- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #21.761
canım bana hamıle kaldıgımdan berı bişiyler oldu evde yemek yapamaz oldumnapıcagımı şaşırıyorum kendım yapınca yıyemıyorum yapayım dıyorum olmuyor tutmuyorr bıgarıp haller anca hafta sonundan sonuna annelerden bırıne gıdınce yıyorum tıka basa evdeyken ;
tost süt bol peynir elma tahın pekmez,2-3 kasık dut pekmezı atıyorumagzıma bebek beslensın dıe...bnları fln tuketıyorum cevız ,badem,kuru uzum lfn yıyorum yumurta kırıyorum v.s baska yemek turu yapıp yıyemıyorum
bana fıkır verın kolay yemek ne yapabılırımm ,allahım dıyorum bırı kapı çalıp yemek getırse bı gunde ne sevaba gırer eşimde yok mesailerde hiç birşey istemıyorum cnm aksamları.
geçen bi kemik haşladım tek basıma oturdum ıctım 3 gun yıyemedım döktüm deliricem bu yemek mevzunaa...ztn hamile kalmadan öncede yemek yıyen tıp değildim bir öğünle doyar aksam atıstırırdım .ooff cok canım sıkılıyor bu akşam yemegı olayına napcam ben bebeğimi besliyemıyormuyum yoksa vicdan yaptım yaa
Guzel anneler,biliyorsunuz benim bir oglum var 3 bucuk yasinda, bir yildir disinde çürük var ( biberon çürügü deniliyor) cok cekti yavrum bir sure degisik doktorlara goturdum hepsi genel anestezi ile yapmamiz lazim dediler ve ben hep korktum bu zamana kadar beklettim kuzumu ama artik gece uyandirmaya basladi agrisi yedigi disin icine girip sinirine degmeye basladi acidan kriz geciriyor bazen...
çaresiz kaldim kabul ettim genel anesteziyiuyutmusken diger çürük veya çürümeye baslamis olan dislerede tedavi yapacagiz dediler.ben her gece agliyorum cok korkuyorum anestezinin etkisinden birde uyurken acaba sinirlerine zarar verirlermi diye içim gidiyor Allahim kimseyi çaresiz birakmasin zorda koymasin.cok sukurki çaresi var ama yinede doktorlar hep diyorki ufak bile olsa bir riski varmis içim aciyor anne olmak cok zormus.
Doktorlar dediki biberona gecince gece asla süt vermiyecektin onun yuzunden çürüyor disler sadece su verip uyutacaktin dediler.Siz siz olun bunu göz ardi etmeyin ben bilmiyordum uyandikca veriyorduk sütü.Bu cuma sabah 7 de randevumuz var oglum icin bizim icin dua edermisiniz Allah rizasi icin.oglumu sagligina kavusmus bir sekilde sorunsuz bir sekilde tekrar kucagima almayi nasip etsin rabbim o uyurken o hastane ortamindayken ben nasil ve ne sekilde bekleyecegim bilmiyorum cok uzuluyorum dayanamicakmisim gibi geliyor. Allahim daha buyuk dertlerden sifasiz hastaliklardan korusun cumlemizi.
Dualarinizi bekliyoruz Eymen Ali'm ile teyzeleri.
canım çalışıyomusun haftada bı kaç akşam yemek yapıp iki gün falan ısıtıp yesen.ben evdeyım hamıle kaldığımdan berı kendime göre bı düzen kurdum herşeyden az az yapıyorum mesela ne bılım bı akşam balık yap at fırına yada ızgaraya yada tavuk but koy fırın poşetıne ver fırına köfte mesela biraz çok yap at buzluğa üzüldüm yabu haftalardan sonra beslenmemız dahada önemli artık
Çok güzel şeyler yapmış ben de denicem bakalım yaklaşabilecek miyim :)
Hangi makineyi önermiş ben göremedim yav
herkese iyi akşamlar kızlar. geçmişi okumadım, malum 3 gündür sayfaya giremiyorum. sanırım birazda kırıldım,umarım herkes iyidir.
herkese iyi akşamlar kızlar. geçmişi okumadım, malum 3 gündür sayfaya giremiyorum. sanırım birazda kırıldım,umarım herkes iyidir.
