- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.741
hepimiz kv. konusunda ayrı dert yanıyoruz.. sizinkiler çığrından çıkmış gerçekten ohaaa dedim okudukça canım.. bizimki okonuda pek hevesli çıktı saolsun bana birkere zevkimi sormadan yavruma hiç beğenmediğin tarzları almıştı ve bütün mahalleye gösteriyordu diyebilirim. bunu aldım bunuda aldım die bizimkide gösterişi sevdiğimi aiçin aldıgını düşünüyorum buyüzden.. hem bana sorulmadan alınmış hadi tatsızlık olmasn die sustum ama elaleme aldım yaptım die göstermesi canıma tak etmişti .eşime demiştim birdaha almasın bende birşeyler alıcam alamıyorum bunalrı giydirirsiniz dio falan. ki kendisinede yeter artı kalma dedim. eşim bigün annesine demiş yeter artı kalıp durma kıza sormadan alıosun die ağlamış karşısında. ağladı die eşim şimdi gıkını çıkarmıyor gene ağlarsa diye ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oluyorum.. ayrıntılı ultrasondaki fotosunu göstermeye gittiğimizde eşimde bi heves kadın nedese beğenirsin.. aaa birden bakınca eltimin 6 aylık bi çocugu dpgmustu öldü ona benzettim dedi ya ne alaka senin eltinin hemde ölen çocuga benzetmesii betim benzim atmıstı yok arttık daha neler.. şimdiden senin karnın aşağıdamı dio yanında akrabası vardı hatta ona dio karnı aşağıda dimi die tastikletcek.. neresi aşağıda daha yeni yeni yukarı çıkıo olcak okadar heralde demiştim amaaa bu kadın herseferinde saçma sapan görüşlerinle canımı sıkıyor.. ama baktığındaa herşeyini almak istiyor millete ballandırarak yaptı kettik demeleri.. bebeğimin mobilyasını annem aldı görümcemin eltisine aldık demiş sanırım bigü nbenim yanımda kadın sordu kv. de nerden almıstınız mobılyasını diee.. şok şokk üstünee allah hayır etsinnn sonumuzuu... eşimde demezmi huyu oyle napayım evecik panik öyle işte bişey desem ağlıyor busefer ben üzülüyorum diooo ..
Keçe ben bugün burdan sipariş verdim canım. Bakalım ne zaman gelecek.
Kızlar 1 buçuk ay sonra düğün var bizim elti oluyorum 7 aylık hamile olucam ne giycem diye tasası düştü internete bakıyorum hiç abiye hamile kıyafeti bulamıyorum yaa öyle gözünüze takılırsa bana söyleyin emi
genel yapım böyle
insanın kendini değiştirmesi çok kolay olmuyo
ilerde olur belkim
sanırım bi cinnet anı paklar
birde kızıma hamileyken çok ağlardım çok kötüydüm ruhsal olarak
doğal olarakta kızım sinirli huysuz bişey oldu
şimdi çok sakin geçiriyorum çok şükür onlarında bunu bozmasına müsade etmiycem
en iyisi doğumdan sonra pençeleri törpülemeye başlayım
3 kere verdim ben cnm diğer arkadaştan 6 kez almışlar şaşırdım,benim duyduklarım hep 3 kere aldırmış belki hastaneden hastaneye değişiodur, ben medikalde yaptırdım fruko gibi yesil şişede bişe verdiler limonlu oluo zaten aşırı şekerli limonlu gazoz tadı vardı,midemde bulandı ama zorla içtim:)) ama bazı hastanelerde şekerli su gibi bişe veriolarmış özellikle devlette
hepimiz kv. konusunda ayrı dert yanıyoruz.. sizinkiler çığrından çıkmış gerçekten ohaaa dedim okudukça canım.. bizimki okonuda pek hevesli çıktı saolsun bana birkere zevkimi sormadan yavruma hiç beğenmediğin tarzları almıştı ve bütün mahalleye gösteriyordu diyebilirim. bunu aldım bunuda aldım die bizimkide gösterişi sevdiğimi aiçin aldıgını düşünüyorum buyüzden.. hem bana sorulmadan alınmış hadi tatsızlık olmasn die sustum ama elaleme aldım yaptım die göstermesi canıma tak etmişti .eşime demiştim birdaha almasın bende birşeyler alıcam alamıyorum bunalrı giydirirsiniz dio falan. ki kendisinede yeter artı kalma dedim. eşim bigün annesine demiş yeter artı kalıp durma kıza sormadan alıosun die ağlamış karşısında. ağladı die eşim şimdi gıkını çıkarmıyor gene ağlarsa diye ıyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy sinir oluyorum.. ayrıntılı ultrasondaki fotosunu göstermeye gittiğimizde eşimde bi heves kadın nedese beğenirsin.. aaa birden bakınca eltimin 6 aylık bi çocugu dpgmustu öldü ona benzettim dedi ya ne alaka senin eltinin hemde ölen çocuga benzetmesii betim benzim atmıstı yok arttık daha neler.. şimdiden senin karnın aşağıdamı dio yanında akrabası vardı hatta ona dio karnı aşağıda dimi die tastikletcek.. neresi aşağıda daha yeni yeni yukarı çıkıo olcak okadar heralde demiştim amaaa bu kadın herseferinde saçma sapan görüşlerinle canımı sıkıyor.. ama baktığındaa herşeyini almak istiyor millete ballandırarak yaptı kettik demeleri.. bebeğimin mobilyasını annem aldı görümcemin eltisine aldık demiş sanırım bigü nbenim yanımda kadın sordu kv. de nerden almıstınız mobılyasını diee.. şok şokk üstünee allah hayır etsinnn sonumuzuu... eşimde demezmi huyu oyle napayım evecik panik öyle işte bişey desem ağlıyor busefer ben üzülüyorum diooo ..
