- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.701
İlk doğumda ben kaynım eltim ve aşkımla gittik hastaneye. Şarkılar söyleye söyleye gittik,çantamı da koluma taktım. Orda babamlar ve görümcemlerde beni hastanede bekliyorlardı.Görüşürüüüüüz diye girdim ameliyata2.doğumda ise komşularla helalleştim,herkesi aradım hakkınızı helal edin diye ağlaya ağlaya gittim.Komşuma dedimki ben ölürsem kızım sana emanet yuvaya falan verdirme sana vasiyetim diyorum. Ne gündü yaaaaaaaa
Allah yardımcınız olsun aileden uzak da olmak çok zor.... ben çok yakınım böyle bişey düşünmek bile delirtir beni...çok fazla yük götürme bencee ordada alırsın ihtiyaçları...1-2şer bebek kıyafetleri havlusu battaniye,çanta, kendine ait kıyafetler vs. yeter... bebek banyo gereçleri şampuan lif bez tırnak makası vs ihtiyaçları ordanda alabilirsin canım.....
ben geldiiimmmm
paşa paşa yattım çıktımm bana don atlet gönderenlere çok teşekkür ediyorum
lugatımdan o malum noktalama işaretlerini çıkarıyorumm turkce karakter bilem kullanmıyciimmm
24 saat yedim ben masumum diyemedim ya laa..okudum herşeyi tam yorum yapacammm hay allah cezam karşıma çıkıyooo
neyse yasasın ozgurlukk:92:
ben geldiiimmmm
lugatımdan o malum noktalama işaretlerini çıkarıyorumm turkce karakter bilem kullanmıyciimmm
24 saat yedim ben masumum diyemedim ya laa..okudum herşeyi tam yorum yapacammm hay allah cezam karşıma çıkıyooo
tünaydınlaarr güzel anneler ve onların tatlı bebikleri!sayfalardır okuyorum nihayet bitirdim bugünkileri bugün sanırım trendtopiğimiz kayınvalideler eksik olmasınlar :))
valla canım aynı benim durumumdasın.. ben de ailemden 1000 km uzaktayımama kayınvalide 1 kat aşağımda.... ha allah var bir kötülüğünü görmedim. ama sürekli beraber olmak istiyorlar ee bende pek hoşlanmıyorum mıçmıç olmaktan. gitmeyince küsüyor. hemen kocama bişeymi yaptık niye gelmiyosunuz diyor. ailemi çok özlüyorum hele şimdilerde nasıl da ihtiyacım var anneme kardeşlerime ama yalnızım işte.. ve kesinlikle kaynvalide bir nebze de olsa doldurmuyor yerlerini (
bir de kızlar biz daha 3-4 parça kıyafetten başka bişeycik almadık. ama zamanı gelmiş sanırım. almamız gerekenlerin tam listesini nerede bulabilirim. çok geniş bi bilgiye sahip değilim malesef :26:
ben geldiiimmmm
Allah bilir ya bu doğumuma da giderken vasiyetimi falan yazar öyle giderim.Yanımda çalışan kadın ne yazıyorsun takır takır diyor ben de doğuma gitmeden önce mirasımı paylaştırıyorum çocuklara diyorum.2+1 evim kızıma, takılarım oğluma, emekli maaşım doğacak bebeğime,makyj malzemelerimi de aralarında paylaşsınlar artık
ben geldiiimmmm
ben geldiiimmmm
ne kadar da şanslısın öyle. ben de çok uzaktayım ailemden ama memlekette doğum yapmamı istemez eşim bence.. yani böyle bir mevzu hiç geçmedi sanmıyorum yani kabul etsin.
ben geldiiimmmm
ben geldiiimmmm
Kızlarrr ben aileden uzaktayım araçla 20 saatlik bi medafe. Ama doğumumda herkesi görmek istediğim için memlekette yapıcam doğumu.
İlk bebişimiz olcak inşaAllah.
8 aydır gitmiyorum memlekete özledim zaten. Doğumdan 1 ay önce gitmeyi düşünüyorum uçakla. Eşim de 1 hafta kala gelecek. Doğum sonrası 1 ay kadar kalacağız.
Sizce ilk 1 aylık zamanda orda bana neler lazım olur. Bebek arabası ve yatağı gitmeden alıp koycam eve ama neler hazırlıycam bilemedim. Az kaldı artık.
Yardımlarınızı bekliyorum
cok beğendim ben bunları, cok zevklisin. markası ne? bende bakiyim:)
canım çok güzeller hangi site bu??
kızlar doğum çantasına ne koyacaz yaa bide geceliğe bende karar veremedim,acemilik ne kötü
ama artık kıskançlıktan çatlıyorum da patlıyorum çok hoşuma gitti bu model :)
acab ayapbilir miyim ben de heves ettim şimdikk...
tabiki yaparsın, önce bir süsü yapman 90 dakka sürebilir benim gibi ama elin alışınca gerisi gelir
Yaparsın canım istersen neden yapamayasın. Ben bu gidişle tüm ağustos annelerine iğne iplik verip toplu üretime sokucam diğer topic annelerine ssatış yaparız, bebeklerimize don , bez alırız hahaha
menekşe bunları okuyunca mutlu oluyorum bacım sen yaz bize böyle doğum maceralarını ben bazen çok tedirgin oluyorum. Ilk bebek, tecrübe yok...
valla 1 hafta ölü muhabbetinde kendime gelememiştim bide benzetmesi çokkkk zoruma gitmiştii.. piskolojim bozulmuştu eşime aynı konuyu açıp duruyordum.. şimdide karnın aşağıda nieki lafına taktım.. zaten takıntılı bi yapım var böyle saçma laflar duyuncada aklımdan hiç çıkmıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?