- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.221
bizim bebişlerimiz tam yaz ve son bahar arası bi zamanda dogacaklar valla alışveriş yaparken insan şaşırıyor ben hem uzunkollu hem kısa kollu çıtçıtlı badi alıyorum kaaçr tane alsam ki kızlar şimdilik 5 uzun kollu 5 kısa kollusu var 5 tanede patikli alt var bi 3 er tane daha alsam yetermiki içzıbınıda var 5 tane falan göbek düşesiye kadar içzıbın öneriyormuş hemşireler
evet canım araştırdım bende 27.haftaya kadar normalmiş. inşallah düzelir. ben erken doğum olursa diye korkuyorum gelişemezse :26:
Kızlar unnado'da babasling 100 lira . Almayı düşünenler kaçırmasın...
Senin durum daha sıkıntıymış canım. Tarih iyice yaklaştı. Gerer yani insanı yetişicek mi nolcak acaba diye. Umarım herşey yolunda gider. Ben bekleme olayına sinir oluyorum. Geçen pazartesi gelecekti koltuklar güya :) Ama Allah'tan misafir falan kabul etmiyorum da idare ediyoruz. Eşim yasakladı misafiri, ilk aylar kabul etme gafletinde bulunmuştum , canıma okudular resmen.
bizim bebişlerimiz tam yaz ve son bahar arası bi zamanda dogacaklar valla alışveriş yaparken insan şaşırıyor ben hem uzunkollu hem kısa kollu çıtçıtlı badi alıyorum kaaçr tane alsam ki kızlar şimdilik 5 uzun kollu 5 kısa kollusu var 5 tanede patikli alt var bi 3 er tane daha alsam yetermiki içzıbınıda var 5 tane falan göbek düşesiye kadar içzıbın öneriyormuş hemşireler
bi arkadaşımın yakınının bebeğini bikaç hafta önce almışlar, nasılsa artık beslenemiyor diye. küçük bebekler çok çabuk toparlanıyor ama korkma, dedi. ben de dua ediyorum, inşallah düzelir. 26. haftamda tekrar gideceğim kontrole, bakalım ayrıntılıya gönderecek mi yine.
Bende de hem kısa hem uzun kollu var ama kaç tane olması gerektiğini hiç bilmiyorum. Bezden sızma, terleme, kusma gibi sebeplerden üstü ne kadar değişir acaba yaa. Gerçi yaz ayı yıkama kurutma sıkıntı değil de ekim ayı sıkıntı olabilir. Tam geçiş dönemi çamaşırlar zor kuruyo. Uzun kolluların mı daha fazla olması lazım acaba :26:
evet canım araştırdım bende 27.haftaya kadar normalmiş. inşallah düzelir. ben erken doğum olursa diye korkuyorum gelişemezse :26:
ben normal doğum yapmak istiyorum eğer öyle olursa sezeryan olmak zorunda :26:
beni tekrar yolladı detaylıya p.tesi gidicem bakalım. ilk detaylı ultrason üzerinden 23 gün geçmiş olacak.ilaç kullandım.inşallah ilaçlar işe yaramış ve geçmiştir. sana bilgi veririm canım
Ben de bu uzun kollu mu kısa kollu mu 0-3 ay mı 3-6 ay mı derdini düşünmekten yoruldum :) Aldıklarımı giydirir bakarım duruma göre alırız artık uzun gelir kısa gelir bebeğimize göre ölçümüzü de belirlemiş oluruz. Çok fazla alıp doldurmayı düşünmüyorum olabildiğince frenliyorum kendimiBana hep baktığım külotların bacakları darmış gibi geliyor size de öyle geliyor mu?
kızlar yogunum bugün gelen giden oldu geçmişe bakamadım umarım herkesin keyfi yerindedir.
bu arada bebekler için 50 cm çok küçük 10 gün bile zor giydirilir bu yüzden 56.cm den küçük almayın mesala benim kızım normal bi bebek olarak dogmuştu kilo 3,200 gr. boyu 52 cm di
Külot lazım oluyo mu ki bez varken ??
Külot lazım oluyo mu ki bez varken ??
demir ve balık yağı hapımı sabah aç karnına alıyorum ama benimki hiç mide bulantısı yapmıyor sadece biraz kabızlık yapıyor kalsiyum magnezyumu da akşam iş çıkışı tok karnına alıyorum
kızlar benimde bu pazartesi şeker yüklemem var ailemde şeker hastalıgı yaygın inşallah bişey çıkmaz hamilelikte hiç kendime engel olamıyorum doktor diyet derse nasıl yaparım bilemiyorum
Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?