2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canlar selamlar.... çok uzun zamandır yazamadım ama hergün okuyorum....

kontrollerimiz çok iyi geçen hafta 690 gr dı kızımız.... şeker yükleme tesitimzde normaldi...

ben isim bakıyorum-düşünüyorum... ama kararsız kaldım...

eşim de bu gün cuma namazında vaazda nesibe isminde bir sahabenin hayatını anlatmışlar.. çok etkilenmiş neredeyse ağlamış ve nesibe ismi çok hoşuna gitmiş...

ben pek ısınamadım ama, hayatını okudum... çok etkileyici...

fikir almak istiyorum nesibe nasıl bi isim.....

CANIM ben pek beğenmedim minnacik guzel kıza nesibe ismi . Yaşli ismi gibi geldi kalbini kirmak istemem. Tabi sen beğendiysen bize laf düşmez. Ama merak ettim okucam ben de sahabe nesibenin hayatini.

Bende de tam tersi aa sen 6aylik hamilemisin 4 aylik gibi hic yok karnin.kesin zayif dogar diolar.sinir bozucu yaaaa

Ben de anlamıyorum gercekten canım.. Cok kilo da almadım 4,5 en fazla 5 olmuştur alsam da bebişim için umrumda da değil zaten. Resmen bir tek basket topu gibi göbeğim var ama şu an herhangi bir yerimden kilo almadım. İşte zaten onu çekemiyorlar canım sen devaz kilo aldıysan ondan takılıyorlardır. Hain haşn çocuğun küçük kalacak rejim mi yapıyosun demeyi biliyorlar ama sonra da doğal olarak buyuyen göbeğimize laf sokuyorlar. İnanır mısın iş yerindeki bazı kızlar hiç sıkılmadan her gun papağan gibi aaa göbeğin ne kadar buyudu gittikçe daha çok zorlanıyosun dimi diyolar. Ben inadına yoo gayet iyiyim hiç dzorlanmıyorum dedikçe gebersem de çatlıyorlar.. Sen de oyle yap, biz evde yatarken işleri onlar yapacaklar öyle düşün yüzlerine de söyle😃

canlar merhaba,

bugün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı ancak siteye girmeye fırsat buluyorum. Öncelikle inşallah herkes iyidir.
Redcim sana da çok geçmiş olsun, Allah korumuş meleğini canım.

benim dün geceden beri baş ağrım olduğundan bugün tam 3 saat süren şeker yüklememde resmen çin işkencesi yaşadım. 75 ml karışım her saat başı kan alımı toplamda 4 kere kanım alındı. evden sabah 7.30 da çıkan ben öğlen 14:00 de evime gelebildim. o baş ağrısı ile yatıp uyumuşum 2 saat kadar. derken kapı zır zır zırrrrrr. bu sefer baş ağrım enseme indi ve bu saat oldu hala başımda tülbent sıkılı oturuyorum.

bugüne ait tek güzel şey dikiş makinem geldi ve zaman geçsin diye kızıma takı yastığı diktim. Makineyi denemiş oldum Maşallahımız var

artık çalışmalarımı kendi bloğumda da yayınlıyorum hehe. bana ulaşın anacım şuan her konuda acemiyim ama azmin elinden hiçbir şey kurtulmazmış ecemin sandığı

Son düzenleme:

Canım güle güle kullan.Yastıkta güzel olmuş.Kızanın iyi günlerde kullansın.Kullanımı nasıl rahat mı?Nerden aldın adres verebilirmisin.Bende almak istiyorum.Eşimin pantolon paçalarınıda ben yapabilirim.Makine fazla yerde kaplamaz galiba.

benim kız kardeşimin adı canım...nesibe hilal..ilk duyunca yakıştırılmasada çocukla özdeşleiyor isimler bir süre sonra

özel mesajla ayrıntıları yazdım canım...

canım yastığın çok hoş olmuş ellerine sağlık :) zahmet olmazsa dikiş makineni nerden aldığını söyler misin?

özel mesajla ayrıntıları yazdım canım...

Banada yazarımızın markayı CANIM memnun kaldın mi

canım yastığın çok hoş olmuş ellerine sağlık :) zahmet olmazsa dikiş makineni nerden aldığını söyler misin?

Banada yazarımızın markayı CANIM memnun kaldın mi

Blogun hayirli olsun simdiGördüm makinayı yazmışsın .

canım hızlıal.com, hepsiburada,gittigidiyor gibi sitelerde satılıyor makine. Artes FHSM-506 Mini Dikiş Makinesi adı. acemi işi bana göre güzel çünkü ben anlamam dikişten. ama dikiş bilen birine kötü gelebilir tabi. ben 1 saat kadar kullandım bir sorun yaşamadım hoşuma gitti. uzmanlaşınca singere terfi ederim sanırım :26::26:

benim 20 aylık canavar, gene gelmiş yanımızda yatıyor, ne ara gelmişse hiç farketmedim bile
ben bunu yatağında yatmaya alıştıramadım bi türlü, bebek doğunca 4 kişi yatacaz heralde bu gidişle, yada zavallı kocişi atacağız yataktan

fundArda86;

bence çok hoş geliyor kulağa canım düşünebilirsiniz pek alaaa [/QUOTE]

Teşekkür ederim tatlım bence de fena degıl gıbı ama işte Ilgaazzz : Aygaaazz diye kovalamasınlar cocuumuu :)) Aslında hem cok duymadıgım bir isim hemde söylenişi kolay Hazar ismini de ogluma bu sebeple secmiştim. Evet evet ısındım ben bu isme ya sagol cnm

Son düzenleme:
Günaydın kıslarr ve minik pıtırcanlar...
Benim oğluş 2 gündür kabına sığamıyor cok hareketli maşaallah ama bana da bir haller oldu. Çok halsizim, ara ara agrı saplanıyor kasıklarıma ama cok sukur bebiş hareketli de takmıyorum kafaya :)) Dün reçel yaptım ne oldugunu soylemım her tarafım tutuk napıcim bugun işte bilmiyorum. Burda TR den 2 saat önde oldugumuz için mesai başladı arkidişlerim hepimize kolay geleeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…