2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah bilir ya bu doğumuma da giderken vasiyetimi falan yazar öyle giderim.Yanımda çalışan kadın ne yazıyorsun takır takır diyor ben de doğuma gitmeden önce mirasımı paylaştırıyorum çocuklara diyorum.2+1 evim kızıma, takılarım oğluma, emekli maaşım doğacak bebeğime,makyj malzemelerimi de aralarında paylaşsınlar artık

kızlar doğum çantasına ne koyacaz yaa bide geceliğe bende karar veremedim,acemilik ne kötü

Evet canım ilk zamanlar hep gün saydım şimdi baktım ki aylar olmuş geleli... Burnumda tütüyo hepside...
Eşimin de hevesi olduğundan ufak tefek burda da alıyorum. Dediğin gibi banyo gereçlerini ordan alırım...

ben geldiiimmmm
paşa paşa yattım çıktımm bana don atlet gönderenlere çok teşekkür ediyorum
lugatımdan o malum noktalama işaretlerini çıkarıyorumm turkce karakter bilem kullanmıyciimmm
24 saat yedim ben masumum diyemedim ya laa..okudum herşeyi tam yorum yapacammm hay allah cezam karşıma çıkıyooo

neyse yasasın ozgurlukk:92:

hoşgeldin aramıza poliiiii sayılı gün çabuk geçermiş

allah bi daha göstermesin sensizlik kötü arkadaşım rahat dur bundan sonraki hayatında sakin ol :)

seni çok iyi anlıyorum. ben de bazen cahilce konuşmalarından başka hiç bir kötülüğünü görmedim. kaldı ki çok yardımcı olur, kızlarından ayrı görmez, ama sürekli yanyana olmaktan çok sıkılıyorum.iyiliklerinden , bazen üzerime düşmelerinden bile sıkılıyorum neyse ki baştan tavrımı koydum, onlardan gibi değil hala evlerinde misafir gibi davranıyorum. ama işte nereye kadar, hep iç içeyiz.. ailemi çok özlüyorum. eşim hep onlar ailen diyor ama Allah biliyor ya ufacık yakın hissetmiyorum kendimi.. azıcık kötü olsam eşimle de kötü olacağım biliyorum, aile huzurum bozulacak bu sefer .. o yüzden öyle sahte gülücüklerle dizimi kırıp oturuyorum yapacak bir şey yok

canım internetten arama yapabilirsin, yeni doğan ihtiyaç listesi gibi.. orada karşına bir sürü güzel siteler çıkar.bazen gereksiz şeyler de olabilir listelerde. kendi ihtiyaçlarına göre hepsinden bir derleme yapabilirsin..

Hoşgeldin canım.

Menekşe çok hoşsun canım yaaa

Oyyyy kuzum hoşgeldin, Ayyy REd de gelsin artık yaaa

Ah benim çilekeş bacım ahhhh.Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilme derler ya sen eğilmedin bacım dimdik ayaktaydın gadınııız,anayııız mal olmaya garşıyıııız

ne kadar da şanslısın öyle. ben de çok uzaktayım ailemden ama memlekette doğum yapmamı istemez eşim bence.. yani böyle bir mevzu hiç geçmedi sanmıyorum yani kabul etsin.

bence de çok şanslıymış.ne güzel..benim eşim de asla istemez.doğumdan sonra gidip bir ay kalmak istiyorum, onu bile nasıl karşılar bilemiyorum

Hoşgeldin cnmmmmm

ooooo kızçemizz çıkmış kurtulmuş .. hoşgeldinnn

cok beğendim ben bunları, cok zevklisin. markası ne? bende bakiyim:)

canım çok güzeller hangi site bu??

kızlar doğum çantasına ne koyacaz yaa bide geceliğe bende karar veremedim,acemilik ne kötü

kızlar paylaştığım pijamalar pijama dünyasından bakmıştım ben gitti gidiyorda falanda vardı en son baktığımda. bu arada doğum çantasına doktorumun söylediklerini yazıyorum koyulması gereken

anne için

uzun kanatlı pedler
iki tane gecelik pijamadan rahat oluyor demişti bana ameliyat olursak normalde de tuvalaet için kolaymış
göğüs kremi pedi
hastahaneden çıkarken giymeye kıyafet
terlik
atlet terleyince değiştirmek için 3 olsa yeter demişti
iç çamaşırı
el havlusu
ıslak mendil kişisel makyaj temizlik eşyan
varsa göğüs pompası

bebek için
hastanane çıkışı şu 10lu olanlardan
dışarı çıkarken giydirmeye kıyafet
altlı üstlü 5li takım şeklinde zıbınlardan 2 tane koy demişti
puset yada ana kucağı
kalın sarmaya battaniye
biberon, mama( ne olur ne olmaz ama ağza damlatılacak dedi meme gibi tturma demişti)
ıslak mendil, bebek bezi, göbek bakım seti
bere eldiven patik önlük(2 tane) ağız bezi (5 tane)

aklıma gelenler bunlar canlarım tabi babayada birşeyler koymayı unutmayın

açelyacım bende tayinimiz nedeniyle maalesef ailemin yanına gideceğim bana kalsa evimi bırakıp asla gitmezdim ama mecbur kaldım çünkü evimizin taşınması yerleştirmesi ve şimin şu andaki yerden ilişik kesmesi temmzun sonu çünkü ben dese o zaman 8 aylık olacağım. belki haklısın ele gelene kadar bebek hem seninde toparlanıp birilerinin yemek yapması açısından dediğin mantıklı ama işte benim kendi ailemle olan ilişkimdne dolayı ben gitmeyi istmezdim hep dua ediyorum evim çabuk bulunsn yerleşsinde heme evime döneyim diye önemli olan huzuru nerede bulduğun sanırım isteğine göre olsun herşey inş

Son düzenleme:
ama artık kıskançlıktan çatlıyorum da patlıyorum çok hoşuma gitti bu model :)
acab ayapbilir miyim ben de heves ettim şimdikk...

canım bu bulut gibi olan zemin demi keçe hepsi mi keçe bu yaptığındakiler öle yumuşak bir duruşu var sanki kumaş gibi

Toplam 41 kullanıcı konuyu okuyor. (27 üye ve 14 ziyaretçi)

Kızlar son zamanlarda topiğimiz epeyce kalabalık, misafirler de çok
Güzel sohbetlerimiz ve paylaşımlarımız devam etsin, kem gözlere şişşşşşşş

canım takmamaya çalışmalısın, çünkü bunlar değişmez sen yıpranırsın
benim kendi annem yapıyordu böyle, kendi çöpü batmaz insana diye yazılmış burda ama öyle değil bana her sözü batar olmuştu, belki iyi niyetle bile söylese artık yanlış anlıyordum, mesafe koyuyorsun da kendi annene ne kadar koyabilirsen işte okadar, şimdi takmıyorum artık söylediklerinin çoğunu duymuyorum mesela önceki bebeğim doğduğunda ayakları eğriymiş ben sakat sandım diyor, insan bunu nasıl yakıştırır ya torununa, lafın nere gideceğini bilmeden konuşuyolar işte, malesef bize de hep tolere etmek düşüyor
kvaldem destek oluyor banada, bizde işler ters

ya kızlar ben çok şaşırdım bu işe sevgili kazen bey hürmetlerimi sunuyorum kendisine
aslında tamamen espirili bişey yazmıştım ama bunu ona ileten biri olmalı aramızda ajan var sanırımm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…