2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallahh..bugün yine çatladımgazdan resmen...göbek deliğim dümdüz oldu bu arada hatta dışarı doğru pörtlemeye başladı özellikle yattığım yerden kalkarken bakıyorum dışarı doğru çıkıyor sanki,yırtılcak diye korkuyorum :)))

maşallahhhhh

ne güzel yaa ne kadar nett...biz hiç böyle görmedik niyee (

gaviskon iç işe yarıyor

canım gaviscon içiyorum arada ama faydası olmuyor,yani mide için evet,yanmaya falan iyi geliyor biraz da rahatlatıyor ama benim asıl sorun bağırsak gazı bağırsaklarım birden şişiyor sanki...öğleden sonra ve özellikle akşamları feciiii

çook geçmiş olsun yaa...hay allah...üzüldüm gerçekten...Allah'a emanetiz hem biz hem bebeklerimiz...nazar değmiştir valla,bol bol dua edin,okuyun...ben okuyorum hep hem kızımı hem kendimi...

mrb kıslaaarrr,nihayet hafta sonu...
öğlen okula giderken ilk aşımı yaptırdım sağlık ocağında başta ağrı yoktu ama yarım saattir ağrısını hissettirmeye başladı ee çekeceğiz artık napalım yarın ne güzel ayrıntılım vardı ama drumun konferansı varmış haftaya kaldı hemşiremiz da haftaya şeker yüklemeni de yaparız ayrıntılıya da girersin dedi olur dedik ama kendimi yarın bebeğimi görmeye adapte etmiştim hayal oldu neyse vardır bir hayır artık.
ben henüz bebişimin hareketlerini hissetmiyorum maalesef ama dünden beri sanki gaz dolanıyormuş gibi bazı yerlerde değişiklik hissediyorum özellikle de yemekten sonra gaz değil biliyorum ama anlamlandıramadım acaba bebeğim mi?

ankaradayım canım ya ama yinede saol bi yolunu bulucaz artık özel yaptırcaz olmazsa

Kızlar bakın sabahtan beri uğraşıyom, belim koptu ama çok eğlenceliiiiii minnoş doğana kadar bitiririm ben bunu
Eki Görüntüle 689790 Eki Görüntüle 689791

ayyy harika olmuşş ya yarın ilk işim keçe almak olucak insanın canı yapmak istiyoooooo bende kızıma bişiyler yapıyımmmm bide lohusa tacı yapalım kızlarrr

REDCİM CANIM cok gecmişşş olsun canım önce okurken cok üzüldüm sonra doktora gidip geldiğini okudum cok sükür sende bebişinde iyisiniz cok sükür nazara geldin canımcım dikkat et kendine nas felak oku süreklii

RED

bebeğinin iyi olmasına çok sevindim kendine dikkat et lütfen ben de okulda çocukların arasından geçerken bile çok dikkat ediyorum biri çarpabilir falan diye.
maşallah bebişine de...

Göbişimiz büyüdükçe göbek deliğimiz dışarı çıkacak ) ben hiç bakamazdım hamile göbeğine için bi hoş olurdu bakalım iyice büyüyünce kendiminkine nasıl bakıcam :))

evet netten şu an satışta karasız kaldım da benim evime uyacak evim beyaz gri ve siyahtan oluşuyor teşekkür edrim ayrıca

bu arada ögtrmnm ben bugün idareye 24. haftada olduğumu nöbette son haftam olduğunu söyledim tamam dediler senin de yaklaşıyor haftan unutma nöbet muafiyetini

hamarat anneler başka oluyor ben de daha tık yok hepsi çok güzel olmuş eline sağlık hepsini sağlıkla giyer umarım
sağol canım inş

evet netten şu an satışta karasız kaldım da benim evime uyacak evim beyaz gri ve siyahtan oluşuyor teşekkür edrim ayrıca
o zaman renk olarak cukk oturacak canım siyah ve beyazın ağırlığına ben de bayılıyorum benim de salon aynı renklerde
oda yapacak mısın odası da mı siyah-beyaz-gri olacak canım?

bu arada ögtrmnm ben bugün idareye 24. haftada olduğumu nöbette son haftam olduğunu söyledim tamam dediler senin de yaklaşıyor haftan unutma nöbet muafiyetini

valla ben de iple çekiyorum canım sağolsun nöbet arkadaşlarım da idarem de beni idare ediyor çoğu zaman tutmadım bile ama içim içimi yedi hep haklarına giriyormuşum gibi hissettim yasal olarak hakkıma bir kavuşsam inan rahatlayacağım neyse ki 2 haftam kaldı.bu arada sağol canım hatırlattığın için

oda konusunda henüz kararsızım bir odamız var orayı düzenlemeyi düşünüyoruz fakat henüz bişey yapmadık yatakla başlangıç yapıcaz zaten yatağı bizim odaya koymayı düşünüyoruz başlarda

nöbet gerçekten sorumluluk işi benim okulum taşımalı olunca yemek dağıtımı şu 4+4 ten dolayı bekleyen servisler ve 1 yada 2 saaat okulda tutmamız gerekn öğrenciler baya zorluyordu açıkçası ben de hep tektim binada nöbet konusunda baya zorlandım açıkçası derin bir oh çektim bugün idareye sordum belge falan gerekir mi diye yok dediler ama ben yarın gidicem ayrıntılı için doktora ne olur ne olmaz alıcam belgede güvenmiyorum idareye yüzüne başka arkandan başka diyorlar bu halimle bi de onlar gerginlik yaşatıyorlar bana insanlar çok tuhaf yarın bir gün bişey derlerse başım ağrımasın diye

haklısın valla işi resmiyete dökmek en mantıklısı ben de isteyeceğim drumdan dedğin gibi yüzüne başka arkandan başka çok tanıdık böyle insanları,inan bana 12. yılım bu meslekte hep dua ederim iyi insanlarla karşılatır allahım beni diye ama bazen öyle eğitimciler tanıyoruz ki insanlık dersi almayan napcan işte onun için biz işimizi garantiye alalım da...

o senin baya olmuş mesleğe başlayalı ben de yeni yeni öğreniyorum insanları çabuk güvenirdim önce ama yanlış yapıyormuşum. idarenin arkasından konuşup yüzüne başka konuşanlar seni yarı yolda bırakanlar camia fena durumda şimdi temkinli davranıyorum ben de

geçmişte arkadaşlardan bazıları yazmıştı aynısı şu aralar bende de oluyor yok göbeğin ne kadar büyüdü seni dokuzuncu ayda düşünemiyoruz şöyle böyle sinir oluyorum ya sanki kendileri nasıldılar hamileyken ayrıca fazla kilo da almadım başlarda bulantıdan verdiğim kiloları aldım sadece nedir alıp veremedikleri hamilelerle anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…