- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.261
Canım hepsi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın yalnız okurken fena bir heyecan sardı beni ve bebeğimi tekmelemeye başladı
kızlar ben tüm kıyafetlerini aldım hatta arkadaşımla aldık o da aldıtecrübeli bir anne banada o yol gösterdi
bana hediye gelenler ve bu zamana kadar benim aldıklarımı yazayım belki bir faydası olur. arkadaşım ve her doğum yapan şunları söyledi çıt çıtlıları zıbın takımlarını az alma ben günde 5 kere ilk zamnalr kıyafet değiştirdiğim oldu kustu altına kaçırdı tam altını değiştirirken üzerine yaptı vs. dedi zaten insan ilk zamanlar uykusuz yorgun çok oluyormuş öyle kıyafetleri yıka ütüleye çok zamanın olmuyor elinde fazal bulunsun giydir değiştir dedi boş zamndada makineye atarsın ancak öyle altından kalkılıyor dedi.zaten makine dolmuyor her kustuğunu yıkamayla minnacık oluyor kıyafetlr dedi
en çok lazım olan ağız bezi penye battaniye çıt çıtlı bady ve alt pijama ile önlük dedi bunları ucuz buldukça al netten demişti ve kendilerini görüyorum doğum yapanlardan doğru söylemişler çok işlerine yarıyor
3 tane carters 3lü hastahane çıkışı 0 aylık hediye
1 tane 10 lu hastahane çıkışı ben adlım bunu 56 cm bunları doğum çantama koydum bile hediye
1 tane 6lı zıbın takımı 0-3 ay hediye
1 tane 5li zıbın takımı 0-3 ay hediye
5 tane atlet kol çıt çıtlı bady 0-3 ay
5 tane uzun kol çıt çıtlı bady 0-3 ay
5 tane penye kol çıt çıtlı bady 0-3 ay
10 tane penye alt pijama 0-3 ay
5 tane kısa kol çıt çıtlı bady 3-6 ay
10 tane uzun kol çıt çıt bady 3-6 ay
10 tane alt pijama 3-6 ay
10 tane tulum 0-3-6 ay karışık
4 tane cicili altlı üstlü dışarı takımı
3 tane elbise 6-9 ay
ailelerin ördüğü yelek ve kazakalr sayısını bilmiyorum daha yollamadılar
2 tane kundak kalın battaniye
4 tane penye battaniye
35 tane ağız ve sırt mendili penye havlu karışık
10 tane çorap
6 tane patik
2 tane alt yatırma minderi
2 tane alt açma örtüsü
15 tane eldiven farklı renkte kıyafetlere göre
10 tane bere kıyafetlere göre farklı renkte
10 tane önlük
4 tane saç bandı
küvet seti file kova maşrafa vs
bebek banyo kozmetik seti şampuan sabun bebe yağı pişik kremi
3 tane havlu
banyo termometresi
vücut derecesi
banyo süngeri
biberon
emzik
emzik askısı
emzik kutusu
silikon kaşık
biberon fırçası
tarak seti
tırnak makası seti
burun aspiratörü
göbek bakım seti
3 tane ıslak mendil
portbebe
anakucağı
anne bebek çantası 2 tane
boğulma önleyici yastık
yan yatırma yastığı
uykuseti
göğüs pedi 60lı
göğüs koruyucu kalkan
koteks uzun ped24lü
bu ay alınacaklar
park yatak
bebek arabası
pijama ve gecelik takımlarım
terlik
bebeğe kozmonot tulum
bebek kapı süsü magnetleri lohusa bardakları vs
odasını almayacağım taşınacağımız için şu anda kızlar haziranda gittiğimizde babamız beğendiğimiz odanın siparişini ikeadan verecek geriye bunlar kaldı bir ara resmini çekip atarım kızlar
kızlar ben tüm kıyafetlerini aldım hatta arkadaşımla aldık o da aldıtecrübeli bir anne banada o yol gösterdi
bana hediye gelenler ve bu zamana kadar benim aldıklarımı yazayım belki bir faydası olur. arkadaşım ve her doğum yapan şunları söyledi çıt çıtlıları zıbın takımlarını az alma ben günde 5 kere ilk zamnalr kıyafet değiştirdiğim oldu kustu altına kaçırdı tam altını değiştirirken üzerine yaptı vs. dedi zaten insan ilk zamanlar uykusuz yorgun çok oluyormuş öyle kıyafetleri yıka ütüleye çok zamanın olmuyor elinde fazal bulunsun giydir değiştir dedi boş zamndada makineye atarsın ancak öyle altından kalkılıyor dedi.zaten makine dolmuyor her kustuğunu yıkamayla minnacık oluyor kıyafetlr dedi
