- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.221
heh sana da 3 dedi dimi :)) kimilerine 1 demişler enteresan demekki 1 tane de iş görüyor
canım miligramı farklıdır ilaçların ondan farklıdır sayısı...
canım miligramı farklıdır ilaçların ondan farklıdır sayısı...
hmm doğruuuu evet olabilir benimki 5 miligram heralde ondan)
Merhaba kızlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.Birşey sormak istiyorum benim bebeğim 6+1 günlükken karından ultrasonla görünmedi sadece kesesi göründü ama vajinal ultrasonla hem bebek hem de kalp atışları görüldü.Doktor rahmimin biraz arkada olduğunuı söyledi.Böyle bir durum yaşayan var mı?6haftalıkken karından sadece kesenin görülmesi normal mi?
Merhaba kızlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.Birşey sormak istiyorum benim bebeğim 6+1 günlükken karından ultrasonla görünmedi sadece kesesi göründü ama vajinal ultrasonla hem bebek hem de kalp atışları görüldü.Doktor rahmimin biraz arkada olduğunuı söyledi.Böyle bir durum yaşayan var mı?6haftalıkken karından sadece kesenin görülmesi normal mi?
heh sana da 3 dedi dimi :)) kimilerine 1 demişler enteresan demekki 1 tane de iş görüyor
gramajları farklı ondan değişiyor
Allah Allah niye 3 dedi bana acaba. perşembe günü randevum var sorarım ozaman ama şaşırdım şimdi herkes 1 tane mi içiyor yaa
canım bend e içiyorum 1 tane folidoce benimki içinde b 12de var piyasadaki en iyisi buymuş zaten 3 ay içiceksin en iyisini kullan
merhaba kızlar bu grubu yeni gördüm bende 8 hafta 4 günlük hamileyim malesef ilk hamileliğim düşükle sonlandı bunda da düşük tehlikem var o yüzden sürekli yatıyorum hamile kalmaya karar verdim işten çıktım rhat geçirmek için evde olup genelde dinlendiğim halde kanamam 4 haftadır devam ediyor ama şükürler olsun düşük oluyor die korkarak doktora gittiğimde bebeğimn kalp atışlarıda gelişimi de gayet iyiydi 3-4 defa düşük oluyor korkusuyla apar topar gittim ama şükürler olsun hamileliğim devam ediyor eğer nasip olursa benm doğumumda 3 ağustos görünüyor mide bulantılarım var ama dışarı çıkarma özürlüsüyüm çıkaramıyorum :)
Cnm bnmde ilk bebegimi kybttm herhngi bi ilac igne flan verdimi doktorun
yok canm ilkini araştırmadılar bund da 200 mg lık progestan kullanıyorum günde 3 defa içiyorum 1 defa da iğne verdi vurdurdum ama kanamamı hiç kesmedi aksine iğneden sonra arttı daha vurdurmadım sanki 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür azaldı biraz ilkgebeliğimde kesem gelişmiyordu yavaştı gelişimi ine kanamam vardı sonrada düştü doktor muayene ediyordu o anda parça düştü çok rahatlamıştım ağrım kalmamıştı kanamam çok azalmıştı doktor düşük oldu dediama şükürler olsun kürtaja gerek kalmadı
İkiz bebek büyütmek bir yardımcın olmadan çok zor canım sevinmelisin çoğul gebelik olmadığına , bizim ailede kuzenlerde var canlarından bezdiler büyütene kadar, bosver teker teker gelsinler.
Selam...2012 gider ayak bana bi kiyak yaptihamile oldugumu Dün ögrendim.Daha önce 2 kez dusuk yaptim...Su anda da tek korkum bu...Yarin insallah doktora gidecegim.Bunun benim son sansim oldugunu dusunuyorum..Cünkü 38 yasima girmek uzereyim..
Cnm senn durumun bnmkine cok bnzio bnm bebegimnde glisimi 5hftada durmus khverengi lkelnmem olmustu ama progestanla gcti ama 2hfta klp atisi icn bkledi doktorum ama gelismi hc ilerlemedi ve aldilr bnde smdi 6+2 ym ama ultrasonda iki gun geridn gliorz yrn randevm vr bklm nluck klbni ne zmn duyarn bikmiorm 3gun once lekelnmm oldu ama gcti coraspnden olmus bde bn tedbr amcli igne oluorm hergn kan sulndiric
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?