Kızlar benim göbişimden çok midem çıkıyor.Valla midem göbişimi solladı.Sizdede öyle mi?Midem inanılmaz çıktı.
ay bak bu sitede önerdiği bir dikiş makinesi var. hepsi buradadan baktım, fiyatı 87 tl hem de ay alsam mı acaba
aynen bebek yukarı doğru çıktıkça miğdemde yukarı taştı resmen :) reflü oluyor bazen o kötü bir de az yiyorum mecburen e tabi az yediğimdende sık acıkıyorum...
Kızlar benim göbişimden çok midem çıkıyor.Valla midem göbişimi solladı.Sizdede öyle mi?Midem inanılmaz çıktı.
Kızlar az önce bebefix ten 30 parça banyo takımını sipariş ettim, daha önce resmini paylaşmıştım
Ve de süt pompası, göğüs pedi, lansiloh göğüs kremi, süt saklama poşeti,
çok fonksiyonlu bebek yatış yastığ bunları da ayarladım yarın sipariş edeceğim hepsini...
2 takımda hastane çıkışı alsam tüm acil ihtiyaçlarımız tamam sanırım, gerisi incik boncuk süs işte
Herkese iyi akşamlar bugünde mesai bitti çok şükür, kızımla ben çok acıktık, akşam ne yesek yaaaaa puuffff....
Mutfakta biri olsa ben gidene kadar yemekleri hazırlasa ne güzel olur....
Guzel anneler,biliyorsunuz benim bir oglum var 3 bucuk yasinda, bir yildir disinde çürük var ( biberon çürügü deniliyor) cok cekti yavrum bir sure degisik doktorlara goturdum hepsi genel anestezi ile yapmamiz lazim dediler ve ben hep korktum bu zamana kadar beklettim kuzumu ama artik gece uyandirmaya basladi agrisi yedigi disin icine girip sinirine degmeye basladi acidan kriz geciriyor bazen...
çaresiz kaldim kabul ettim genel anesteziyiuyutmusken diger çürük veya çürümeye baslamis olan dislerede tedavi yapacagiz dediler.ben her gece agliyorum cok korkuyorum anestezinin etkisinden birde uyurken acaba sinirlerine zarar verirlermi diye içim gidiyor Allahim kimseyi çaresiz birakmasin zorda koymasin.cok sukurki çaresi var ama yinede doktorlar hep diyorki ufak bile olsa bir riski varmis içim aciyor anne olmak cok zormus.
Doktorlar dediki biberona gecince gece asla süt vermiyecektin onun yuzunden çürüyor disler sadece su verip uyutacaktin dediler.Siz siz olun bunu göz ardi etmeyin ben bilmiyordum uyandikca veriyorduk sütü.Bu cuma sabah 7 de randevumuz var oglum icin bizim icin dua edermisiniz Allah rizasi icin.oglumu sagligina kavusmus bir sekilde sorunsuz bir sekilde tekrar kucagima almayi nasip etsin rabbim o uyurken o hastane ortamindayken ben nasil ve ne sekilde bekleyecegim bilmiyorum cok uzuluyorum dayanamicakmisim gibi geliyor. Allahim daha buyuk dertlerden sifasiz hastaliklardan korusun cumlemizi.
Dualarinizi bekliyoruz Eymen Ali'm ile teyzeleri.
off demın dısardan bısıler soledım yedım sımdı akrnımole bı sıstıkı yarısı cıktı ne yesek gerı gelıyor yemeyıncede acıkıyorum bendee napıcaz bole bebısler beslenıyormudur kızlarrrsızler neler yıyorsunuz ya.. aslına bakarsanız zorla yıyorum hersyı anca bırı hazırlıcak getırcek onume yıyebılıyorumm nolcak bu halım 3bucuk ay daha bılmıyorumm
aynen az yiyeceğiz canım bir de dışardan yemek yemek sağlıklı değil... ben evde olduğumdan sebze yemeği et vs pişirip yeme şansım oluyor ama dışardaysan tüm gün yemek işi zor gerçekten... bebek senden beslenir bir şekilde ama sen güçsüz düşersin özellikle calsiyum eksik kalırsa kemik erimesi başlar dikkat et tamam mı? yeşillik bol ye meyve ve süt içemiyorsan bol bol ayran tüket yoğurt...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?