- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.241
Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
genelde üsttündeki çıtçıtlı badi külot yerine geçer ama zor olur yaa külotla
gecmıs olsun cnm...ayrıntılı ultrasondamı goruldu ....
kızlarrr benim zeynebimin yarın kreşte gösterisi var kutlu doğum haftası münasebetiyle
gelinlik giyecek sonra kelebek olacak şiir okuycak çoookk heyecanlıyım saçlarını yaptırcam toka falan bakıyorum şimdii
akşam gelinliğini giydii cadııı diyoki ben aşkıma gidiyorummm hadi ağlayın arkamdaaann babasıyla bennim gözlerim dolduuu
kız annesi olmakk zorrrr
Olmuyo mu ki bezin üstüne giydirmiyo muyuz? :26: Allahım ne kadar tecrübesiziz
yok cnm ya bezın ustune kılot gydırılmz...bezın ustune cıtcıtlı dırek....
evet ayrıntılı ultrasonda tespit edildi. bebeğe giden kordonda darlık varmış. 27.haftaya kadar sorun yok. beslenir dediler ama sonraki haftalarda bebek çok daha hızlı kilo aldığı için kordondan akış yeterli kalmaya bilirmiş :26:
aç kalmasından sa kuzumu erken alabilirler :26:
inş p.tesi herşey düzelmiş olur bakalım ...
evet ayrıntılı ultrasonda tespit edildi. bebeğe giden kordonda darlık varmış. 27.haftaya kadar sorun yok. beslenir dediler ama sonraki haftalarda bebek çok daha hızlı kilo aldığı için kordondan akış yeterli kalmaya bilirmiş :26:
Kızlar benimde ilk bebeğim ama yeğenlerim elimde büyüdü. Bu sebeple hiç külot almadım çıtçıtlı body giydiriyoruz çocuğa zaten külota gerek kalmıo ki Ağustos'un 15 i yaz 15 i kış derler Eylül'den itibaren iki kat çıtçıtlı body giydiririz muhtemelen alta kolsuz üste uzun kollu aldım ben çıtçıtlı bodylerini ama külota bence gerek yok yinede siz bilirsiniz annişkolar
yok cnm ya bz yıgenıme kuvozden ckar ckmaz cıtcıtlı gıydrdk....gobegıne herhangı bı zararı olmadıya ben ilk zamanlar alttan çıtçıtlı giydirilmiyormuş diye biliyorum. Hani göbeği düşene kadar iç zıbınlardan giydirmeyecek miyiz? Peki o şirin külotları neden yapmışlarÇıtçıtlı giyince tabi kasar üstüste hava almaz zavallı poposu :) Çok güldüm ya iyi ki almamışım
ya ben ilk zamanlar alttan çıtçıtlı giydirilmiyormuş diye biliyorum. Hani göbeği düşene kadar iç zıbınlardan giydirmeyecek miyiz? Peki o şirin külotları neden yapmışlarÇıtçıtlı giyince tabi kasar üstüste hava almaz zavallı poposu :) Çok güldüm ya iyi ki almamışım
ben ikinci oğluma hamileyim şu an ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ilk oglumda tuvalet egitimi veren kadar (2 yaşına kadar) hep çıtçıtlı giydirdim. Hatta biraz iri bir bebek oldugu için ve 4 yaşa göre giydiği için özel cıtcıtlı body yaptırdım Eminönü Havuzlu Han daki bir magazaya. Hem daha pratik hem de belini koruyor, sıcak tutuyor. Oğlum aralık ayında dogdu ama hiç üst üste iki body giydirmedim tabi evin ısısına göre de değişir durum. Bir de erkek cocukları için söylüyorum sıcaga hiç gelemezler üst üste body ile felan sıkmamak lazım bebişkoları...
(( Allah korusun yaa. Pazartesi mutlaka haberdar et bizi. Bence düzelmiş olacak öyle hissettim canım. Eğer düzelmezse de sakın üzülme biraz daha erken kavuşucaksın yavruna o kadar. Erken doğum yapan çok var canım. Hepsi de yaşıyor ve sağlıklı çocuklar oluyor, sen içini ferah tut.
idrar yolu enfeksiyonu mu oldun canım?
canım göbeği düşene kadar ve erkek bebeklerde -eğer sünneti hemen yaptıracaksanız- pipisi iyileşene kadar iç zıbın giydiriyorsun bir güzel iyileşince kuzucuk çıtçıtlıya geçiyorsun. İstersen direkt de cıtcıtlı kullanabilirsin bir problem olmaz.Oğlumu doğduğu günün ertesi sünnet ettirdik biz, pipisi ile göbüşü beraber 1 haftada düzeldi sonra çıtçıtlı + uzun kollu ayaklı tulum (hemen hemen 40ı cıkana kadar) + yelek giydirdim ben. Hiç hastalanmadı o soguklarda şükür hala da kolay kolay hastalanmaz maşaallah :) 40ından sonra ayaksız tulumlara geçmiştim ben malum ayaktan üşütmemek lazım tontişleri
Ben de bu uzun kollu mu kısa kollu mu 0-3 ay mı 3-6 ay mı derdini düşünmekten yoruldum :) Aldıklarımı giydirir bakarım duruma göre alırız artık uzun gelir kısa gelir bebeğimize göre ölçümüzü de belirlemiş oluruz. Çok fazla alıp doldurmayı düşünmüyorum olabildiğince frenliyorum kendimiBana hep baktığım külotların bacakları darmış gibi geliyor size de öyle geliyor mu?
Bende de hem kısa hem uzun kollu var ama kaç tane olması gerektiğini hiç bilmiyorum. Bezden sızma, terleme, kusma gibi sebeplerden üstü ne kadar değişir acaba yaa. Gerçi yaz ayı yıkama kurutma sıkıntı değil de ekim ayı sıkıntı olabilir. Tam geçiş dönemi çamaşırlar zor kuruyo. Uzun kolluların mı daha fazla olması lazım acaba :26:
inşallah canım sağlıkla sıhhatle dünyaya gelsin de erken geç farketmez. yeterki sağlıklı olsun yavrularımız
o yüzden kimse kilosuna,boyuna takılmasın bence önemli olan sağlıklı olması bebişlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?