kızlar iyi akşamlar şeker yüklemesi için aç mı gitmak gerekiyor
kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırımhenüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953
Canım sen en güzeli bi malzeme listesi yazsan heves ettim ben de yapcam. Hafta sonu bi çatşıda dolanayım belki bulabilirim. Keçeler incemi kalınmı kaç mt - hangi yapıştırıcı vs.bulut pazen kumaş, harflerin altındaki minik yastıklar da pazen kumaş. içlerini elyafla doldurdum canım sonrada dikip kapadım. elyafı da kullanmadığım bir süs yastığı vardı, yatsan yatılmaz atsan atılmaz onu kestim elyaflarını yürüttüm
bulut kalıbını vereyim bir yerden kopyalayıp büyütüp printerdan çıktısını alıp kumaşı öyle kesmiştim.
Eki Görüntüle 688043
Hoşgeldin canım.herkese iyi akşamlar kızlar. geçmişi okumadım, malum 3 gündür sayfaya giremiyorum. sanırım birazda kırıldım,umarım herkes iyidir.
Canım geçmiş olsu. Küçük bir operasyon olmasına sevindim korktuğun kadar yokmuş bak. Şekerin de çıkmamış ne güzel. Uyusunda büyüsün bebişin :))kızlaaarrr selammm :) geçmişi okuyamadm yeni geldim de..
bgn mafoldum şeker yüklemesi oldu içtim limonlu güseldi amaaa 4 saatten fasla aç kalmak fenaydı en son 4.kan alınırken bayılıodumm ki yemek yiyebilirsin dediler :))
neyse herşey güsel geçti gebelik şekeri çıkmadı
ben olayı ise....plastk cerrah küçük bi operasyonla kalan parçayı alacakmış :S başımıza iş açıldı ama çok şükürr tehlikesi yokmuşş..
yrnda oraya muayeneye gidicemm..
bebişee gelincee büyümüşş maşalahhh uyuyodu :))
Canım geçmiş olsun. Gece farkında olmadan üstüne yatmış olabilirsin. Ben sabah 9 da olmuştum aşımı o gün de hiç iş yapmadım. Ağrım olmadı çok şükür.Günaydın arkadaşlarımmmmDün akşam kolum ağrımıyor demiştim ya demez olaydım ağrıyor artık
Canım sen en güzeli bi malzeme listesi yazsan heves ettim ben de yapcam. Hafta sonu bi çatşıda dolanayım belki bulabilirim. Keçeler incemi kalınmı kaç mt - hangi yapıştırıcı vs.
Sayende hamarat annişler olcaz
Hoşgeldin canım.
Canım geçmiş olsu. Küçük bir operasyon olmasına sevindim korktuğun kadar yokmuş bak. Şekerin de çıkmamış ne güzel. Uyusunda büyüsün bebişin :))
Canım geçmiş olsun. Gece farkında olmadan üstüne yatmış olabilirsin. Ben sabah 9 da olmuştum aşımı o gün de hiç iş yapmadım. Ağrım olmadı çok şükür.
canım bana hamıle kaldıgımdan berı bişiyler oldu evde yemek yapamaz oldumnapıcagımı şaşırıyorum kendım yapınca yıyemıyorum yapayım dıyorum olmuyor tutmuyorr bıgarıp haller anca hafta sonundan sonuna annelerden bırıne gıdınce yıyorum tıka basa evdeyken ;
tost süt bol peynir elma tahın pekmez,2-3 kasık dut pekmezı atıyorumagzıma bebek beslensın dıe...bnları fln tuketıyorum cevız ,badem,kuru uzum lfn yıyorum yumurta kırıyorum v.s baska yemek turu yapıp yıyemıyorum
bana fıkır verın kolay yemek ne yapabılırımm ,allahım dıyorum bırı kapı çalıp yemek getırse bı gunde ne sevaba gırer eşimde yok mesailerde hiç birşey istemıyorum cnm aksamları.
geçen bi kemik haşladım tek basıma oturdum ıctım 3 gun yıyemedım döktüm deliricem bu yemek mevzunaa...ztn hamile kalmadan öncede yemek yıyen tıp değildim bir öğünle doyar aksam atıstırırdım .ooff cok canım sıkılıyor bu akşam yemegı olayına napcam ben bebeğimi besliyemıyormuyum yoksa vicdan yaptım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?