- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #2.241
stres yapma canm Allah ın izniyle büyümüştür benmde adet tarihimle ultrasonun gösterdiği tarih arasnda fark var yine ama doktor hemen hemen 1 h g gafta kadar geç döllenme dedi eğer kesen gelişmişse ve kanaman yoksa vajinal ultrasonla baktrma bence bende keseyi gördü birkaçgün sonra yoğun kanama şikayetiyle gidince alttan baktı kalp atışını dagördü 4 gün sonrada karnımdan gördü kimi bebeklerde kalp atışı geç alınıyor benm eltimde 7 haftalıkkın kalp atışını alıyor alamıyor gibi bişeydi 1 hafta daha bekleyelim demiş doktoru sonraki hafta almış kalp atışını şimdi oğlu var çok tatlı Allah bağışlasın
Doktora gttmde4+5gunluktu kese 7 mmydi gcen knama olunca gttmde 11 mm olmus buyuyo ins o bni rhtltti aslnda yrn 6+2olcm ama ultrasona gore tam 6 oluck senn knamn yogunmu cnm bnm sadece sildmde vrdi bicak gbi ksildi ertesi gun birz khverengi aknti oldu bgun hc yok sukur
Kizlar herkese oncelikle iyi senelerrrrr
Nasi hastalandim nasillllllllllBurnum akar bi taraftan bogazim kulaklarim agrir bi taraftan. Basim desen catladi catlicak
25 yasindayim vallahi boyle agir grip oldugumu bilmem. Doktorumu aradim. Parol al bi tane dedi. Aldim da simdi biraz gozum acildi.
Aman dikkat edin kendinize. Demekki hamileyken bu kadar agir geciyo gripler
ağustosun başında doğum yapanların ramazana denk geliyor
9 Temmuz 2013 Salı Ramazan Ayı (Oruç) Başlangıcı
7 Ağustos 2013 Çarşamba Arafe Günü
8 Ağustos 2012 Perşembe Ramazan Bayramı’nın 1. Günü
9 Ağustos 2012 Cuma Ramazan Bayramı’nın 2. Günü
10 Ağustos 2012 Cumartesi Ramazan Bayramı’nın 3. Günü
evet canm benm çok oluyordu peçeteyle artık uğraşamaz oldum ped kullanmaya başladım ve sürekli yattığım halde bazen öle yoğun geliyorduki parça düştü sanıyordum geçen birkaç gün akıntı geldi sonra yine kanamam başladı ama çok şükür bir kaçgündür sildiğimde geliyor sadece ve moralim düzeldi biraz cuma günü doktora gidecm nasipse dokuzuncu haftam dolacak hamileliğin başındna beri de progestan kullanıyorum
bulanıyorum bulanıyorum bulanıyorum... başka sözüm yok bugünlerde
Bnde progestan kullaniorm cnm allah bebislrmzi bze bgslsn
Bnde progestan kullaniorm cnm allah bebislrmzi bze bgslsn
amin canım ya Allah kimseye yaşatmasın gerçekten insan çok kötü oluyor
Bz birbirimizi cok ii anlrz bu knuda cnm 5 ay once ysadgm aci tarif edlmzdi allahn tekrar ysatmsn o zamn doktora gderkn hsta olurdm resmn o bnde kldi smdi hla geriliorm kotu bsimi duyucm die ismim solenio iceri girerkn klbm nsi carpio taki bebegimn ii oldunu duyana kdr yrn yine kntrol var ve bn nsi streslym
canım bend e içiyorum 1 tane folidoce benimki içinde b 12de var piyasadaki en iyisi buymuş zaten 3 ay içiceksin en iyisini kullan
benimki de folbiol
stres nolur yapma canm bende öyleydim mayısta düşük yapmıştım bende hemn cesaret edemedm hamileliğe bekledm işten çıktım kafamı topladm ozaman karar verdm ve bunda da her gittiğimde doktora haftasına göre gelişimi normal mi die sormaktan başka birşey sormayıda unutuyordum ama çok şüküür şimdilik gayet normal devam ediyorum Rabbim inşallah tekrar yaşıtmaz bize ve bizim gibi olanlara[/QUnn hber veririmOTE]
Amin cnm yr
HoşbuldumHsgldn aramiza dualrm sennle bu sefer hersey gnlune gore olsn
stres nolur yapma canm bende öyleydim mayısta düşük yapmıştım bende hemn cesaret edemedm hamileliğe bekledm işten çıktım kafamı topladm ozaman karar verdm ve bunda da her gittiğimde doktora haftasına göre gelişimi normal mi die sormaktan başka birşey sormayıda unutuyordum ama çok şüküür şimdilik gayet normal devam ediyorum Rabbim inşallah tekrar yaşıtmaz bize ve bizim gibi olanlara[/QUnn hber veririmOTE]
Amin cnm yr
canım birde inşallah sigara içmiyorsundur Allah korusun bazı hamileliğin il haftalarında bebğin ani kalp durmasına sebep oluyor
gunaydın kızklar acılısı ben yapıyorum sanırım bugun 8+2 gunluguz drda kontrolum var dua edın bır aksılık cıkmasın kalp ataıslarını duymustum ama sonrada durma falan oluyor yaa korkuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?