2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim bebişlerimiz tam yaz ve son bahar arası bi zamanda dogacaklar valla alışveriş yaparken insan şaşırıyor ben hem uzunkollu hem kısa kollu çıtçıtlı badi alıyorum kaaçr tane alsam ki kızlar şimdilik 5 uzun kollu 5 kısa kollusu var 5 tanede patikli alt var bi 3 er tane daha alsam yetermiki içzıbınıda var 5 tane falan göbek düşesiye kadar içzıbın öneriyormuş hemşireler

Senin durum daha sıkıntıymış canım. Tarih iyice yaklaştı. Gerer yani insanı yetişicek mi nolcak acaba diye. Umarım herşey yolunda gider. Ben bekleme olayına sinir oluyorum. Geçen pazartesi gelecekti koltuklar güya :) Ama Allah'tan misafir falan kabul etmiyorum da idare ediyoruz. Eşim yasakladı misafiri, ilk aylar kabul etme gafletinde bulunmuştum , canıma okudular resmen.

Bende de hem kısa hem uzun kollu var ama kaç tane olması gerektiğini hiç bilmiyorum. Bezden sızma, terleme, kusma gibi sebeplerden üstü ne kadar değişir acaba yaa. Gerçi yaz ayı yıkama kurutma sıkıntı değil de ekim ayı sıkıntı olabilir. Tam geçiş dönemi çamaşırlar zor kuruyo. Uzun kolluların mı daha fazla olması lazım acaba :26:

Son düzenleme:
evet canım araştırdım bende 27.haftaya kadar normalmiş. inşallah düzelir. ben erken doğum olursa diye korkuyorum gelişemezse :26:

bi arkadaşımın yakınının bebeğini bikaç hafta önce almışlar, nasılsa artık beslenemiyor diye. küçük bebekler çok çabuk toparlanıyor ama korkma, dedi. ben de dua ediyorum, inşallah düzelir. 26. haftamda tekrar gideceğim kontrole, bakalım ayrıntılıya gönderecek mi yine.

Sorma canım yaaa göbişli göbişli nelerle uğraşıyoruz

benim de kafamı en çok kurcalayan sorulardan biri bu anda.

ben normal doğum yapmak istiyorum eğer öyle olursa sezeryan olmak zorunda :26:
beni tekrar yolladı detaylıya p.tesi gidicem bakalım. ilk detaylı ultrason üzerinden 23 gün geçmiş olacak.ilaç kullandım.inşallah ilaçlar işe yaramış ve geçmiştir. sana bilgi veririm canım

Ben de bu uzun kollu mu kısa kollu mu 0-3 ay mı 3-6 ay mı derdini düşünmekten yoruldum :) Aldıklarımı giydirir bakarım duruma göre alırız artık uzun gelir kısa gelir bebeğimize göre ölçümüzü de belirlemiş oluruz. Çok fazla alıp doldurmayı düşünmüyorum olabildiğince frenliyorum kendimi Bana hep baktığım külotların bacakları darmış gibi geliyor size de öyle geliyor mu?

aynı durum bendede var, sağ damarda çentik. 28. hafta itibariyle sık takibi yapılması gerektiğini söyledi doktorum. sanırım en az haftada 2 kontrolumuz olacak.

Külot lazım oluyo mu ki bez varken ??

evet canım araştırdım bende 27.haftaya kadar normalmiş. inşallah düzelir. ben erken doğum olursa diye korkuyorum gelişemezse :26:

Allah korusun canım ilaç kullanıyormuşsun gelişir o annesi. İnşallah bir dahaki kontrolünde güzel haberler alırsın moralini bozma.

Çook Saol cnm kesin değiştiricem o zaman inşallah büyügü vardır..

aslında patiksiz altlar almak daha mantıklı geliyor bana. bundan sonra alacakalrımı patiksiz istiyorum. boyu kısada uzunda olsa en azından bebeğimi ne kasar nede bol gelir.. altında çorapla sanki daha ii olur gibime geliyor.. ilk zamanalrı patikli giyer tabiki ama hemen değiştikleri için öyle istiyorum

merak etme canım diyet verse bile çok da zorbişey olmaz herhalde.Sadece patates pirin ve tatlıyı sınırlı al der onun dışında öyle bildiğiniz ağır bir diyetolmaz.
Balık yğa ne kullanıyorsun benim dr daha vermedi ilk hamileliim de de balık yiyorsan gerk yok demişti.Balık ve ceviz tüketmye çalışıyorum ama sıkıldım açıkçası balık yağ hapı alsamı diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…