- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.721
canım bu bulut gibi olan zemin demi keçe hepsi mi keçe bu yaptığındakiler öle yumuşak bir duruşu var sanki kumaş gibi
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)
- beyazcekirge,
- polianna+,
- arasta,
- Lepistess,
- hayatimsin+,
- gribeyaz,
- mavi_menekse+,
- Acelya_Acelyam,
- mylovel,
- ctansever,
- papatyaecem,
- kedicikler,
- pavese,
- mmlkk,
- fundArda86,
- nicki_mouse,
- hurre,
- yasamayiseviyorum,
- rabarbaa,
- pencere,
- berna661,
- egelim88,
- parmeparme,
- plus10,
- NASYA85,
- ZERRE_,
- selvi84
Kızlar son zamanlarda topiğimiz epeyce kalabalık, misafirler de çok
Güzel sohbetlerimiz ve paylaşımlarımız devam etsin, kem gözlere şişşşşşşş
dengesizliğin önde gideni hemde eşimde çok kızmış ama n ise ağzını açıp bişey demedi o an... beni avutmak için bende sinir oldum dedi heralde.. gelin olmak cok zor.. kızları da bazı laflarına kızıyor.. ahh diorum içimden bende kızıyoru mama gelinsin bişey desen ağlar zırlar laf sokar bide. kendi çöpü batmaz kimseye.. kocam dio sen nasıl babana bagrınıosun batmıo onada kızları bagrınca yada soyleyınce batmaz ama sen farklısın gelinsin diogörümcemler zevklidir allah için hep farklı değişik kimsede olmayan şeylere bakınırlar yada ararlar.. kv. kızımı kıyafet almaya cıktıgımızda çarsıya hep farklı şeyler aradık kv ilk aldıkları iğrenççç diyebilirim aklıma geldikçe sinirden ağlayasım geliyor. dolap beklemesin bunalr giydirirsin evde falan dio.. evde bile giydircek gibi şirin şeyler deilki.. ama benim begendiklerim ne güzel. ozaman bile kurtlandı bana sormadan sunuda bunuda alalım dedi eşimde bağırdı kız baksın hem getiriosun hemde beğenemsinie fırsat vermiosun die.. ZOR işler.. ben mesafe koyamadım zamanında arkadaşımda kızar yüzün tutmadı dio şimdi herseyıne karısıo sana sormadan..
Allah bilir ya bu doğumuma da giderken vasiyetimi falan yazar öyle giderim.Yanımda çalışan kadın ne yazıyorsun takır takır diyor ben de doğuma gitmeden önce mirasımı paylaştırıyorum çocuklara diyorum.2+1 evim kızıma, takılarım oğluma, emekli maaşım doğacak bebeğime,makyj malzemelerimi de aralarında paylaşsınlar artık
seni çok iyi anlıyorum. ben de bazen cahilce konuşmalarından başka hiç bir kötülüğünü görmedim. kaldı ki çok yardımcı olur, kızlarından ayrı görmez, ama sürekli yanyana olmaktan çok sıkılıyorum.iyiliklerinden , bazen üzerime düşmelerinden bile sıkılıyorum neyse ki baştan tavrımı koydum, onlardan gibi değil hala evlerinde misafir gibi davranıyorum. ama işte nereye kadar, hep iç içeyiz.. ailemi çok özlüyorum. eşim hep onlar ailen diyor ama Allah biliyor ya ufacık yakın hissetmiyorum kendimi.. azıcık kötü olsam eşimle de kötü olacağım biliyorum, aile huzurum bozulacak bu sefer .. o yüzden öyle sahte gülücüklerle dizimi kırıp oturuyorum yapacak bir şey yok
canım internetten arama yapabilirsin, yeni doğan ihtiyaç listesi gibi.. orada karşına bir sürü güzel siteler çıkar.bazen gereksiz şeyler de olabilir listelerde. kendi ihtiyaçlarına göre hepsinden bir derleme yapabilirsin..
VELEDİMİN TEYZOŞLARINA KEÇEDEN KAPI SÜSÜ LİNKİ BULDUM. BİŞEY DEĞİL
Evim Benim Atölyem: Keçeden Kapı Süsü Yapımı
Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)
- beyazcekirge,
- polianna+,
- arasta,
- Lepistess,
- hayatimsin+,
- gribeyaz,
- mavi_menekse+,
- Acelya_Acelyam,
- mylovel,
- ctansever,
- papatyaecem,
- kedicikler,
- pavese,
- mmlkk,
- fundArda86,
- nicki_mouse,
- hurre,
- yasamayiseviyorum,
- rabarbaa,
- pencere,
- berna661,
- egelim88,
- parmeparme,
- plus10,
- NASYA85,
- ZERRE_,
- selvi84
Kızlar son zamanlarda topiğimiz epeyce kalabalık, misafirler de çok
Güzel sohbetlerimiz ve paylaşımlarımız devam etsin, kem gözlere şişşşşşşş
ay bak bu sitede önerdiği bir dikiş makinesi var. Hepsi buradadan baktım, fiyatı 87 tl hem de ay alsam mı acaba
kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırımhenüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953
Ah benim çilekeş bacım ahhhh.Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilme derler ya sen eğilmedin bacım dimdik ayaktaydıngadınııız,anayııız mal olmaya garşıyıııız
Canım çok güzel olmuş. Becerikli hatunmuşsun vesselam. Bence ciddi ciddi satmayı düşünebilirsin. Elin çok düzgün çünkü. Ben de bugün keçelerimi sipariş ettim. Kumaş ve elyaf alıcam bi de:))) Bakalım benim yaptıklarım da seninki kadar beğenilecek mi???
bulut pazen kumaş, harflerin altındaki minik yastıklar da pazen kumaş. içlerini elyafla doldurdum canım sonrada dikip kapadım. elyafı da kullanmadığım bir süs yastığı vardı, yatsan yatılmaz atsan atılmaz onu kestim elyaflarını yürüttüm
bulut kalıbını vereyim bir yerden kopyalayıp büyütüp printerdan çıktısını alıp kumaşı öyle kesmiştim.
Eki Görüntüle 688043
Keçeleri nerden sipariş veriosunuz kızlar linkini atabilirmisiniz
canımcım hazır kalıp veriyorken diğer yaptıkalrında kalıplarını veriri misin
Canım çok güzel olmuş. Becerikli hatunmuşsun vesselam. Bence ciddi ciddi satmayı düşünebilirsin. Elin çok düzgün çünkü. Ben de bugün keçelerimi sipariş ettim. Kumaş ve elyaf alıcam bi de:))) Bakalım benim yaptıklarım da seninki kadar beğenilecek mi???
canım veririm tabi seve seve. ben de bu resimleri internetten bulup kendim ayarlıyorum ölçülerini falan. printerdan bastırırken siz ayarlarsınız ölçülerini yani. hazır kalbım yok yani zaten kimsede paylaşmıyor sanırım nette hazır kalıplarını
Eki Görüntüle 688057 Eki Görüntüle 688058 Eki Görüntüle 688059 Eki Görüntüle 688060 Eki Görüntüle 688061 Eki Görüntüle 688062
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?