- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.321
canım geçen haftalarda benimde öleydi sonra birgün farkettim ki karnım yumaşadı ondan sonra rahatladım yemeği çok kaçırmadığım sürece sıkıntım olmuyo sanırım karnımız genişleyince rahatlıyoruz. çünkü içerisi kalabalık ve git gide büyüyo bebeği plasentası eşi amniyon sıvısı hergün hacimce çoğalıyorlar :)) hatta rahatladıktan sonra farkettim ki artık göbeğim var :) umarım en yakın zamanda sende rahatlarsın.
gaviskon iç işe yarıyor
dün okulda karnıma sert bi hentbol topu çarptı önce çok önemsemedim biraz acıdı ve geçti. gece 3 gibi öyle bir ağrıyla sancıyla uyandım ki yok böyle bişey. doğum sancısı halt etmiş. ne dönebildim yatağın içinde ne de ayağa kalkabildim. eşimi uyandırdım beni ayağa kaldırdı ama titriyorum. sanki bir buzhanede kalmışımda üşüyorum. ölsem unutmam o acıyı. bugünde banyo yapmak için defalarca banyonun kapısına gittim geldim eşim gelince duşa girmeye karar verdim ve ne oldu ben banyoda düştüm
eşime seslendim gelip kaldırdı beni. saçlarımı yıkadı kuruladı çıkardı sağolsun. ama karnımda acayip bi sancı oldu düşünce. iyi ki evde yalnız değildim.nedir bu 2 gündür başıma gelen. eşim nazar mı değdi sana ne oldu anlamadım diyo.
RED çok geçmiş olsun. doktora gitmekle iyi yapıyorsun.
inşallah güzel haberlerle gel de hepimizin içi rahatlasın.
cucu istanbuldaysan eğer bu özel ölçülü bebek yataklarını modokodaki her bebek mağazasından temin edebilrsin cnm. onların çalıştıkları yatak firmaları var ve her ebatta yatak alabilirsin ordan.
hayatımsın
eşinin fikrine ba yıl dımmmmm
çalabilir miyimmmmmm
Kızlar bakın sabahtan beri uğraşıyom, belim koptu ama çok eğlenceliiiiiiminnoş doğana kadar bitiririm ben bunu
Eki Görüntüle 689790 Eki Görüntüle 689791
Göbişimiz büyüdükçe göbek deliğimiz dışarı çıkacak
inşallahh..bugün yine çatladımgazdan resmen...göbek deliğim dümdüz oldu bu arada hatta dışarı doğru pörtlemeye başladıözellikle yattığım yerden kalkarken bakıyorum dışarı doğru çıkıyor sanki,yırtılcak diye korkuyorum :)))
maşallahhhhh
ne güzel yaa ne kadar nett...biz hiç böyle görmedik niyee(
canım gaviscon içiyorum arada ama faydası olmuyor,yani mide için evet,yanmaya falan iyi geliyor biraz da rahatlatıyor ama benim asıl sorun bağırsak gazıbağırsaklarım birden şişiyor sanki...öğleden sonra ve özellikle akşamları feciiii
çook geçmiş olsun yaa...hay allah...üzüldüm gerçekten...Allah'a emanetiz hem biz hem bebeklerimiz...nazar değmiştir valla,bol bol dua edin,okuyun...ben okuyorum hep hem kızımı hem kendimi...
Eki Görüntüle 690054
kızlar nasıl sizce fikir verir misiniz
kızlar bunları oğluma ben ördüm,allah giydirmeyi nasip eder inş.
Eki Görüntüle 690050 Eki Görüntüle 690051 Eki Görüntüle 690052 Eki Görüntüle 690053
hımmm değişik bir modelmiş ben beğendim canım nerden bu? netten mi buldun?
evet netten şu an satışta karasız kaldım da benim evime uyacak evim beyaz gri ve siyahtan oluşuyor teşekkür edrim ayrıca
sağol canım inşhamarat anneler başka oluyor ben de daha tık yok hepsi çok güzel olmuş eline sağlık hepsini sağlıkla giyer umarım
o zaman renk olarak cukk oturacak canım siyah ve beyazın ağırlığına ben de bayılıyorum benim de salon aynı renklerdeevet netten şu an satışta karasız kaldım da benim evime uyacak evim beyaz gri ve siyahtan oluşuyor teşekkür edrim ayrıca
bu arada ögtrmnm ben bugün idareye 24. haftada olduğumu nöbette son haftam olduğunu söyledim tamam dediler senin de yaklaşıyor haftan unutma nöbet muafiyetini
sağol canım inş
o zaman renk olarak cukk oturacak canım siyah ve beyazın ağırlığına ben de bayılıyorum benim de salon aynı renklerde
oda yapacak mısın odası da mı siyah-beyaz-gri olacak canım?
valla ben de iple çekiyorum canım sağolsun nöbet arkadaşlarım da idarem de beni idare ediyor çoğu zaman tutmadım bile ama içim içimi yedi hep haklarına giriyormuşum gibi hissettim yasal olarak hakkıma bir kavuşsam inan rahatlayacağım neyse ki 2 haftam kaldı.bu arada sağol canım hatırlattığın için
nöbet gerçekten sorumluluk işi benim okulum taşımalı olunca yemek dağıtımı şu 4+4 ten dolayı bekleyen servisler ve 1 yada 2 saaat okulda tutmamız gerekn öğrenciler baya zorluyordu açıkçası ben de hep tektim binada nöbet konusunda baya zorlandım açıkçası derin bir oh çektim bugün idareye sordum belge falan gerekir mi diye yok dediler ama ben yarın gidicem ayrıntılı için doktora ne olur ne olmaz alıcam belgede güvenmiyorum idareye yüzüne başka arkandan başka diyorlar bu halimle bi de onlar gerginlik yaşatıyorlar bana insanlar çok tuhaf yarın bir gün bişey derlerse başım ağrımasın diye
haklısın valla işi resmiyete dökmek en mantıklısı ben de isteyeceğim drumdan dedğin gibi yüzüne başka arkandan başka çok tanıdık böyle insanları,inan bana 12. yılım bu meslekte hep dua ederim iyi insanlarla karşılatır allahım beni diye ama bazen öyle eğitimciler tanıyoruz ki insanlık dersi almayan napcan işte onun için biz işimizi garantiye alalım da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?