en çok lazım olan ağız bezi penye battaniye çıt çıtlı bady ve alt pijama ile önlük dedi bunları ucuz buldukça al netten demişti ve kendilerini görüyorum doğum yapanlardan doğru söylemişler çok işlerine yarıyor
3 tane carters 3lü hastahane çıkışı 0 aylık hediye
1 tane 10 lu hastahane çıkışı ben adlım bunu 56 cm bunları doğum çantama koydum bile hediye
1 tane 6lı zıbın takımı 0-3 ay hediye
1 tane 5li zıbın takımı 0-3 ay hediye
5 tane atlet kol çıt çıtlı bady 0-3 ay
5 tane uzun kol çıt çıtlı bady 0-3 ay
5 tane penye kol çıt çıtlı bady 0-3 ay
10 tane penye alt pijama 0-3 ay
5 tane kısa kol çıt çıtlı bady 3-6 ay
10 tane uzun kol çıt çıt bady 3-6 ay
10 tane alt pijama 3-6 ay
10 tane tulum 0-3-6 ay karışık
4 tane cicili altlı üstlü dışarı takımı
3 tane elbise 6-9 ay
ailelerin ördüğü yelek ve kazakalr sayısını bilmiyorum daha yollamadılar
2 tane kundak kalın battaniye
4 tane penye battaniye
35 tane ağız ve sırt mendili penye havlu karışık
10 tane çorap
6 tane patik
2 tane alt yatırma minderi
2 tane alt açma örtüsü
15 tane eldiven farklı renkte kıyafetlere göre
10 tane bere kıyafetlere göre farklı renkte
10 tane önlük
4 tane saç bandı
küvet seti file kova maşrafa vs
bebek banyo kozmetik seti şampuan sabun bebe yağı pişik kremi
3 tane havlu
banyo termometresi
vücut derecesi
banyo süngeri
biberon
emzik
emzik askısı
emzik kutusu
silikon kaşık
biberon fırçası
tarak seti
tırnak makası seti
burun aspiratörü
göbek bakım seti
3 tane ıslak mendil
portbebe
anakucağı
anne bebek çantası 2 tane
boğulma önleyici yastık
yan yatırma yastığı
uykuseti
göğüs pedi 60lı
göğüs koruyucu kalkan
koteks uzun ped24lü
bu ay alınacaklar
park yatak
bebek arabası
pijama ve gecelik takımlarım
terlik
bebeğe kozmonot tulum
bebek kapı süsü magnetleri lohusa bardakları vs
odasını almayacağım taşınacağımız için şu anda kızlar haziranda gittiğimizde babamız beğendiğimiz odanın siparişini ikeadan verecek geriye bunlar kaldı bir ara resmini çekip atarım kızlar
kızlar bsey sorucam...bnm kızım ıkı gundr assagı tarafta donuyo gbı bıseyler yapıyo..tekme degıl ama...bı taraflarıma baskı yapıyo bu durumda..szdede oluyomu
Aynen öyle yeter ki sağlıklı olsun. Boyun kilonun hiç önemi yok. Ben 4 kilo 450 gram olmuşum ama doğunca çok iştahsızmışım. Sanırım anne karnında hazıra alıştım emmek zor geldiÜşengeç olacağım o zamandan belliymiş bak. Neyse işte yetersiz beslenme vücut direncimi kırdığı için verem oldum. Yediğim penisilinlerin, çektiğim acının haddi hesabı yok. Hele ilk penisilini bir eczacı vurmuştu, adam iğne vurmadı dart oynadı sanki resmen Zaten ilaç acayip yakıcı bi ilaç bi de öyle karşıdan attı iğneyi. Şimdi iğneden filan hiç korkmuyorum artık mesela, sinek ısırığı gibi geliyor artık. O adam sayesinde iğne acısına karşı antikor oluşturdum bi nevi
canımcım o bahsettiğin durum bende bebeğin hareketlerini ilk hissettiğimden beri var benim bebek hiç yukarı çıkmadı hatta çok komik üst karın mide şişti ama o ısrarla alt tam kasiklarımın yanında oynuyor bir kere bile üstte hareket ettiğini hissetmedim daha
cnm bnmkı yukardada gezınıyo ısın garıbı bazen cok yukarda....2 gundrde eseleyıp duruyo sankı assada :)napmaya calıstıgını anlayamadım:)
