2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım bu bulut gibi olan zemin demi keçe hepsi mi keçe bu yaptığındakiler öle yumuşak bir duruşu var sanki kumaş gibi

bulut pazen kumaş, harflerin altındaki minik yastıklar da pazen kumaş. içlerini elyafla doldurdum canım sonrada dikip kapadım. elyafı da kullanmadığım bir süs yastığı vardı, yatsan yatılmaz atsan atılmaz onu kestim elyaflarını yürüttüm

bulut kalıbını vereyim bir yerden kopyalayıp büyütüp printerdan çıktısını alıp kumaşı öyle kesmiştim.

MaaşallahMaaşallah benim de dikkatimi çekiyor yoğunluğumuz herkesi topiğimize bekleriz

valla bacım insanlar yüzsüzse nekadar mesafe koysan boş

Cancağızlarım ben çıkıyorum,mesaim bitti benim.Sizlere de iyi akşamlar,bol paylaşımlar diliyorum.

Hepinizi öpüyorum kızlar

İki ekmek aldım,
Eve gidiyorum,
Biri büyük, biri küçük
İki ekmek aldım

Kızlar çocuk olunca pepe'ye tahammül etmemiz gerekecek mi? Benim ailem susam sokağına tahammül ediyodu ama ben pepe'ye edemiycem sanırım

Son düzenleme:

ilahi canım yaa
bende ilk doğuma tırsa tırsa gittim, öyleki ağlıyodum korkudan resmen, sancılanan kadınları duydukça sancım kaçtı korkudan
ama 2. de deneyimli olduum ve planlı sezeryan olduğu için rahattım, bakalım bunda ne olacak

birebir aynı şeyleri yaşıyomuşuz canım. ben de bir türlü bağrıma basamadım anne gibi. halbuki 8 senedir içlerindeyim. tamamen içli dışlı olmam beklenebilir. ama ben hep mesafeliyim. annemin yerine koyamıyorum bir türlü napayım sanırım artık böyle kabullendiler beni d,ye düşünüyordum ama bu sefer de doğumdan sonra neler olacak kestiremiyorum. kaynvalide çok hevesli çok heyecanlı. ya bizden hiç çıkmazsa herşeyi kendi yapmaya kalkarsa diye korkularım var. umarım abartmaz bazı şeyleri...

Çok popüleriz herzamanki gibi şekerim huyumuz kurusun

ay bak bu sitede önerdiği bir dikiş makinesi var. Hepsi buradadan baktım, fiyatı 87 tl hem de ay alsam mı acaba

al canım al:)) yapar satrsın netten nolcak yapanlar nasıl yapıyor ilk başta etrafındakilere satarsın.
Zaten paça falan kıvırmaya gerekiyor aslında arada . Fiyatıda uygunmuş.

kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırım henüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953

Canım çok güzel olmuş. Becerikli hatunmuşsun vesselam. Bence ciddi ciddi satmayı düşünebilirsin. Elin çok düzgün çünkü. Ben de bugün keçelerimi sipariş ettim. Kumaş ve elyaf alıcam bi de:))) Bakalım benim yaptıklarım da seninki kadar beğenilecek mi???

Ah benim çilekeş bacım ahhhh.Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilme derler ya sen eğilmedin bacım dimdik ayaktaydın gadınııız,anayııız mal olmaya garşıyıııız

Keçeleri nerden sipariş veriosunuz kızlar linkini atabilirmisiniz

canımcım hazır kalıp veriyorken diğer yaptıkalrında kalıplarını veriri misin

canımcım hazır kalıp veriyorken diğer yaptıkalrında kalıplarını veriri misin

canım veririm tabi seve seve. ben de bu resimleri internetten bulup kendim ayarlıyorum ölçülerini falan. printerdan bastırırken siz ayarlarsınız ölçülerini yani. hazır kalbım yok yani zaten kimsede paylaşmıyor sanırım nette hazır kalıplarını

Son düzenleme:
Karnıma bi ağrı girdi öğlen iki tane acı biber yiyip yakmıştım çocuğu oda acısını çıkartıyo galiba aannesinden

aşkla yapıyoruz canım biz bunları, bebik aşkıyla tabi ki beğenilir

saol canım benim bende aradım kalıp ama dediğin gibi kimse paylaşmıyor heralde.. yardımseversiz insanlar

İyi akşamlar annelerrrrrr..
Bakın kızıma cici yaptırdım, siparişini vermiştim kargo çıkmış artık en kısa zamanda elime ulaşır diye ümit ediyorum Bu meme zinciri, moda olan şeyleri takip ediyorum :)) Bu arada keçelerden bahsetmişsiniz, bende lohusa tacı vs yaptıracaktım ama kendim alıp yapmayı tercih edicem. Yaptığım zaman paylaşırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…