla gittik hastaneye. Şarkılar söyleye söyleye gittik,çantamı da koluma taktım. Orda babamlar ve görümcemlerde beni hastanede bekliyorlardı.Görüşürüüüüüz diye girdim ameliyata 2.doğumda ise komşularla helalleştim,herkesi aradım hakkınızı helal edin diye ağlaya ağlaya gittim.Komşuma dedimki ben ölürsem kızım sana emanet yuvaya falan verdirme sana vasiyetim diyorum. Ne gündü yaaaaaaaa

Bende deneyeceğim.Yaparım çünkü el becerim var amam üşeniyorum.Sizin yaptıklarınızı görüncede hevesleniyorum.

Allah yardımcınız olsun aileden uzak da olmak çok zor.... ben çok yakınım böyle bişey düşünmek bile delirtir beni...çok fazla yük götürme bencee ordada alırsın ihtiyaçları...1-2şer bebek kıyafetleri havlusu battaniye,çanta, kendine ait kıyafetler vs. yeter... bebek banyo gereçleri şampuan lif bez tırnak makası vs ihtiyaçları ordanda alabilirsin canım.....

ama artık kıskançlıktan çatlıyorum da patlıyorum çok hoşuma gitti bu model :)
acab ayapbilir miyim ben de heves ettim şimdikk...

tabiki yaparsın, önce bir süsü yapman 90 dakka sürebilir benim gibi ama elin alışınca gerisi gelir

Bende deneyeceğim.Yaparım çünkü el becerim var amam üşeniyorum.Sizin yaptıklarınızı görüncede hevesleniyorum.
yaparsın canım istersen neden yapamayasın. ben bu gidişle tüm ağustos annelerine iğne iplik verip toplu üretime sokucam diğer topic annelerine ssatış yaparız, bebeklerimize don , bez alırız hahaha

menekşe bunları okuyunca mutlu oluyorum bacım sen yaz bize böyle doğum maceralarını ben bazen çok tedirgin oluyorum. ilk bebek, tecrübe yok...

Son düzenleme:
ne kadar da şanslısın öyle. ben de çok uzaktayım ailemden ama memlekette doğum yapmamı istemez eşim bence.. yani böyle bir mevzu hiç geçmedi sanmıyorum yani kabul etsin.

Canım onun ailesi de orda ya :) Ben doğum öncesi 1 ay annemlerde kalcam. Doğum sonrası kayınvalidemlerde. Tecrübesizlik çok var azcık bebiş ele gelsin
Ben de şimdilik sadece kıyafet aldım. Carfurun 23 nisanda bebek ürünlerinde indirimi var. Çocuk arabasına, yataklara bi bakarım. Sen de çalışıyormusun. Ne kadar zaman kala gideceksin.

Canım ben de kendi evimde isterdim ama o zaman kimse gelemez yanıma ya annem gelir ya kayın validem. Bide 1 ay sonra ablam doğum yapacak. Teyzoşumuda görmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…