sağolun kızlar taşınacağız diye erkenden bitirdim işlerimin çoğunu 2 tane büyük bavul almak kadlı yıkayıp ütüleyeceğim biri memlekette doğuma giderken götüreceklerim diğeride yeni eve gidecek eşyaları olacak. haziran 20de kısmetse gidiyorum memlekete eşimde ev taşıamaya dua edin bize kızlar ev bulalım yerleşelim evimize çabucak gidelim diye
yerim ben onu annesi bulmuş rahat yeri dolaşıyor tabi. canım Allah göstermesin ama bence hiiiç endişe etme Allah göstermesin olsa bende olurdu hep aşağıda çünkü benimde
Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
Canım hepsi hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın yalnız okurken fena bir heyecan sardı beni ve bebeğimi tekmelemeye başladı
Çok güldüm canım yazık sanaBen de çok zayıf doğmuşum çok zor emmişim ve 9 ay boyunca da kusmuşum hep zayıf bir çocuktum ama sağlıklıydım hiç iğne yemedim ta ki 2003 yılına kadar 2003 te ilk iğnemi regl sancısı yüzünden yemiştim sancıdan yürüyemiyordum çünkü ... Benim ortanca kardeşimin çocukluğu iğne yemekle geçti o da maşallah tosuncuktu taa evlenene kadar tombişti
evettttt akşam yapmaya çalıştığım keçe çalışmalarımodanın resmini çekmeyi unutmuşum. sabah kocam çekmiş sizlere göstereyim die bana göndermiş
Eki Görüntüle 689250 Eki Görüntüle 689251 Eki Görüntüle 689252 Eki Görüntüle 689253 Eki Görüntüle 689254 Eki Görüntüle 689255
Maşallah ellerine sağlık canım.Bakalım daha neler yapıp bizi özendireceksin.
hasır beyaz sandalyeleri ikeadan almıştık.. eşim onları beyaz sprey boya ile boyadı.. lambasıda hasır onuda dün bauhas dan aldık onuda beyaz renge boyadı.. hasır sepetlerimizde bauhas dan onlarda hafif krem gibiydi eee onlarıda boyadımobilya beyaz olduğu için uyumlu olsun dedi.. dün üstüne nazar çıktı sanırım. hasır lambanın yerinde top lamba takılıydı eşim onu söktü. kaldırmak içine eline aldı ve yere pattt her yer tuz buz cam olduuu.. heeee bu aradaa kocamm bi fikir söylediii bayıldımmm... ikeadaki dallardan vardır lavabomuzda hehehee insanın aklına ne gelirse orda gelirmiş ya bana dediki aklıma bişey geldi bu dallardan alalım ve bi duvarına ağaç görünümlü yapıştıralım ve sen üzerine keçelerden kuş yap... bakalım o çalışmamız nasıl olacakkk
Koltuklarımı alalı 15 gün oldu az önce aradım hala getiricez diyolar net gün vermiyolar. Var mı böyle bişey yaa?? Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
20 gün önce kapının girişine halı ve devamına yolluk aldık. yolluk 2 hafta önce geldi serildi eve hala halı bekliyoruz. sıfırdan dokunuyorm. halı gelene kadar yolluğu eskittik resmen işin kötüsü bugünde şehir dışından ev kutlusuna misafirim gelecek.sinir oluyorum. yolluk kısmı eve gelmemiş olsam gidip alışverişi bitirip başka yerden alacağım ama işte elim mahkum bekliyorum. hırrr da ne hırrr yaniiii
doktorumuza göründük kızdı bana. ben sana evden çıkma diyorum sen gelip karnıma top yedim,banyoda düştüm diyorsun dedi.
kanama falan yokmuş bebişimizde kıpır kıpır maşallah 750 gr olmuş tosuncuğumbiz çok iyiyiz dualarını ve iyi dileklerini esirgemeyen biricik hamişlerime binlerce teşekkürler
evet ayrıntılı ultrasonda tespit edildi. bebeğe giden kordonda darlık varmış. 27.haftaya kadar sorun yok. beslenir dediler ama sonraki haftalarda bebek çok daha hızlı kilo aldığı için kordondan akış yeterli kalmaya bilirmiş :26:
aç kalmasından sa kuzumu erken alabilirler :26:
inş p.tesi herşey düzelmiş olur bakalım ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?