2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm anaları degerlıdr laf soylemk ıstemzler annelerıde bunu farklı sekıllerde kullanır..benzettıgı seye bak ya...acık aramaya bayılırlar...bnm evımde coplerı yok bı tane aldıkları bsey yok gelmıs akrabalarına sunu soyle yptık bunu boyle anlatıyo...babam bz ev yerlestırırkn ısı gucu bıraktı bnm evın tamır ıslerını yptı..bunlarda tık yok.gelmıs anneme dıyokı bu borunn ustune bı kat daha boya vurmak lazım alttan sıyah sıyah gorunuyo dıyo...bnm canm annemde yazık dondu kaldı...bnm babam yapmıs ya tesekkur edıcegıne kusur arıyo...hamıleyım cop almadı..ve kızına para gonderıyomus...bz yerı gelıyo cok sıkısıyoruz bunu goruyo ama kadının umrunda degıl.. evlenene kadar bunların evını benım esım sırtlamıs hala aynı seyı beklıyo...ılk torunundan ıcın sunu ıstıyo bunu ıstıyo dıyıp duruyo al dıyo resmen kocama.ya bana bı bohca yapmıs gelın bohcası cengellı ıgnesı paslı ve bohca mordu resmen..bunuda bzm evımıze getrmedı ogluyla bnm yasayacagm eve gondermıs..dugunde ogluna altın taktı benı es gectı...annem nasıl uzuldu dul kızmı verdm ben dıye...ben buna ragmen saygı duydum agzımı acmadım..ama hayal kırıklıgı yaratmısm onlarda bı tartsmada esım bnu dedı bna...bzm tek kavga nedenımız anası zaten.allah bılıyo ıyıce nefret ettm

bu ay sonu en yakın arkadaşımı istemeye gelecekler tabi bende gidicem kaçırırmıyım hiç o ortamı arkadaşıma diyorum ki şimdiden isteme gününde gelecek çikolataları düşünüyorum bi kısmını yerim diyorum koyun can derdinde kasap et derdinde oldu azcık pis boğazlılık zor

Kızlar az önce bebefix ten 30 parça banyo takımını sipariş ettim, daha önce resmini paylaşmıştım
Ve de süt pompası, göğüs pedi, lansiloh göğüs kremi, süt saklama poşeti,
çok fonksiyonlu bebek yatış yastığ bunları da ayarladım yarın sipariş edeceğim hepsini...
2 takımda hastane çıkışı alsam tüm acil ihtiyaçlarımız tamam sanırım, gerisi incik boncuk süs işte

Herkese iyi akşamlar bugünde mesai bitti çok şükür, kızımla ben çok acıktık, akşam ne yesek yaaaaa puuffff....

Mutfakta biri olsa ben gidene kadar yemekleri hazırlasa ne güzel olur....

benim kızım da öyle olacak diye korkuyorum ( çok mutsuz ve sürekli stresli geçiriyorum çünkü...

ıyy iğrenç yaa...biz nerde yaptırıcaz o da belli değil gerçi de..gittiğim hast.mi olur yoksa tahlilleri zekai tahirde yaptırıyoruz mesela belki onu da orda yaptırırız...

benzer bişeyi ben de yaşadım...daha 1-1,5 aylık fln hamileydim...kayınvalidemin daha önce 2 kere kızı olmuş ikisi de ölmüş..5-6 aylıkken fln galiba..o da öyle bişey demişti bi keresinde ,çok güzellermişte kız olursa inşallah onlara benzermişşş kaynar sular dökülmüştü başımdan aşağı...ölen çocuğa niye benzesin benim çocuğum yaa...Allahım sen koru !

Guzel anneler,biliyorsunuz benim bir oglum var 3 bucuk yasinda, bir yildir disinde çürük var ( biberon çürügü deniliyor) cok cekti yavrum bir sure degisik doktorlara goturdum hepsi genel anestezi ile yapmamiz lazim dediler ve ben hep korktum bu zamana kadar beklettim kuzumu ama artik gece uyandirmaya basladi agrisi yedigi disin icine girip sinirine degmeye basladi acidan kriz geciriyor bazen...

çaresiz kaldim kabul ettim genel anesteziyi uyutmusken diger çürük veya çürümeye baslamis olan dislerede tedavi yapacagiz dediler.ben her gece agliyorum cok korkuyorum anestezinin etkisinden birde uyurken acaba sinirlerine zarar verirlermi diye içim gidiyor Allahim kimseyi çaresiz birakmasin zorda koymasin.cok sukurki çaresi var ama yinede doktorlar hep diyorki ufak bile olsa bir riski varmis içim aciyor anne olmak cok zormus.

