2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hamile kaldığımdan beri yemek konusunda bende de bi beceriksizlik var zaten eskisi gibi severek de yapmıyorum yaptıklarımıda hiç beğenmiyorum.
buarada herkeslere günaydınnnn.... uyandım bi baktım göbüşüm yok ama bebişim hareket ediyo çok şükür :) sizinde göbüşleriniz bi var bi yok oluyor mu hala ?

Allah acil şifalar versin...sizi anlayabiliyorum...daha doğum yapmadığım halde kızımı düşününce onun saçının teline zarar geldiğini düşününce kendimi çok kötü hissediyorum,çıldırıyorum sanki...çok koruyucu bir anne olacağımı hissediyorum...lütfen kendinizi üzmeyin çok kolay atlatabileceği bişeydir eminim..doktorlar sadece genel anestezi olacağı için her genel anestezi de risk olabileceğini belirtmek istemiştir...hiç bişey olmaz Allahın izniyle...benim kuzenimin 2 buçuk yaşındaki oğlu kalbinden ameliyat oldu,aort damarından hemde...bir de onu düşünsenize...ne zordu hem çocuk için hem anne babası için...Allah beterinden korusun...endişenizi çok iyi anlıyorum ne de olsa evlat ama olumlu düşünmeye çalışın....

ben de daha yeni yeni yemek yapabilmeye başladım...ki normalde ben yemek yapmaya aşığımdır...turizmciyim,çalışmıyorum gerçi ama çok sevdiğim bişeydir...ama öyle berbat geçti ki bu zamana kadar en sevdiğim şeyden nefret edeceğim aklıma gelmezdi...şimdi yapıyorum bişeyler ama yine de eski şevkimle değil...dediğin gibi eskiden yaptığım gibi olmuyor bir de sanki tatları ya da bana öyle geliyor bilmiyorum...ama yemek işi zor gerçekten...üzüldüm senin adına bebeğin beslenir yiyebildiklerinden merak etme ama senin ayakta durabilmen için yemen lazım...iştahsızlıktan oluyo bir de sanırım...bende öyleydim şimdi de çok farklı değilim ama 1 ay öncesine kadar daha iyiyim...canının istediğini ye kendini zorlama şunu da yemem lazım bunu da yemem lazım diye...

Sağol canım yok üstüne yatmadım zaten akşam 9 gibi başladı ağrımaya. Dün saat 16.30 gibi oldum aşımı sonrasında o saate kadar bişey yoktu.

benim de öyle olmuştu...ilk olduğumda bişey yoktu akşama başladı...2-3 gün sürdü geçti...

evet canım o göbiş ne hikmetse sabahları kalktığımda gözüme küçücük geliyor biz yatınca kızanlar sırtımıza yapışıyor sanırım

Günaydın arkadaşlarım :))

**Poli ve Red hoşgeldiniz yokluğunuz epeyce belli oldu bi daha gitmeyin haaa.

**Günebakan33 hadi sabırsızlıkla senin keçeleri bekliyorum, yapta koy resimlerini.

Hepimize çoook güzel günler olsun inşallah..

Sayfaların hepsini okuyamadım kızlar ya çok artmış yine Gezinirken bunu gördüm çok güzel olmuş canım eline sağlık. Ben de dün akşam başladım :)

cnm ılk bsta agrımıyo bıkac sa gectıkten snra zonklamaya baslıyo..mayısn 3 unde bnm 2ncısı vardı ıcıme tasası dusuyo valla :)

Acaba bi bende mi var aşırı iştah yaaa. Elime geçeni ağzıma atasım geliyo. Yemek saatlerini iple çekiyom
Benim sorun da fazla değil ama abur cubur yiyorum. Arada cips falan da yedim. Çikolatada yiyorum. Umarım bebişime zararı olmaz.

Bide kızlar salam sucuk bibi çiğ etler yasak ya. Ban evde pizza yapıyorum hafta sonları ayda 2 kez sucuk salam koyuyorum ama iyice pişiriyorum nerdeyse kuruyana kadar. Zararı olmaz dimi yaaaa.

cnm bnm gobıs hep var vllla aldı yurudu :)sabah ac oluyo cok mınıcık daha kucuk...ılerleyen saatlerde sısıkınlıkte etkılıyo oluyo onu gobus sanıyoruz sanırım :)

cnm ben pısırdıkten sonra srun olmaz cıg olmaması onemlı....ben cıps hıc yemedm hamıle kaldıgımdan berı kızartma yıyorum ama cıkolataya bu ara cok dustum nedense eskıden bu kadar sevmezdım :)bde kola hıc ıcmedım aylardır cok sevdıgım halde

bu arada herkese gunaydın...puslu bı gun yıne bnm ıcım ıyıce karardı vla ....uyuyyasım gekıyo sureklı....guzel bı gun olsun herkes ıcın ıns

hepinize günaydın annişler ve bebişler :) cumartesi şeker testimiz var inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız. kaç kere kan veriliyo tecrübeli arkadaşlar yazın lütfen.

Günaydın kızlar biz geldik yarım yamalak bir tatil ve hastanede geçen neredeyse tam günden sonra buradayız kardeşimi bile pek göremedim hastane yüzünden Bebişin durumu iyiymiş 2 hafta önden gidiyor kuzum maşallah Ama annesini bitirmiş sabah akşam ferrum fort içmeme rağmen demirim 10.2 çıktı her ay düşüyor Ve dün şeker yüklemesi de yapıldı (tok karna ama ) şeker de çıkmış doktor tekrar çağırdı bu sefer 3 saat hastanede kalacakmışım her saat başı kan alacaklarmış ...

hepinize günaydın annişler ve bebişler :) cumartesi şeker testimiz var inşallah hayırlısıyla onuda atlatırız. kaç kere kan veriliyo tecrübeli arkadaşlar yazın lütfen.

Şekerli su içtikten 1 saat sonra bir kere kan veriyorsun canım ben dün yaptırdım ...

Yok canım pişmiş bişey olmaz çiğ yeme salamı sosisi

Canım kolayı bende içmiyorum ama eşime koyarken yüzüme yüzüme geliyo serinliği bebişimin canı cekti deyip alıyorum bir yudum eşimde kızıyo o zaman kendinloy kolanı napayım yüzüme yüzüme köpürüyo diyorum sende bi yudum al bi yerin şişmesin kuzum

Ve işte dün kolum ağrıyana kadar kesip diktiğim ilk çalışmam Açılışı yaptım gerisi kolay ama bu kolla hafta sonuna kadar niyetlenmesem daha iyi gibi

Cumartesi günü yorgancıdan elyaf alıcam dolgulu olacak :)

günaydın anneler

red hoşgeldin

günebakan en son senin yaptığını gördüm. ne harika birşey o öyle. bittiğinde ne olacak peki :)

maşallah cnm. çok beceriklisin. nazar değmesin

Gunaydin guzel Anne adaylari. ...
RED cim hosgeldin. ..
Gunebakan33 cok gecmis olsun..bende acayip tirsiyorum asidan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…