2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar bu grubu yeni gördüm bende 8 hafta 4 günlük hamileyim malesef ilk hamileliğim düşükle sonlandı bunda da düşük tehlikem var o yüzden sürekli yatıyorum hamile kalmaya karar verdim işten çıktım rhat geçirmek için evde olup genelde dinlendiğim halde kanamam 4 haftadır devam ediyor ama şükürler olsun düşük oluyor die korkarak doktora gittiğimde bebeğimn kalp atışlarıda gelişimi de gayet iyiydi 3-4 defa düşük oluyor korkusuyla apar topar gittim ama şükürler olsun hamileliğim devam ediyor eğer nasip olursa benm doğumumda 3 ağustos görünüyor mide bulantılarım var ama dışarı çıkarma özürlüsüyüm çıkaramıyorum :)

Merhaba kızlar ben de 6+6 günlük hamileyim,ilk bebeğim ve çok heyecanlıyım.Birşey sormak istiyorum benim bebeğim 6+1 günlükken karından ultrasonla görünmedi sadece kesesi göründü ama vajinal ultrasonla hem bebek hem de kalp atışları görüldü.Doktor rahmimin biraz arkada olduğunuı söyledi.Böyle bir durum yaşayan var mı?6haftalıkken karından sadece kesenin görülmesi normal mi?

kişiden kişiye değişiyor canım mesela ben gitmiştim doktor karnımdan baktı 4 haftalık gibi dedi sonra kanamam çoğalınca birkaçgün sonra gittim yine vajinal ultrasonla baktı kalp atışını alıyorum dedi 6 haftalıkla eşdeğer demişti birkaçgün sonra parça geldi yine gittim karnımdan normal gördü kalp atışını falan da aldı :)

galiba farklılık oluyor kişiden kişiye,ben keseyi gördüm ama 7+0 da kalp atışını vajinal yolla görebildi doktor,ben hala endişeliyim bidaha doktora gitmedim 1 hafta oldu işte,ama korkularım devam ediyor.

Bi arkadaşımın bebeği karından ultrasonla 10 haftaya kadar hiç görünmemiş hep vajinalle görünmüş ve doktor gelişiminin geriden geldiğini söylemiş sonra da bebeğin kalbi durduğu için kürtaj olmuş.Her gebelikte aynı olacak diye birşey yok ama yine de endişeleniyor insan.İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız.

Cnm bnmde ilk bebegimi kybttm herhngi bi ilac igne flan verdimi doktorun

Kizlar herkese oncelikle iyi senelerrrrr

Nasi hastalandim nasillllllllll Burnum akar bi taraftan bogazim kulaklarim agrir bi taraftan. Basim desen catladi catlicak

25 yasindayim vallahi boyle agir grip oldugumu bilmem. Doktorumu aradim. Parol al bi tane dedi. Aldim da simdi biraz gozum acildi.

Aman dikkat edin kendinize. Demekki hamileyken bu kadar agir geciyo gripler

kızlar yenı yılımız sağlık huzur mutluluk bebeısleırmızı sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsinn:) nıce senelerımız olsun

Cnm bnmde ilk bebegimi kybttm herhngi bi ilac igne flan verdimi doktorun

yok canm ilkini araştırmadılar bund da 200 mg lık progestan kullanıyorum günde 3 defa içiyorum 1 defa da iğne verdi vurdurdum ama kanamamı hiç kesmedi aksine iğneden sonra arttı daha vurdurmadım sanki 2 gündür biraz daha iyiyim çok şükür azaldı biraz ilkgebeliğimde kesem gelişmiyordu yavaştı gelişimi ine kanamam vardı sonrada düştü doktor muayene ediyordu o anda parça düştü çok rahatlamıştım ağrım kalmamıştı kanamam çok azalmıştı doktor düşük oldu dedi ama şükürler olsun kürtaja gerek kalmadı

Selamlar !
Bende geldim.
6 haftalık hamileyim ve ikinci defa ağustos annesi olmaya adayım. 2009 ağustos doğumlu bir yavrum var. Allah nasip ederse ikinci kuzum da ağustosta doğacak. Bir çoğunuza göre deneyimli sayılırım ama düşününce çok şey aklıma gelmiyor :) Unuttum sanırım :)
Hepinize sağlıklı bir hamilelik ve güzel paylaşımlar dilerim.

Selam...2012 gider ayak bana bi kiyak yapti hamile oldugumu Dün ögrendim.Daha önce 2 kez dusuk yaptim...Su anda da tek korkum bu...Yarin insallah doktora gidecegim.Bunun benim son sansim oldugunu dusunuyorum..Cünkü 38 yasima girmek uzereyim..

Cnm senn durumun bnmkine cok bnzio bnm bebegimnde glisimi 5hftada durmus khverengi lkelnmem olmustu ama progestanla gcti ama 2hfta klp atisi icn bkledi doktorum ama gelismi hc ilerlemedi ve aldilr bnde smdi 6+2 ym ama ultrasonda iki gun geridn gliorz yrn randevm vr bklm nluck klbni ne zmn duyarn bikmiorm 3gun once lekelnmm oldu ama gcti coraspnden olmus bde bn tedbr amcli igne oluorm hergn kan sulndiric

İkiz bebek büyütmek bir yardımcın olmadan çok zor canım sevinmelisin çoğul gebelik olmadığına , bizim ailede kuzenlerde var canlarından bezdiler büyütene kadar, bosver teker teker gelsinler.

Benim ikiz kardeşim var, ikimizde aynı anda hamiş kaldık çok güsel bi duygu, ailedede çok ikiz var, anne için zordur doru ama çocuk için bilirim harika bir duygu, inşallah benim bebişimde ikiz olur henüz 6. haftanın içindeyim haftaya kontrolüm var, çok heycanlıyım, herşeyden önce sağlıklı olsun, ama ikizde olursa kaymaklı tatlı olur hani:))

Hsgldn aramiza dualrm sennle bu sefer hersey gnlune gore olsn

stres yapma canm Allah ın izniyle büyümüştür benmde adet tarihimle ultrasonun gösterdiği tarih arasnda fark var yine ama doktor hemen hemen 1 hafta kadar geç döllenme dedi eğer kesen gelişmişse ve kanaman yoksa vajinal ultrasonla baktrma bence bende keseyi gördü birkaçgün sonra yoğun kanama şikayetiyle gidince alttan baktı kalp atışını dagördü 4 gün sonrada karnımdan gördü kimi bebeklerde kalp atışı geç alınıyor benm eltimde 7 haftalıkkın kalp atışını alıyor alamıyor gibi bişeydi 1 hafta daha bekleyelim demiş doktoru sonraki hafta almış kalp atışını şimdi oğlu var çok tatlı Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…