Doktorlar dediki biberona gecince gece asla süt vermiyecektin onun yuzunden çürüyor disler sadece su verip uyutacaktin dediler.Siz siz olun bunu göz ardi etmeyin ben bilmiyordum uyandikca veriyorduk sütü.Bu cuma sabah 7 de randevumuz var oglum icin bizim icin dua edermisiniz Allah rizasi icin.oglumu sagligina kavusmus bir sekilde sorunsuz bir sekilde tekrar kucagima almayi nasip etsin rabbim o uyurken o hastane ortamindayken ben nasil ve ne sekilde bekleyecegim bilmiyorum cok uzuluyorum dayanamicakmisim gibi geliyor. Allahim daha buyuk dertlerden sifasiz hastaliklardan korusun cumlemizi.

Dualarinizi bekliyoruz Eymen Ali'm ile teyzeleri.

Kızlar benim göbişimden çok midem çıkıyor.Valla midem göbişimi solladı.Sizdede öyle mi?Midem inanılmaz çıktı.

aynen bebek yukarı doğru çıktıkça miğdemde yukarı taştı resmen :) reflü oluyor bazen o kötü bir de az yiyorum mecburen e tabi az yediğimdende sık acıkıyorum...

aynen bebek yukarı doğru çıktıkça miğdemde yukarı taştı resmen :) reflü oluyor bazen o kötü bir de az yiyorum mecburen e tabi az yediğimdende sık acıkıyorum...

Kızlar benim göbişimden çok midem çıkıyor.Valla midem göbişimi solladı.Sizdede öyle mi?Midem inanılmaz çıktı.

off demın dısardan bısıler soledım yedım sımdı akrnımole bı sıstıkı yarısı cıktı ne yesek gerı gelıyor yemeyıncede acıkıyorum bendee napıcaz bole bebısler beslenıyormudur kızlarrr sızler neler yıyorsunuz ya.. aslına bakarsanız zorla yıyorum hersyı anca bırı hazırlıcak getırcek onume yıyebılıyorumm nolcak bu halım 3bucuk ay daha bılmıyorumm

ben aldım bu takımın ayınısında 10 günde geldi hepsi çok güzel beğendim yanlız küveti resimdeki gigi kaliteli durmuyor ve maşrapası böyle saplı değil eski usul maşrapa gönderdiler telefonda söyleyin sizede öyle göndermesinler ben bişey demedim gittim istediğim maşrapadan aldım :)

Allah şifa versin yavruna canım tabiki tüm hastalara da inşallah.sagsaglim yavrunu kucagına alırsın gönlünü ferah tutmaya çalış lütfen.

aynen az yiyeceğiz canım bir de dışardan yemek yemek sağlıklı değil... ben evde olduğumdan sebze yemeği et vs pişirip yeme şansım oluyor ama dışardaysan tüm gün yemek işi zor gerçekten... bebek senden beslenir bir şekilde ama sen güçsüz düşersin özellikle calsiyum eksik kalırsa kemik erimesi başlar dikkat et tamam mı? yeşillik bol ye meyve ve süt içemiyorsan bol bol ayran tüket yoğurt...

Selam kızlaaaar herkese iyi akşamlar kızım ve ben geldik
Detaylı organ taramamız vardı bugün kızımın minik ayaklarını yanaklarını kapattığı minik ellerini gördük kaburgalarını bile saydık Ne tuhaf şey kılçık gibi kemikleri :) Minik kızım formunu koruyor 400 gr olmuş boyu da 25 cm miş. Haftasıyla uyumlu bu defa. Daha önceki kontrollerimizde hep önden gidiyordu yavaşlama kararı aldı sanırım :) Olsun sağlığı herşeyi yerli yerinde ve çok tatlıııııı Esnedi tam bakarken canım kızım. Aşımı da oldum şimdilik ağrım sızım yok inşallah böyle devam eder. Öpüyorum hepinizi ben keçelerimle uğraşıcam bu akşam. Yarın fotoğrafını paylaşırım...

canım bana hamıle kaldıgımdan berı bişiyler oldu evde yemek yapamaz oldum napıcagımı şaşırıyorum kendım yapınca yıyemıyorum yapayım dıyorum olmuyor tutmuyorr bıgarıp haller anca hafta sonundan sonuna annelerden bırıne gıdınce yıyorum tıka basa evdeyken ;
tost süt bol peynir elma tahın pekmez,2-3 kasık dut pekmezı atıyorumagzıma bebek beslensın dıe...bnları fln tuketıyorum cevız ,badem,kuru uzum lfn yıyorum yumurta kırıyorum v.s baska yemek turu yapıp yıyemıyorum
bana fıkır verın kolay yemek ne yapabılırımm ,allahım dıyorum bırı kapı çalıp yemek getırse bı gunde ne sevaba gırer eşimde yok mesailerde hiç birşey istemıyorum cnm aksamları.
geçen bi kemik haşladım tek basıma oturdum ıctım 3 gun yıyemedım döktüm deliricem bu yemek mevzunaa...ztn hamile kalmadan öncede yemek yıyen tıp değildim bir öğünle doyar aksam atıstırırdım .ooff cok canım sıkılıyor bu akşam yemegı olayına napcam ben bebeğimi besliyemıyormuyum yoksa vicdan yaptım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…