2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese iyi akşamlar kızlar. geçmişi okumadım, malum 3 gündür sayfaya giremiyorum. sanırım birazda kırıldım,umarım herkes iyidir.

kızlaaarrr selammm :) geçmişi okuyamadm yeni geldim de..

bgn mafoldum şeker yüklemesi oldu içtim limonlu güseldi amaaa 4 saatten fasla aç kalmak fenaydı en son 4.kan alınırken bayılıodumm ki yemek yiyebilirsin dediler :))

neyse herşey güsel geçti gebelik şekeri çıkmadı

ben olayı ise....plastk cerrah küçük bi operasyonla kalan parçayı alacakmış :S başımıza iş açıldı ama çok şükürr tehlikesi yokmuşş..

yrnda oraya muayeneye gidicemm..

bebişee gelincee büyümüşş maşalahhh uyuyodu :))

canım çalışıyomusun haftada bı kaç akşam yemek yapıp iki gün falan ısıtıp yesen.ben evdeyım hamıle kaldığımdan berı kendime göre bı düzen kurdum herşeyden az az yapıyorum mesela ne bılım bı akşam balık yap at fırına yada ızgaraya yada tavuk but koy fırın poşetıne ver fırına köfte mesela biraz çok yap at buzluğa üzüldüm ya bu haftalardan sonra beslenmemız dahada önemli artık

Allah şifa versin canım , sıkma canını her anestezinin riski var diye öyle demislerdir yoksa hep yaptıkları sey , Dr lar deneyimli, insallah hic bir sıkıntı olmadan sagsalim alacaksın çocuğunu kucağına , dediğin gibi Allah beterinden saklasın , acil şifalar versin

yok tatlım çalışmıyorum evdeyım işin tuhafı o senın gıbı yaptıgımı yıyebılsem yıyemıyorum kendı yaptıgımı tıksınıyorum soguyorum yemekten işim çok zor napcam şaştım kaldım evimin altında yemekcı dolu bı gun tavuk soluom fln ole gecıstırıorum akşamı .. ole yemekte bılmemkı fazlaa çok vıcdan azabı cekıyorum yavruma karsı suan yarın tavuk fırın atcam ıkı gun gıder bakım yıyebılırım insallahh

ya kızlar bu benim oğlum ne zaman yukarı çıkacakta aşağı inecek hiç yukarı çıkası yok hala kasıkta oynayıp duruyo ne yapsam amuda kalksam çıkarmı yukarıya acaba

Çok güzel şeyler yapmış ben de denicem bakalım yaklaşabilecek miyim :)

Hangi makineyi önermiş ben göremedim yav

canım hemen anasayfasında var bir makine artesmiş adı. ben de baya araştırdım nette markayı hem iyi hem kötü yorumlar var. ne zamandır da denemek için almayı düşünüyordum aslında bir makina. ama iyi bir şey istiyordum singer gibi. ama çoooook acemi olduğum için o kadar para verip makinayı haşat etmektense bunun gibi ucuz bir şey almak mantıklı geldi sanki. zaten dayanamadım aldım hihihi bir gelsin inşallah mutsuz olmam ucuz etin yahnisi misali...

heee bu arada seni gördüğüme çok sevindim okuyup okuyup kaçıyorsun gözümden kaçmıyor değil..

Son düzenleme:
Günaydın.... bugün işe geç kalarak güne başlıyorum :) hayret bugün hava güneşlii artık böyle olsun yaaa

kızlar yeni proce dedim henüz bitmedi ama paylaşayım daha sonra bitmiş halini de paylaşırım henüz eksikleri çok ama bitince daha güzel görünür zannımca
Eki Görüntüle 687953

Sayfaların hepsini okuyamadım kızlar ya çok artmış yine Gezinirken bunu gördüm çok güzel olmuş canım eline sağlık. Ben de dün akşam başladım :)

Canım sen en güzeli bi malzeme listesi yazsan heves ettim ben de yapcam. Hafta sonu bi çatşıda dolanayım belki bulabilirim. Keçeler incemi kalınmı kaç mt - hangi yapıştırıcı vs.
Sayende hamarat annişler olcaz

herkese iyi akşamlar kızlar. geçmişi okumadım, malum 3 gündür sayfaya giremiyorum. sanırım birazda kırıldım,umarım herkes iyidir.
Hoşgeldin canım.
Canım geçmiş olsu. Küçük bir operasyon olmasına sevindim korktuğun kadar yokmuş bak. Şekerin de çıkmamış ne güzel. Uyusunda büyüsün bebişin :))
Günaydın arkadaşlarımmmm Dün akşam kolum ağrımıyor demiştim ya demez olaydım ağrıyor artık
Canım geçmiş olsun. Gece farkında olmadan üstüne yatmış olabilirsin. Ben sabah 9 da olmuştum aşımı o gün de hiç iş yapmadım. Ağrım olmadı çok şükür.

Sağol canım yok üstüne yatmadım zaten akşam 9 gibi başladı ağrımaya. Dün saat 16.30 gibi oldum aşımı sonrasında o saate kadar bişey yoktu.

Canım seni anlıyorum ama dediğin gibi herşeyden yemen lazım az az sebze al et yiyemiyorsan mesela ıspanak al az onu pişir ye pırasa içinde havuç falan onu ye mercimek çorbası yap mesela onun içine at patatesi havucu öyle kuru kuru yeme salata yap bol zeytinyağlı,kızlar canınız çekerse hakkınızı helal edin haa hepsi yapılır cinsten mutlaka bebeğin besleniyodur ama senden bişeyler alıyordur süt içemiyorum diye her akşam yoğurt yemğe çalışıyorum çünkü kemik ağrılarım başladı Allah korusun bizden gidiyo bişiler,bu arada geçen kim dedi sütlü tatlı diye dün akşam bende yaptım yedim nihayet,nasıl bir boğaz Allahım Yarebbimmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…