- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #22.341
canlar selamlar.... çok uzun zamandır yazamadım ama hergün okuyorum....
kontrollerimiz çok iyi geçen hafta 690 gr dı kızımız.... şeker yükleme tesitimzde normaldi...
ben isim bakıyorum-düşünüyorum... ama kararsız kaldım...
eşim de bu gün cuma namazında vaazda nesibe isminde bir sahabenin hayatını anlatmışlar.. çok etkilenmiş neredeyse ağlamış ve nesibe ismi çok hoşuna gitmiş...
ben pek ısınamadım ama, hayatını okudum... çok etkileyici...
fikir almak istiyorum nesibe nasıl bi isim.....
geçmişte arkadaşlardan bazıları yazmıştı aynısı şu aralar bende de oluyor yok göbeğin ne kadar büyüdü seni dokuzuncu ayda düşünemiyoruz şöyle böyle sinir oluyorum ya sanki kendileri nasıldılar hamileyken ayrıca fazla kilo da almadım başlarda bulantıdan verdiğim kiloları aldım sadece nedir alıp veremedikleri hamilelerle anlamıyorum
geçmişte arkadaşlardan bazıları yazmıştı aynısı şu aralar bende de oluyor yok göbeğin ne kadar büyüdü seni dokuzuncu ayda düşünemiyoruz şöyle böyle sinir oluyorum ya sanki kendileri nasıldılar hamileyken ayrıca fazla kilo da almadım başlarda bulantıdan verdiğim kiloları aldım sadece nedir alıp veremedikleri hamilelerle anlamıyorum
canlar merhaba,
bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı ancak siteye girmeye fırsat buluyorum. Öncelikle inşallah herkes iyidir.
Redcim sana da çok geçmiş olsun, Allah korumuş meleğini canım.
benim dün geceden beri baş ağrım olduğundan bugün tam 3 saat süren şeker yüklememde resmen çin işkencesi yaşadım. 75 ml karışım her saat başı kan alımı toplamda 4 kere kanım alındı. evden sabah 7.30 da çıkan ben öğlen 14:00 de evime gelebildim. o baş ağrısı ile yatıp uyumuşum 2 saat kadar. derken kapı zır zır zırrrrrr. bu sefer baş ağrım enseme indi ve bu saat oldu hala başımda tülbent sıkılı oturuyorum.
bugüne ait tek güzel şey dikiş makinem geldi ve zaman geçsin diye kızıma takı yastığı diktim. Makineyi denemiş oldum Maşallahımız var
Eki Görüntüle 690184
artık çalışmalarımı kendi bloğumda da yayınlıyorum hehe. bana ulaşın anacımşuan her konuda acemiyim ama azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ecemin sandığı
canlar selamlar.... çok uzun zamandır yazamadım ama hergün okuyorum....
kontrollerimiz çok iyi geçen hafta 690 gr dı kızımız.... şeker yükleme tesitimzde normaldi...
ben isim bakıyorum-düşünüyorum... ama kararsız kaldım...
eşim de bu gün cuma namazında vaazda nesibe isminde bir sahabenin hayatını anlatmışlar.. çok etkilenmiş neredeyse ağlamış ve nesibe ismi çok hoşuna gitmiş...
ben pek ısınamadım ama, hayatını okudum... çok etkileyici...
fikir almak istiyorum nesibe nasıl bi isim.....
Canım güle güle kullan.Yastıkta güzel olmuş.Kızanın iyi günlerde kullansın.Kullanımı nasıl rahat mı?Nerden aldın adres verebilirmisin.Bende almak istiyorum.Eşimin pantolon paçalarınıda ben yapabilirim.Makine fazla yerde kaplamaz galiba.
canlar merhaba,
bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı ancak siteye girmeye fırsat buluyorum. Öncelikle inşallah herkes iyidir.
benim dün geceden beri baş ağrım olduğundan bugün tam 3 saat süren şeker yüklememde resmen çin işkencesi yaşadım. 75 ml karışım her saat başı kan alımı toplamda 4 kere kanım alındı. evden sabah 7.30 da çıkan ben öğlen 14:00 de evime gelebildim. o baş ağrısı ile yatıp uyumuşum 2 saat kadar. derken kapı zır zır zırrrrrr. bu sefer baş ağrım enseme indi ve bu saat oldu hala başımda tülbent sıkılı oturuyorum.
bugüne ait tek güzel şey dikiş makinem geldi ve zaman geçsin diye kızıma takı yastığı diktim. Makineyi denemiş oldum Maşallahımız var
Eki Görüntüle 690184
artık çalışmalarımı kendi bloğumda da yayınlıyorum hehe. bana ulaşın anacımşuan her konuda acemiyim ama azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ecemin sandığı
canlar merhaba,
Eki Görüntüle 690184
özel mesajla ayrıntıları yazdım canım...
Banada yazarımızın markayı CANIM memnun kaldın mi
canım yastığın çok hoş olmuş ellerine sağlık :) zahmet olmazsa dikiş makineni nerden aldığını söyler misin?
Banada yazarımızın markayı CANIM memnun kaldın mi
Blogun hayirli olsun simdiGördümmakinayı yazmışsın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?